Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ. ΠΟΣΟ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΛΕΦΤΑ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ


Σοκ έχει προκαλέσει ένας φρικιαστικός τιμοκατάλογος ανθρωπίνων οργάνων τον οποίο κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης.
Οι δύο βουλευτές επικαλέστηκαν στοιχεία από το επιστημονικό portal Medical Transcription και ζήτησαν από τον υπουργό Υγείας...

Ανδρέα Λυκουρέντζο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για «να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη διαθέσιμων ανθρώπινων ανταλλακτικών».
Πιο συγκεκριμένα, ο τιμοκατάλογος-σοκ έχει ως εξής:
Ζεύγος μάτια: $ 1.525
Κρανίο: $ 607
Κρανίο με δόντια: $ 1.200
Ώμος: $ 500
Χέρι και Αντιβράχιο: $ 385
Μισό λίτρο αίματος: $ 337
Σπλήνα: $ 508
Στομάχι: $ 508
Λεπτό Έντερο: $ 2.519
Νεφρά: $ 262.000
Χοληδόχος κύστη: $ 1.219
Δέρμα: $ 10 ανά τετραγωνική ίντσα
Στεφανιαία: $ 1.525
Καρδιά: $ 119.000
Ήπαρ: $ 157.000
Οι δύο βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζουν ότι ο νόμος της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο οποίος ρυθμίζει τις γενικές αρχές και τις προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους για τη μεταμόσχευση «προκαλεί αμφισβήτηση και αφήνει υποψίες σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα».
Παράλληλα, καταγγέλλουν ότι «η Ελλάδα μετατρέπεται εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρώπινων ιστών για όλο τον πλανήτη».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/06/blog-post_959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters