Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

''Εφιάλτης'' είναι για μερικούς στο Πεντάγωνο ''εντός και εκτός" ο Στρατηγός Κωσταράκος ...Γιατί άραγε ;

Επειδή εμείς δεν είμαστε καχύποπτοι -λέμε τώρα- αλλά ούτε και μασάμε μασημένη τροφή σχολιάζοντας με άλλο μάτι τα γεγονότα, τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα !
 Όνειρο  που έχει γίνει εφιάλτης πια , είναι κάποιων να δούνε τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο να εγκαταλείπει το Πεντάγωνο με τον έναν ή  με τον άλλο τρόπο!
Κάποιοι ονειρεύονται παραίτηση και κάποιοι διαδίδουν  φήμες ακόμη και  για υπουργοποίηση του Α/ΓΕΕΘΑ ! Ο Κωσταράκος ενοχλεί και ενοχλεί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το πόσο του ΓΕΕΘΑ που ώς πόστο δεν ει ναι καθαρά μόνο ώς πόστο Αρχηγού  ενός ακόμη ΓΕΕΘΑ που απλά παρακολουθούσε την πορεία του Υπουργού και των Υφυπουργών του ΥΠΕΘΑ!....
Είναι κοινό μυστικό ότι στο Πεντάγωνο παίζονταν πολλά ,μυστικά κονδύλια ,εξοπλισμοί κατευθυνόμενοι εξοπλισμοί που πολλές φορές ήταν κατευθυνόμενοι από τα Γεράκια των Εξοπλισμών που είχαν ως σύμμαχο τους τα παλληκάρια που έγραφαν σε γυαλιστερά έντυπα και σε εφημερίδες που διαμόρφωναν γνώμη ...Τότε βλέπεις το  να γράφει ο κάθε μαυρισμένος τον πόνο του ήταν περίπου νόμος !
Το θέμα ήταν βέβαια ότι έγραφαν οι  κοντυλοφόροι για τις Ένοπλες Δυνάμεις που δεν πέρασαν ποτέ τα σύνορα της Αττικής και η μόνη σχέση με Ασκήσεις και Βολές είχαν  όταν τους καλούσε στη φρεγάτα ο Υπουργός με σκοπό απλά να γράψουν αυτά που ήθελαν !
Το τρελό πάρτι γύρω από τους εξοπλισμούς ήταν τέτοιο που έτρωγαν στο γύρο άπαντες οι εμπλεκόμενοι και μη !
Πολλές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε την στάση ορισμένων κονδυλοφόρων με πηγές στο Πεντάγωνο που ενώ σε διαφορετικές περιπτώσεις θα περνάγανε γενεές δεκατέσσερις τους πρώην Υπουργούς της Εθνικής 'Αμυνας με αποδείξεις πλέον περί μιζών  και όχι με αποχρώσεις ενδείξεις ...Ποιούν την Νήσσα αναρωτήθηκε  ποτέ κανείς γιατί ;
Απλώς κάποιοι  μίλησαν για μισθολόγια επί ορισμένων υπουργών και ποτέ δεν διαψεύστηκαν ....Ούτε έστειλαν κάποιον στον Εισαγγελέα ,ούτε βέβαια τον κρέμασαν στα κάγκελα !
Ο Κωσταράκος ήρθε από το πουθενά και  δεν ήταν του κατεστημένου ,αλλά ούτε και προβλέψιμος ,δεν έκανε χατίρια και δεν  έμπλεκε σε πολιτικές ίντριγκες !
Το να του κάνουν κριτική όχι για τις Ασκήσεις που άλλαξε τα πάντα ,ότι δημιούργησε την ΔΕΕ και κατάφερε με ελάχιστα μέσα να αλλάξει το ηθικό και όταν λέμε το ηθικό δεν εννοούμε το ηθικό  των φλώρων που περιφέρονται πέριξ του Πενταγώνου !
Του αποδόθηκαν ευθύνες που δεν του ανήκαν ,,κάποιοι του χρέωσαν και τις μειώσεις που αποφάσισαν οι Πολιτικοί και δεν αντέδρασαν ούτε  οι προερχόμενοι από τις Τάξεις των ενόπλων Δυνάμεων Υφυπουργοί !!
Ήταν ο μόνος Αρχηγός που αντέδρασε και μάλιστα μια εβδομάδα προ των κρίσεων όταν έγραψε ότι οι Αξιωματικοί πρέπει να είναι Έλληνες το γένος  κάνοντας τον Βενιζέλο να αλλάξει   εκατό φορές χρώματα ,φτάνοντας τον στα όρια του Εγκεφαλικού !
Όταν κάποιοι στην Κυβέρνηση έριξαν στο τραπέζι την απόλυση στελεχών όπως οι  ΕΠΟΠ δεν  έριξε το σύνθημα ότι στις "Ένοπλες Δυνάμεις δεν περισσεύει ούτε θυσιάζεται κανένας;
Θα βρεθούν πολλοί να κάνουν κριτική και να  ονειρεύονται την απομάκρυσή του Κωσταράκου απο Α/ΓΕΕΘΑ ...Για πολλούς λόγους ,ορισμένους τους ξέρουμε αλλά δεν είναι της παρούσης , αλλά να θυμίσουμε ότι αξιωματικοί δεν είναι πρόβατα και  βέβαια δεν εκπροσωπούνται από ''φέροντες  την στρατιωτική στολή'' ....
Για να μην ματώνετε θα σας πούμε κάτι που το ξέρουν όλοι όσοι υπηρέτησαν όχι  βέβαια στο Πεντάγωνο αλλά στα σύνορα με τον Κωσταράκο , Ο Κωσταράκος θα φύγει μόνο ως Αρχηγός !
Στην υγεία  σας !
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4082.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters