Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Σε κλοιό τουρκικών υ/β το Καστελόριζο για ένα μήνα…

Εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση γύρω από την κατάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τη ναυτική οδηγία που εξέδωσε η Τουρκία, μετακινώντας τη δραστηριότητα του «Μπαρμπαρός» προς την κρίσιμη περιοχή του Καστελορίζου, έγινε το πρωί σε σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, αλλά και των αρχηγών των στρατιωτικών επιτελείων…

Οι πληροφορίες για τη σύσκεψη διαρρέουν με το σταγονόμετρο, όμως επί τάπητος τέθηκαν τα τουρκικά σχέδια για τον έμμεσο αποκλεισμό επί έναν ολόκληρο μήνα της περιοχής του Καστελορίζου με πρόσχημα υποβρυχιακή άσκηση.
Το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό, αφού το Καστελόριζο θεωρείται κρίσιμο σημείο στην άμυνα του ελληνικού χώρου λόγω της σημασίας του στο πλαίσιο της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων της περιοχής, ενώ πολλές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ιστορία έχουν ξεκινήσει από μια αθώα στρατιωτική άσκηση.
Είναι βέβαιο ότι θα ληφθούν και στρατιωτικά μέτρα (άσκηση με άλλη χώρα σε παρακείμενη περιοχή;), κυρίως όμως σε πρώτη φάση διπλωματικά, με στόχο να καταγγελθεί διεθνώς – αν και σε χαμηλούς τόνους – η τακτική εκφοβισμών της Τουρκίας και η εκβιαστική «διπλωματία των κανονιοφόρων» για να επιτευχθούν οι πολιτικοί στόχοι χωρίς να πέσει ντουφεκιά…
ΠΗΓΗ: http://mignatiou.com

defence-point
http://greeknation.blogspot.gr/2015/01/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters