Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ξαφνική επιθετική άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων (2 ΜΑΛ) με ρίψη Αλεξιπτωτιστών ...Τώρα !


Ξαφνική επιθετική άσκηση Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος που περιλαμβάνει ρίψη Αλεξιπτωτιστών γίνεται τώρα ...η Άσκηση με την ονομασία ''ΒΕΛΟΣ 1'' σχεδιάστηκε σαν επιθετική ενέργεια και είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζεται επιθετική ενέργεια σε επίπεδο ΓΕΕΘΑ ...

Η άσκηση διατάχθηκε το πρωί χωρίς καμιά ενημέρωση ...Οι Κομάντος επιβιβάστηκαν στο C-130 με πλήρες φόρτο χωρίς κάνεις να γνωρίζει το παραμικρό !

Μαζί με τους Κομάντος ''πέφτουν'' και ανώτατοι αξιωματικοί του ΓΕΕΘΑ που σκοπο΄έχουν εκτός το να λάβουν μέρος στην Άσκηση να καταγράψουν τις Επιθετικές ενέργειες της ''2ας ΜΑΛ ''που ειναι ο κύριος κορμός της Άσκησης !
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόμενος από το Διοικητή ΒΣΣ Αντιστράτηγο Βερίγο Ζαχαρία, επιβαίνει σε αεροσκάφος C-130 της ΠΑ από όπου και παρακολουθεί άσκηση αερομεταφορές και ρίψης λόχου αλεξιπτωτιστών με την ονομασία "ΒΕΛΟΣ 1".

Στην άσκηση, συμμετέχουν η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) με στελέχη από το ΕΤΑ, τη ΔΥΚ, τη Ζ΄ ΜΑΚ, τη 31 ΜΕΕΔ, τη 2α ΜΑΛ, το 575 Τ/ΠΝ, τη ΣΧΑΛ και το 865 ΤΕΝΕΦ και προσωπικό των Δυνάμεων των Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας.
Περισσότερο σε λίγο !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters