Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΑΚΟΥΣΤΕ τον πολύ προσεκτικά ΤΙ (μας) Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι ! Πολύ προσεκτικά.....


Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.
(ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ....)http://esxatianasxesi.blogspot.com/


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Bill Zannis είπε...

Με Χατζάρα οι βουλευτές δεν είναι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού, αλλά ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!!! Έχει σημασία, γιατί σαν αντιπρόσωποι δεν ευθύνονται για ότι κάνουν!!! Σας ευχαριστούμε για τις εξαιρετικές εκπομπές σας! Βασίλης Καζάνης! 6944816436! Στη διάθεσή σας!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters