Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τρέμει την κάθοδο του «κόκκινου στρατού» στα Βαλκάνια! Εθνικοσοσιαλιστικό παραλήρημα απο την Μέρκελ

Μετά τις εξελίξεις στην Σερβία και την Δήλωση – κεραυνό του προέδρου Νίκολιτς στον Ρώσο πατριάρχη, στην σκιά του Δικέφαλου Αετού, η βουλιμική Γερμανία βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες της να παίρνουν σάρκα και οστά.
Η Γερμανία που μετα την πτώση του τείχους, αντί να δείξει έμπρακτη μεταμέλεια για τις θηριωδιες που εχει προκαλέσει στα πολιτισμένα Έθνη, μαζί με την κτηνώδη τουρκια, αναβίωσε την εθνικοσοσιαλιστική πολιτικη της σε ολα τα επίπεδα. Πρωτο της μέλημα, η αποκατάσταση των συμμάχων του άξονα, σε βαρος των λαών που αγωνίστηκαν ενάντια στην θηριωδία: Κροάτες, Βοσνιοι, Κοσοβαροι, Σκοπιανοί και Αλβανοί, «αναστηθηκαν» απο τον τάφο του φασισμού και αμετανόητοι άρχισαν να κατατρώγουν για τριτη φορά σε εναν αιώνα τις σάρκες της Ευρώπης. Θύματα; Οι πρωταγωνιστες του αντιφασιστικού αγωνα, Ελληνες και Σέρβοι. Τα γεγονοτα στην Ουκρανια ήλθαν απλως για να επιβεβαιώσουν πως οι σύμμαχοι των ναζί μπορούν πλεον να πετούν το προσωπείο και να σφαζουν τους μισητούς απογόνους του κόκκινου στρατού που απελευθέρωσε την Ευρωπη…
Η Σερβία έκανε το αυτονόητο: Μετα απο 15 χρονια ναζιστικης γενοκτονίας, απο την Κραινα μεχρι το Κοσσυφοπέδιο, μόνο την Ρωσία μπορει να εμπιστεύεται. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί – χρηματιζομενοι απο τον Σορος – που διαδέχτηκαν τον Μιλοσεβιτς, κατάφεραν προσωρινά να υποτάξουν έναν αιματοκυλισμενο λαό, που όμως κατάφερε και σήκωσε κεφάλι.

Η γερμανοκινουμενη διαφθορά δεν έφτασε μεχρι το μεδούλι, έτσι σημερα το πολιτικό συστημα εχει το ανάστημα να κανει δηλωσεις τύπου Νίκολιτς.
Οπως και να φέρνει τον Ρωσικό στρατό ως μονο εγγυητή ελευθερίας και πραγματικό σύμμαχο.
Και η Ελλάδα;
Μετά την πτώση Καραμανλή λόγω της Ελληνορωσικης προσεγγισης, η πατρίδα έρμαιο διεφθαρμένων πολιτικών γνωρίζει μεγαλύτερη καταστροφη ακομα και απο την ισοπεδωμένη απο το ΝΑΤΟ Σερβία!
Η Σερβία ανέκαμψε οικονομικά μόλις σε 3 χρονια, όταν η Ελλαδα αντιμετωπίζει ήδη 6 χρονια ύφεσης. Οι γερμανοι έχτιζαν ενα διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό αμέσως μετα την πτώση του τείχους και τωρα το χρησιμοποιούν στο έπακρο για να συνεχίζουν την Ελληνική Εθνοκτονία. Εθνοκτονία που ήδη εχει ξεπεράσει σε χρονική διαρκεια την κατοχή. Εθνοκτονία που στα πρότυπα του 1897, διαλύει τον κοινωνικό και κρατικό ιστό, αφήνοντας την Ελλάδα έρμαιο της ναζιστικης Τουρκίας που πάντα – περιέργως – στις γενοκτονίες κατα του Ελληνισμού είχε πιστό σύμμαχο και εγκέφαλο την Γερμανία.
Η Ελλαδα έχει μονον μια διέξοδο. Αυτη που δεν τις επέτρεψαν ποτέ να ακολουθήσει. Απο τον Όθωνα και έπειτα, με μυρια οσα προσχήματα, η Ελλάδα έμενε αποκομμένη απο την φυσική της συνέχεια, την κρατική οντότητα που λειτούργησε στα πρότυπα του Ελληνισμού, την Ρωσία. Όποτε η Ελλάδα συνάντησε την Ρωσία, έζησε τις λαμπρότερες στιγμές της ιστορίας της και προσέφερε τεράστια υπηρεσία στην ανθρωπότητα.
Δεν μπορει πλεον η πατρίδα να παραμένει υπόδουλη σε μια δράκα διεφθαρμένων, πολιτικών σαλτιμπαγκων που βρίσκονται στην εξουσία αποκλειστικά και μονον επειδή έχουν χρηματισθεί απο τους γερμανούς και ειναι πειθήνια όργανα τους.
Η Ελλαδα τις δυο μεγαλες στιγμές της νεώτερης ιστορίας υπηρέτησε τις πανάρχαιες αξίες της και είπε ΟΧΙ στις δυνάμεις τις μισανθρωπίας. Το ίδιο πρεπει να κανει και τωρα, μονο που πρεπει να το κανει σύντομα. Όσο υπάρχει ακομα Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΟ

Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ :
Το μίσος της Τουρκίας και των Γερμανών εναντίον της Ελλάδας και της Σερβίας είναι αναμενόμνο και ο Φ.Π. έχει εκφρασθεί επ’ αυτού στον Τύπο προ εικοσαετίας , και στο διαδίκτυο επανειλημένως αρχής γενομένης από το έτος 2008.
Οπως είναι γνωστό η Τουρκία κατευθυνόταν πάντα από τη Γερμανία. Ο δε Χίτλερ ήταν ο Θεός των Ισλαμιστών στη Γη : «Μπισάμα Αλλάχ , φι Αλάρντ Χίτλερ» {Ο Αλλάχ Διαφεντεύει τον Παράδεισο και ο Χίτλερ τη Γη».
Αυτό ήταν το σλόγκαν των απανταχού Ισλαμιστών κατά τον Β’ Π.Π. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Τουρκία παρά τις υπερπαροχές της Μεγάλης Βρετανίας για να συμπορευτεί με την Αγγλία και τους συμάχους της , δεν εισήλθε στο αντιχιτλερικό στρατόπεδο, που εκτός από τις υλικές παροχές της παραχωρούσαν και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , καθώς και τα Δωδεκάνησα .
Οταν δε οι εξέχοντες στρατηγοί του Γ ’ ΡΑΙΧ πριν από την αιφνιδιαστική επίθεση στη σύμμαχό του Σοβιετική Ενωση υπό τον Ιωσήφ Στάλιν, επέστησαν στον αρχιστράτηγο Αδόλφο Χίτλερ την προσοχή του στο γεγονός , ότι η Τουρκία θα βρίσκεται στα νώτα του και πρέπει να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, αυτός με βεβαιότητα τους διαβεβαίωσεν ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να ταχθεί υπέρ των Συμμάχων.
Ποίοι όμως πρωτοστάτησαν εναντίον των ναζιστοφασιστικών στρατιών στην Ευρώπη ; Οι υπερόπτες Γάλλοι που κομπορρημονούσεν ο Γκαμελέν για τη γραμμή «ΜΑΖΙΝΟ» την οποίαν υπερκέρασαν ταχύτατα τα γερμανικά πάντσερ κ.λ.π. Ευρωπαίοι ;
Η θεά τύχη έδωσεν αυτό το προνόμιο στην Ελλάδα που τα παληκάρια της πρότειναν τα στήθη τους και όχι τα τσιμέντα της γραμμής Μαζινό στα «Πάντζερ Ντιβιζιόνεν» . Ούτω οι Ελληνες κατά πρώτον λόγο , είχαν την τιμή και την τύχη να πετύχουν την πρώτη συμμαχική νίκη εναντίον των μέχρι τότε αήττητων στρατιών του «ΑΞΟΝΑ». Εν συνεχεία οι λεβέντες Σέρβοι παρτιζάνοι οι οποίοι αντέταξαν και το κορυφαίο αντιστασιακό κίνημα παγκοσμίως εναντίον των στρατιών των ναζιστών. Αν δεν υπήρχεν η εξάμηνη καθυστέρηση της Βέρμαχτ λόγω Ελλάδας άλλη θα ήταν η τύχη της γερμανικής εκστρατείας στη Σοβιετική Ενωση .
Ούτω οι κληρονόμοι του Χίτλερ ανέλαβαν την υποχρέωση να τιμωρήσουν τους αναιδείς αυτούς Ελληνες και Σέρβους , που ενώ όλη η Ευρώπη και τα Βαλκάνια είχαν προσκυνήσει τον εκλεκτό του Ουρανού Αδόλφο Χίτλερ για την χιλιόχρονη κυριαρχία της Γερμανίας , αυτοί του χάλασαν τα σχέδια .
Ανέλαβαν επίσης να ανταμείψουν τους λαούς που συνεργάσθησαν μαζί τους. Για να μη μακρυγορώ έχω αναφερθεί αλλά θα αναφερθώ και πάλι στους λαούς των Βαλκανίων και στη συμμετοχή τους στον Β’ Π.Π.
Η τιμωρία των συνεχιστών του έργου του Χίτλερ άρχισε με θύμα τη Γιουγκοσλαβία που τη διέλυσε ο Σρέντερ , και τη Σερβία που την βομβάρδιζεν συνεχώς το ΝΑΤΟ για να την αποδυναμώσει και να της αποσπάσει το έδαφος του Κοσσυφοπεδίου υπέρ των εμπόρων όπλων, ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων που αφαιρούσαν από τους αιχμάλωτους Σέρβους οι κακοποιοί του Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου .
Σημειώνω ότι το εν λόγω «Βιλαέτι» το είχαν απελευθερώσει μόνοι τους οι Σέρβοι από τους Τούρκους , από την περιοχή του «Κουμανόβου μέχρι τα ελληνικά σύνορα». Ανταμείφθησαν ούτω οι σύμμαχοί των ναζί Αλβανοί , οι μουσουλμάνοι Βόσνιοι , οι ναζιστές Κροάτες και γενικώς όσοι βοήθησαν τον Αδόλφο στο θεάρεστο έργο του.
Για την Ελλάδα όμως που είχε το θράσος να πεί «Οχι» {στις ότσο μιλιόνε μπαγιονέτες} του «Ντούτσε» και στη σιδερόφρακτη Γερμανία , της επεφύλαξαν μεγαλύτερη τιμή από αυτή της Σερβίας . Την ολοκληρωτική διάλυσή της και την υπαγωγή της ως προτεκτοράτο της Τουρκίας , αφού πρώτα καταλεηλατήσουν τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της οι «BOSS».
Καταραμένοι να είναι οι Ελληνες που συνεργάσθησαν με το Γ’ ΡΑΙΧ και οι απόγονοί τους που συνεργάζονται σήμερα με το Δ’ΡΑΙΧ. Χίλιοι περίπου ελληνόφωνοι απόγονοι των κατοχικών δωσιλόγων, συνεργάτες των νεοναζί που με δόλο και απάτη κατέλαβαν την εξουσία στην Ελλάδα αφού την κατελήστευσαν , προκειμένου να γλυτώσουν τα τομάρια τους και τα κλοπιμαία , συνέπραξαν με τους κομμουνιστές του Σιωνοαμερικανοκίνητου ΣΥΡΙΖΑ , για να διαμελίσουν , ξεκληρίσουν και εξισλαμίσουν την Ελλάδα.
Εδώ και τώρα λαϊκή επανάσταση . Οι βρεγμένοι Ελληνες δεν πρέπει νο φοβούνται τη βροχή, ούτε και τον θάνατο αφού οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει τις οκτώ χιλιάδες δολοφονημένους στην ουσία Ελληνες από τον Γερμανοτσάμη πρόεδρο της δημοκρατίας , τους πρωθυπουργούς Ευ. Τούρκογλου και Α. Σαμαρά, τους υπουργούς και τους μνημονιακούς βουλευτές , τους ηγέτες της δικαιοσύνης και της ΕΛΑΣ .
Για όλα αυτά κάθε ελληνικός νομός πρέπει να εφοδιασθεί με γκιλοτίνα και να κόψει τα κεφάλια των προδοτών. Μη δειλιάζετε Ελληνες , τι να πεθάνετε Σάββατο βράδυ, τι Κυριακή πρωί . Αυτοί δε που απεφάσισαν να θέσουν τέρμα στη δυστυχία τους δι’ αυτοκτονίας , ας πάρουν και κάποιους μνημονιακούς προδότες μαζί τους. 16-11-2014 Φ.Π.



ΚΟΜΠΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι φοβάται η Αντζιελα τώρα που είδε ότι τα σχέδια της Γερμανίας απέτυχαν. Χρηματοδότησαν και βοήθησαν κάθε κίνημα στα Βαλκάνια έναντι των Σέρβων και των Ελλήνων με τους φίλους τους φυσικά απο δίπλα... Πρώην συνάδελφος μου που ζεί στην Σερβία αλλά είναι Κροάτης μου είχε πεί ότι τους βοηθούσαν οικονομικά κατά της Σερβίας.
Οσον για την Τουρκία ίδια φυλή είναι με τους Τούρκους απόγονοι των Ούννων...... οι καλοί τους φίλοι οι Γάλλοι στα σχολικά βιβλία τους αναφέρουν ως βάρβαρα γερμανικά ημι νομαδικά φύλα.......
Α.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ήθελα να γράψω με τους Γερμανούς και έγραψα Τούρκους
Α.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters