Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΗ Η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ! ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ


ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ). ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !

Συγκίνηση και δέος από τους ένστολους στον τερματισμό.
Το πιο δυνατό χειροκρότημα έλαβαν οι γυναίκες που κατάφεραν να τερματίσουν  καθώς και  ο τελευταίος ένστολος που τερμάτισε ξυπόλητος.
Το μεσημέρι της Τετάρτης τερμάτισαν όσοι πήραν μέρος στο 1ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας διοργάνωσε αυτή την επετειακή πορεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στα πλαίσιο τους εορτασμού της εθνικής επετείου.
Η τελετή έναρξης έγινε τη...
Η συνέχεια  εδώ

esxatianasxesi.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1472.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters