Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Eβραιομασώνος Μόσιαλος στον ΣΚΑΪ: Υπάρχουν και πειθαρχικά συμβούλια για τη λευκή απεργία

Ο Ηλίας ΜόσιαλοςΝέα προειδοποίηση στους δημόσιους υπάλληλους, που απειλούν με μη είσπραξη εσόδων, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος ουσιαστικά στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ ο οποίος έκανε λόγο περί «στοχευμένων δράσεων» αντί λευκής απεργίας όπως το κλείσιμο των Ταμείων των ΔΟΥ ώστε να μην εισπράττονται φόροι...
 Μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΟNline, σημείωσε ότι τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν υπονόμευση του δημόσιου συμφέροντος, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πειθαρχικά συμβούλια τα οποία πρέπει να λειτουργήσουν.

«Δεν είναι λευκή απεργία η μη είσπραξη φόρων; Παίζουμε με τις λέξεις;» διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Μόσιαλος πρόσθεσε ότι στο δημόσιο σύστημα θα πρέπει να αναπνεύσουν οι αξιοπρεπείς δυνάμεις και οι δημόσιοι υπάλληλοι «δεν πρέπει να εναγκαλίζονται με συνδικαλιστικές ηγεσίες που δεν είναι υπεύθυνες».

Ζήτησε συναίνεση απ’ όλο το πολιτικό φάσμα προκείμενου η αμοιβή και η εξέλιξη στον δημόσιο τομέα να συνδέεται με την παραγωγικότητα.

Αναφερόμενος εξάλλου στις επικείμενες αλλαγές στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα τις προθέσεις της κυβέρνησης, αφού τις συζητήσει πρώτα με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών.

Προανήγγειλε αναβάθμιση της ιστοσελίδας της ΕΡΤ, η οποία -όπως είπε- δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και ανέφερε χαρακτηριστικά τη συνεχή ενημέρωση και την απευθείας μετάδοση εκπομπών από το skai.gr, αποδίδοντας εύσημα στο ειδησεογραφικό portal του ΣΚΑΪ. 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/e_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters