Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο χουνέρι του Πούτιν στον Ομπάμα… Ρωσική ναυτική βάση στα Νέα Σιβηρικά Νησιά της Αρκτικής…

Νέο χουνέρι του Πούτιν στον Ομπάμα… Ρωσική ναυτική βάση στα Νέα Σιβηρικά Νησιά της Αρκτικής…



Τρία πολεμικά πλοία του ρωσικού Βόρειου Στόλου, ένα τάνκερ, ένα ρυμουλκό διάσωσης κι ενα πλοίο του Στόλου της Βαλτικής απέπλευσαν από τη ρωσική βάση του Σεβερομόσκ, στη Θάλασσα Μπάρεντς (κοντά στα σύνορα με τη Νορβηγία) με προορισμό το Nοβοσιμπίρσκ, το σύμπλεγμα των Νέων Σιβηρικών Νησιών στη ανατολική Αρκτική, με σκοπό την εγκατάσταση και λειτουργία της νέας βάσης.

Αεροσκάφη του Πολεμικού Ναυτικού επιβλέπουν την νηοπομπή, προκειμένου να παρακολουθούν την κατάσταση του πάγου στην Αρκτική και να διασφαλιστεί η διέλευση του στόλου στις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ παγοθραυστικά της κρατικής εταιρείας Rosatom βρίσκονται σε επιφυλακή για «ανοίξουν» τη θαλάσσια οδό στα δύσκολα σημεία.
Η ρωσική νηοπομπή, ένας μικρός στόλος που αποτελείται από τα πολεμικά Admiral Levchenko, Georgy Pobedonosets και Kondopoga, το τάνκερ Sergey Osipov, το ρυμουλκό διάσωσης Pamir και το πλοίο Aleksandr Pushkin του Στόλου της Βαλτικής, μεταφέρει εξοπλισμό και προσωπικό προκειμένου να επανδρωθεί η νέα μόνιμη Βάση του Βόρειου Στόλου, η οποία, όπως δήλωσε ο Διοικητής του Βόρειου Στόλου Βλαντίμιρ Κορόλιοβ, θα λειτουργήσει μέσα στο 2014.
Στο νησί Κότενλι, το μεγαλύτερο από τα Νέα Σιβηρικά Νησιά λειτουργούσε σοβιετική στρατιωτική βάση και ερευνητικός σταθμός από το 1933 έως το 1993, οπότε και εγκαταλείφθηκε.
Με αυτή του την κίνηση ο Βλλάντιμιρ Πούτιν ανοίγει ακόμα ένα παγκόσμιο μέτωπο… Η Ρωσία υποστηρίζει πως η Αρκτική της ανήκει, επειδή είναι συνέχεια της υφαλοκρηπίδας της (κορυφογραμμή Λομονοσόφ). Αυτό, το αμφισβητούν εντόνως ΗΠΑ και Καναδάς, ο οποίος ανησυχεί για το γεγονός ότι η Ρωσία έχει επεκτείνει τις στρατιωτικές δραστηριότητές της στην Αρκτική και φέρεται έτοιμος να υπερασπισθεί τα συμφέροντά του και ενόπλως.
 

hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_111.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters