Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Προσωπική τοποθέτηση για τον Αρτέμη Σώρρα


Διαβάζω σε αρκετά Ιστολόγια συν Ελλήνων που βρήκε τα ΧΡΗΜΑΤΑ ο Αρτέμης Σώρρας.


Αν όλοι αυτοί οι αγαπητοί συν Έλληνες μου αποδείξουν που βρήκαν τα ΧΡΗΜΑΤΑ: Η ΟΙΚ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, Η ΟΙΚ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΟΙΚ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΟΙΚ. ΚΟΚΑΛΗ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, Ο ΨΥΧΑΡΗΣ και πολλοί άλλοι, τότε θα πάψω να στηρίζω τον Αρτέμη Σώρρα.


ΣΤΗΡΙΖΩ και θα στηρίζω τον Αρτέμη Σώρρα για έναν και μοναδικό λόγο!.....


ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ τους ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Και όχι για τα χρήματα, που σημειωτέων να προσθέσω, ότι ακόμα και να τα έκλεψε δεν με ενδιαφέρει!...


Ένας άλλος συν Έλληνας γράφει και αναλύει για τα χρεόγραφα και άλλα ότι είναι πλαστά, είναι ΑΠΑΤΗ. Αλλά ο ίδιος δεν κάνει κάτι από τις ΗΠΑ που βρίσκεται για τους απατεώνες πολιτικούς, είναι και αυτό περίεργο!

 
Ο Αρτέμης Σώρρας έκανε μια κίνηση που ΔΕΝ κάναμε όλοι ΕΜΕΙΣ………. Έκανε μήνυση σε όλους τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της Βουλής των Ελλήνων….


Και βέβαια θα στηρίξω και θα γράφω και για τις άλλες μηνύσεις των Ελλήνων εναντίων των πολιτικών.


Καλή η κριτική και ο έλεγχος ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, αλλά δεν κάνουμε τίποτα για τους ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, για το ότι, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ……ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.....και μιλάμε για Εκατοντάδες δισεκατομμύρια Ευρώ!.... ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!

 
ΤΟ ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΙΣ και απαλλάσσονται από φόρους …. Και εκεί περίεργη σιωπή;


ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ…..

Η οποία έκρηξη θα πρέπει να είναι συντονισμένη και όχι άναρχη….!... ο Νοών…

kerberos-hellas
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9826.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters