Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

Και αυτή την Πέμπτη μαζί με τα «Επίκαιρα»
MIA ΝΕΑ ΜΕΓΑΛH ΠΡΟΣΦΟΡA
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΤΩΝ Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΤΖΕΡ»
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η διαπίστωση ότι το Μνημόνιο «δεν βγαίνει» έχει καταντήσει κοινότοπη, πλην όμως κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνεται σε ανησυχητικό βαθμό. Κι αυτό την καθιστά διαρκώς επίκαιρη. Η ανησυχία έγκειται στο τι σημαίνει «δεν βγαίνει». Σημαίνει ότι θα συνεχίσει να......
αναπαράγει την ανάγκη νέων μέτρων για να καλυφθεί η αποτυχία των προηγούμενων, ανακυκλώνοντας ταυτόχρονα τα αίτια της αστοχίας. Η κοινωνία απαιτεί από τον πολιτικό κόσμο της χώρας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη και την ταχεία έξοδο από το Μνημόνιο.

ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ - Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ…

Η προσπάθεια της κυβέρνησης βρίσκεται «στο πιο κρίσιμο και επικίνδυνο σημείο» τονίζει μιλώντας στα «Επίκαιρα» ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος εκτιμά ότι το επόμενο τρίμηνο θα κριθούν πολλά για την έκβαση του εγχειρήματος. Προειδοποιεί, δε, ότι η ανοχή των πολιτών έχει «ημερομηνία λήξης» και διαμηνύει ότι χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα. Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του, ο κ. Μπεγλίτης, σχολιάζοντας τις έρευνες για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, υπογραμμίζει την ανάγκη διερεύνησης κάθε πτυχής της υπόθεσης και για πολιτικά πρόσωπα, ακόμα κι αν οι κατηγορίες έχουν παραγραφεί διότι, όπως λέει, «δεν είμαστε όλοι το ίδιο».

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Τα αποτελέσματα της τελευταίας Συνόδου Κορυφής της ΕΕ ήταν, για μια ακόμη φορά, κατώτερα της σοβαρότατης κρίσης που πλήττει τις χώρες της περιφέρειας της Ευρωζώνης. Η διαπίστωση αυτή αντανακλάται στη διατήρηση ή και την αύξηση των επιτοκίων των κρατικών ομολόγων της περιφέρειας σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα. Το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία είναι ότι έχει αποτύχει πλήρως η δημοσιονομική προσαρμογή που έπρεπε να γίνει με βάση το Μνημόνιο και η ύφεση ενισχύεται αντί να περιορίζεται. Ανεργία, πτώση κατανάλωσης και νέα μέτρα φέρνουν την ελληνική κοινωνία στα όριά της… Το οικονομικό επιτελείο καλείται να λάβει δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις για να μην χαθούν και οι μέχρι τώρα θυσίες!

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ

Τα γεγονότα στη Βόρεια Αφρική και το «κατασκευασμένο» για ορισμένους, «αυθόρμητο» για κάποιους άλλους ντόμινο των επαναστάσεων στις χώρες του αραβικού κόσμου δείχνουν ότι η διαδικασία για την… επαναχάραξη των συνόρων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική έχει ήδη αρχίσει. Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη βαρυσήμαντα άρθρα, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και αναλύσεις για τη νέα εποχή που ξημερώνει στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, μετά την «Αυγή της Οδύσσειας». Οι ισορροπίες του τρόμου, το εμπόριο «ελευθερίας» για μια χούφτα δολάρια, και όσα κρύβονται πίσω από τις εξελίξεις, σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Του εκτροχιασμού των δημοσίων εσόδων μύρια κακά έπονται... Μετά τα πρόσθετα μέτρα ύψους 1,8 δις που εξήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης, προκειμένου να μπορέσει να εκτελεστεί ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε μόλις πριν από τρεις μήνες, η κυβέρνηση αναζητεί νέες λύσεις για να συγκρατήσει τις δημόσιες δαπάνες. Ποιος θα υποστεί πρώτος τους πειραματισμούς του κυβερνητικού επιτελείου; Και πάλι οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μήνες στην προκρούστεια κλίνη του υπουργείου Οικονομικών, ενώ το κρεβάτι ολοένα και μικραίνει...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ

- Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ… ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ!

- ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

- ΠΥΡΗΝΙΚΑ: «ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ» ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ-ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’80 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

- «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» ΤΑ ΤΕΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

- ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: «ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


Την επικαιρότητα σχολιάζουν οι: Σταύρος Λυγερός, Νίκος Κοτζιάς, Γιώργος Αυτιάς, Ζέζα Ζήκου, Μιχάλης Ιγνατίου, Γιώργος Κουβαράς, Μενέλαος Γκίβαλος, Γιώργος Δελαστίκ, Αλέξης Μητρόπουλος, Ανδρέας Αθανασίου, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Στρατής Λιαρέλλης, Μανώλης Κοττάκης, Σεραφείμ Φυντανίδης, Γιάννης Τριάντης κ.ά.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_4966.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters