Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Η Αρχαιολογική Υπηρεσία βάζει φρένο για τις «Λίμνες». ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ


alt
Έγγραφο της Ζ' ΕΠΚΑ, εκθέτει τους δήμους Πύργου Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

Η Ζ ΕΠΚΑ αναφέρει στο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 6852 στις 17/01/14, ότι το 2012 παραχώρησε μια προσωρινή άδεια για την εναπόθεση των απορριμμάτων στις Λίμνες, για χρονικό διάστημα τριών μηνών, υπό όρους, σεβόμενη το γεγονός της κήρυξης του νομού Ηλείας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ωστόσο χωρίς την έγκριση της Ζ ΕΠΚΑ συνεχίσθηκαν παρατάσεις που διαδοχικώς ανανεούνταν από την πλευρά των δήμων.


Η Εφορεία διαβίβασε την υπόθεση στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του Υπουργείου Πολιτισμού, εισηγούμενη την άμεση διακοπή οποιασδήποτε περαιτέρω ενέργειας από πλευράς των εμπλεκόμενων δήμων στην θέση Λίμνες, λόγω της επαπειλούμενης έμμεσης βλάβης η οποία προκαλείται στον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και στους αρχαιολογικούς χώρους Αλφειού, Φλόκα και Μακρισίων, για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Όπως έγινε γνωστό η εισήγηση της Ζ' ΕΠΚΑ υιοθετήθηκε πλήρως από την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και αυτό αποτελεί ακόμα ένα πλήγμα για το δήμο Πύργου που με κάθε τρόπο επιχείρησε να νομιμοποιήσει την λειτουργία του ΧΑΔΑ υπό το πέπλο της

 
alt

Πηγή:
 eproini.gr
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/hleia-h-arhaiologikh-yphresia-bazei-freno-gia-tis-limnes-ektheto.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters