Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η ληγμένη κυβέρνηση προωθεί τα ληγμένα

- Η «ληγμένη» κυβέρνηση έδωσε την έγκριση για τη διάθεση προς πώληση ληγμένων προϊόντων. Πρώτοι να τα δοκιμάσουν τα «ληγμένα» μέλη της που έχουν και ανοσία στα «σάπια».
- Αν και όλα δείχνουν πως η κατανάλωση «ληγμένων», για τα εκάστοτε κυβερνητικά μέλη, έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια.
- Υπάρχει σκέψη η διάθεση προς πώληση «ληγμένων» προϊόντων να επεκταθεί και στα φάρμακα κάτι...
το οποίο θα ανακουφίσει κατά πολύ τον προϋπολογισμό των ασφαλιστικών ταμείων.
- Μέλη του Μπακιρένιου Μεσημεριού μπλόκαραν την απομάκρυνση της 3Ε από τη χώρα μας. Κρατάνε με τα χέρια τα ντουβάρια των εργοστασίων για να αποτρέψουν την απομάκρυνσή τους. Ντουβαροκατάσταση δηλαδή!
- Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές για τα παιδιά. Η τροϊκανή κυβέρνηση έστειλε σαφές μήνυμα. Πνίξτε τα παιδιά αφού κάνατε τη μ@λ#κ*@ και τα γεννήσατε.
- Εσείς οι υπόλοιποι ανεγκέφαλοι που θέλετε να κάνετε παιδιά, ξεχάστε το. Να αγοράσετε καναρίνι. Πιάνεται ως τεκμήριο κι αυτό αλλά με μικρότερη επιβάρυνση.
- Η φορολογική επιβάρυνση από την κατάργηση των παραπάνω φοροαπαλλαγών είναι ανάλογη με το πλήθος των «τεμαχίων» που διέθετε η κάθε οικογένεια. Αυτοί που είχαν 4 και πάνω «τεμάχια»…τεμαχίζονται.
- Ο θείος Φώτης λυπήθηκε γι΄αυτή την εξέλιξη και από τη σκασίλα του είπε να στηρίξει την κυβέρνηση. Έτσι για να τους μπει με το μουστάκι στο μάτι (του Αντώνη ). Ε, μα. Δεν άντεξε άλλο! Τα πήρε στο μουστάκι που λένε!
- Δύο (2) δις ευρώ χαρίστηκαν στη Mizens από τις κυβερνήσεις μετά από προτροπή των μισθωτών και των συνταξιούχων που δέχτηκαν να τα προσφέρουν από τους μισθούς και τις συντάξεις τους.
- Αυτό θα πει να ικανοποιεί μια κυβέρνηση τις απαιτήσεις των εντολοδόχων της. Στους μισθωτούς και συνταξιούχους αναφέρομαι φυσικά.
- Μέχρι το 2016, η Ελλάδα θα είναι πρώτη σε παραγωγή χρυσού σε όλη την Ευρώπη! Η Ελλάδα θα είναι πρώτη ή οι εταιρίες που έχουν τα χρυσορυχεία; Θα το ξεκαθαρίσω και θα σας πω.
- Πρώτη παγκοσμίως σε παραγωγή περλίτη και από τις πρώτες σε παραγωγή βωξίτη η Ελλάδα! Η Ελλάδα ή οι εταιρίες που έχουν τα ορυχεία; Θα το ξεκαθαρίσω και θα σας πω.
- Τελικά, η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα, με ακόμη πιο φτωχούς ανθρώπους και πολύ πλούσιες εταιρίες.
- Πάνω από 500 δις ευρώ, τα οποία δεν παραγράφονται, μας χρωστάει η Γερμανία από κατοχικά δάνεια και πολεμικές αποζημιώσεις σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.
- Η κυβέρνηση κρατάει τα σχετικά έγγραφα στα ίδια συρτάρια που έχει βάλει και τις περίφημες λήστες.
- Να εκκενωθούν τα μικρά νησιά με κάτω από 150 κατοίκους ζήτησε η τρόικα. Όλα τα μικρά νησιά; Όχι. Το κριτήριο θα είναι πόσα κότερα προσελκύουν! Το Καρπενήσι τη γλύτωσε, γιατί είναι νησί καρπερό.
- Το Γαϊδουρονήσι επίσης γιατί θα αποτελέσει τόπο θερινής εξόρμησης των δίποδων γαϊδουριών και το Ποντικονήσι προσφέρεται για τις διακοπές των δίποδων τρωκτικών.
- Με ανακοίνωσή του το Μπακιρένιο Μεσημέρι διευκρίνισε πως τα στοιχεία των παιδιών των παιδικών σταθμών, τα ήθελε για την αποστολή εκπαιδευτικού υλικού. Γκλομπς, σιδερολοστούς, μαχαίρια, πιστόλια κλπ.
- Ο Παπάς Κωνσταντίνου δεν παραβρέθηκε για να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με τις λήστες που είχε στα χέρια του για εφτά μήνες.
- Ένας ξαφνικός αλλεργικός βήχας, τον ανάγκασε να φύγει εσπευσμένα στο εξωτερικό για να τον εξετάσει αλλεργιολόγος, ειδικός στις αλλεργίες που προκαλούν οι διάφορες λήστες.
- Μήνα με το μήνα η κυβέρνηση υλοποιεί τους στόχους που έθεσε προεκλογικά. 50% ο γενικός δείκτης ανεργίας και 100% ο αντίστοιχος δείκτης για τους νέους. Άντε, άλλο τόσο έμεινε!
- Ο Νικοπολίδης έγινε προπονητής του Ολυμπιακού. Η πρώτη του κίνηση ήταν να ζητήσει άμεσα τη μεταγραφή του Αναστόπουλου για φορ και του Νιόπλια για χαφ. Λέτε να ζητήσει και τον Νταϊφά για πρόεδρο;
 
Φέτος η επέτειος του «ΟΧΙ» θα μετονομαστεί, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης σε επέτειο του «ΝΑΙ» και θα συνοδεύεται από εορταστικές εκδηλώσεις για το κατόρθωμα της κυβέρνησης να διατηρήσει τη συνοχή της. Οι «τρεις καβαλέρος» θα τεθούν ο καθένας επικεφαλής μεγαλιώδους παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στο Φαρμακονήσι, στην Τέλενδο και σε ένα ακόμη νησί προς εκκένωση, το όνομα του οποίου αποτελεί την έκπληξη των εκδηλώσεων. Όχι, δεν είναι η Τζια!
 
σΑτΥρΟπΡόΚος
 
Από kyrgiakischristos, μοντάζ Γρέκι
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_232.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters