Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στο πλευρό των δικαστών δηλώνει το ΚΚΕ-ΟΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ !!


ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΑΠΟΡΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ,ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ.
ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ;;; ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ  ΕΠΑΙΡΝΑΝ  ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΟΤΑΝ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ 2.300 ΕΥΡΩ (ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΑ 1600  ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΦΩΤΙΑ ) ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ(ΠΑΡΕΔΡΟΣ ΣτΕ) ΕΠΑΙΡΝΕ 5.000 ΕΥΡΩ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΛΕΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ  ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 300  , 400 ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ.



ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


Στο πλευρό των δικαστών δηλώνει το ΚΚΕ


www.naftemporiki.gr

aegeantimes.gr

αρχική καταχώρηση στις 3/10/2012, 20:02

τελ. ενημέρωση 3/10/2012



Η Δικαιοσύνη γίνεται ακόμη πιο ταξική, στην υπηρεσία της οικονομικής ολιγαρχίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ στηρίζοντας παράλληλα τα δικαιώματα των δικαστών και εισαγγελέων γιατί «υφίστανται και αυτοί τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ».



Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι αποδοχές των δικαστικών μειώνονται, εντατικοποιείται η εργασία τους, θεσπίζονται συνεχώς αντεργατικοί νόμοι, αυξάνεται η ποινικοποίηση των αγώνων, καθιερώνονται νέοι θεσμοί που οδηγούν σε περαιτέρω υποβάθμιση του ρόλου των δικαστών.



Όπως σημειώνει το ΚΚΕ, η αιτία για όλα τα δεινά που υφίσταται σήμερα ο εργαζόμενος λαός, μαζί και οι δικαστές, είναι κοινή και είναι η φύση του άδικου και ξεπερασμένου καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που στοχεύει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κερδοφορία των μονοπωλίων ενώ τονίζει ότι ο λαός δεν έχει καμία ευθύνη για την κρίση.



«Δεν μπορεί οι εργατικές κινητοποιήσεις να αντιμετωπίζονται με τους εισαγγελείς και τα ΜΑΤ, την ίδια ώρα μάλιστα που τα εγκλήματα των κεφαλαιοκρατών μένουν στο απυρόβλητο. Δεν νοείται οι απεργίες να κηρύσσονται παράνομες, από την άλλη όμως, τα διαρκή μνημόνια, οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, η αύξηση των ορίων ηλικίας για τη συνταξιοδότηση των εργαζομένων, η κατάργηση του οκτάωρου, η απελευθέρωση των απολύσεων, να είναι νόμιμα», επισημαίνει.



Επομένως, προσθέτει το ΚΚΕ, οι δικαστές δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταθούν απέναντι στο λαό που αγωνίζεται, σε συνθήκες μάλιστα κρίσης, για την επιβίωσή του. «Αντίθετα, έχουν πολλούς λόγους για να σταθούν δίπλα στον άνεργο, τον εργατοϋπάλληλο, το φτωχό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο. Αυτό υπαγορεύει σήμερα κάθε τίμια συνείδηση δικαστή και εισαγγελέα», καταλήγει.


http://amphiktyon.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6251.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters