Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ο ρατσισμός των αντιρατσιστών


Ο ρατσισμός των αντιρατσιστών
Αυτές είναι οι εταιρείες που θα δωρίσουν χρήματα στους αλληλέγγυους των ΜΚΟ δήθεν και φαινομενικά για τον ρατσισμό, ενώ προωθούν,τον εμφύλιο, τον διχασμό, το μίσος και τον ρατσισμό εναντίον των λευκών ανθρώπων.

Καθώς οι απολύτως κατευθυνόμενες και υποκινούμενες «διαμαρτυρίες» συνεχίζονται στις ΗΠΑ (στον υπόλοιπο κόσμο τους έχουν γραμμένους) μετά την σκηνοθετημένη «δολοφονία» του George Floyd, πολλές εταιρείες θα δωρίσουν τα χρήματά τους κατόπιν αυστηρών διαταγών από το μαντρί που ανοίκουν, στο σκηνοθετημένο «Black Lives Matter».
Πόσο γελοίο είναι το όνομα, λες και οι ζωές των ιθαγενών Ινδιάνων δεν έχουν αξία ή των Λευκών ή των Πορτορικάνων ή των Μεξικάνων κλπ. ή των ζώων ή των δέντρων ή των αμοιβάδων… Αλλά ποτέ ο μιασματικός κομμουνιστικός τρόπος σκέψης (για αντίληψη, ούτε λόγος) δεν διακρινόταν για ίχνος λογικής.

Δεδομένου ότι αυτές οι «διαμαρτυρίες» οι λεηλασίες, οι κλοπές, οι βανδαλισμοί, οι καταστροφές πόλεων, αγαλμάτων, καταστημάτων κι ανθρώπων αυξάνονται σε πόλεις όπως της Minneapolis, του Σικάγο, του Λος Άντζελες και της Ατλάντα, οι γνωστές επιχειρήσεις και αστείες καρικατούρες, αποκαλούμενες από τα πρόβατα ως «διασημότητες» χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους για μας δείξουν άλλη μια φορά που στέκονται -απέναντι στην ζωή και στον άνθρωπο. Απολαύστε τις δηλώσεις τους και την προσπάθεια τους να ξεσηκώσουν πολλούς ανθρώπους που επιδεικτικά τους αγνοούν για να τους πάρουν την συμφωνία και τα χρήματα τους. Ενα τσούρμο απελπισμένων που τους κατευθύνει η κομμουνιστική (δημοκρατική) προπαγάνδα, όπως κάνει πάντοτε από το περιθώριο και τον πάτο της κοινωνίας.

Επιπλέον εστίασε στα χιλιάδες Θ Α κάνουν, δώσουν… θυμάσαι ποιος ημιμαθής πρωθυπουργός αμερικανοθρεμένος κατέστρεψε την Ελλάδα με τα χιλιάδες ΘΑ; Ακόμα πληρώνουμε τα θα… θα… θα… του απατεώνα.

Το ερασιτεχνικά στημένο θέατρο με την δολοφονία του αφροαμερικανού, από Ασιάτη, Πορτορικάνο και Λευκούς αστυνομικούς θυμίζει τα γνωστά ανέκδοτα (ήταν ένας Αγγλος, ένας Γερμανός κι ένας Ελληνας…) μόνο ρατσιστικό δεν το λες, μάλιστα με διαφορετικά σήματα ο καθένας τους λες και ήταν από διαφορετικό τμήμα και με το φέρετρο του νεκρού κλειστό, λες κι ανατινάχτηκε το πτώμα του (sic). Περίεργα και παράλογα μας τα παρουσιάζουν, όπως έκαναν τα κομμούνια και στην 9/11 για να βάλουν τον πλανήτη κάτω από το ανύπαρκτο φάντασμα της «τρομοκρατίας» και του αυστηρού ελέγχου. Μόνο που ούτε τώρα τους βγαίνει η προπαγάνδα, με την κατευθυνόμενη σκηνοθεσία των λεηλασιών στις πόλεις της Αμερικής, ούτε με τον κοροϊδοιό. Οι άνθρωποι στις πόλεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους συνανθρώπους τους, ανεξαρτήτως χρώματος, εκτός από τις Οργανικές Πύλες φυσικά, και τους παρασιτικούς. Αυτοί λοιπόν με προσχηματικό τρόπο θέλουν να βυθίσουν στον εμφύλιο τους λαούς, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν εδώ στην Ελλάδα.

«Όπως και τόσοι πολλοί από εσάς, είμαι πονεμένη από αυτές τις πρόσφατες τραγωδίες και είμαι εξαντλημένη από μια θλίψη που ποτέ δεν φαίνεται να σταματάει. Αυτή την στιγμή είναι ο Τζορτζ, η Μπρένα και ο Αχμάουντ. Πριν από αυτούς ήταν ο Ερικ, η Σάντρα και ο Μάικλ. Απλά συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει. Η φυλή και ο ρατσισμός είναι μια πραγματικότητα που τόσοι πολλοί από εμάς μεγαλώνουμε μαθαίνοντας απλά να το ανεχόμαστε. Αλλά αν ποτέ ελπίζουμε να προχωρήσουμε πέρα από αυτό, δεν μπορεί να είναι μόνο για τους ανθρώπους του χρώματος όπου θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό. Εξαρτάται από όλους μας, μαύροι, λευκοί, όλοι– ανεξάρτητα από το πόσο καλοπροαίρετοι πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε, να κάνουμε το τίμιο, άβολο έργο να ξεριζώσουμε τον ρατσισμό» δήλωσε η Michelle Obama.

Αγνοώντας επιδεικτικά η «κυρία» ότι ο τύπος που δολοφονήθηκε ήταν παράνομος και δεν του επιτέθηκαν γιατί ήταν μαύρος, να τον συλλάβουν πήγαν -με τρόπο που η κυβέρνηση του άντρα της δύο θητείες υποστήριζε- κι άρα δεν έχει σχέση με ρατσισμό. Επιπλέον η τύπισσα ξεχνάει να πει τι παραπάνω έκανε αυτή και το σινάφι της 8 και πλέον χρόνια στην Προεδρία, για να μειωθεί ο ρατσισμός στην χώρα της, αντί να τον χρησιμοποιεί σαν προπαγανδιστικό ερέθισμα και όπλο, εναντίον των φιλήσυχων πολιτών, όπως κάνουν χρόνια τώρα οι κομμουνιστές, καταστρέφοντας πόλεις, κράτη και κοινωνίες.

Εδώ βλέπουμε μια λίστα με τις εταιρείες που στέκονται αλληλέγγυες λέγοντας πως θα κάνουν δωρεές. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει «αλληλέγγυος» ή «δωρεά» δες πως κατάντησαν τα Ελληνικά νησιά με την επέλαση των Ορκς. Τώρα ποιος κοιτάει που πάνε αυτά τα χρήματα που δήθεν δίνουν -εκτός από τον ντόρο, το marketing και την προπαγάνδα που κάνουν- είναι άλλης ταινίας υπόθεση. Αυτές οι εταιρίες δεν είναι οι μόνες και προστίθενται συνεχώς νέες, αλλά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Πάρε μια γεύση για να γνωρίζεις κάποιες απ’ τις εταιρίες της μιας και μοναδικής πηγής, της Νέας Τάξης, που καταστρέφει συστηματικά τις ανθρώπινες κοινωνίες από τον Β. Π.Π. και δώθε -άλλωστε γι’ αυτό τον έκαναν. Μία χαρά τις έχουμε έτοιμες λοιπόν, τις μάρκες στο πιάτο, (είναι άνω από 300) για να ξέρουμε -πλέον είναι θέμα αρχής για ‘μας- που ΔΕΝ θα δώσουμε τα χρήματα μας, Π Ο Τ Ε ξανά.

SephoraΗ εταιρεία ανακοίνωσε μια τροποποίηση στο Insider Rewards πρόγραμμα της για τον μήνα Ιούνιο, που επιτρέπει στους Sephora Beauty Insiders, να εξαργυρώσουν πόντους προς δωρεές στην δήθεν «Εθνική Συνεργασία Μαύρης Δικαιοσύνης (NBJC)» μια οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων αφιερωμένη στην ενδυνάμωση μαύρων, λεσβιών, γκέι, αμφιφυλόφιλων και τρανς. (αλλά όχι των φυσιολογικών ανθρώπων) Το πρόγραμμα «Ανταμοιβής Φιλανθρωπίας Sephora» θα δωρίσει δολάρια για πόντους, απευθείας στο NBJC -500 πόντοι ισούνται με δωρεά $10, 1.000 πόντοι ισούνται με δωρεά $20 και 1.500 πόντοι ισούνται με δωρεά $30.

EverlaneΗ εταιρεία ανακοίνωσε στο Instagram ότι θα δωρίσει 75.000 δολάρια στην «Πρωτοβουλία Ισης Δικαιοσύνης» και 75.000 δολάρια στην ACLU, η τελευταία από τις οποίες θα συνεχίσει να λαμβάνει υποστήριξη μέσω της 100% πρωτοβουλίας της μάρκας.

Ganni«Οι μαύρες ζωές έχουν σημασία. Το ίδιο και οι πράξεις μας.» Σήμερα δωρίζουμε $75K σε eji_org και $75K για το aclu_nationwide, το τελευταίο από τα οποία θα συνεχίσει να λαμβάνει υποστήριξη μέσω της 100% ανθρώπινης πρωτοβουλίας μας. Η ομάδα μας έχει επίσης δημιουργήσει ένα απλό έγγραφο με πόρους για το πώς μπορούμε όλοι να αναλάβουμε δράση.  Η διαμαρτυρία, η ανάρτηση πόρων, η κλήση αντιπροσώπων, η δωρεά, η κοινή χρήση και η ακρόαση, είναι όλοι σημαντικοί τρόποι για να δώσετε το παρών σε αυτήν την ιστορική στιγμή. Δίνουμε στην ομάδα μας το χώρο να συμμετάσχει με όποιον τρόπο επιλέξει. Κάθε δράση μετράει, και τον Νοέμβριο, ξέρουμε τι θα μετρήσει περισσότερο. Σήμερα απαιτούμε αλλαγή. Αύριο ψηφίζουμε. Η εταιρεία ένδυσης έχει υποσχεθεί πως θα δωρίσει 100.000 δολάρια για τις Black Lives Matter, ACLU και NAACP.

«Στο GANNI, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με το κίνημα Black Lives Matter. Καθώς ερευνούσαμε και εκπαιδεύαμε τους εαυτούς μας, η σιωπή μας, που γεννήθηκε από τον φόβο να πούμε το λάθος πράγμα, συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό. Σήμερα, η εταιρεία και οι ιδρυτές της, θα δωρίσουν 100.000 δολάρια σε όλες τις οργανώσεις, για την υποστήριξη του αγώνα, για τον τερματισμό της φυλετικής αδικίας. Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αρκετό, πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε, να ερευνούμε και να εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας σχετικά με την συστηματική αδικία και την κρατική βία κατά των μαύρων παγκοσμίως. Εχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά δεσμευόμαστε να πράξουμε καλύτερα και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να δρούμε. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αγορά στην GANNI αυτήν την εβδομάδα, σας ζητάμε να εξετάσετε την δωρεά σε μια οργάνωση κατά του ρατσισμού αντ’ αυτού. Επιπλέον, ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα και κάθε εβδομάδα που έρχεται, θα αναθέσουμε εργασίες από την μαύρη κοινότητα για να τις μοιραστούν στις πλατφόρμες μας. Αν είστε μαύρος δημιουργός που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την GANNI, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα. Είναι μια μικρή αρχή, αλλά η αλλαγή αρχίζει τώρα.»

Savage X Fenty By Rihanna
«
Το να είσαι ειλικρινής σημαίνει να μιλάς για τα πράγματα που πονάνε, τα πράγματα που είναι τα πιο δύσκολα, ακόμα και όταν αυτά είναι άβολα. Είμαστε στενοχωρημένοι που βλέπουμε τι συμβαίνει και είμαστε αφοσιωμένοι σε έναν κόσμο που είναι ασφαλής για όλους. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και θα ηγηθούμε με ενημερότητα, εμπάθεια και ειλικρίνεια για την ισότητα.  Ως εταιρεία, προσπαθούμε πάντα να καλλιεργούμε και να υποστηρίζουμε ένα ποικίλο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον. Αναλαμβάνουμε δράση δωρίζοντας 100.000 δολάρια σε οργανώσεις που καταπολεμούν την φυλετική αδικία, συμπεριλαμβανομένου της NAACP.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει δεσμευτεί πως θα ταιριάζει με όλες τις δωρεές των εργαζομένων που γίνονται προς τις οργανώσεις των πολιτικών δικαιωμάτων. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, αλλά μπορούμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε για το μέλλον μας. Πιστεύουμε στην ενθάρρυνση ειλικρινών συνομιλιών. Εχουμε παρατηρήσει ένα μικρό γραμματικό λάθος στην ανάρτηση μας, αλλά έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε την εικόνα ανεβασμένη για την υποστήριξη και το σεβασμό του ανοικτού διαλόγου που συμβαίνουν σχετικά στην ανάρτηση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορούμε να πούμε που να μην ειπώθηκε ήδη τέλεια από την ιδρυτή μας, η Rihanna. Ετσι βάζουμε τα λεφτά μας εκεί που είναι το στόμα μας», ανέφερε η μάρκα στο Instagram. «Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς claralionelfdn, θα δωρίσουμε κονδύλια για την στήριξη των blmgreaterny και bailproject. Σας ζητάμε μόνο ένα πράγμα: Σηκωθείτε Πάνω. Δεν είναι ώρα να μείνετε σιωπηλοί ή να μείνετε στην άκρη. Τραβήξτε προς τα Επάνω.»

Anastasia Beverly Hills Cosmetics & BeautyΗ εταιρεία ομορφιάς ανακοίνωσε στις 2 Ιουνίου ότι υπόσχεται πως θα διαθέσει 1 εκατομμύριο δολάρια για την bght κατά του συστημικού ρατσισμού, την καταπίεση και την αδικία.» Η Anastasia Beverly Hills ξεκίνησε τις προσπάθειές της με την δωρεά $100.000 σε διάφορες οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων, Black Lives Matter, The Innocence Project, Η NAACP. Η Anastasia Beverly Hills στέκεται αλληλέγγυα με την κοινότητα των Μαύρων. Δεσμευόμαστε για 1 εκατομμύριο δολάρια για την καταπολέμηση του συστηματικού ρατσισμού, της καταπίεσης και της αδικίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινήσαμε με μια δωρεά των 100.000 δολαρίων. Παίρνουμε τον χρόνο για να συζητήσουμε τις νέες πρωτοβουλίες που θα υποστηρίξουν οικονομικά τις μαύρες ιδιόκτητες επιχειρήσεις και τους καλλιτέχνες στην βιομηχανία ομορφιάς. Οταν ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες, θα ανακοινώσουμε την διαδικασία υποβολής ή υποψηφιότητας και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τους παραλήπτες. Ορκιζόμαστε πως θα παραμείνουμε σταθεροί και φωνητικοί υποστηρικτές της ισότητας. Ορκιζόμαστε πως θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας και το προνόμιό μας να ενισχύσουμε τις φωνές των περιθωριοποιημένων ομάδων που αξίζουν να ακουστούν. Σας ευχαριστώ για την κοινότητά μας για να είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης και λογοδοσίας.»

Prabal Gurung«Προς υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter και σε συνεργασία με το bailproject, η Prabal Gurung θα δωρίσει το 100% των καθαρών εσόδων από την περιορισμένη έκδοση επανέκδοση της σειράς «Stronger in Colour» με hoodies και t-shirts για το bailproject, μια οργάνωση αφιερωμένη στην απελευθέρωση της μαύρης ζωής από την συστηματική, οικονομική, πολιτική και θεσμική καταπίεση καταπολεμώντας την μαζική φυλάκιση και τις προδικαστικές αδικίες. Η Prabal Gurung στέκεται σε αλληλεγγύη με, και για την υποστήριξη της μαύρης ζωής παντού και όλους εκείνους που έχουν δεσμευτεί για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της καταπίεσης, της ανισότητας, και της αδικίας. Eχουμε δημοσιεύσει, δωρίσει, έχουμε υπογράψει αναφορές, συμμετάσχει σε διαδηλώσεις, μιλήσαμε σε πάνελ και μοιραστήκαμε σημαντικούς πόρους – αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αυτό είναι μόνο ένα επιπλέον βήμα και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Το μακροχρόνιο ήθος της σειράς «Stronger in Colour» είναι το όνειρο ενός ζωντανού κόσμου ποικίλης κουλτούρας και ομορφιάς, που γυρίζει σε έναν άξονα ισότητας και επιτυγχάνει πρόοδο μέσω της ενότητας. Αυτό το ιδανικό είναι αισθητό ως σημαντικό όπως πάντα, καθώς αντιμετωπίζουμε σήμερα όχι μόνο μια παγκόσμια πανδημία, αλλά και κρίση της ανθρωπότητας, όπως είναι ο συστηματικός ρατσισμός και η διαρθρωτική ανισότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Για πάρα πολύ καιρό, οι μαύρες κοινότητες έχουν περιθωριοποιηθεί μέσω της ρατσιστικής αστυνόμευσης και της φυλάκισης, της προδικαστικής αδικίας, της αστυνομικής βαρβαρότητας, των περικοπών από τα κρατικά και ομοσπονδιακά κεφάλαια, των πόρων που τους αφαιρούνται, της άνισης αμοιβής που συμβάλλουν στην κοινωνικοοικονομική ανισότητα, των χαλαρών περιβαλλοντικών κανονισμών στις γειτονιές τους και των αθέμιτων πρακτικών πρόσληψης.

Αυτός ο κατάλογος συνεχίζεται και πρέπει να τελειώσει. Αυτά τα ζητήματα ήταν πάντα ζωτικής σημασίας, αλλά καθώς περπατάμε στους δρόμους παράλληλα με τις διαμαρτυρίες και οι ενοποιημένες ψαλμωδίες για την δικαιοσύνη ακούγονται σε όλον τον κόσμο, αισθανόμαστε σαν να είμαστε στο χείλος της πραγματικής αλλαγής, όπως αυτό το κίνημα προχωρά προς τα εμπρός. Τα «Stronger in Colour» hoodies και t-shirts είναι διαθέσιμα τώρα (link in bio) από 3 Ιουνίου – 15 Ιουνίου. Επιλέξαμε να μην κάνουμε hashtag αυτήν την δημοσίευση, για να διατηρήσουμε αυτόν τον χώρο στην ροή σας για κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με το κίνημα Black Lives Matter.»

Glow RecipeΗ μάρκα ομορφιάς θα δωρίσει 10.000 δολάρια στο Black Visions Collective και κάλεσε τους ακολούθους της στο Instagram, να δώσουν τα χρήματα τους. «Είναι στο χέρι όλων μας να κάνουμε μια αλλαγή. Εσείς τι κάνετε; Ας μοιραστούμε πόρους. Ας κάνουμε αυτήν την συζήτηση. Είμαστε πιο δυνατοί μαζί.»

Pretty Little Thing«Όπως και τόσοι πολλοί σε όλο τον κόσμο έχουμε συγκλονιστεί και είμαστε βαθιά λυπημένοι από την τραγική απώλεια του George Floyd και στέλνουμε την αγάπη και τις προσευχές μας σε όλους όσους επλήγησαν. Πιστεύουμε ότι κάθε φωνή έχει το δικαίωμα να ακουστεί και στεκόμαστε στο πλευρό όλων που επιδιώκουν δικαιοσύνη και ισότητα». Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλα τα έσοδα από την πρόσφατη συλλογή  θα δωριστούν στο Black Lives Matter. Η εταιρεία καλλυντικών ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει τόσο 25.000 δολάρια για το Freedom Fund της Μινεσότας και 25.000 δολάρια για την ACLU. Εχουν επίσης δεσμευτεί και θα δωρίσουν επιπλέον 250.000 δολάρια σε άλλους οργανισμούς στο μέλλον.

«Θέλουμε να κάνουμε την black lives matter την κύρια εστίασή μας σε όλες τις πλατφόρμες. Εχουμε πάρει τον χρόνο μας και θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας και θα βρίσκουμε τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσουμε ότι θα ακούγονται οι μαύρες φωνές. Προς υποστήριξη της amplify melanatedvoices θα σταματήσουμε το σύνηθες περιεχόμενό μας μέχρι νεωτέρας.»

LipslutΟ λιανοπωλητής ομορφιάς γνωστός για τα «fuck Trump» και «Fuck Kavanaugh» lip glosses και mattes, θα δωρίσει το 100% των κερδών της σε οργανώσεις που υποστηρίζουν την μαύρη κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων των Black Lives Matter, την Πρωτοβουλία Equal Justice και την NAACP. Η μάρκα έγραψε επίσης στο Instagram ότι θα ήθελαν να ακούσουν για επιπλέον οργανισμούς όπου η Lipslut θα πρέπει να υποστηρίζει.

Fashion Nova
«
Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώσαμε ότι θα εργαστούμε πάνω σε ένα σχέδιο για την στήριξη του black lives matter. Εχουμε περάσει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες από τότε σε συνεργασία με μαύρους ηγέτες της κοινότητας, influencers και πρεσβευτές για την ανάπτυξη ενός σχεδίου. Σήμερα, η Fashion Nova Cares ανακοινώνει την αφοσίωσή μας στην συνεχή δράση. Δεσμευόμαστε θα δαπανήσουμε 1 εκατομμύριο δολάρια όλο το 2020 σε δωρεές για κοινοτικούς πόρους και ακτιβισμό, εκστρατείες ευαισθητοποίησης και άλλες πρωτοβουλίες και θα βοηθήσουμε στον αγώνα για φυλετική ισότητα και ίσες ευκαιρίες. Ξεκινώντας θα δωρίσουμε σε οργανισμούς που αγωνίζονται για την αλλαγή: BLKLM, NAACP και Your Right Camp. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε καθώς σημειώνουμε πρόοδο στην υποστήριξη πρόσθετων οργανισμών και πρωτοβουλιών στην σελίδα μας. Η Fashion Nova Cares θα δώσει για να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο. Οπως πάντα, εκτιμούμε να ακούμε απευθείας από την κοινότητα και για το πώς μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο στο βιογραφικό. Οι φωνές μας θα υψωθούν καθώς προχωρούμε με δράση.»

EtsyΗ ιστοσελίδα eshop, ανακοίνωσε στο Instagram πως θα δωρήσει 500.000 δολάρια για την Πρωτοβουλία Ισης Δικαιοσύνης και 500.000 δολάρια για το Borealis. Το Etsy θα αντιστοιχεί επίσης με τις δωρεές των εργαζομένων. «Σε όλες τις ΗΠΑ που εκφράζουν την αγωνία, τον θυμό και την βαθιά απογοήτευσή τους με τα συστήματα που καταπιέζουν και υποτιμούν τις μαύρες ζωές, στεκόμαστε αλληλέγγυοι μαζί σας. Οι τελευταίες ημέρες και εβδομάδες για άλλη μια φορά, έχουν φωτίσει τις τεράστιες αδικίες στην κοινωνία μας. Το Etsy βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι κοινότητες έχουν την δύναμη να αλλάξουν το status quo. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας και θα παρέχουμε υποστήριξη σε οργανώσεις που εργάζονται ακούραστα για την μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης και σε εκείνους που βοηθούν τους θεσμούς που καθοδηγούνται από τους μαύρους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα υποσχόμαστε δωρεές των 500.000 δολαρίων για την Πρωτοβουλία Ισότητας Δικαιοσύνης και 500.000 δολάρια για το Borealis εκτός από την αντιστοίχιση δωρεών των εργαζομένων. Ενθαρρύνουμε την κοινότητά μας να συμμετάσχει μαζί μας στην υποστήριξη οργανισμών που οδηγούν τον αγώνα για αλλαγή.»

TomsΗ μάρκα παπουτσιών κυκλοφόρησε μια δήλωση σε δύο μέρη στο Instagram που περιγράφει την υποστήριξή της για το Black Lives Matter, ανακοινώνοντας μια δωρεά 100.000 δολαρίων σε οργανώσεις που εργάζονται για τον τερματισμό της φυλετικής αδικίας, καθώς και συστάσεις για τους ανθρώπους να ακολουθήσουν και οργανώσεις για να υποστηρίξουν. «George Floyd, Breonna Taylor, Ahmaud Arbery, Tony McDade και αμέτρητοι άλλοι. Δεν θα τους ξεχάσουμε, και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να είμαστε μέρος της αλλαγής. Κατά την διάρκεια των επόμενων τριών μηνών, θα δωρίσουμε 100.000 δολάρια σε οργανώσεις που εργάζονται για την καταπολέμηση της φυλετικής αδικίας, ξεκινώντας με μια δωρεά στο Black Lives Matter και θα συνεχίσουμε επίσης να ακούμε, να μαθαίνουμε και να ενεργούμε. Ελάτε μαζί μας. Παίρνουμε τις υποδείξεις μας από τους ανθρώπους που κάνουν την δουλειά, ηγέτες της κοινότητας, εμπειρογνώμονες, διοργανωτές, ακτιβιστές. Προσθέστε στην ροή σας. Επίσης, αν ψάχνετε για αξιόπιστους οργανισμούς για να δωρίσετε, έχουμε μοιραστεί μια ντουζίνα TOMS Giving Partners και άλλους αξιόπιστους οργανισμούς, που εργάζονται ακούραστα για την καταπολέμηση της φυλετικής αδικίας.»

GlossierΗ εταιρεία ομορφιάς κυκλοφόρησε μια δήλωση στο Instagram και twitter της, η οποία έγραφε εν μέρει: «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με το bght ενάντια στον συστημικό ρατσισμό, την λευκή υπεροχή και την ιστορική καταπίεση της μαύρης κοινότητας. Οι μαύρες ζωές έχουν σημασία. Θα δωρίσουμε $ 500K σε όλες τις οργανώσεις που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση της φυλετικής αδικίας: Black Lives Matter, NAACP, Πρωτοβουλία Equal Justice, Ινστιτούτο Marsha P. Johnson και σε εμάς τους διαδηλωτές.»

Youtube«Είμαστε αλληλέγγυοι ενάντια στον ρατσισμό και την βία. Οταν τα μέλη της κοινότητάς μας πονάνε, όλοι πληγωνόμαστε. Δεσμευόμαστε και θα δωρήσουμε 1 εκατομμύριο δολάρια για την υποστήριξη των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κοινωνικής αδικίας.

SpanxΣύμφωνα με το Instagram της εταιρείας, » Θα δωρίσουμε 100.000 δολάρια σε όλες τις εθνικές οργανώσεις που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση της φυλετικής αδικίας: Black Lives Matter, NAACP, και η Μινεσότα Freedom Fund. Επιπλέον, δεσμευόμαστε θα δωρίσουμε επιπλέον 100.000 δολάρια σε οργανισμούς στο δικό μας σπίτι στην Ατλάντα. Αν είσαι ουδέτερος σε καταστάσεις αδικίας, διάλεξες την πλευρά του καταπιεστή. Στο Spanx, έχουμε πάντα ως στόχο να είναι μια πηγή φωτός και θετικότητας σε αυτόν τον κόσμο. Σήμερα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις αδικίες και το σκοτάδι του εξωτερικού μας κόσμου. Είμαστε συγκλονισμένοι και θλιμμένοι, με απογοήτευση, θλίψη και θυμό για τα πρόσφατα γεγονότα. Θέλουμε να ξέρετε ότι αν και μας βλέπετε ως ένα εμπορικό σήμα, αποτελούμαστε από πραγματικούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται βαθιά για την δικαιοσύνη και την ισότητα όλων.

Συμμεριζόμαστε την οργή και την θλίψη σας για τις αδικίες που οδήγησαν στην τραγική απώλεια της ζωής του George Floyd, μαζί με την Breonna Taylor, τον Ahmaud Arbery, τον Tony McDade και πολλούς άλλους. Είναι καιρός όχι μόνο να υπερασπιστούμε το σωστό και να εκφράσουμε την αντίθεση στον ρατσισμό, αλλά και να αναλάβουμε δράση. Γνωρίζουμε ότι είναι στα χέρια μας να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Σήμερα, χρησιμοποιούμε τις κοινωνικές πλατφόρμες μας για να επαναλάβουμε ότι δεσμευόμαστε, θα είμαστε καλύτεροι σύμμαχοι για την καταπολέμηση του συστημικού ρατσισμού. Θα ασκήσουμε ενεργά την καταπολέμηση του ρατσισμού μέσω της ευαισθητοποίησης, της εκπαίδευσης και της δράσης. Καλούμε ηγέτες, υπογράφουμε αναφορές, διαδίδουμε τρόπους, θα αναλάβουμε δράση – αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούν ακόμα να γίνουν. Το να είσαι σύμμαχος είναι να μιλάς ενάντια στην αδικία και να έχεις αυτιά για να ακούς την εμπειρία των POC (άνθρωποι του χρώματος). Το να είμαστε σύμμαχοι για εμάς σημαίνει να έχουμε μια καρδιά με ενσυναίσθηση για τους καταπιεσμένους και ένα χέρι για να κάνουμε την αλλαγή. Η ώρα της σιωπής τελείωσε. Είναι καιρός να μάθεις, να μεγαλώσεις, να αλλάξεις. Αλλαγή.»

Collina Strada
«
Η μάρκα σχεδιαστών μοιράστηκε ένα κοινοτικό συμβόλαιο για την υπεράσπιση και το να είναι σύμμαχος στο Instagram μαζί με την δική της υπόσχεση, πως όλες οι πωλήσεις για την εβδομάδα που αρχίζει την 1η Ιουνίου θα διατεθούν για κεφάλαια εγγυήσεων σε όλη την χώρα. Τα εμπορικά σήματα θα λάβουν υπόψη και θα αρχίσουν να φροντίζουν τους μαύρους καλλιτέχνες. Αρχίστε να ψάχνετε στο πλατό και δείτε ποιοι είναι στις ομάδες τους. Οχι μόνο έχοντας μαύρους μπροστά από την κάμερα για την δική τους εικόνα και για να παίξουν κάρτες ποικιλομορφίας. Ηρθε η ώρα να κάνουμε πραγματική αλλαγή και να υπερασπιστούμε το σωστό. Λευκοί άνθρωποι, ήρθε η ώρα να γίνεται η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και να χρησιμοποιήσετε το προνόμιό σας για να μιλήσετε, να εκπαιδεύσετε, να χρηματοδοτήσετε και να βοηθήσετε. Θα δωρίσουμε το 100% των κερδών καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, σε κεφάλαια διάσωσης σε όλη την χώρα, αυτό είναι το ελάχιστο από αυτό που μπορώ να κάνω. Η ώρα είναι τώρα. Στείλτε ‘Floyd’ στο 55156 για να απαιτήσετε τους αξιωματικούς που σκότωσαν τον George Floyd να κατηγορηθούν για φόνο. Πήγαινε στις ιστορίες μου για να δεις που μπορείς να δωρίσεις.»

SHEINΗ εταιρεία ένδυσης δεσμεύεται και θα δωρίσει 200.000 δολάρια σε διάφορους οργανισμούς, ξεκινώντας με το NAACP Νομική Άμυνας και Εκπαιδευτικού Ταμείου. «Κάθε εβδομάδα, η μάρκα θα συνεχίσει να δωρίζει σε διάφορους οργανισμούς. Η μάρκα θα ξεκινήσει επίσης μια συλλογή από “SHEIN Μαζί” t-shirts, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται σε μαύρους υπό την ηγεσία των οργανισμών. Δεσμευόμαστε και θα δωρίσουμε τουλάχιστον $200.000 σε διάφορες μαύρες οργανώσεις, αρχίζοντας με  NAACP. Κάθε εβδομάδα θα κάνουμε δωρεά σε διαφορετικό οργανισμό και θα τονίζουμε τις προσπάθειές τους. Θα εγκαινιάσουμε επίσης μια συλλογή και θα δωρίσουμε όλα τα έσοδα σε αυτές τις οργανώσεις. Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας για να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε τις μαύρες φωνές, σε θέματα μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης και φυλετικής ανισότητας. Ας κάνουμε όλοι το καθήκον μας για να υποστηρίξουμε, να εκπαιδεύσουμε και να μοιραστούμε, γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί!»

AritziaΗ Gap Inc με τις μάρκες της όπως Athleta, Gap και Old Navy, θα δωρίσει 250.000 δολάρια για την NAACP και Embrace Race. «Καμία λέξη, καμία δημοσίευση στο Instagram, κανένα ποσό δωρεών δεν θα είναι ποτέ αρκετό», ξεκίνησε την δήλωση της η μάρκα ρούχων στο Instagram. «Αλλά η δράση, εμπνέει δράσεις, εμπνέει την αλλαγή. Και είμαστε μαζί σε αυτό.» Η Aritzia θα δωρίσει 100.000 δολάρια στο Black Lives Matter και το NAACP. «Στα μέλη της μαύρης κοινότητας, τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους συναδέλφους και τους φίλους μας: Σας βλέπουμε, στεκόμαστε μαζί σας και δεσμευόμαστε ότι θα θωρήσουμε 1 εκατομμύριο δολάρια σε οργανισμούς και πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση του συστημικού ρατσισμού», έγραψε ο λιανοπωλητής γυαλιών σε δήλωσή του στο Instagram.

BiossanceΗ μάρκα ανακοίνωσε στο Instagram ότι δεσμεύεται και θα δωρήσει 100.000 δολάρια για την ACLU, το Ταμείο Ελευθερίας της Μινεσότα, Xρώμα της αλλαγής και black lives matter.

Boy SmellsΗ εταιρεία αρωμάτων και κεριών δωρίζει $10.000 στο NAACP, στην Black Lives Matter και Black Visions Collective

BillieΓια 50 χρόνια, έχουμε δεσμευτεί να στεκόμαστε με τους υπαλλήλους μας, τους πελάτες και τις κοινότητες και να είμαστε μια δύναμη για το καλό. Με τα εμπορικά σήματα μας, έχουμε κάνει μια δωρεά $250.000 στην naacp και embracerace για να καταπολεμήσουμε την φυλετική αδικία. Ελπίζουμε ότι μαζί θα μπορούμε και θα κάνουμε τα επόμενα 50 χρόνια πιο φωτεινά και πιο περιεκτικά για όλους. Στεκόμαστε ενωμένοι με τους συναδέλφους μας στην κοινότητα ομορφιάς και υποστηρίζουμε τις ενέργειές τους παράλληλα με την δική μας… Θα δωρίσουμε 25.000 δολάρια στο colorofchange και θα βοηθήσουμε να υποστηρίξουν τις προσπάθειές τους για την καταπολέμηση της αδικίας και την δημιουργία ενός πιο ανθρώπινου κόσμου για τους μαύρους στην Αμερική.»

PeletonΟ λιανοπωλητής ομορφιάς και υγιεινής θα δωρίσει $100.000 στο BLV και το NAACP.
E.L.F
Η εταιρεία καλλυντικών θα δωρίσει 25.000 δολάρια για το «χρώμα της αλλαγής».

Lululemon
«Η κοινότητα των μαύρων πονάει. Τα μαύρα μέλη μας, οι εκπαιδευτές, οι μουσικοί συνεργάτες και οι υπάλληλοι μας πονάνε και ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση. Για να ξεκινήσουμε, θα κάνουμε μια δωρεά 500.000 δολαρίων για την NAACP. Εχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε. Θα έρθεις μαζί μας;»

Athleisure
Το εμπορικό σήμα Athleisure θα δώσει $100.000 δωρεά στο ταμείο ελευθερίας της Μινεσότα. Ανακοίνωσαν επίσης στο Instagram ότι θα υποστηρίξουν οικονομικά το NAACP, το Black Lives Matter και το Reclaim the Block. «Δεν το έχουμε δεί πάντα σωστά. Με το πέρασμα των χρόνων, αναρωτηθήκαμε αν είχαμε το δικαίωμα να μιλήσουμε. Και έχουμε το προνόμιο να έχουμε φωνή και πλατφόρμα. Οπότε… Να ξέρεις ότι δεν είμαστε αδιάφοροι. Κάθε άλλο. Είμαστε παθιασμένοι με το να εκτιμάται κάθε ανθρώπινο ον. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να αναλάβουμε δράση. Κάνουμε μια δωρεά 100.000 δολαρίων στο Ταμείο Ελευθερίας της Μινεσότα. Και γνωρίζουμε ότι για να είμαστε μια στάση ενάντια στην ανισότητα και την αδικία οποιουδήποτε είδους, όλοι θα πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα. Εχετε την δέσμευσή μας ότι θα το κάνουμε.

Ενημέρωση: Λόγω μιας συντριπτικής οικονομικής στήριξης για το Ταμείο Ελευθερίας Μινεσότα, μας ζητήθηκε να διοχετεύσουμε τους πόρους μας σε άλλα ιδρύματα που αντιπροσωπεύουν την αλλαγή. Συνεισφέραμε συνολικά $250K στις τοπικές οργανώσεις της Minneapolis Rebuild Lake Street και τους φίλους της βιβλιοθήκης νομών Hennepin (East Lake), καθώς επίσης και τις εθνικές οργανώσεις NAACP, το ΒΛΜ και στην Reclaim the Block.»

Fabletics:«Ο καιρός για να κάνουμε την διαφορά είναι τώρα και ξεκινά με τον καθένα από εμάς», ανέφερε η μάρκα που ίδρυσε η Kate Hudson στο Instagram. «Η Fabletics δωρίζει $ 50.000 για την υποστήριξη της ACLU στο bght της για τη φυλετική δικαιοσύνη και την άμεση αλλαγή.»

Sunday RileyΗ εταιρεία περιποίησης επιδερμίδας θα κάνει μια δωρεά 50.000 δολαρίων, για την NAACP. «Ο Τζορτζ Φλόιντ κι εγώ είμαστε και οι δύο από το Χιούστον. Πήγαμε και οι δύο στο Λύκειο Λαμάρ, αν και εκείνος αποφοίτησε από το Γέιτς. Hμασταν χωρισμένοι από τον χρόνο. Δεν ήμασταν στην ίδια ηλικία, δεν ήμασταν στην ίδια χρονιά. Αλλά περπατήσαμε στους ίδιους διαδρόμους, ίσως καθίσαμε στις ίδιες αίθουσες διδασκαλίας, αν και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Είχαμε εντελώς διαφορετικές ζωές, διαφορετικές ευκαιρίες και αντιμετωπίσαμε διαφορετικές προκλήσεις. Αν ήμασταν και οι δύο στην ίδια ακριβώς κατάσταση, την ίδια ακριβώς στιγμή, νομίζω ότι θα είχε τελειώσει διαφορετικά για μένα. Βασικά, ξέρω ότι θα συνέβαινε αυτό. Αυτή η πραγματικότητα με διαπερνά στον πυρήνα μου.

Oντας από το Χιούστον, ως ομάδα, θέλουμε να υποστηρίξουμε την μαύρη κοινότητα σε τοπικό επίπεδο και ψάχνουμε για σημαντικούς τρόπους που θα μπορούμε να υποστηρίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε κάτι σταθερό την επόμενη μέρα. Αλλά σε αναγνώριση ότι αυτό το επίπεδο των διακρίσεων, το μίσος και η βαρβαρότητα είναι ανεξέλεγκτα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, χθες κάναμε μια δέσμευση 50.000 δολαρίων για την NAACP. Είμαστε περιορισμένοι στους πόρους μας, αλλά όχι στην φωνή μας. Ευχόμαστε σε όλους μια ειρηνική Κυριακή, αλλά όχι μια ξεχασιάρικη.»

For Love & Lemons«Θα δωρίσουμε όλες τις πωλήσεις από την ιστοσελίδα που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και σήμερα στους οργανισμούς: blklivesmatter, bailproject, aclu_nationwide και NAACP. Αυτή την στιγμή είμαστε στα 67.000 δολάρια», έγραψε ο λιανοπωλητής στο Instagram, στις 2 Ιουνίου.

«Βοηθήστε μας να αυξήσουμε το ποσό αυτό σήμερα, γι’ αυτές τις απίστευτες οργανώσεις. Σαρώστε για μερικούς μόνο τρόπους για να αναλάβετε δράση. Προσπαθούμε να τυλίξουμε τα κεφάλια μας γύρω από το πώς θα ανταποκριθούμε καλύτερα, καθώς θα θέλαμε αυτό να έχει νόημα. Αναγνωρίζουμε το προνόμιο και την δύναμη που έχουμε με την πλατφόρμα αυτής της μάρκας και γνωρίζουμε ότι είναι σωστό να τα χρησιμοποιήσουμε για να φέρουμε την ευαισθητοποίηση και να μοιραστούμε εκπαιδευτικές πληροφορίες και πόρους με τρόπους που θα βοηθούν τους ανθρώπους στο να αναλάβουν δράση. Είναι ανθρώπινο καθήκον μας να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό.

Είναι ανθρώπινο καθήκον μας να μιλάμε ενάντια στις αδικίες, να έχουμε συμπόνια, να ακούμε και να μαθαίνουμε, να υψώνουμε τις φωνές μας, να υποστηρίζουμε την κοινότητα των μαύρων και να πράττουμε καλύτερα. Ο Τζορτζ Φλόιντ δεν χρειαζόταν να χάσει την ζωή του. Ο Ahmaud Arbery δεν χρειαζόταν να χάσει την ζωή του. Η Μπρένα Τέιλορ δεν χρειαζόταν να χάσει την ζωή της. Αυτό που έχει γίνει σε αυτούς τους ανθρώπους και σε αμέτρητους άλλους σε όλη την ιστορία, είναι παράλογο και λάθος. Αρκετά, αρκετά. Και ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή, πρέπει να πράξουμε καλύτερα ώστε να μπορούμε να διδάξουμε τις μελλοντικές γενιές στο να γίνουν καλύτερες. Εμείς ως εταιρεία πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για να κάνουμε μια αλλαγή, να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό. Δεσμευόμαστε να το πράξουμε, να κάνουμε περισσότερα, να γίνουμε καλύτεροι.»

BlissΗ μάρκα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας, έχει υποσχεθεί μια δωρεά 40.000 δολαρίων για την Αντιρατσιστική Ερευνα & Κέντρο Πολιτικής. «Σε βλέπουμε. Σε ακούμε. Στεκόμαστε μαζί σας. Μαζί ενωνόμαστε ενάντια στην φυλετική αδικία. Το Antiracist Research & Policy Center, κάνει κρίσιμη δουλειά στο να κάνει κατανοητό, να εξηγήσει και να λύσει τα προβλήματα της φυλετικής ανισότητας και της αδικίας. Η Bliss κάνει μια δωρεά 40.000 δολαρίων σε αυτόν τον οργανισμό. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εργασία τους ή πώς να συμμετάσχετε, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο στο προφίλ μας.

AmazonΟ γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει δεσμευτεί πως θα δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος ACLU, της NAACP, της Πρωτοβουλίας Ισης Δικαιοσύνης, του Brennan Center for Justice, του Εθνικού Μουσείου Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού και της Εθνικής Αστικής Ενωσης. «Η Αmazon στέκεται σε αλληλεγγύη με την κοινότητα των μαύρων – παραμένουμε σταθεροί στην υποστήριξή μας για τους υπαλλήλους μας, τους πελάτες, τους εταίρους και τις κοινότητες όπου ζουν και εργάζονται. Και υποστηρίζουμε οργανώσεις που κάνουν την διαφορά.»

Nike & Μάικλ Τζόρνταν & Nike Jordan Brand: Ο Μάικλ Τζόρνταν και το «Jordan Brand» που ανήκει στην Nike, δεσμεύθηκαν ότι θα δωρίσουν 100 εκατ. κατά την επόμενη δεκαετία σε οργανισμούς που είναι αφιερωμένοι στην προώθηση της φυλετικής ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πρόσβασης στην εκπαίδευση. «Το Jordan Brand είμαστε εμείς, η κοινότητα των Αφροαμερικανών. Μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως ο ριζωμένος ρατσισμός που επιτρέπει στα θεσμικά όργανα της χώρας μας να αποτυγχάνουν, θα παραμείνουμε δεσμευμένοι στην προστασία και την βελτίωση της ζωής των Αφροαμερικανών».

Adidas: Η εταιρεία Adidas ανακοίνωσε ότι το 30% των νέων προσλήψεων που θα κάνει στις ΗΠΑ θα αφορούν Αφροαμερικανούς και Ισπανόφωνους «Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας ανάγκασαν να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αντισταθούμε στις συστημικές και πολιτιστικές δυνάμεις που τροφοδοτούν τον ρατσισμό», δήλωσε ο Κάσπερ Ρόρστεντ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Adidas σε ανακοίνωσή του. Η  εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει στα 20 εκατομμύρια δολάρια το ποσό που θα αφιερώσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια σε προγράμματα υποστήριξης της κοινότητας των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ, ένα πρόγραμμα μπάσκετ για υποβαθμισμένες συνοικίες, επιπλέον χρήματα για σχολές σχεδίου υποδημάτων και ένα πρόγραμμα στήριξης της κοινότητας των Αφροαμερικανών μέσω της άθλησης.
Επιπλέον η Adidas ανακοίνωσε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα προσφέρει ετησίως 50 υποτροφίες σπουδών σε 50 Αφροαμερικανούς υπαλλήλους της. «Κατανοούμε ότι η μάχη κατά του ρατσισμού είναι μια μάχη που πρέπει να διεξάγεται ενεργητικά και ακατάπαυστα. Πρέπει και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» τόνισε η εταιρεία.

Ο διαχειριστής του λογαριασμού Twitter της Adidas, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση της αντίπαλης εταιρείας Nike σχετικά με τον ρατσισμό το οποίο έλεγε: «Για μία φορά ‘Don’t do it’… Μην υποκρίνεστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Αμερική» και η Adidas πρόσθεσε: «Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Μαζί θα αλλάξουμε τα πράγματα».

PumaΗ μάρκα αθλητικών ειδών Puma θα δωρίσει ένα μη ανακοινωθέν ποσό στο «Ταμείο ελευθερίας της Μινεσότα», ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βασίζεται στην κοινότητα και καταπολεμά την βία της φυλάκισης καταβάλλοντας εγγύηση για άτομα με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά δικηγορική υποστήριξη.

AsosΟ γίγαντας της High Street ASOS θα κάνει μια δωρεά, ενός μη ανακοινωθέντος ποσού όπως και η Puma, σε κάποιον οργανισμό τις επόμενες ημέρες. «Η σιωπή δεν είναι επιλογή. Μοιραζόμαστε την θλίψη και την οργή του κόσμου για τη σοβαρή αδικία που οδηγεί στην τραγική απώλεια της ζωής του George Floyd, μαζί με τους Breonna Taylor, Ahmaud Arbery, Tony McDade και τόσες άλλες μαύρες ζωές», δήλωσε ο εκπρόσωπος όταν ανακοίνωσε την πρωτοβουλία να στηρίξουν το κίνημα.

UGG
Η μάρκα υποδημάτων Ugg θα δωρίσουν στην Αμερικανική Ενωση Πολιτικών Ελευθεριών, η οποία έχει και δικηγόρους που παρέχουν νομική συνδρομή όπου οι πολιτικές ελευθερίες βρίσκονται σε κίνδυνο.

LesseΗ μάρκα θα δωρίσει το 100% των πωλήσεων στο NAACP, το Ταμείο Εκτακτης Ανάγκης για Black Trans, το Ιδρυμα Loveland και για την αντιμετώπιση της φτώχειας στην Νότια Αμερική.

Café ForgotΤο 100% των συνολικών πωλήσεων από το κατάστημα δωρεών του Café forgotten θα πάει στο Black Lives Matter. Το Café Forgotten είναι το pop up shop της Νέας Υόρκης που παρουσιάζει αναδυόμενους σχεδιαστές.

Urban DecayΗ αμερικανική μάρκα μακιγιάζ Urban Decay θα δώσει ένα μη ανακοινωθέν ποσό στο Ταμείο Ελευθερίας της Μινεσότα και το Black Lives Matter, μοιράζονται επίσης πρόσθετους πόρους και τρόπους για να εμπλακούν περισσότεροι μέσα από τις δημοσιεύσεις στα σόσιαλ μίντια.

Tommy Hilfiger
Ο Αμερικάνος σχεδιαστής στήριξε το κίνημα Black Lives Matter, δηλώνοντας «Αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό. Πρέπει να δράσουμε». Θα χρηματοδοτήσει με 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω της πλατφόρμας “People’s Place”. «Αυτό που συμβαίνει στις μαύρες κοινότητες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία μας. Το γεγονός ότι συνεχίζει να υπάρχει στην βιομηχανία μας -φανερά και συστηματικά- είναι απαράδεκτο. Είμαστε πολύ πίσω από το σημείο όπου θα έπρεπε να είμαστε στην επίτευξη της ποικίλης εκπροσώπησης. Δεν θα έπρεπε να μας πάρει τόσο καιρό να το αναγνωρίσουμε αυτό, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το αλλάξουμε στο μέλλον. Θα είμαστε, εκ προθέσεως, άφοβοι και ακλόνητοι στις δράσεις μας. Μέσω του Προγράμματος People’s Place, θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό». δήλωσε ο Tommy Hilfiger

Warner Music Group
Θα δωρίσει 100 εκατ. δολάρια σε οργανισμούς που στηρίζουν το κίνημα Black Lives Matter. Η δωρεά προέρχεται τόσο από την Warner Music Group όσο και από ίδρυμα Family, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Ρώσος μεγιστάνας, Λεν Μπλαβάτνικ. Τα χρήματα θα δοθούν σε οργανισμούς που υποστηρίζουν την εκπαίδευση, προωθούν την ισότητα και δίνουν ίσες ευκαιρίες σε όλους όσους βρίσκονται στο περιθώριο λόγω της διαφορετικότητας τους, αλλά και σε οργανισμούς που σχετίζονται με την μουσική βιομηχανία και κάνουν καμπάνιες κατά της βίας και του ρατσισμού.
Το μαύρο μονοθέσιο της Mercedes στην Formula 1

Η ομάδα της Mercedes στη Formula 1 ετοιμάζεται για το restart της αγωνιστικής σεζόν με ένα δυνατό μήνυμα. Η εν ενεργεία παγκόσμια πρωταθλήτρια εταιρεία θα λανσάρει ένα κατάμαυρο μονοθέσιο, θέλοντας να εκφράσει την αλληλεγγύη της στους μαύρους και την εναντίωσή της απέναντι στο ρατσισμό. Ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και βασικός πιλότος της Mercedes Lewis Hamilton έχει πάρει ξεκάθαρη θέση ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις. Τόσο ο ίδιος όσο και ο έτερος οδηγός της ομάδας Valtteri Bottas θα φορούν ολόμαυρες στολές καθόλη την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, οι οποίες θα φέρουν το μήνυμα End Racism, το οποίο θα αναγράφεται και πάνω στα μονοθέσια. Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια τα χαρακτηριστικό χρώμα αυτών να ήταν το ασημί, ωστόσο η Mercedes θα το αντικαταστήσει με το μαύρο.

«Ο ρατσισμός και οι διακρίσεις δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας, όπως δεν έχουν καμία θέση και στο άθλημά μας ή την ομάδα μας. Το πιστεύουμε βαθύτατα στη Mercedes. Θεωρούμε ωστόσο, ότι δεν αρκεί να έχουμε τις σωστές πεποιθήσεις και τη σωστή νοοτροπία. Δεν αρκεί να παραμένουμε σιωπηλοί. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την φωνή μας, να μιλήσουμε για σεβασμό και ισότητα. Τα ασημένια βέλη θα αγωνιστούν σε μαύρο χρώμα για ολόκληρη τη σεζόν του 2020. Έτσι δίνουμε την δέσμευσή μας για να δούμε μεγαλύτερη ποικιλομορφία μέσα στην ομάδα μας αλλά και στο σπορ μας. Δεν θα κρύψουμε τις αδυναμίες μας σε αυτόν τον τομέα, ούτε την πρόοδο που πρέπει ακόμη να σημειώσουμε.

Δίνουμε δημόσια δέσμευση για να αναλάβουμε θετική δράση. Σκοπεύουμε να βρούμε και να προσελκύσουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα από το ευρύτερο δυνατό φάσμα, να δημιουργήσουμε αξιόπιστα μονοπάτια για να φτάσουν έως το άθλημά μας και να χτίσουμε μια ισχυρότερη και διαφορετική ομάδα στο μέλλον. Με αυτή την ευκαιρία ευχαριστώ την μητρική μας εταιρεία, την Mercedes-Benz και τους συνεργάτες μας που υποστήριξαν και ενθάρρυναν αυτή μας την πρωτοβουλία» τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes στη Formula 1 Toto Wolff, με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας να αναφέρει πως «παρουσιάζουμε το νέο μας livery για το 2020. Είναι μία υπόσχεση για την βελτίωση της διαφορετικότητας στην ομάδα μας και στο άθλημα μας. Ενα σημάδι δέσμευσης για την καταπολέμηση του ρατσισμού και των διακρίσεων σε όλες τις μορφές της». Φυσικά δεν ανέφερε γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας μαύρος οδηγός στα μονοθέσια (!!!) μα γιατί δεν μπορούν, να είναι πιλότοι σε μονοθέσιο ούτε οι μαύροι, ούτε οι γυναίκες.

FacebookΚάποια γιγάντια brands, όπως η Coca-Cola, τα Starbucks, η Unilever και η Microsoft, πάγωσαν τις διαφημιστικές τους δαπάνες σε όλα τα social media για τουλάχιστον ένα μήνα. Οι κακές γλώσσες, τώρα, λένε ότι ίσως ήθελαν ούτως ή άλλως να τις μειώσουν και η συγκεκριμένη διαμαρτυρία τους έδωσε την κατάλληλη ευκαιρία. Παρ’ όλα αυτά, η τωρινή συγκυρία αποτελεί έναν σκοπό που σίγουρα αγιάζει τα μέσα. Ετσι ξεκίνησαν την καμπάνια Stop Hatefor Profit (Σταματήστε το μίσος για κέρδος) Πολλές και διαφορετικές οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανάμεσά τους η Anti-Defamation League (ADL) και η Color of Change, ξεκίνησαν στις 17 Ιουνίου να προβάλλουν έντονα το γεγονός πως το Facebook δεν κάνει τίποτα για τις ρατσιστικές ομάδες που ξεπηδούν στις σελίδες του αλλά και για το hate speech που δίνει και παίρνει στα newsfeeds όλου του πλανήτη.

Τι θέλει να πετύχει η καμπάνια; Αλλαγή της πολιτικής του Facebook στο θέμα των φυλετικών διακρίσεων μέσα από ανανεωμένους αλγόριθμους, επιστροφή χρημάτων για τις εταιρείες όταν οι διαφημίσεις τους εμφανίζονται δίπλα σε αμφιλεγόμενο περιεχόμενο αλλά και moderators που θα μπορούν να ελέγχουν,  το τι ακριβώς συμβαίνει στον ωκεανό του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου του πλανήτη. Στο μποϊκοτάρισμα συμμετέχουν επίσης οι: Hershey’s, Puma, North Face, Ben and Jerry’s, Levi’s, Magnolia Pictures, Vans, Patagonia και Rei.

Ο Guardian είχε αποκαλύψει ότι η πολιτική του Facebook δεν εφαρμοζόταν από την πλατφόρμα στην περίπτωση του οργανωμένου κινήματος QAnon. Περίπου 3 εκατομμύρια χρήστες των μεγαλύτερων γκρουπ και σελίδων ακολουθούν το κίνημα που διατείνεται ότι «μία μυστική σέκτα ισχυρών παιδόφιλων και εμπόρων λευκής σαρκός συνωμοτούν για να ρίξουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ».

Το BBC είχε ρωτήσει τον επικεφαλής της πλατφόρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Στιβ Χατς, για ποιον λόγο, την ημέρα που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις για τους Αφροαμερικανούς, είχε αναδειχθεί ως «κορυφαίο στάτους» μια ανάρτηση που αποκαλούσε «μύθο» την στάση της αστυνομίας απέναντι σε μειονότητες στις ΗΠΑ. «Δεν έχουμε καμία ανοχή στην πλατφόρμα μας για την γλώσσα μίσους. Φυσικά, είναι εξαιρετικά σκληρό και ανησυχητικό να διαβάζει κανείς αυτό» είχε παραδεχτεί ο Χατς.

Η VolksWagen επίσης ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο μποϊκοτάζ, μαζί με τις αυτοκινητοβιομηχανίες Honda Europe και Ford Europe. Η πετρελαϊκή BP επίσης επιβεβαίωσε στον Guardian ότι σταματά την διαφήμιση στο Facebook, σε ένδειξη υποστήριξης της καμπάνιας Stop Hate for Profit campaign. Το ίδιο και η Mars, πίσω από τα γλυκά σνακ, που προχωρά σε αναστολή των διαφημίσεων μέχρι νεοτέρας. Ο Stephan Loerke, διευθύνων σύμβουλος της WFA, επισήμανε στους Financial Times πως η βιομηχανία των διαφημίσεων αρχίζει να απαιτεί μεγάλες αλλαγές στις πλατφόρμες των social media. «Ειλικρινά πρόκειται για σημείο καμπής», εκτιμά.

Κάποιες εταιρείες, όπως η Unilever, σκέφτονται να συνεχίσουν το μποϊκοτάρισμα και μετά το τέλος Ιουλίου – έως τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου ή και αργότερα.  Επιπλέον δεν έχουν χρήματα για διαφημίσεις και τους ήρθε κουτί το αφήγημα προπαγάνδας του ρατσισμού.  Την ίδια, στιγμή το Twitter έχει ανοίξει πόλεμο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, κατεβάζοντας δικές του αναρτήσεις με περιεχόμενο, ο Mark Zuckerberg συνεχίζει να τηρεί ίσες αποστάσεις. Ε, δεν θα του το συγχωρήσουν αυτοί που λυσσάνε για λογοκρισία.

Ben & Jerry’s
Ενα από τα πλέον ισχυρά brand στον χώρο του παγωτού, αποτελεί διαχρονικά έναν εκ των πιο ένθερμων υποστηρικτών της εκστρατείας, έχοντας συνταχθεί μαζί της πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν ακόμα το «Black Lives Matter» δεν βρισκόταν στο προσκήνιο. Τώρα, η εταιρεία με έδρα το Βέρμοντ έρχεται να υπερθεματίσει την στάση της, ζητώντας μια σειρά από συγκεκριμένες δράσεις πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου ενός νομοσχεδίου που θα προβλέπει την σύσταση ειδικής επιτροπής για την εξέταση αποζημιώσεων προς την αφροαμερικανική κοινότητα, λόγω τέλεσης υπό καθεστώς δουλείας και διακρίσεων.

Η Ενωση των Αμερικανών Αγροτών (NFU) εξέδωσε δήλωση ένθερμης στήριξης στο κίνημα. Την διαδέχθηκαν οι του Εθνικού Συνασπισμού Οικογενειακών Εκμεταλλεύσεων, του Εθνικού Συνασπισμού Νέων Αγροτών, του Συνασπισμού Βετεράνων Αγροτών, του Εθνικού Συμβουλίου Μαύρων Καλλιεργητών, αλλά και ενός πανίσχυρου αγροτικού λόμπι, όπως είναι η Ομοσπονδία Αμερικανικών Γεωργικών Ενώσεων (Farm Bureau). Φυσικά είναι ανύπαρκτο το πρακτικό αντίκρισμα που θα έχουν αυτές οι δηλώσεις στήριξης, καθότι ένα μεγάλο τμήμα της πρωτογενούς παραγωγής στις ΗΠΑ βασίζεται σε χαμηλόμισθους εργαζόμενους που ανήκουν σε μεταναστευτικά φύλα και σε μειονοτικές ομάδες. Αλλά, ντόρος να γίνεται, η δωρεάν διαφήμιση και τα μεγάλα μπλα μπλα, φρου φρου κι αρώματα φέρνουν πάντα χρήμα.

Ο Τζωρτζ Σόρος
Ενίσχυσε με 100 εκατομμύρια δολάρια το Black Lives Matter.
Ευτυχώς υπάρχουν κι άνθρωποι με καθαρό νου, μόνο που δεν ακούγονται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Lord JamarΟ γνωστός ράπερ Lord Jamar, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, ξεκαθαρίζει πως ΔΕΝ στηρίζει το κίνημα Black Lives Matter, στο πλαίσιο του οποίου συμβαίνουν λεηλασίες στην Αμερική. Οταν ρωτήθηκε για τον λόγο, ο ράπερ απάντησε επειδή «Δεν είναι δικό μας κίνημα. Μας δόθηκε από τον Τζορτζ Σόρος και τα αγόρια του. Δεν θέλουν να έχουμε το δικό μας κίνημα». Ο δημοσιογράφος, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Σόρος ενίσχυσε με 100 εκατομμύρια δολάρια το Black Lives Matter. Τότε ο Lamar αποκρίθηκε: «Αυτά είναι χρήματα με σκοπό τον έλεγχο. Ελάτε να σας δώσουμε ένα κίνημα, το οποίο θα μπορούμε να ελέγχουμε, θα ενσωματώσουμε σε αυτό κόκκινα, μαύρα και πράσινα πολιτικά σύμβολα και θα είναι ένα κίνημα που θα ελέγχουμε. Εμείς θα αποφασίζουμε ποια θα είναι τα μηνύματα, τα συνθήματα κτλ».

Starbucks
Με e-mail ενημέρωσε τους υπαλλήλους της η γνωστή πολυεθνική αλυσίδα καφέ Starbucks ότι απαγορεύεται να φορούν μπλούζα ή αξεσουάρ που υποστηρίζει το κίνημα «Black Lives Matter» Την είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα Buzzfeed, η οποία δημοσίευσε και το e-mail. Η Starbucks επισήμανε στο e-mail που έστειλε στους εργαζόμενους ότι είναι γενική πολιτική της εταιρείας η μη υποστήριξη οποιασδήποτε πολιτικής, θρησκευτικής ή προσωπικής άποψης. Η εταιρεία χαρακτήρισε το κίνημα «Black Lives Matter» διχαστικό και βίαιο.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιόν τρόπο ένα εκατομμύριο δολάρια σε μία αλληλέγγυα ΜΚΟ βοηθάει τους ανθρώπους στις πόλεις τους να μην έχουν βία όταν η βία βρίσκεται αποκλειστικά μέσα τους, στην καθημερινότητα τους. Αλήθεια γνωρίζεις πως οι δημοκρατικοί διαθέτουν «Urban Plantations» ειδικά με μαύρους; Το γιατί άραγε, είναι προφανές.

Εάν η άποψή μας διαφέρει από αυτό που είναι της μόδας, απαγορεύεται να την εκφράσουμε; Ιδιαίτερα όταν δεν προσβάλλει κανέναν και για κανέναν λόγο. Τόσο πολύ ενοχλείται ένας «δημοκρατικός» (κομμουνιστής) και δεν σέβεται την διαφορετική άποψη όταν «περί ορέξεως λαχανοντολμάδες». Το πρόβλημα είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές. Κύμβαλα αλαλάζοντα, προσπαθούν να καλύψουν με τον θόρυβο που παράγουν το πρόβλημα το οποίο δεν μπορούν λόγω DNA ν’ αντιληφθούν. Εκθέσεις ιδεών τους έμαθαν να γράφουν κατά συνέπεια αδυνατούν να μιλήσουν για ό,τι βλέπουν τα μάτια τους. Μάλιστα δεν μπορούν καν να δουν ό,τι βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους γιατί

@Ηω Αναγνώστου / terrapapers.com

Αυτή είναι η λίστα, καμαρώστε τους.
Υποστηρίζουν τους τρομοκράτες, την βία, τους πλιατσικολόγους και τις λεηλασίες.
Με άνοιγμα των συνδέσμων θα διαβάσετε τις ανακοινώσεις τους.
23andme: https://archive.is/Mjbwk
72andSunny: https://archive.is/B1x7Y
AbbVie: https://archive.is/Q2Vqj
Abbey Road Studios: https://archive.is/AJlrg
The Academy (the Oscars): https://archive.is/cNRYf
Activision Blizzard: https://archive.is/qfRJ1
Adidas: https://archive.is/ezQ22
Airbnb: https://archive.is/GmMjl
Alaska Airlines: https://archive.is/wnICf
Amazon: https://archive.is/lBR4u
AMD: https://archive.is/i3krt
American Airlines: https://archive.is/XBwhw
American Express: https://archive.is/kzWXa
American Apparel: https://archive.is/ETfYw
Apple Music: https://archive.is/cj97E
Ancestry: https://archive.is/5Q9JW
Armani: https://archive.is/hX6Yw
Astro Gaming: https://archive.is/9aWhf
AT&T: https://archive.is/OzC04
Atlantic Records: https://archive.is/65QQq
AWS: https://archive.is/NXNAG
AXE: https://archive.is/Xpxhw
Barclays Bank: https://archive.is/9EAl4
Barnes & Noble: https://archive.is/PCPKn
Bandcamp: https://archive.is/5QQBT
Bank of America: https://archive.is/FH1O0
Bayer: https://archive.is/iT3EG
Bergdorf Goodman: https://archive.is/nQiPA
Bethesda: https://archive.is/2xeNE
Ben & Jerry’s: https://archive.is/BqHRv
Billboard: https://archive.is/Ruuv8
BMW: https://archive.is/lRN51
BP: https://archive.is/0qSwy
Booking.com: https://archive.is/CZAs7
Boost Mobile: https://archive.is/pLnAf
Bratz: https://archive.is/vOA1d
Burger King: https://archive.is/U9VzB
Bungie: https://archive.is/81KHV
Burberry: https://archive.is/ha0jP
Burt’s Bees: https://archive.is/4NbLi
Cadillac: https://archive.is/bS60C
Call of Duty: https://archive.is/DEJA6
Capcom: https://archive.is/S1BgN
Capitol Records: https://archive.is/jeUpY
Canada Goose: https://archive.is/y2nLo
Chick-fil-A: https://archive.is/yiviH
Cisco: https://archive.is/fNvdP
Citigroup: https://archive.is/36fkF
Coca Cola: https://archive.is/bzTHi
Conde Nast: https://archive.is/ChMdI
Converse: https://archive.is//sKjmg
Crunchyroll: https://archive.is/q7Ucj
CW: https://archive.is/JumZU
CVS: https://archive.is/DbBSV
DHL Express: https://archive.is/r4Pmp
Dell: https://archive.is/IeI9j
Degree: https://archive.is/SItaW
Devolver Digital: https://archive.is/xcaEH
DIRECTV: https://archive.is/hhBG4
Discord: https://archive.is/hGtDw
Disney: https://archive.is/wldfM
Doritos: https://archive.is/nLHv0
DoorDash: https://archive.is/vhTW2
Doulingo: https://archive.is/v9Wpk
Dribbble: https://archive.is/TDWFY
Dropbox: https://archive.is/O2ygm
E! News: https://archive.is/3PJyz
EA: https://archive.is/92ALS
eBay: https://archive.is/TYTIz
Eight Sleep: https://archive.is/IiV7n
ESPN: https://archive.is/1I5Tf
Etsy: https://archive.is/FtTof
FedEx: https://archive.is/kKVJp
Fender: https://archive.is/OGjBM
Figma: https://archive.is/hNpcE
FILA: https://archive.is/d6bZ6
Fitbit: https://archive.is/Smx2g
Foot Locker: https://archive.is/XRL65
Formula 1: https://archive.is/FCpBG
FOX: https://archive.is/p2BvT
Frosted Mini Wheats: https://archive.is/vrEYN
Funimation: https://archive.is/sfN8E
GameSpot: https://archive.is/zEkO3
Gartner: https://archive.is/QC8tz
Gatorade: https://archive.is/fo7wl
Genentech: https://archive.is/phHtt
General Motors: https://archive.is/IP0a6
Gibson: https://archive.is/qJYZY
GoDaddy: https://archive.is/VEMk4
Goldman Sachs: https://archive.is/TA2h0
GoFundMe: https://archive.is/Be0fJ
Google: https://archive.is/DK2T8
GoPro: https://archive.is/Aakvo
Gorilla Glue: https://archive.is/0R9ya
Grammarly: https://archive.is/Su1PT
Grindr: https://archive.is/Z6KcW
Guerilla Collective: https://archive.is/TTchM
Gumroad: https://archive.is/oZMr7
HyperX: https://archive.is/ZfHYp
Harry’s: https://archive.is/mE4NN
HBO: https://archive.is/oiUyY
HBO Max: https://archive.is/LGsPt
Help Scout: https://archive.is//D8DCs
Hershey’s: https://archive.is/ZQ5zD
H&M: https://archive.is/A9ONJ
Home Depot: https://archive.is/KjUtA
Honda: https://archive.is/4UYtd
HP: https://archive.is/BO2tc
Hulu: https://archive.is/4CyO2
Humana: https://archive.is/RMRmE
Humble Bundle: https://archive.is/YXDb6
IBM: https://archive.is/ij3Q1
IKEA: https://archive.is/piwcs
IMAX: https://archive.is/OiCj1
Indiegogo: https://archive.is/jrDZk
itch.io: https://archive.is/UTsTi
Intel: https://archive.is/93D5q
Invision: https://archive.is/UZkK1
ITV: https://archive.is/yD1pS
Kickstarter: https://archive.is/0zwng
Lacoste: https://archive.is/T7nwc
Lego: https://archive.is/UKFhD
Levi’s: https://archive.is/KizLO
Lenovo: https://archive.is/aRuDu
Lexus: https://archive.is/71b2c
LinkedIn: https://archive.is/sX5zb
L’Oreal Paris: https://archive.is/Jfelo
Logitech: https://archive.is/vf6J7
Lowe’s: https://archive.is/V5UFz
Lucky Brand: https://archive.is/fY2Mw
Lululemon: https://archive.is/rjCRV
Louis Vuitton: https://archive.is/nGZe8
Lyft: https://archive.is/UXl3k
Madden NFL 20: https://archive.is/CTUoi
Marvel Entertainment: https://archive.is/Ptup6
Mastercard: https://archive.is/K0n1d
MATTEL: https://archive.is/bvsqN
McAfee: https://archive.is/IGXA1
McDonald’s: https://archive.is/jOZ65
Merck: https://archive.is/Uq30E
Mercedes Benz: https://archive.is/bs8y6
Met Life: https://archive.is/Dukhi
Metropolitan Opera: https://archive.fo/wecQ2
Microsoft: https://archive.is/A7Vjv
Mozilla: https://archive.is/m1aLg
Napster: https://archive.is/fVY1s
NASCAR: https://archive.is/LG2hU
Ncsoft: https://archive.is/OVPVP
Netflix: https://archive.is/UVSEr
New Balance: https://archive.is/NyGnG
New York Life: https://archive.is/HVVVk
NFL: https://archive.is/G4yq4
NHL: https://archive.is/lYbyG
Niantic: https://archive.is/UdKYR
Nickelodeon: https://archive.is/JWSPQ
Nike: https://archive.is/UXYBy
Nintendo: https://archive.is/5UOjp
Nordstrom: https://archive.is/A7mUU
North Face: https://archive.is/rq1Cb
Old Spice: https://archive.is/1UK5d
OnlyFans: https://archive.is/EFs5C
Paramount Pictures: https://archive.is/ixXHd
Paramount Network: https://archive.is/BCAX3
Patreon: https://archive.is/wzfM5
Peloton: https://archive.is/d36k7
Pepsi Co: https://archive.is/9S5ow
Pfizer Inc: https://archive.is/A6hby
Playstation: https://archive.is/52Vvl
Plex: https://archive.is/9szCf
Pokemon: https://archive.is/p9zuP
Popeye’s Chicken: https://archive.is/CzlHd
Pop-Tarts: https://archive.is/8cMGG
Pornhub: https://archive.is/nciUB
Porsche: https://archive.is/VrmlZ
Pringles: https://archive.is/1WpA1
Procter & Gamble: https://archive.is/JSMO4
Puget Systems: https://archive.is/4Zcu7
PUMA: https://archive.is/lHx9j
Pusheen: https://archive.is/71dL1
Qualcomm: https://archive.is/syYmb
Reddit: https://archive.is/H09M8
RedHat: https://archive.is/ObTZu
Red Lobster: https://archive.is/aIUyy
Red Wing: https://archive.is/LLCVv
Reebok: https://archive.is/v0nat
Reese’s: https://archive.is/Rc4pJ
Rice Krispies: https://archive.is/U4Zn9
Riot Games: https://archive.is/2XH97
Rockstar Games: https://archive.is/QdcPI
Salesforce: https://archive.is/t1qZB
Sanofi: https://archive.is//ErmGO
Scholastic: https://archive.is/fFmX3
Sega: https://archive.is/9YyUJ
Sesame Street: https://archive.is/5he9K
Society Generale US: https://archive.is/IoUgp
Showtime: https://archive.is/YTPVw
Sketch: https://archive.is/QvXDT
Slack: https://archive.is/gF9ym
Sephora: https://archive.is/Gm7Rc
Shopify: https://archive.is/iq5jB
Skillshare: https://archive.is/JX5em
Snap: https://archive.is/HcGGQ
Snapchat: https://archive.is/5reL4
Sony: https://archive.is/1PtlU
Soundcloud: https://archive.is/H3ZDC
Spotify: https://archive.is/ufTeo
Square Enix: https://archive.is/qmPIX
STARZ: https://archive.is/eQ4YG
Starbucks: https://archive.is/EENlS
Star Wars: https://archive.is/xnSgt
Subway: https://archive.is/D5F8H
Supreme New York: https://archive.is/KqeQs
Sysco Corporation: https://archive.is/WyXx8
Taco Bell: https://archive.is/LLY9l
Target: https://archive.is/YoIrO
TBS: https://archive.is/N0QhU
Tesco: https://archive.is/hZS7B
Thatgamecompany: https://archive.is/7po1C
Ticketmaster: https://archive.is/VkhNC
TikTok: https://archive.is/bt2vy
Timberland: https://archive.is/HZtxv
Tinder: https://archive.is/YaY2y
TMobile: https://archive.is//KB2lG
Tumblr: https://archive.is/i9fMQ
Twitch: https://archive.is/DAmR5
Twitter: https://archive.is/auIgi
Uber: https://archive.is/RrScn
Ubisoft: https://archive.is/0qMff
Ugg: https://archive.is/YZuWv
Under Armor: https://archive.is/WuYMM
UnitedHealth Group: https://archive.is/rzQXF
Vans: https://archive.is/5nYag
VeggieTales: https://archive.is/ocjzA
Verizon: https://archive.is/hPZoJ
VERSACE: https://archive.is/wWsxK
Vevo: https://archive.is/MVtrR
Via: https://archive.is/fFIvU
ViacomCBS: https://archive.is/uCGXy
Virgin Records: https://archive.is/QiykN
Virta: https://archive.is/7e9KT
VIZ: https://archive.is/eMuIW
Vivaldi: https://archive.is/QO9do
Warner Bros https://archive.is/F1Tqn
Warner Records: https://archive.is/Mm6qb
WeWork: https://archive.is/TEpa7
Wendy’s: https://archive.is/7X4Nu
XBox: https://archive.is/6zdVS
Yelp: https://archive.is/eU4NS
YouTube: https://archive.is/5qz6a
Zara: https://archive.is/t2QeR
Zildijian: https://archive.fo/o6Tqi
Zoom: https://archive.is/7o03X πηγή: medium.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters