Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μήπως ο Παπανδρέου μας προετοιμάζει για κάτι;

Μετά το πιστόλι στο τραπέζι, που περισσότερο εξόργισε τους ευρωπαίους παρά τους φόβισε, ο κ. Παπανδρέου, φέρεται να είπε στο προχθεσινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ότι θα ασκήσει βέτο στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις 25-3-2011, αν δεν δεχτεί η....
ΕΕ (διάβαζε Γερμανία) μια λύση πακέτο, η οποία θα περιλαμβάνει κάποιους στόχους τους οποίους θέτει ο κ. Παπανδρέου.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτό το έκανε για να τρομάξουν οι ευρωπαίοι, περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση το έκανε, στοχεύοντας κυρίως την εκλογική του πελατεία.

Άσχετα όμως με το γεγονός ότι οι στόχοι που βάζει ο κ. Παπανδρέου, πολύ λίγο θα ωφελήσουν τον ελληνικό λαό, ενδεχομένως και να τον ζημιώσουν (ευρωομόλογο ή νέος δανεισμός για επαναναγορά ομολόγων, δηλαδή νέος δανεισμός για εξόφληση των τοκογλύφων κ.λ.π.), το θέμα αυτό του βέτο και άλλα παρόμοια τεχνάσματα εντυπωσιασμού και ενθουσιασμού, μάλλον προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι.

Αυτό το κάτι θα το διαπιστώσουμε γρήγορα.

Εδώ είμαστε να το θυμηθούμε.


http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_6656.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters