Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο άξονας περιστροφής της Γης μπορεί να «αλλάξει ανά πάσα στιγμή»!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα Centrometeoitaliano, μια ομάδα Ρώσων επιστημόνων, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη ρωσική εφημερίδα KP, είπαν ότι θα αρχίσουν να εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση ότι ο άξονας περιστροφής του πλανήτη Γη, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή .




Η κύρια αιτία, σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγεται, βρίσκεται στην αναδιανομή της τήξης των πολικών πάγων. Σύμφωνα με τις εικόνες που απελευθερώνεται από τη NASA, η ποσότητα του πάγου στην Ανταρκτική από το 1970 έχει αυξηθεί δραματικά από τότε, λόγω της διάλυσης, ο όγκος αυξήθηκε στα 18.900 χιλιόμετρα ετησίως, φθάνοντας σήμερα, τα 2.014.0000  τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με την Κλερ Πάρκινσον, επιστήμονας στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Goddard της NASA: "Η συγχώνευση της Ανταρκτικής, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι κάτι που σήμερα δεν μπορούμε« πλέον να το αρνηθούμε. " Σύμφωνα με την ίδια, σήμερα ο πλανήτης, μας δείχνει τις συνέπειες αυτής της διαδικασίας, και σημείωσε ότι το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, και της κλιματικής αλλαγής, θα υπάρξει αύξηση του πάγου στα νότια και θα απειλήσει το βορρά, όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η Λογική υπαγορεύει ότι εάν ένας άξονας της Γης συσσωρεύσει πάγο, το βάρος θα κατανέμεται στη μία πλευρά και μπορεί να «έχει ένα αποτέλεσμα αστάθειας με την αναστροφή της περιστροφής του πλανήτη.
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, αυτό το "φαινόμενο» δεν επηρεάζει το σύνολο της Γης, αλλά μόνο τον λιθοσφαιρικό μανδύα. Σύμφωνα με αυτά, το φαινόμενο αυτό μπορεί να αντέξει μόνο στην Ανταρκτική.

anekshghta-fainomena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters