Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο διαχειριστής της NASA Τσαρλς Μπόλντεν, δήλωσε: «Ο Άρης είχε κατοικηθεί από εξωγήινες μορφές ζωής"!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Τσαρλς Μπόλντεν
O Διαχειριστής της NASA Charles Μπόλντεν, σε συνέντευξη με τη βρετανική τηλεόραση ITV, είπε: « Ο Άρης ήταν κάποτε ένας πλανήτης, από ορισμένες απόψεις, παρόμοιος με τη Γη. Κατοικήθηκε από εξωγήινες μορφές ζωής ... Επαναλαμβάνω .. μια φορά ... Τώρα μπορεί ακόμα να υπάρχουν. "
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση που έγινε από τη NASA, μέσω του διαχειριστή της, που η δηλώσεις του προκάλεσαν αίσθηση στους επιστημονικούς κύκλους και τους λάτρεις των UFO.

Ο Μπόλντεν είπε ότι κάποτε στο παρελθόν στον Άρη υπήρχε μορφή εξωγήινης ζωής! Αυτό είναι μια τεράστια νίκη για τους αστροβιολόγους και ufologists σε όλο τον κόσμο. Ο Μπόλντεν παραδέχεται ότι η NASA γνωρίζει ότι ο Άρης κάποτε κατοικούντα
Ο Μπόλντεν, στη συνέντευξη, πήγε να πει ότι ο Άρης μπορεί να εξακολουθεί να έχει μορφές ζωής, αλλά αν κοιτάξετε το βίντεο της καταγραφής, θα παρατηρήσετε το δισταγμό του, την στιγμή της δήλωσης του. Ο Μπόλντεν δίστασε, όταν άρχισε να μιλάει για »τη ζωή που υπάρχει σήμερα στον κόκκινο πλανήτη ...». Κατέβασε το κεφάλι του και έκανε μια γκριμάτσα (δεξιά) σαν να τον πείραζε να το πεί. Όμως στα βάθη του ασυνειδήτου του .. πέθαινε για να κάνει την ανακοίνωση σε ολόκληρο τον κόσμο .


Αυτή είναι μια ανακοίνωση της εν λόγω ιστορικής σημασίας, που θα πρέπει να τοποθετήσουν στα βιβλία της ιστορίας σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει η εξωγήινη ζωή στον Άρη και ανακοινώθηκε από τη NASA στις 9 Οκτ, 2014.






anekshghta-fainomena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters