Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κυρίαρχες της ζωής μας οι τράπεζες μέσω της άμεσης είσπραξης του ΦΠΑ.

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τα σχέδια του για την άμεση είσπραξη του ΦΠΑ σε κάθε συναλλαγή των επιχειρήσεων με τους πολίτες. Το σύστημα θα λειτουργεί ως εξής:

Όταν η συναλλαγή γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τότε το κράτος θα αφαιρεί...

αυτόματα από το ποσό που πάει στην επιχείρηση το αντίστοιχο ποσοστό του ΦΠΑ από το σύνολο της απόδειξης ή του τιμολογίου. Αργότερα, όταν ο επιχειρηματίας θα υποβάλλει ηλεκτρονικά περιοδική δήλωση ΦΠΑ, τότε θα του επιστρέφεται (πότε άραγε;) μέρος του ποσού βάσει των πραγματικών αγορών και πωλήσεων. Αν η συναλλαγή γίνει με μετρητά τότε η διασύνδεση της ταμειακής μηχανής με τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης θα επιτρέπει την επόμενη μέρα να γίνεται μεταφορά του ποσού που αντιστοιχεί στον ΦΠΑ, που αφορά την κάθε απόδειξη. Δηλαδή θα πρέπει υποχρεωτικά ο κάθε επιχειρηματίας να έχει συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και μεγάλο ποσό μέσα ώστε να πληρώνεται την επόμενη ο ΦΠΑ (αφού δεν μπορεί να γνωρίζει το ύψος των πωλήσεων που θα πραγματοποιήσει σε μια μέρα), προκειμένου προφανώς να μην διωχθεί ο επιχειρηματίας.

Βλέπουμε λοιπόν πως αφενός ο επιχειρηματίας θα προκαταβάλει όλο τον ΦΠΑ από τις πωλήσεις που κάνει και θα περιμένει αρκετούς μήνες για να εισπράξει τον ΦΠΑ που κατέβαλε για αγορές και δαπάνες και αφετέρου ότι και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει άμεση εμπλοκή της τράπεζας μέσα από την οποία θα γίνεται πλέον κάθε συναλλαγή των Ελλήνων με τις επιχειρήσεις.

Με δεδομένο ότι οι συναλλαγές του πιο πάνω είδους καλύπτουν πάνω από το 90% των καθημερινών συναλλαγών μας, στην πραγματικότητα η ελεύθερη κυκλοφορία του χρήματος de facto καταργείται και κάθε συναλλαγή μας και κάθε εκδήλωση της ζωής μας θα περνάει υποχρεωτικά από τις τράπεζες που έτσι γίνονται πλέον οι κυρίαρχες της ζωής μας. Με τον τρόπο αυτό πολύ γρήγορα κάθε χρηματικό ποσό υποχρεωτικά θα μεταφερθεί από τις τσέπες μας προς τις τράπεζες.

Εννοείται ότι το μέτρο αυτό πολύ γρήγορα θα επεκταθεί σε κάθε συναλλαγή των πολιτών και η φυσική χρήση του χρήματος δεν θα έχει πια κανένα λόγο ύπαρξης. Με το πρόσχημα της είσπραξης του ΦΠΑ, ουσιαστικά όλες οι συναλλαγές θα περνούν από τις τράπεζες και ο λαός αργά ή γρήγορα θα μπει στον γύψο.

Ταυτόχρονα και με την επικείμενη σύνταξη του περιουσιολογίου όλων των Ελλήνων, περνάμε στην εποχή του Μεγάλου Αδελφού. Άλλο ένα πείραμα που δοκιμάζεται πάνω στον ελληνικό λαό, για να εφαρμοστεί μετά και σε άλλους λαούς.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_6013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters