Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ο Παπανδρέου μετά την Ευρώπη, ''επανασχεδιάζει'' τον Όλυμπο

 
Ο κ. Παπανδρέου έκανε ένα διάλειμμα από τις διαλέξεις στο Χάρβαρντ και επέστρεψε στην Ελλάδα για να μιλήσει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή, για την ίδρυση Πανεπιστημίου στον Όλυμπο
Μετά τη μάχη που δόθηκε για την εξασφάλιση μίας θέσης στα έδρα του Γιώργου Παπανδρέου στο Χάρβαρντ, ο πρώην πρωθυπουργός πρωταγωνιστεί και πάλι μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή.
Η συνεδρίαση είχε ως θέμα την ίδρυση στην Πιερία ενός Διεθνούς Ιδρύματος Κλασικών Σπουδών και Ερευνών με την ονομασία ''Olympic School of Mythology - Olympic Academy of Classical Studies'', σύμφωνα με δημοσίευμα της ''δημοκρατίας''.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλιστα αφηγήθηκε την προσωπική του εμπειρία με την επίτιμη πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Ανέφερε πως του εκμυστηρεύτηκε το όνειρό της να περπατήσει στον Όλυμπο. ''Το βουνό είναι σύμβολο με παγκόσμια εμβέλεια'' τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.
Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, ανέφερε ότι το εν λόγω ''διεθνές ίδρυμα'' θα αποτελέσει ''κέντρο παραγωγής πολιτικής'', ενώ επεσήμανε πως ''πρέπει να αναδείξουμε την Ελλάδα, προβάλλοντας τη μόνη υπεραξία που μπορούμε να δημιουργήσουμε με μικρό κόστος και που αφορά πυλώνες του πολιτισμού μας''.
Η συνάντηση με τον Παπούλια
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, σε μία συνάντηση που δεν ανακοινώθηκε επίσημα, για να τον ενημερώσει για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό.
Η συνάντηση κράτησε περίπου μία ώρα και επισήμως δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό για το περιεχόμενό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα, ενώ έδωσε και ένα στίγμα για τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, ενόψει των προεδρικών εκλογών.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/o_papandreoy_meta_thn_eyrwph_epanasxediazei_ton_olympo.1955368.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters