Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Εργαστήριο εκρηκτικών μηχανισμών, που ενεργοποιούνται από κινητό τηλέφωνο, στην Αλβανία

Anti-ntp:Για να δείτε οτι ο UCK εβαλε τις φωτιές το 2007 με την βοήθεια των αμερικάνων και της CIA και με την βοήθεια των τοπικών επιχειρηματιων όπως γραφόταν και στο σημείωμα στο δίσκο του Χρηστοφοράκου και στο Βήμα....
Παρόμοιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν χρησιμοποιηθεί και στις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόνησο!
Εργαστήριο παραγωγής εκρηκτικών μηχανισμών, που ενεργοποιούνται από...


κινητό τηλέφωνο, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές σε διαμέρισμα της οδού Ελμπασάν, κοντά στο κέντρο των Τιράνων. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άλμα Κατραγκίνι, δήλωσε ότι οι άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν δύο άτομα, ηλικίας 32 και 38 ετών. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί και άλλα ηλεκτρονικά μέσα για τη συναρμολόγηση τηλεχειριζόμενων ναρκών και άλλων ειδών εκρηκτικών.
Σύμφωνα με την ίδια, οι συλληφθέντες, σε συνεργασία με άλλους υπόπτους, ευθύνονται για εγκληματικές ενέργειες και τρομοκρατικές επιθέσεις, που έγιναν στο παρελθόν.

 
http://hellasxg.blogspot.com/2011/03/blog-post_7225.h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters