Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ¨ΦΩΤΟΣ¨

Η εικόνα που βλέπετε είναι ο Προμηθέας, ο αγαπημένος των Πεφωτισμένων (ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ), όπου έχει περίοπτη θέση στο Rockefeller Center. Άλλο προσωνύμιο του Προμηθέα είναι ΕΩΣΦΟΡΟΣ (αυτός που φέρνει το φως), άλλωστε όλες οι σκοτεινές τελετές των τεκτόνων και ανώτατων μασόνων εστιάζουν στον δικό τους αποστάτη δημιουργό – θεό και του προσδίδουν τα γλαφυρά ονόματα, «ΜΕΓΑΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ» ή «ΕΩΣΦΟΡΟΣ». Ο κόσμος πλανεύεται εύκολα, επειδή άκουει όμορφα ονόματα γεμάτα φως και αγάπη, διαβάζει την λέξη ΕΩΣΦΟΡΟΣ ή ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ και ο νους του πηγαίνει σε σοφές οντότητες που έχουν σοφία και άπλετο εσωτερικό φως! Αμ δεν είναι έτσι πάντα τα πράγματα, και πρέπει είμεθα επιφυλακτικοί, διότι το σκότος έρχεται τυλιγμένο με πρόβια πρόβατου και όχι με το αληθινό του πρόσωπο. Όλοι αυτοί οι πεφωτισμένοι και οι «Εωσφόροι Προμηθείς» δεν έχουν καμία σχέση με τον δικό μας πατέρα ΠΡΟΜΗΘΕΑ που ήταν παλαιότερος από τους «θεούς» και έδωσε τα «Φώτα» του με ανιδιοτέλεια στην ανθρωπότητα (γνώση, σοφία, μύηση, τεχνογνωσία). Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν τον «δικό τους προμηθέα» και το «δικό τους φως» και σας πληροφορώ ότι δεν έχει καμία σχέση με το αληθινό φως των προγονών μας. Μας μιμούνται, μας κλέβουν τα ονόματα και τα σύμβολα, μας διαστρεβλώνουν τα αρχέτυπα γιατί μόνο έτσι μπορεί να μας πλανέψουν και να πέσουμε την παγίδα τους. Είπαμε...¨αυτοί¨ ποτέ δεν λενε ατόφια ψέματα, αλλά ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, όσο πιο αληθοφανές είναι το ψέμα, τόσο καλύτερη απήχηση έχει στο κοινό των ανθρώπων. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το χολιγουντιανό ερπετικό προπαγανδιστικό κατεστημένο ετοίμασε και ταινία με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», με σενάριο που περιέχει ανθρωποειδή εξωγήινους, τριπλάσιους από το φυσιολογικό ανθρώπινο σώμα, που επισκέπτονται κόσμους που δημιούργησαν παλαιότερα οι ίδιοι. Σαν σενάριο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι όπως και εδώ στην Γη έτσι και στον σύμπαν, υπάρχουν δυο ειδών δυνάμεις, αυτοί που δημιουργούν πολιτισμούς στα πλαίσια της εγκεκριμένης πανσπερμία (με ανιδιοτέλεια - φως) και αυτοί που δημιουργούν για να επωφεληθούν από το σπορείο τους αργότερα, καταστρέφοντας συνάμα ότι θετικό δημιούργημα συναντήσουν (εκμετάλλευση -σκότος). Ο πλανήτης μας έχει δεχθεί κατά τους παλαιούς καιρούς επισκέψεις και των δυο νοοτροπιών, δυστυχώς τώρα (εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια) βρισκόμαστε υπό την κατοχή των σκοτεινών δυνάμεων, αλλά όχι για πολύ ακόμη διότι οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες ( ...όμως συν Αθηνά και χείρα κινεί, για να μην περιμένουμε μόνο καθιστοί). Πολλοί θα έρθουν από τον ουρανό σαν θεοί αλλά και επίγεια σαν σωτήρες, πολλοί θα μιμηθούν τα ονόματα και τις συμπεριφορές του Φώτος αλλά από μέσα θα είναι σάπιοι, πολλοί θα βαπτισθούν με αρχαία μυθολογικά ονόματα και θα μας τάξουν ¨φως¨ ενώ άλλοι θα έρθουν σαν «Εωσφόροι Προμηθείς» να μας προσφέρουν την πραμάτεια τους, γιαυτό έως ότου να λάμψει η αλήθεια μέσα μας,... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟ-ΧΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ !
ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
 
http://diogeneis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters