Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Κλείνουν 60 hot spot ξαφνικά και τους αμολάνε…..για την ΣΦΑΓΗ του Ελληνα.(video)


Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια. Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90..Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα τις κλείσουν τις περισσότερες για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια και να μην ξέρεις από που θα σου έρχεται ο Ισλαμιστής να σε σακατέψει όταν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ από την Πείνα που έρχεται με το σχέδιο Κορωνοιός η όταν θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία και μετατραπούν από εν δυνάμει στρατό του Ερντογαν σε Τζιχαντιστες εναντίον των Ελλήνων..

Μέχρι το ΜΠΑΜ θα τρώνε στην υγειά του Ελληνα με δεκάδες επιδόματα ατομικά 550 + 2.500 για το κάθε παιδί τους το μήνα και με δάνεια εγγύηση του Κράτους η επιδότηση ενοικίου κ.α..

Τους αμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ….Ετοιμαστείτε αυτό που έρχεται θα είναι η ΣΦΑΓΗ και ο ΤΡΟΜΟΣ… σε συνδυασμό με την ΠΕΙΝΑ την εξαθλίωση των Ελληνων από το σχέδιο Σόρος -Βερολίνου-Bill Gates που εκτελουν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…που κατσικώθηκαν στο Πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ στο VIDEO: Εκτελούμε την αποστολή μας!!! Μιλάμε για κλείσιμο Δομών και όσων βρίσκονται σε Ξενοδοχεία και θα κρατήσουμε τις Δομές στα νησιά του Αιγαίου. Από τις 92 ΔΟΜΕΣ που έχουμε σήμερα θα κλείσουν οι 60 και θα μείνουν 32..Ο καθένας λαθρομετανάστης που θα μείνει έξω από δομές θα υποστηρίξει τον εαυτό του για να συντηρηθεί.

Και μόλις τους αμολήσουν και τους αφήσουν χωρίς επιδόματα η γίνει πόλεμος με την Τουρκία νομίζεται ότι θα αφήσουν τίποτα όρθιο?

Έτσι κι αλλιώς και από τις ΔΟΜΕΣ αυτό το σχέδιο επίθεσης θα εκτελεστεί αν χρειαστεί πριν την αμόλα!! Η Γενοκτονία προ των πυλών…. ΕΡΧΕΤΑΙ…


1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Αυτό περιμένουμε και εμείς.
Αυτό θέλουμε.Και να δης μετά πόσα απίδια βανει ο σάκος.
Άρα δεν θα τους ξαποστειλουμε όρθιους ,αλλά ξαπλωτους.
Πακέτο ,ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΊ......

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters