Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μαστουρωμενα υποβρύχια;

20140320-205312.jpgΌπως κάθε Έλληνας σήμερα ζει όπως  κι εγώ τον απολυτο εφιάλτη της προδοσίας σε καθημερνή βάση και σε όλους τους τομείς του κράτους. Είναι λοιπόν απολύτως φυσικο μια τέτοια κατάσταση να με κάνει καχύποπτο ακόμη και σε πράξεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ‘’πατριωτικες’’.
Όπως ολοι γνωρίζετε πιστεύω, η Ελλάδα υπέγραψε προχθές συμφωνία με τη Βουλγαρία να προστατεύει τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας με τα ελληνικά αεροσκάφη. Περα από το χυδαίο και ύποπτο αυτής της κίνησης , το οποίο δεν είναι άλλο από το να μας βάζει το ΝΑΤΟ να πολεμήσουμε ενάντια σε πραγματικούς συμμάχους και ομόθρησκους σαν τους Ρώσσους, έχει την …οικονομική του διάσταση που δεν είναι καθόλου αμελητέα…

Το Ελληνικο κράτος δεν βγάζει πια συχνά τα μαχητικά μας στο αιγαίο λογο κόστους καυσίμων και ανταλλακτικών και θα τα βγάζει στο Βουλγαρικο εναέριο χώρο? Ακόμη κι αν τα καύσιμα είναι των Βουλγάρων , που μάλλον έτσι θα είναι , τη φθορά από τις ωρες πτήσης των αεροσκαφών ποιος θα την πληρώσει? Οι Τούρκοι αλωνίζουν στο αιγαίο κάνοντας εικονικούς βομβαρδισμούς σε νησιά άμεσου ενδιαφέροντος τους (ΑΟΖ) όπως οι Φούρνοι και το Καστελόριζο και εμείς θα προστατεύουμε τους Βούλγαρους ενάντια στους φυσικούς συμμάχους μας τους Ρώσους και μάλιστα μιας από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη , πολεμικής μηχανής στο κόσμο….?  Νομίζω ότι εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών έχουν αρχίσει ήδη να καπνίζουν αυτό που προτείνει ο Τζεφρυ και ο ‘’παραπόταμος’’ του να κυκλοφορεί ελεύθερα…….
Και ερχόμαστε τώρα στα υποβρύχια που δένει με την εισαγωγή παραπάνω …. Τόσα χρονια τα υποβρύχια σαπίζουν ενώ είναι σχεδόν έτοιμα μέσα στα ναυπηγία Σκαραμαγκά. Τα τελευταία χρονια που αναμίχθηκε ενεργότερα ο Τουρκογλου με την υπόθεση κάνοντας τις ‘’μαγικές’’ κινήσεις του κατάφερε να μπλοκάρει εντελώς τη παραλαβή των υποβρυχίων και την ένταξη τους στο πολεμικο ναυτικο. Ξαφνικά, και ενώ ο Τουρκογλου είναι ακόμα σε θέση κλειδί και ικανος να εξακολουθεί να τα έχει μπλοκαρισμένα , εμφανίζετε ο Ζορό Δημητράκης του ‘’ναι σε όλα’’ και ξεμπλοκάρει τα υποβρύχια σε ένα βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά προκύπτει το ερώτημα… Πως τα κατάφερες βρε ‘’πατριώτη’’? Πως τα κατάφερες βρε ‘’θεριό ανήμερο’’ ?  Πως ξεπέρασες τις τρικλοποδιές του Τουρκογλου? Αλλά και γιατί τόσο καιρό δεν το είχες κάνει όταν οι Τούρκοι αλωνίζουν σε ολο το αιγαίο με ότι διαθέτει προπέλα???????? Φταίω εγώ να κανω δεύτερες σκέψεις? Φταίω εγώ να σκεφτώ ότι μάλλον ο θείος Σαμ και η παρέα του έδωσαν εντολή να λυθεί το θέμα προκειμένου ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ μας να ενταχθούν σε ομάδα φύλαξης της Βουλγαρίας η Και ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ενάντια του Ρώσου ‘’εχθρού’’?????????????????????????
Να υπενθυμίσω και πρόσφατα ο Ζορό Δημητράκης του ‘’ναι σε όλα’’ έκανε κι άλλο ‘’μαγικο’’ πετυχαίνοντας συμφωνία με τη δική μας ΕΑΣ για την παραγωγή 30.000 βλημάτων (30.001 με αυτόν…) για τα άρματα μάχης LEO2HELκαιLEO2A4!!!!!!!!!!!!!  Να υπενθυμίσω και παλι ότι αυτά τα υπερσύγχρονα άρματα ήταν ουσιαστικά άχρηστα μέχρι τώρα καθώς δεν είχαν πυρομαχικα……. Τα είχαμε αγοράσει χωρίς πυρομαχικα και εξακολουθούσαμε να τα εχουμε μόνο για … παρελάσεις…..!!!!!!! Για κάποιο ‘’περίεργο’’ (!!!!!)  λογο και αυτή η προμήθεια είχε μπλοκαριστεί για χρονια αλλά και παλι ο Ζορό Δημητράκης την ‘’τακτοποίησε’’ σε ένα βράδυ……. Μήπως ξαφνικά και αυτά θα υπερασπιστούν και αλλα χώματα εκτός από τα Ελληνικά?
Μια και Ζορό Δημητράκης του ‘’ναι σε όλα’’ λύνει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ελληνικο στρατο με συνοπτικές και ‘’μαγικες’’ διαδικασίες δεν του δίνουμε και το υπουργείο οικονομικών μήπως και μας λύσει τα προβλήματα όλα σε ένα βράδυ?????????? Η μήπως μας τον ετοιμάζουν στη θέση του Σαχλαμαρά και απλα μας τον διαφημίζουν?
Βλέπω ο θείος Σαμ έχει σκοπό να βάλει όλους τους αλλους στη γειτονιά να πολεμήσουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥ εχθρό αλλά με ξένα κόλλυβα….. Μιας και είναι ήδη πτωχευμένος ο ίδιος και ρακένδυτος (και όχι εμείς όπως θέλει τεχνητά να πιστεύουμε…) και δεν μπορεί πια να κάνει τις γνωστές μονομερής κινήσεις του, χρησιμοποιεί το ρητο που λέει ο πάνσοφος Ελληνικος λαος μας ‘’πενία τέχναςκατεργάζεται’’……
Κύριοι και Κυρίες , από τη φυση μου δε είμαι καχύποπτος…… είμαι συνήθως καλοπροαίρετος και ένθερμος πατριώτης…. Όμως εδώ τα μαγικά του ‘’Ζορό Δημητράκη’’ με έχουν βάλει σε πολύ περίεργες σκέψεις …… Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν καπνίζω το κουτόχορτο που θέλουν ο Τζεφρυ και ο παραπόταμος του να πουλιέται ελεύθερα…… Μάλλον όμως νομίζω ότι έχουν αρχίσει να κάνουν ευρεία χρήση του ολοι οι συντελεστές της κυβέρνησης Τσολάκογλου και των παραποτάμων και ελαιώνων τους…..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3169.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters