Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΟΨΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο κυβερνητικό και στρατιωτικό επιτελείο για τις εξελίξεις στο Αιγαίο .
Οι Τούρκοι δηλώνουν πως έχουν κυριαρχικά δικαιώματα και θα συνεχίσουν τις έρευνες στο Αιγαίο επικαλούμενοι το διεθνές δίκαιο, καθώς υποστηρίζουν ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί της Ελλάδος δεν έχουν κάποια βάση στο Διεθνές Δίκαιο. . Άκουσον άκουσον…
Αλήθεια τώρα θυμήθηκαν οι Τούρκοι ότι υπάρχει διεθνές δίκαιο! Ειρωνεία…
Το επόμενο βήμα τους θα είναι η προσφυγή στον ΟΗΕ ακολουθώντας την Ελλάδα.Οι εξελίξεις Θα είναι ραγδαίες. Οι παραβιάσεις των Τούρκων από αέρα και από θάλασσα με πλοία στο Αιγαίο γίνονται ολοένα και πιο απειλητικές, όπως μου είπαν ανώτατοι αξιωματικοί. Ένα σοβαρό επεισόδιο θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ πιθανό αν η Τουρκία συνεχίσει να ακολουθεί τη γνωστή τακτική της.
Η ελληνική κυβέρνηση τι άραγε έχει στα σχέδια της; Πως θα αντιδράσει; Και πως θα αντιμετωπίσει την επερχόμενη κρίση;
Και μη ξεχνάμε: Ο γέροντας Παίσιος είχε προφητεύσει ότι η μεγάλη κρίση... θα ξεκινήσει από την υφαλοκρυπίδα!
 
http://www.katohika.gr/2013/02/enopsi-thermou-epeisodiou-me-tourkia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters