Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ; KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο ΣΑΚΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ
Και τον πήρε διευθυντή στο γραφείο του
και τον επανέφερε στην ενεργό υπηρεσία
5 χρόνια μετά την αποστρατεία του
κάνοντάς τον παράτυπα ταξίαρχο

ΚΑΙ Έγινε υποπτέραρχος ο Σ.Παπανικολάου.Θα γίνει και "άρχοντας των μεταθέσεων";

Στη συνεδρίαση του Ανωτάτου Αεροπορικού Συμβουλίου την προηγούμενη Πέμπτη 20 Μαΐου αποφασίστηκε να επανέλθει στην ενεργό υπηρεσία ο κ. Σάκης Παπανικολάου. Από τον Οκτώβριο του 2009 ο κ. Παπανικολάου είναι διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του υπουργού Εθνικής Αμυνας. Τότε, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ανακαλέσει τον απόστρατο σμήναρχο από την εφεδρεία. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο υπουργός Αμυνας θα μπορούσε να έχει τοποθετήσει τον απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας διευθυντή του γραφείου του χωρίς να τον ανακαλέσει, όπως έπραξε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας με τον -επίσης απόστρατο- διευθυντή του γραφείου του κ. Νίκο Τόσκα. Ο κ. Βενιζέλος όμως επέλεξε να ανακαλέσει από τις εφεδρείες τον κ. Παπανικολάου. Το δεύτερο βήμα ήταν η επαναφορά του απόστρατου κ. Παπανικολάου στην επετηρίδα ως μηδέποτε απομακρυνθέντα.

Την απόφαση έλαβε την προηγούμενη Πέμπτη το Ανώτατο Αεροπορικό Συμβούλιο απονέμοντας στον διευθυντή του γραφείου του κ. Βενιζέλου όλους τους βαθμούς που έλαβαν (τα χρόνια που μεσολάβησαν από την αποστρατεία του κ. Παπανικολάου το 2005 μέχρι σήμερα) οι συμμαθητές του.

Οι πτέραρχοι του ΑΑΣ διέγραψαν επίσης τα δυσμενή στοιχεία από τον.... φάκελο του κ. Παπανικολάου, στα οποία περιλαμβανόταν και μια Ενορκη Διοικητική Εξέταση όταν ο σημερινός διευθυντής στο υπουργικό γραφείο υπηρετούσε ως αεροπορικός ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον. Την περίοδο εκείνη η εργαζόμενη στην Εθνική Τράπεζα σύζυγός του είχε καταφέρει να πάρει μετάταξη στον Στρατό ώστε να συνυπηρετεί με τον άντρα της στην Ουάσινγκτον και τελικά ο κ. Παπανικολάου κατάφερε να την αποσπάσει στο δικό του γραφείο! Η συγκεκριμένη υπόθεση οδήγησε τότε το ΓΕΕΘΑ στην απόφαση να ανακαλέσει στην Αθήνα τον τότε σμήναρχο…

Το γεγονός ότι, εκτός των άλλων, ο κ. Παπανικολάου δεν έχει φοιτήσει στη Σχολή Πολέμου -αποτελεί απαράβατο τυπικό προσόν για την προαγωγή στον βαθμό του ταξίαρχου- προφανώς για τον κ. Βενιζέλο είναι μία ακόμη ασήμαντη λεπτομέρεια…

Του ΜΑΚΗ ΠΟΛΛΑΤΟΥ / Πρώτο Θέμα

Για όσους έχετε το άγχος,την αγωνία,τη περιέργεια για το τι έγινε ο Σάκης Παπανικολάου,μέχρι πριν λίγες ημέρες διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ, να ενημερώσουμε,ότι έγινε υποπτέραρχος και μάλιστα πρώτος,πρώτος στη σειρά.

Τώρα αρχίζει δεύτερος γύρος "διαδρομίστικων" συζητήσεων. Που θα τοποθετηθεί; Όσοι από το επιτελείο του ΥΕΘΑ δεν τον "πήγαιναν",λένε ότι περίπτωση να γίνει υπαρχηγός ΓΕΑ,δεν υπάρχει. Μήπως γίνει Β΄κλαδάρχης,δηλαδή "άρχοντας" των μεταθέσεων; Γιατί αυτόν το τομέα τον ξέρει καλά,όπως λένε άσπονδοι "φίλοι" του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters