Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΤΡΕΜΕΙ!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ...ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ..."ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ",ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΘΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ Η ΤΑΧΕΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΖΩΔΙΑΚΟΥ!Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ 2170 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΑΛΛΑΓΗ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!(Αλφειός)
.................

Φόβοι της ελίτ ότι η άνοδος του εθνικισμού σε όλο τον κόσμο οδηγεί σε «από-παγκοσμιοποίηση»



Του James P. Tucker Jr. (AFP) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Υπάρχει μια αυξανόμενη απειλή για την παγκοσμιοποίηση που προκαλείται από «μια τρομακτική άνοδο του εθνικισμού», σύμφωνα με τον David Smick, 'αγγελιοφόρο' της Λέσχης Bilderberg, σύμβουλο αγοράς και συντάκτη του 'The International Economy', ενός μηνιαίου περιοδικού που είναι δημοφιλές μεταξύ των ελίτ διεθνιστών.
Τόσο 'κακά' έχουν γίνει τα πράγματα, γράφει ο Smick, που η"από-παγκοσμιοποίηση" ("deglobalization") έχει αρχίσει να συμβαίνει. Το εμπόριο και οι διεθνείς ροές χρήματος επιβραδύνονται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μειώνονται.
Αυτό που είναι ασαφές, λέει ο Smick, είναι αν αυτό θα παράγει "παρατεταμένη οικονομική στασιμότητα και αύξηση του εθνικισμού" ή θα κάνει την παγκόσμια οικονομία "πιο σταθερή και πολιτικά αποδεκτή."
Για κάποιους Αμερικανούς, λέει πένθιμα ο Smick (φώτο), η "από-παγκοσμιοποίηση" θα φαίνεται νόστιμη." Χαρακτήρισε την παγκοσμιοποίηση ως την "παροιμιώδη κότα με τα χρυσά αυγά", αλλά η οποία «έχει αποδυναμωθεί» και ότι «δεν υπάρχει νέο μοντέλο για να την αντικαταστήσει». Η Federal Reserve, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και η Τράπεζα της Ιαπωνίας έχουν προσπαθήσει να καλύψουν το κενό με την εκτύπωση περισσότερης πλαστελίνης, αλλά ο Smick φοβάται ότι σύντομα θα υπάρχουν "νομισματικοί πόλεμοι" και "φούσκες" που θα προκληθούν από το "εύκολο χρήμα".
Η Λέσχη Bilderberg και η «αδελφική» της οργάνωση, ηΤριμερής Επιτροπή (TC), είναι αποφασισμένες ότι η παγκόσμια ύφεση θα συνεχιστεί μέχρι το 2014.
Η Bilderberg και η Τριμερής αποτελούνται από διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες, όπως ο David Rockefeller και οι Ρότσιλντ της Ευρώπης, αρχηγούς κρατών από την Ευρώπη και υψηλούς αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και του Κογκρέσου.
Ο David Rockefeller είχε πει: «Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters