Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Το "λάθος" του ΔΝΤ κι οι κωλοτούμπες του Σαμαρά (βίντεο)

Οι "επιτυχίες" που κατεδαφίστηκαν εν μία νυκτί


Το "λάθος" που παραδέχτηκε το ΔΝΤ σχετικά με την ελληνική κρίση, είναι ίσως από τις πιο βάρβαρες παραδοχές των τελευταίων ετών.
Όσο, όμως, το μπαλάκι των ευθυνών πετάγεται από το ΔΝΤ στην Κομισιόν και τούμπαλιν, δε γίνεται να ξεχαστεί πως ο μεγαλύτερος υπεύθυνος όλων ήταν οι ελληνικές μνημονιακές κυβερνήσεις, που εφάρμοσαν αδιαμαρτύρητα όλα τα μνημονιακά μέτρα.
Οπότε, ό,τι και να δηλώνει σήμερα ο πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, για τα "λάθη που διορθώνει εδώ κι ένα χρόνο", εμείς ας του θυμίσουμε πως κάποτε τα παρουσίαζε...
ως επιτυχίες...
Το παρακάτω βίντεο είναι δηλώσεις του Α. Σαμαρά για το PSI, πριν και αφού έγινε κυβέρνηση.
 
 
 
Από left, μοντάζ Γρέκι

http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9897.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters