Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Διπλός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Χαλκίδα


Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 01:00 τα ξημερώματα στην περιοχή του Ευβοϊκού κόλπου. Ο σεισμός είχε χαμηλό εστιακό βάθος, περίπου 10 χιλιομέτρων, και έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην περιοχή της Αττικής. Η αρχική σεισμική δόνηση ακολουθήθηκε από μια ακόμα ίδιου μεγέθους λίγα λεπτά μετά.  Το επίκεντρο εντοπίζεται 30 χιλιόμετρα....
βορειοδυτικά της Χαλκίδας, περιοχή που φιλοξενεί μεγάλα σεισμικά γεγονότα σύμφωνα με τον Ευθύμιο Λέκκα, πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.  Η διπλή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πελοπόννησο, τη Φωκίδα και την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, την Αττική, την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και την Θεσσαλία.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ LIVE ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ

 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_626.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters