Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

True Blood

True Blood
Ποιος δικτάτορας σκότωσε περισσότερο κόσμο; (κλικ στη φώτο.)

Το αίμα είναι πολυδιαφημισμένο κι απαιτητικό.

Χωρίς αυτό κανένας πόλεμος δεν είναι εγγεγραμμένος στα κιτάπια της ιστορίας, κανένας «πατερούλης» δεν περνά από τον καναπέ του ιστορικού ψυχαναλυτή, κανένας πολίτης δεν καταγράφεται στους αναλώσιμους στα πεδία των μαχών, καμιά μητέρα δεν δικαιούται να πενθήσει το κορμί του γιου της, κανένα βιβλίο δεν καταμαρτυρά την διπλωματία κι το μίσος των ηγητόρων για διαγούμισμα κι επεκτατική λύσσα.

Η ιστορία έχει πολλά ονόματα για τροφή: Τσαουσέσκου, Στάλιν, Μάο Τσε Τουνγκ, Μάργκαρετ Θάτσερ, Πολ Ποτ, Κιμ Ιλ Τσουνγκ, Χίτλερ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που άφησαν χιλιάδες στρατιώτες κι πολίτες νεκρούς στο πέρασμά τους από τον προεδρικό ή πρωθυπουργικό θώκο, με απώτατο σκοπό την πειθαρχία, τον πειθαναγκασμό, τον ιμπεριαλιστικό κι καχύποπτο αυτισμό των αρχηγών ενός κράτους.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι κάτι που οι περισσότεροι ιστορικοί ή λάτρεις των ιστορικών αιτιών αγνοούν ή εθελοτυφλούν να κατανοήσουν και να καταπιαστούν: την φανατική υποστήριξη, την άνευ όρων παράδοση στο κυβερνών πρόσωπο, την επικουρία από παρατρεχάμενους σε δικτάτορες, φασίστες, ναζιστές κι εν γένει υποστηρικτές ολοκληρωτικών καθεστώτων κι γενοκτονιών.

Η συνεργασία των ΕΣΣΔ με τον Χίτλερ για την περιχαράκωση των συνόρων της Πολωνίας, η δολοφονία διανοουμένων στο Κατίν, η εκτέλεση στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού στα επεισόδια της Ουκρανίας, οι σταλινικές διώξεις στη Μαύρη Θάλασσα εναντίον ελληνικών κι όχι μόνο κοινοτήτων, οι θηριωδίες του ναζισμού εναντίον αθίγγανων, Εβραίων, ομοφυλόφιλων κι τα γενετικά πειράματα σε παιδιά, τα προγράμματα ευθανασίας σε ψυχασθενείς κι το Ολοκαύτωμα της Καντάνου στη Κρήτη, τα ειδεχθή εγκλήματα της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα κι η σταδιακή εξάλειψη αντιφρονούντων καθώς κι η θεοποίηση του Μάο μέσα από την πλήρη αναντίρρητη υπακοή σε αυτόν, η αποικιακή μανία των Άγγλων στα νησιά Φώκλαντ κι η θατσερική επιμονή στην στρατιωτική βρετανική υπεροχή είναι ελάχιστα παραδείγματα που αφορούν την πηγαία αμοραλιστική τάση για ολοκληρωτισμό κι εξάλειψη «αντικανονικών» συμπεριφορών.

Πολύ φοβάμαι ότι στον αιώνα της κατάθλιψης, του οικονομικού πολέμου κι της αλλοτρίωσης τα βήματα που γίνονται εν ονόματι της προόδου κι των ανακαλύψεων είναι ελάχιστα κι ελάσσονος σημασίας μπροστά στο οφθαλμοφανές·

την ανάγκη του ανθρώπου να ξεσκίσει με τα χιλιάδες δόντια του τον απέναντί του γιατί τον θεωρεί κατώτερο.

Ένα true blood θύμα….


the elf at bay
 
http://www.ramnousia.com/2011/08/true-blood.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters