Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Στους 12 οι νεκροί – Αναγνωρίστηκε ο δράστης



Ένας 34χρονος από το Τέξας είναι ο ένας εκ των υπόπτων που ευθύνεται για τη σφαγή στις διοικητικές υπηρεσίες του αμερικανικού Ναυτικού στην Ουάσιγκτον όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Πρόκειται για τον Aaron Alexis ο οποίος ταυτοποιήθκε ως ο δράστης της επίθεσης ενώ η έρευνες συνεχίζονται και για δεύτερο συνεργό χωρίς όμως και αυτό να είναι επιβεβαιωμένο καθώς η κατάσταση ακόμη και τώρα είναι εξαιρετικά ρευστή.
Οι νεκροί από την πολύνεκρη επίθεση ανέρχονται πλέον στους 12 συμπεριλαμβανομένου και του οπλοφόρου ο οποίος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία  Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών ήταν συγκεχυμένος καθόλη της διάρκεια της ημέρας καθώς οι πρώτες αναφορές μιλούσαν για 4 νεκρούς στη συνέχεια όμως ο αριθμός αυτός ανέβηκε στα 12 άτομα, σύμφωνα και με δηλώσεις του επικεφαλής της αστυνομίας της Ουάσιγκτον.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters