Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μας κυβερνούν τα 3 Ψ: Ψεύτες, Ψυχοπαθείς, Ψωνάρες!. ΒΙΝΤΕΟ

Picture
Ακούγοντας τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Τράγκα, που η κατάντια της χώρας μας τον θέλει και υπουργό Υγείας στους δύσκολους καιρούς, ένα μόνο πράμα πέρασε από το μυαλό:
Μας κυβερνούν τα 3 Ψ: Ψεύτες, Ψυχοπαθείς, Ψωνάρες!....
Ο επί έτη φωτός, γνωστός για τις συντηρητικές του πολιτικές θέσεις, Γιώργος Τράγκας, μόνο και μόνο επειδή είναι αντιμνημονιακός και βάλλεται κατά των Γερμανών χαρακτηρίστηκε από τον Γεωργιάδη ως 'κομμουνιστής'. Βέβαια... βάσει του νόμου της σχετικότητας, αν κάποιος είναι στην άκρα δεξιά, βλέπει τους πάντες αριστερά του....
Όταν του είπε ο Τράγκας ότι εσύ και η πολιτική που ακολουθείς, είστε υπεύθυνοι για 5000 αυτοκτονίες και 2 εκατ. ανέργους, ο Γεωργιάδης αμφισβήτησε τα νούμερα των αυτοκτονιών (δηλαδή, αν δεν είναι ακριβώς 5000 αλλά 4300, να το αφήσω;)
- "Πόσους σκότωσες στην Ελλάδα, 'Αδωνι Γεωργιάδη, με την πολιτική σου;"
- "Η Ελλάδα στις 6 Μαΐου του χρεοκόπησε, έπρεπε να χάσουν τη δουλειά τους 10 εκατ. Έλληνες. Σήμερα έχουν χάσει τη δουλειά τους 2 εκατ. Έλληνες. Άρα έχουν κρατήσει τη δουλειά τους 7 εκατ."
Για να δώσει κανείς τέτοια απάντηση πρέπει να είναι κάτι ή και όλα από τα 3Ψ: 
  1. Ο Ψεύτης αλλοιώνει τα νούμερα προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. 
  2. Ο Ψυχοπαθής δεν καταλαβαίνει τα νούμερα και το κόστος τους, παζαρεύει αν έχασαν τη δουλειά τους 2 ή 3 εκατ. ή 10 εκατ. και αν αυτοκτόνησαν 2 ή 3 ή 4 ή 5 χιλιάδες, όριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ούτε στη μια περίπτωση ούτε στην άλλη. 
  3. Η Ψωνάρα, δεν ξέρει ούτε αριθμητική, ούτε τον αριθμό των εργαζομένων στην Ελλάδα, αλλά υπουργός γίνεται. Πρώτον 2 και 7 εκατ. δεν μας κάνει 10 αλλά 9 εκατ. Και δεύτερον, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το 2012 το εργατικό δυναμικό της χώρας μας ήταν 4.961,9 εκατ. αλλά το α' τρίμηνο του 2013  ο αριθμός των απασχολούμενων έπεσε στα 3.595.921 άτομα. Άρα, κε υπουργέ, τα 2 εκατομμύρια άνεργοι τι είναι;;; Ο μισός σχεδόν πληθυσμός της χώρας μας, γιατί... δεν ξέρω αν το γνωρίζετε... έχουμε και γέρους και παιδιά μέσα στα 10 εκατ. κατοίκους!
    Δείτε το βίντεο στο 16:00







    - για τις αυτοκτονίες και την ανεργία: Βέβαια, πριν αρχίσει όλες αυτές τις απίστευτες μαθηματικές εξισώσεις, ο Τράγκας του έδειξε βίντεο με τις διάφορες κατά καιρούς πολιτικές κωλοτούμπες του, για τις οποίες απάντησε.... άρες μάρες κουκουνάρες.
Ένας ένας τους, αρχίζοντας από τον υπουργό Υγείας, θα πρέπει να περάσουν και από ανιχνευτή ψεύδους ενώπιον λαϊκής επιτροπής, αλλά και από ψυχιατρικό έλεγχο. Είπαμε... να εξυπηρετήσετε την ντόπια και ξένη ελίτ, αλλά τουλάχιστον να έχουμε απέναντι μας καπάτσους εντολοδόχους με σώας τας φρένας! Άλλο να έχεις να κάνεις μόνο με πουλημένα τομάρια κι άλλο με σάικο!!!    
http://allnewz.weebly.com/15/post/2014/03/-3.html
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/03/3_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters