Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εισβολή στο Πεντάγωνο, ασκήσεις επανασταστικής γυμναστικής;



Λέγαμε ότι οι Ισπανοί αντιδράνε, οι Πορτογάλοι αντιδράνε και οι Έλληνες κάθονται και πίνουν τον καφέ τους, στις καφετέριες και στον καναπέ τους.

Τα περισσότερα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως πρωτοφανή τα επεισόδια με την "εισβολή" των διαδηλωτών στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Λογικά, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν κάποιος επιχειρούσε να μπει στο αντίστοιχο Υπουργείο (στρατιωτική βάση είναι, μην ξεχνιώμαστε), θα είχε συλληφθεί - αποτραπεί. Εάν είχε εισβάλλει κιόλας μέσα, σίγουρα θα είχανε ανοίξει πυρ οι δυνάμεις ασφαλείας του Υπουργείου.

Αυτά σε μία οργανωμένη χώρα....

ΟΜΩΣ, εδώ είναι Ελλάδα....

Και όταν σε μία χώρα, δεν λειτουργεί τίποτα είτε νομικά είτε θεσμικά, τότε όλα είναι πιθανά.

Η εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης είναι μία φυσιολογική ενέργεια, η οποία προφανώς και στα μάτια των "αντικειμενικών" και καλοπληρωμένων δημοσιογράφων, μοιάζει ως πρωτοφανής....Στα μάτια όμως των υπολοίπων ελλήνων πολιτών, που δοκιμάζονται από ανεργία, φτώχεια και προπαγάνδα, μοιάζει απόλυτα λογική...

Πολλοί μίλησαν για το συμβολισμό του χώρου....Ποιον συμβολισμό;

Να θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε σε μία χώρα όπου τα πάντα περνάνε από την έγκριση της Τροϊκα;

Τα πάντα! Ακόμα και οι δαπάνες των Ενόπλων Δυνάμεών μας.

Ίσως αυτό (εάν δεν ήταν προσχεδιασμένο από την ίδια την Κυβέρνηση για αντιπερισπασμό) να ήταν ένα μήνυμα σχετικά με την ικανότητα διαμαρτυρίας των Ελλήνων.

Πράγματι, οι Έλληνες δεν έχουν δείξει τα ίδια αντανακλαστικά όπως οι πολίτες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Μέχρι τη στιγμή που θα γίνει....

http://www.ramnousia.com/2012/10/blog-post_9430.html#.UG3uy5E7WMU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters