Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΣΑΡΑ Ο νόμος περί εθνικής οικονομικής ασφάλειας και μεταρρύθμισης

Συντάχθηκε από τους Nancy Detweiler, M.Ed., M.Div.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σύνταξη ενός ιστορικού του NESARA απαιτεί τον εντοπισμό των ξεχωριστών κουκίδων και την προσπάθεια να τα βάλουμε μαζί για να δημιουργήσουμε την αλήθεια. Τα πρωτότυπα έγγραφα απομονώνονται και τα άμεσα εμπλεκόμενα άτομα παραμένουν υπό αυστηρή διαταγή.  
Έχω χρησιμοποιήσει ως βάση μου μια ιστορία που γράφτηκε από τον James Rink. Η έρευνά μου έθεσε ως στόχο να αποδείξει τη NESARA εντοπίζοντας πρωτότυπα έγγραφα και άρθρα γραμμένα από αξιόπιστους ανθρώπους που απεικόνιζαν καθεμία από τις αρχές. Έχω εισάγει μερικές από αυτές τις διευθύνσεις URL για αυτά τα δόγματα στην ιστορία του Rink.   

Στα 7 χρόνια της έρευνας μου, δεν έχω βρει τίποτα για να διαψεύσω την ύπαρξη του νόμου NESARA. Το Διαδίκτυο είναι φορτωμένο με παραπληροφόρηση που μπορεί εύκολα να απορριφθεί από την έρευνα.
Τώρα που οι πληροφορίες σχετικά με την κυβερνητική / στρατιωτική κάλυψη της εξωγήινης παρουσίας είναι δημόσιοι, μπορούμε να δούμε παράλληλες πτυχές σχετικά με το NESARA που πολλοί το χρησιμοποίησαν για να το δυσφημήσουν. Ορισμένα από αυτά είναι: η σκόπιμη κάλυψη πληροφοριών, οι κυβερνητικές / στρατιωτικές παραγγελίες, ο ύποπτος θάνατος των ατόμων που προσπάθησαν να πει την αλήθεια, ο έλεγχος των μέσων ενημέρωσης και η καταστροφή των προσωπικών ζωών και επαγγελμάτων.
Ενθαρρύνω όλους να κάνουν τη δική σας έρευνα και να προσθέσουν στην ομάδα τεκμηριωμένων στοιχείων σχετικά με την αλήθεια της NESARA.
Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κυκλοφορήσει η NESARA στον κόσμο!
NESARA Επίδειξη μπροστά στο παλάτι της ειρήνης, Χάγη, Ολλανδία
1892 - Οι τραπεζίτες υιοθέτησαν το Μανιφέστο των Τραπεζιτών του 1892, στο οποίο δηλώθηκαν:  «Εμείς οι τραπεζίτες πρέπει να προχωρήσουμε με προσοχή και να φυλάξουμε κάθε κίνηση, γιατί στην κατώτερη τάξη των ανθρώπων εμφανίζονται ήδη ασυγκίνητα αναταραχή. Συνεπώς, η σύνεση θα δείξει μια πολιτική προφανής απόδοσης προς τη λαϊκή βούληση έως ότου ολοκληρωθούν τα σχέδιά μας μέχρι στιγμής ώστε να μπορέσουμε να δηλώσουμε τα σχέδιά μας χωρίς φόβο οποιασδήποτε οργανωμένης αντίστασης. Οι Οργανισμοί των Αγροτών των Αγροτών και των Ιπποτών των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά από τους αξιόπιστους μας άνδρες και πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα για να ελέγξουμε αυτές τις οργανώσεις προς το συμφέρον μας ή να τις διαταράξουμε ....
       Τα δικαστήρια πρέπει να καλούνται για βοήθεια, τα χρέη πρέπει να συλλέγονται, τα ομόλογα και τα στεγαστικά δάνεια να αποκλειστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
       Όταν, μέσω της διαδικασίας του νόμου, ο κοινός λαός έχει χάσει τα σπίτια του, θα είναι πιο ευκίνητος και εύκολα κυβερνόμενος χάρη στην επιρροή του ισχυρού βραχίονα της κυβέρνησης που εφαρμόζεται σε μια κεντρική εξουσία του αυτοκρατορικού πλούτου υπό τον έλεγχο των κορυφαίων χρηματοδότες. Οι άνθρωποι χωρίς σπίτια δεν θα πολεμούν με τους ηγέτες τους. "
1907-1917 - Για να προειδοποιήσει τους Αμερικανούς, το Μανιφέστο των Τραπεζιτών του 1892 αποκαλύφθηκε από τον Αμερικανό Κογκρέσο Charles A. Lindbergh, Sr. από τη Μινεσότα ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ των ετών 1907 και 1917.
1910 - Ο John E. DiNardo, καθηγητής δημόσιας πολιτικής και οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, γράφει στο άρθρο του "Ο νόμος της Federal Reserve":  "Τη νύχτα 22 Νοεμβρίου 1910, μια μικρή ομάδα υποκαταλόγων από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες του κόσμου συναντήθηκαν ... κάτω από το πέπλο της απόλυτης μυστικότητας.
Τις επόμενες εβδομάδες αυτοί οι άνδρες θα διαπράττουν, σύμφωνα με τις εντολές των κυρίων τους, ... ίσως την πιο κολοσσιαία και καταστροφική απάτη που έπληξε ποτέ τον αμερικανικό λαό.
Αυτή η εξαιρετικά μυστική απάτη είναι γνωστή ως ο νόμος του Federal Reserve του 1913 .... Ο νόμος του Federal Reserve του 1913 θέσπισε νομοθεσία, η οποία επιβλήθηκε στο Λαϊκό Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο εξουσιοδότησε και ανέθεσε σε αυτό το μυστικό κάταγμα των κυρίαρχων τραπεζιτών του κόσμου να εκτυπώσει το νόμισμα των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, σφετερισμό του ρητού διατάγματος του Συντάγματός μας, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ να εκτυπώνουν και να φτιάχνουν νόμισμα. Αυτή η παγκόσμια τραπεζική αυτοκρατορία χρησιμοποίησε την κλεμμένη δύναμή της για να εκτυπώσει, από λεπτό αέρα, χαρτί νόμισμα το οποίο, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τα αποθέματα χρυσού και αργύρου που το αυθεντικό νόμισμα πρέπει να αντιπροσωπεύει.
1913 - Ο νόμος του Federal Reserve του 1913 Το πλήρες κείμενο του νόμου μπορεί να δει:  http://www.federalreserve.gov/aboutthefed/fract.htm
1933 - 1934 - Πριν από το 1933, οι ομολογίες της Federal Reserve ενισχύθηκαν με χρυσό.   Αυτό άλλαξε με το νέο νόμο: το βιβλίο του Κογκρέσου, 9 Μαρτίου 1933, σχετικά με το HR 1491 σ. 83. "Σύμφωνα με το νέο νόμο, τα χρήματα χορηγούνται στις τράπεζες με αντάλλαγμα κυβερνητικές υποχρεώσεις, συναλλαγματικές ισοτιμίες, σχέδια, σημειώσεις, αποδοχές του εμπορίου και αποδοχές τραπεζιτών. Τα χρήματα θα είναι αξίας 100 λεπτών για το δολάριο, επειδή υποστηρίζεται από την πίστη του έθνους. Θα αντιπροσωπεύει μια υποθήκη για όλα τα σπίτια και άλλη ιδιοκτησία όλων των λαών του έθνους ».
Οι τραπεζίτες Μανιφέστο δεσμούς με την αμερικανική Γερουσία έγγραφο Νο 43, 73 ου Συνεδρίου, 1 ος Συνεδρία (1934), το οποίο αναφέρει: «Η απόλυτη κυριότητα όλων ακίνητο βρίσκεται στο κράτος? η ατομική αποκαλούμενη «κυριότητα» είναι μόνο δυνάμει της κυβέρνησης, δηλαδή του νόμου, που είναι απλώς «χρήστης» και η χρήση πρέπει να γίνεται δεκτή με το νόμο και να εξαρτάται από τις ανάγκες του κράτους ».
Η δεκαετία του 1970 - Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Γερμανίας διέπραξε παρανόμως αποκλεισμούς σε υποθήκες σε όλη τη Μεσόγειο. Σε καθεμία από αυτές τις περιπτώσεις οι αγρότες εξαπατήθηκαν από τις τράπεζες με την έγκριση του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεμάτων. Αυτές οι δικαστικές υποθέσεις θα γίνουν τελικά γνωστές ως Πρόγραμμα Απαιτήσεων Αγροτών.
1978 - Ένας ηλικιωμένος αγρότης ράντσο στο Κολοράντο αγόρασε ένα αγρόκτημα με δάνειο από την Federal Land Bank. Αφού πέθανε, η περιουσία μεταβιβάστηκε στο γιο του Roy Schwasinger, νεώτερος, ο οποίος ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός στρατηγός. Λίγο μετά την εμφάνιση του αξιωματικού της Federal Land Bank και του Federal Marshall στην περιουσία του και την ενημέρωσε ότι η τράπεζα είχε κλείσει την εκμετάλλευσή του, διατάζοντας τον να εγκαταλείψει μέσα σε 30 ημέρες. Χωρίς τη γνώση του, ο θανών του πατέρας του είχε υπογράψει μια διάταξη που επέστρεψε την περιουσία πίσω στην Federal Land Bank σε περίπτωση θανάτου του δανειολήπτη.
Εξαργυρωμένος, ο Roy E. Schwasinger, Jr. κατέθεσε αγωγή κατηγορίας στο σύστημα του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου του Ντένβερ. Η προσφυγή απορρίφθηκε λόγω εσφαλμένης υποβολής. Αυτό οδήγησε την έρευνα του Roy Schwasinger στην εσωτερική λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.
1982 - Ο Roy Schwasinger έλαβε σύμβαση από τη Γερουσία των ΗΠΑ και αργότερα από το Ανώτατο Δικαστήριο για τη διερεύνηση της τραπεζικής απάτης. Αλλά επειδή ήταν υπό αυστηρή διαταγή μη αποκάλυψης, δεν του επιτρέπεται να ενημερώνει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τι ανακάλυψε. Στα τέλη της δεκαετίας του '80 άρχισε να μοιράζεται τις γνώσεις του με άλλους, συμπεριλαμβανομένου υψηλού επιπέδου στρατιωτικού προσωπικού που τον βοήθησε να επιφέρει μια αγωγή κατηγορητικής δράσης κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Η πρώτη σειρά αυτών των αγωγών ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 όταν οι William και Shirley Baskerville του Fort Collins, Κολοράντο, συμμετείχαν σε υπόθεση πτώχευσης με την First Interstate Bank του Fort Collins. που προσπαθούσε να αποκλείσει το αγρόκτημα. Σε ένα εστιατόριο ο δικηγόρος τους πληροφόρησε ότι δεν θα είναι πλέον σε θέση να τους βοηθήσει και να αποχωρήσει. Ο κ. Roy Schwasinger έδωσε τις συμβουλές του για το πώς να προσφύγει στην υπόθεση στο δικαστήριο πτώχευσης. Έτσι, το 1987, άσκησαν έφεση (υπόθεση υπ 'αριθμ. 87-C-716) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κολοράντο.
1988 - Στις 3 Νοεμβρίου 1988, το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Ντένβερ αποφάσισε ότι πράγματι οι τράπεζες είχαν εξαπατήσει τους Baskervilles και προχώρησαν στην αντιστροφή της απόφασης πτώχευσης. Αλλά όταν δεν είχαν επιστραφεί τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκλειστεί, υπέβαλαν νέα αγωγή. Τελικά, 23 άλλοι αγρότες, κτηνοτρόφοι και Ινδοί που υποκλίθηκαν από τις τράπεζες με τον ίδιο τρόπο θα συμμετείχαν στην υπόθεση.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι τράπεζες απέκλεισαν τα ακίνητα χρησιμοποιώντας δόλιες μεθόδους, όπως χρεώνοντας υπερβολικούς τόκους, παράνομο αποκλεισμό ή μη πιστώνοντας τις πληρωμές υποθηκών στο λογαριασμό τους, όπως θα έπρεπε, αλλά αντ 'αυτού θα κλέψουν τις πληρωμές υποθηκών για τον εαυτό τους, προκαλώντας αποκλεισμό του ακινήτου . Μετά τη λήξη των χρημάτων συνέχισαν τον αγώνα τους χωρίς τη βοήθεια δικηγόρων. Με κάποια βοήθεια από την Ένωση Αγροτών, κατατέθηκε νέα αγωγή κατά της Federal Land Bank και του συστήματος πίστωσης των γεωργών. Περίπτωση αρ. 92-C-1781
Το Επαρχιακό Δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ τους και διέταξε τις τράπεζες να επιστρέψουν τα κλεμμένα ακίνητα με τη βοήθεια είτε των Ομοσπονδιακών στρατευμάτων είτε της Εθνικής Φρουράς. Αλλά όταν δεν έγιναν πληρωμές, οι αγρότες κήρυξαν ακούσια Κεφάλαιο Επτά Πτώχευση ενάντια στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Γης και το Σύστημα Πιστοποίησης Αγροτών. Οι τράπεζες άσκησαν έφεση κατά της υπόθεσής τους, επιμένοντας ότι δεν ήταν επιχείρηση, αλλά ομοσπονδιακή υπηρεσία, επομένως δεν ήταν υποχρεωμένες να πληρώσουν τις αποζημιώσεις.
Έτσι, η νομική ομάδα του αγρότη υιοθέτησε μια νέα στρατηγική. Σύμφωνα με τον Χάρτη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας το 1933 δεν επιτρέπεται να χορηγούν δάνεια απευθείας στους αιτούντες, αλλά αντ 'αυτού θα μπορούσε να επιστρέψει δάνεια μόνο ως εγγυητής σε περίπτωση αθέτησης. Επειδή η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Γερμανίας είχε παραβιάσει αυτόν τον κανόνα, η νομική ομάδα του αγρότη ήταν σε θέση να μηνύσει με επιτυχία την τράπεζα για αποζημίωση.
Ο λόγος της αγωγής άρχισε να εξαπλώνεται. η νομική ομάδα θα διδάξει σε άλλους πώς να καταπολεμήσουν τον αποκλεισμό και να τους βοηθήσει να καταθέσουν αγωγές (Case No. 93-1308-M). Διασημότητες όπως ο Willie Nelson εντάχθηκαν στην υπόθεση και βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα κατά τη διάρκεια των συναυλιών του "Farm Aid".
Η υπόθεση Baskerville είχε πλέον γίνει η αγωγή για την αγωγή των αγροτών. Ανησυχεί για τις νομικές διακυμάνσεις που επέβαλε η κυβέρνηση στους κτηνοτρόφους, χτυπώντας τους με εξωφρενικές αμοιβές IRS ή φυλακίζοντας τη νομική ομάδα με επιπόλαιες μη σχετικές κατηγορίες. Όταν οι αγρότες αντιλήφθηκαν ότι ήταν άδικα στοχευμένες, είχαν στρατιωτικούς στρατηγούς, όπως ο στρατηγός Roy Schwasinger, να καθίσουν στην αίθουσα του δικαστηρίου για να βεβαιωθούν ότι οι δωροδοκούντες δικαστές θα ψηφίζουν σύμφωνα με το συνταγματικό δίκαιο.
Οι αγρότες, τώρα με μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων του νόμου πίσω τους, υπέβαλαν νέα υπόθεση για να διεκδικήσουν πρόσθετες ζημίες από τις δραστηριότητες δόλιου δανεισμού του συστήματος γεωργικών πιστώσεων.
Η κυβέρνηση προσπάθησε να εγκατασταθεί, αλλά είχαν ήδη χάσει πολλές υποθέσεις και τώρα έχαναν και τις προσφυγές. Όλο και περισσότερα στοιχεία συγκεντρώθηκαν. Σύμφωνα με τον νόμο για την εθνική τράπεζα, όλες οι τράπεζες υποχρεούνται να καταχωρούν τους χάρτες τους στο ομοσπονδιακό και κρατικό γραφείο αρχείων, αλλά καμία από τις τράπεζες δεν συμμορφώθηκε, επιτρέποντας στη νομική ομάδα να μηνύσει το Σύστημα Πιστοποίησης των Αγροτών. Το σύστημα πίστωσης δεν ήταν μόνο ναυλωμένο για να συνεργαστεί με την American Banking Association, αλλά και άλλες οιονεί κυβερνητικές οργανώσεις όπως η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Στέγασης, το Τμήμα Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης και ακόμη και η Federal Reserve Bank.
Η αγωγή του Farmers Claims εκδιώχθηκε εκτός δικαστηρίου σε κάθε επίπεδο με την καταστροφή των αρχείων. Ένα παράδειγμα αυτών των δικαστικών υποθέσεων μπορεί να δει:  http://openjurist.org/25/f3d/1055/baskerville-jb-v-federal-land-bank-na
1990s - Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο Roy Schwasinger προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάποιο από το περιεχόμενο αυτής της περίπτωσης είναι σφραγισμένο από τα δημόσια μάτια, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της μπορεί να θεωρηθεί σήμερα.
Οι δικαστές των Ανώτατων Δικαστηρίων των ΗΠΑ απεφάνησαν ότι οι ισχυρισμοί της Ένωσης των Αγροτών ήταν πράγματι έγκυροι, επομένως όλα τα περιουσιακά στοιχεία που αποκλειόταν από το Σύστημα Πιστοποιητικών Αγροτών ήταν παράνομα και όλοι όσοι είχαν αποκλειστεί θα έπρεπε να αποζημιωθούν. Επιπλέον, αποφάνθηκαν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι τράπεζες είχαν εξαπατήσει τους αγρότες, και όλους τους αμερικανούς πολίτες, από τεράστια χρηματικά ποσά και περιουσιακά στοιχεία.
Επιπλέον, το δικαστήριο αποφάσισε την συγκλονιστική αλήθεια ότι το IRS ήταν ένα Πουέρτο Ρίκο Trust. Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση :  http://www.supremelaw.org/sls/31answers.htm
Επιπλέον, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ήταν παράνομη:  http://www.save-a-patriot.org/files/view/frcourt.html
Ότι η τροποποίηση του φόρου εισοδήματος επικυρώθηκε μόνο από τέσσερα κράτη και επομένως δεν αποτελούσε νόμιμη τροποποίηση, ότι ο κώδικας IRS δεν εγκρίθηκε στο " Θετικό Νόμο " του Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών.  Θετικός Νόμος = Νόμοι που έχουν θεσπιστεί από ένα σωστά θεσμοθετημένο και αναγνωρισμένο κλάδο της κυβέρνησης. http://www.givemeliberty.org/features/taxes/notratified.htm
Ότι η αμερικανική κυβέρνηση παρανόμως διέλυσε τα σπίτια των αγροτών με τη βοήθεια ομοσπονδιακών υπηρεσιών. Αδιάψευστη απόδειξη παρουσίασε ένας συνταξιούχος πράκτορας της CIA. Παρέθεσε μαρτυρία και αρχεία των παράνομων δραστηριοτήτων των τραπεζών ως περαιτέρω απόδειξη ότι οι ισχυρισμοί της Ένωσης των Αγροτών ήταν πράγματι νόμιμοι. Οι συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης ήταν βαθιά. Όλοι οι τίτλοι χρυσού, αργύρου και ιδιοκτησίας, που λαμβάνονται από την Federal Reserve και το IRS, πρέπει να επιστραφούν στους ανθρώπους.
Η νομική ομάδα ζήτησε βοήθεια από μια μικρή ομάδα καλοπροαίρετων οραματιστών, αποτελούμενη από πολιτικούς, στρατιωτικούς στρατηγούς και επιχειρηματίες που εργάζονται κρυφά για την αποκατάσταση του συντάγματος από τα μέσα της δεκαετίας του 1950. Κάπως μέσα στις τάξεις τους, ένας αμερικανικός στρατηγός τεσσάρων αστέρων έλαβε "τίτλο" και "δέκτη" της αρχικής πτώχευσης των Ηνωμένων Πολιτειών το 1933.
Όταν η υπόθεση ασκήθηκε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, αποφάνθηκαν υπέρ του, δίνοντας τον γενικό τίτλο του Στρατού πάνω στις Ηνωμένες Πολιτείες, Inc. Η νομική δράση μεταβιβάστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Γερουσίας και ο γερουσιαστής Sam Nunn, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Roy Schwasinger.
1991 - Με τη βοήθεια συγκαλυμμένης πίεσης του Κογκρέσου και της πολιτικής πίεσης, ο Πρόεδρος George HW Bush εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα στις 23 Οκτωβρίου 1991, ο οποίος προέβλεπε μια διάταξη που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει απαίτηση έναντι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να λάβει πληρωμή, κανόνες της αρχικής μορφής της υπόθεσης. Μπορείτε να διαβάσετε την εκτελεστική εντολή αριθ. 12778 στην παρακάτω διεύθυνση URL.
Σύμφωνα με το Federal Reserve Act του 1913, όλα τα τρέχοντα και διαδοχικά χρέη έναντι του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών πρέπει να αναληφθούν από την Federal Reserve. Έτσι, η νομική ομάδα του famer ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εν λόγω εκτελεστική εντολή όχι μόνο για να αναγκάσει την Federal Reserve να αποπληρώσει ζημιά σε νόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό, αλλά επίσης να τους επιτρέψει να λάβουν νόμιμη ιδιοκτησία για την πτώχευση της United States Inc.
Για να συλλέξει τις ζημίες, η νομική ομάδα των αγροτών χρησιμοποίησε ένα συνηθισμένο συνημμένο στη 14η τροπολογία την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Μετά τον εμφύλιο πόλεμο, η κυβέρνηση επέτρεψε στους πολίτες να ζητήσουν πληρωμή σε όποιον υπέστη ζημιές εξ αιτίας της αποτυχίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να προστατέψει τους πολίτες της από βλάβες ή ζημίες από ξένη κυβέρνηση. Ο πρόεδρος Grant είχε αυτή την προσκόλληση σφραγισμένη από τα δημόσια μάτια, αλλά κατά κάποιον τρόπο, κάποιος στην νομική ομάδα του αγρότη την πήρε.
Αν το διαβάσετε προσεκτικά, προσδιορίζει τις ζημίες από μια ξένη κυβέρνηση. Αυτή η ξένη κυβέρνηση είναι η εταιρική ομοσπονδιακή κυβέρνηση που έχει μεταμφιεσθεί στο κοινό ως συνταγματική κυβέρνηση. Δείτε http://www.freerepublic.com/focus/f-news/813840/posts για επεξηγήσεις.
Θυμηθείτε αυτό πηγαίνει πίσω στο οργανικό νόμο του 1871 και ο νόμος περί εμπορίου με τους εχθρούς του 1933, ο οποίος όριζε όλους τους πολίτες ως εχθρικούς μαχητές κάτω από το ομοσπονδιακό σύστημα που είναι γνωστό ως οι Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δικαστές και η νομική ομάδα του αγρότη αναγνώρισαν πόσο κακό και διεφθαρμένο η ομοσπονδιακή κυβέρνησή μας είχε γίνει και για να το εξουδετερώσει αυτό πρόσθεσαν κάποιες διατάξεις στον οικισμό για να φέρουν την κυβέρνηση πίσω υπό έλεγχο.
ένα. Πρώτα θα έπρεπε να πληρώνονται χρησιμοποιώντας νόμιμο νόμισμα, υποστηριζόμενο από χρυσό και ασήμι όπως υπαγορεύει το σύνταγμα. Αυτό θα εξαλείψει τον πληθωρισμό και τους περιστροφικούς οικονομικούς κύκλους που δημιούργησε το Federal Reserve System. Βλέπε άρθρο 1, τμήμα 10 του Συντάγματος των ΗΠΑ.
σι. Δεύτερον, θα έπρεπε να επιστρέψουν στο κοινό δίκαιο αντί του νόμου περί ναυαρχίδας κάτω από τις χρυσές σημαίες. Σύμφωνα με το κοινό δίκαιο, εάν δεν υπάρξει ζημία ή βλάβη, τότε δεν υπάρχει παραβίαση του νόμου. Αυτό θα εξαλείψει εκατομμύρια νόμους που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των μαζών και την προστασία των διεφθαρμένων πολιτικών.
ντο. Τέλος, το IRS θα πρέπει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί από έναν εθνικό φόρο επί των πωλήσεων. Αυτή είναι η βάση του νόμου NESARA.
Όταν η νομική ομάδα εγκατέλειψε τελικά σε μια φιγούρα, κάθε άτομο θα λάβει κατά μέσο όρο $ 20 εκατομμύρια δολάρια πληρωμή ανά απαίτηση. Πολλαπλασιασμένο με συνολικά 336.000 αξιώσεις που κατατέθηκαν εναντίον της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ, η συνολική πληρωμή θα έφθασε σε ένα εκπληκτικό ποσό $ 6.6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών έθεσε μια διαταγή για την υπόθεση, χτύπησε όλες τις πληροφορίες από το Ομοσπονδιακό Μητρώο και κατέβαλε όλα τα αρχεία στα αρχεία του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο γερουσιαστής Σαμ Νουν είχε κρατήσει τα αρχεία της υπόθεσης Baskerville στο γραφείο του. Ένας διακανονισμός συμφωνήθηκε εκτός δικαστηρίου και η απόφαση σφραγίστηκε από τη Janet Reno. Επειδή η υπόθεση ήταν σφραγισμένη, οι αιτούντες δεν επιτρέπεται να μοιράζονται τα δικαστικά έγγραφα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς να παραβιάζουν τον οικισμό, αλλά μπορούν ακόμα να ενημερώσουν τους άλλους για την αγωγή. Αυτός είναι ο λόγος που πιθανώς δεν έχετε ακούσει για αυτό.
1991 - Ο Roy Schwasinger πήγε ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας για να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία για τις εγκληματικές δραστηριότητες των τραπεζών και των κυβερνήσεων. Τους ενημέρωσε πως η Corporation των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν συνδεδεμένη με την ίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης που θα επέφερε μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνούσε οι διεθνείς τραπεζίτες.
1992 - Συγκρότησε μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από περισσότερους από 300 συνταξιούχους και 35 ενεργούς στρατιωτικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ που υποστήριζαν έντονα το συνταγματικό δίκαιο. * Αυτή η ομάδα εργασίας ήταν υπεύθυνη για τη διερεύνηση κυβερνητικών αξιωματούχων, αξιωματούχων του Κογκρέσου, δικαστών και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.
* Αρχηγός Ναυτικών Επιχειρήσεων, Ναύαρχος Τζέρεμι Μπορντό
* Ο στρατηγός David McCloud
* Πρώην διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, William Colby
Ανακάλυψαν τη συνήθη πρακτική της δωροδοκίας και της εκβιασμού που διέπραξαν τόσο οι γερουσιαστές όσο και οι δικαστές. Η εγκληματική δραστηριότητα ήταν τόσο ξεπερασμένη που μόνο 2 από τα 535 μέλη του συνεδρίου θεωρήθηκαν ειλικρινείς. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι πραγματοποίησαν τον πρώτο έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα είχε συνηθίσει να δίνει εντολές στους πολιτικούς και δεν είχε καμία πρόθεση να ελεγχθεί. Εντούτοις, αφού πληροφορηθούν ότι τα γραφεία τους θα επιληφθούν υπό στρατιωτικό όπλο, αν χρειαστεί. συμμορφώθηκαν με την έρευνα. Αφού εξέτασαν τα αρχεία τους, οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι βρήκαν $ 800 τρισεκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς που έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί στο εθνικό χρέος. Και σε αντίθεση με την προπαγάνδα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ανακάλυψαν επίσης ότι τα περισσότερα έθνη είχαν στην πραγματικότητα οφειλόμενα χρήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες αντί του άλλου τρόπου.
Αυτά τα κρυμμένα τρισεκατομμύρια κατασχέθηκαν στη συνέχεια και τοποθετήθηκαν σε ευρωπαϊκούς τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να δημιουργηθούν τα τεράστια κεφάλαια που απαιτούνται για την πληρωμή της αγωγής για την αγωγή των αγροτών κατηγορίας. Αργότερα αυτά τα χρήματα θα αποτελέσουν τη βάση των προγραμμάτων ευημερίας.
Παρά αυτά τα χτυπήματα θανάτου, ο Πρόεδρος George HW Bush και οι illuminati συνέχισαν με τα σχέδια τους για παγκόσμια υποδούλωση.
1992 - Τον Αύγουστο του 1992, οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι αντιμετώπισαν τον Πρόεδρο Μπους και ζήτησαν να υπογράψει συμφωνία ότι θα επιστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο συνταγματικό δίκαιο και του διέταξε να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο Μπους ισχυρίστηκε ότι συνεργάστηκε αλλά σχεδίαζε κρυφά να επιφέρει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη ούτως ή άλλως υπογράφοντας μια εκτελεστική εντολή στις 25 Δεκεμβρίου του 1992, η οποία θα είχε κλείσει απεριόριστα όλες τις τράπεζες δίνοντας στον Μπους δικαιολογία για να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.
Κάτω από το χάος του στρατιωτικού νόμου, ο Μπους θέλησε να εγκαταστήσει ένα νέο σύνταγμα το οποίο θα είχε κρατήσει όλους επί του παρόντος στην θέση τους στην ίδια θέση για 25 χρόνια και θα είχε αφαιρέσει όλα τα δικαιώματα εκλογής νέων αξιωματούχων. Ο στρατός παρενέβη και διέκοψε τον Μπους να υπογράψει την εν λόγω εκτελεστική εντολή.
1993 - Το 1993, μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ορισμένα μέλη του Συνεδρίου και εκπρόσωποι της κυβέρνησης Κλίντον συναντώνται με υψηλόβαθμους Αμερικανούς στρατιωτικούς που ζητούσαν την επιστροφή στο συνταγματικό δίκαιο, τις μεταρρυθμίσεις του τραπεζικού συστήματος και την οικονομική αποκατάσταση. Συμφώνησαν να δημιουργήσουν τη διεργασία διεκδίκησης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, η οποία θα επέτρεπε στη νομική ομάδα να συγκροτεί συναντήσεις σε όλη τη χώρα σε επίπεδο βάσης για να βοηθήσει τους άλλους να υποβάλουν αιτήσεις και να τους εκπαιδεύσουν για την αγωγή.
Μια αξίωση για ζημία μπορεί να γίνει για κάθε δάνειο που εκδίδεται από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για όλους τους καταβληθέντες τόκους. κατασχέσεις · δικηγόρων και δικαστικών τελών. Φόροι ή υποθήκες IRS. φόροι ακίνητης περιουσίας και ιδιοκτησίας · ψυχικό και συναισθηματικό στρες που προκαλείται από την απώλεια ιδιοκτησίας. ασθένειες που σχετίζονται με το στρες, όπως αυτοκτονία και διαζύγιο. και ακόμη και εγγυήσεις, φυλάκιση και δοκιμασία θα μπορούσαν επίσης να διεκδικηθούν.
1994 - Αλλά η κυβέρνηση Κλίντον υπονόμευσε τις προσπάθειές τους απαιτώντας από τους αγρότες να ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν συγκεκριμένη μορφή σχεδιασμένη από την κυβέρνηση. Το έντυπο αυτό επέβαλε διοικητική αμοιβή ύψους $ 300 για κάθε αξίωση, η οποία αργότερα χρησιμοποιήθηκε το 1994 ως βάση για τη σύλληψη των ηγετών της νομικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Roy Schwasinger.
Η κυβέρνηση φοβόταν τόσο το τι θα έλεγαν κατά τη δίκη τους στο Μίτσιγκαν ότι λήφθηκαν επιπλέον μέτρα για να αποκρύψουν την πραγματική φύση της υπόθεσης. Οι υπάλληλοι του νομαρχιακού δικαστηρίου δεν είχαν τη δυνατότητα να εργάζονται μεταξύ της Δευτέρας και της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της δίκης. Και έξω από το δικαστήριο, οι πράκτορες του FBI συρρέουν στην περίμετρο, εμποδίζοντας τα μέσα ενημέρωσης και τους επισκέπτες να μάθουν τι συμβαίνει.
Η παρενόχληση και τα αντίποινα από την κυβέρνηση αυξήθηκαν, πολλά από τα οποία στάλθηκαν στη φυλακή ή δολοφονήθηκαν ενώ φυλακίστηκαν. Παρά την προστασία του στρατιωτικού του προσωπικού από τον στρατηγό του στρατού που απέκτησε τον αρχικό τίτλο πτώχευσης των Ηνωμένων Πολιτειών του 1933, φυλακίστηκε, σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε με κλώνο. Αυτός ο κλώνος στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως έμβλημα για την αποφυγή περαιτέρω καταγγελίας. (Δεν είμαι ικανός να μιλήσω για το γεγονός των ανθρώπινων κλώνων, ωστόσο, ότι υπάρχουν είναι ένα αρκετά ευρέως αποδεκτό γεγονός μεταξύ εκείνων που μελετούν δραστηριότητες πίσω από τις σκηνές.)   Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο:  http://www.questacon.edu. au / indepth / cloning / arguments_against_cloning.html  Μην επιτρέπετε τη σκέψη των κλώνων που τρέχουν την κυβέρνηση να σας αναγκάσουν να αρνηθείτε να εξετάσετε την ειλικρίνεια αυτής της ιστορίας. Καθώς η αλήθεια αναδύεται, θα μας συγκλονίσει πολύ που ακούμε. (2013 - η παραπάνω διεύθυνση URL δεν είναι πλέον διαθέσιμη · ωστόσο, το γεγονός ότι η κλωνοποίηση υπήρξε ηθική ερώτηση για τα έτη είναι μια καλή ένδειξη ότι η μυστική κυβέρνηση γνωρίζει περισσότερα από όσα κυκλοφόρησαν στο κοινό).
Κατά τη διάρκεια της πρώτης διοίκησης του Κλίντον, οι στρατιωτικοί καθυστέρησαν πολλά από τα ομοσπονδιακά ραντεβού του Κλίντον μέχρι να είναι σίγουροι ότι αυτά τα άτομα θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση του συνταγματικού νόμου. Ένα τέτοιο άτομο που υποσχέθηκε να επιφέρει τις απαραίτητες αλλαγές ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας Janet Reno.
1993 - Σε συμφωνία με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της 3ης Ιουνίου 1993, η Janet Reno διέταξε την Ελβετία, την Αγγλία και το Ισραήλ να ανακαταλάβουν τρισεκατομμύρια δολάρια χρυσού που κλέφθηκαν από το Ομοσπονδιακό Σύστημα Αποθεμάτων από τα στρατηγικά αποθέματα χρυσού. Αυτά τα έθνη συνεργάστηκαν με την επιδρομή επειδή υποσχέθηκαν ότι τα χρέη τους προς τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ακυρωνόταν και επειδή οι άνθρωποι που έκλεψαν τα χρήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες έκλεψαν επίσης χρήματα από τα έθνη τους.
Αυτό το χρυσό θα χρησιμοποιηθεί για το νέο νόμισμα που υποστηρίζεται από πολύτιμα μέταλλα. Είναι τώρα ασφαλώς αποθηκευμένο στο Norad Complex στο Κολοράντο Σπρινγκς, στο Κολοράντο και σε τέσσερα άλλα αποθετήρια. Η δράση της Janet Reno έστρεψε τόσο τις δυνάμεις - που ήταν, ότι είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό της. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από έναν κλώνο και αυτό το πλάσμα ήταν υπεύθυνο για την κάλυψη των διαφόρων σκάνδαλα του Κλίντον.
Για να διατηρήσει τη γραμμή του Γραμματέα του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών Robert Rubin, αυτός επίσης κλωνοποιήθηκε. Για το υπόλοιπο της θητείας τους τόσο ο Reno όσο και ο Rubin έλαβαν τους μισθούς τους από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως ξένους πράκτορες και όχι από το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών. Παρά τις ενέργειες αυτές, η νομική ομάδα συνέχισε με την πάλη τους ενώ κατάφερε να αποφύγει την αιματοχυσία και μια μεγάλη επανάσταση.
Μετά το 1993 ο γεωργός ισχυρίζεται ότι το όνομα της διαδικασίας άλλαξε σε απαιτήσεις της Τράπεζας. Μεταξύ του 1993 και του 1996, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απαίτησε από τους πολίτες των ΗΠΑ να καταθέσουν "Απαιτήσεις Τράπεζας" για να εισπράξουν αποζημιώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Η διαδικασία αυτή ΚΛΕΙΣΙΜΟ το 1996.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέθεσε σε έναν ή περισσότερους Δικαστές να παρακολουθήσουν την πρόοδο των αποφάσεων. Έλαβαν τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων σε θέματα οικονομικών, νομισματικών συστημάτων, τραπεζών, συνταγματικής κυβέρνησης και δικαίου και σε πολλούς άλλους συναφείς τομείς. Αυτοί οι δικαστές έχτισαν συνασπισμούς υποστήριξης και συνδρομής με χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως. γνωστή ως " Άσοι Ιππότες". "Ο όρος« Λευκοί Ιππότες »δανείστηκε από τον κόσμο των μεγάλων επιχειρήσεων. Αναφέρεται σε μια ευάλωτη εταιρεία που διασωθεί από μια εχθρική εξαγορά από μια εταιρεία ή έναν πλούσιο άνθρωπο-ένας Λευκός Ιππότης.
Για να υλοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές, οι πέντε δικαστές πέρασαν χρόνια διαπραγματεύοντας πώς θα γίνουν οι μεταρρυθμίσεις. Τελικά, έκαναν συμφωνία για ορισμένες συμφωνίες, γνωστές και ως Συμφωνίες , με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τους ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα και με πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και των χωρών της Ευρωζώνης. Επειδή αυτές οι αμερικανικές τραπεζικές μεταρρυθμίσεις θα επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο. το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και άλλες χώρες έπρεπε να συμμετάσχουν. Οι μεταρρυθμίσεις απαιτούν την απορρόφηση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και η παράνομη δραστηριότητα των τραπεζών πρέπει να σταματήσει και να καταβληθεί η πληρωμή για προηγούμενη ζημία.
1998 - Οι στρατιωτικοί στρατηγοί που αρχικά συμμετείχαν στην διαδικασία διεκδίκησης του famer συνειδητοποίησαν ότι οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ δεν είχαν καμία πρόθεση να εφαρμόσουν τις Συμφωνίες . Έτσι αποφάσισαν ότι ο μόνος τρόπος για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων ήταν μέσω νόμου που ψηφίστηκε από το συνέδριο.
1999 - Ένα έγγραφο 75 σελίδων, γνωστό ως νόμος για την Εθνική Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση (NESARA), υποβλήθηκε στο συνέδριο, όπου καθόταν με ελάχιστη δράση για σχεδόν ένα χρόνο.
2000 - Αργά ένα βράδυ στις 9 Μαρτίου 2000, μια γραπτή έκκληση απαρτίας παραδόθηκε με το χέρι από την Delta Force και το Navy SEAL σε 15 μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ και του αμερικανικού σπιτιού, οι οποίοι ήταν χορηγούς και συνυποψήφιοι της NESARA. Αυτοί συνοδεύονταν αμέσως από τη δύναμη Delta Force και το ναυτικό SEALs στους αντίστοιχους θαλάμους ψηφοφορίας όπου πέρασαν τον νόμο για την Εθνική Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση.
Αυτά τα 15 μέλη του συνεδρίου ήταν τα μόνα άτομα που νόμιμα επιτρέπεται να κατέχουν θέση σύμφωνα με την 13η τροπολογία. Θυμηθείτε ότι οι βρετανοί στρατιώτες κατέστρεψαν αντίγραφα των τροποποιήσεων των τίτλων της ευγένειας (TONA) στον πόλεμο του 1812 επειδή εμπόδισαν οποιονδήποτε είχε δεσμούς με το κορώνα της Αγγλίας από το δημόσιο αξίωμα.
Η NESARA είναι η πιο πρωτοποριακή αναμόρφωση για να σκουπίσει όχι μόνο αυτή τη χώρα, αλλά και τον πλανήτη μας σε ολόκληρη την ιστορία της. Η πράξη απομακρύνει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Επενδύσεων, την IRS, τη σκιώδη κυβέρνηση και πολλά άλλα.
Η NESARA εφαρμόζει τις ακόλουθες αλλαγές:
1. Μηδενίστε όλες τις πιστωτικές κάρτες, τα στεγαστικά δάνεια και άλλα τραπεζικά χρέη λόγω παράνομης τραπεζικής και κυβερνητικής δραστηριότητας. Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, ένα "jubilee" ή μια συγχώρεση του χρέους.
2. Καταργεί τον φόρο εισοδήματος.
3. Καταργεί το IRS. Οι υπάλληλοι του IRS θα μεταφερθούν στον εθνικό φόρο επί των πωλήσεων του αμερικανικού Δημοσίου.
4. Δημιουργεί ένα κατ 'αποκοπή 14% μη βασικά νέα στοιχεία μόνο τα έσοδα φόρου επί των πωλήσεων για την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, τα τρόφιμα και τα φάρμακα δεν θα φορολογούνται. ούτε θα χρησιμοποιήσει αντικείμενα όπως παλιά σπίτια.
5. Αυξάνει τα οφέλη για τους ηλικιωμένους.
6. Επαναφέρει το συνταγματικό δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και νομικά θέματα.
7. Επαναφέρει την αρχική τροποποίηση του τίτλου της ευγένειας.
8. Δημιουργεί νέες εκλογές για το Προεδρικό και το Κογκρέσο εντός 120 ημερών από την ανακοίνωση της NESARA. Η προσωρινή κυβέρνηση θα ακυρώσει όλες τις εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και θα μας επιστρέψει στο συνταγματικό δίκαιο.
9. Παρακολουθεί τις εκλογές και αποτρέπει τις παράνομες εκλογικές δραστηριότητες ειδικών ομάδων συμφερόντων.
10. Δημιουργεί ένα νέο νόμισμα ουράνιου τόξου του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο υποστηρίζεται από πολύτιμα μέταλλα από χρυσό, ασήμι και πλατίνα, που τερματίζει την πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών που ξεκίνησε από τον Franklin Roosevelt το 1933.
11. Απαγορεύει την πώληση αμερικανικών αρχείων πιστοποιητικών γέννησης ως χρεόγραφα ακίνητης περιουσίας από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.
12. Ξεκινά το νέο σύστημα αμερικανικών τραπεζών της Τράπεζας, σε ευθυγράμμιση με το συνταγματικό δίκαιο
13. Εξαλείφει το Σύστημα Federal Reserve. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα επιτρέπεται να λειτουργεί παράλληλα με το αμερικανικό ταμείο για ένα έτος, προκειμένου να αφαιρέσει όλες τις νόμιμες κρατικές επιταγές από την προσφορά χρήματος.
14. Επαναφέρει το ιδιωτικό απόρρητο.
15. Επανακατασκευάζει όλους τους δικαστές και δικηγόρους στο συνταγματικό δίκαιο.
16. Παύει όλες τις επιθετικές κυβερνητικές στρατιωτικές ενέργειες των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.
17. Δημιουργεί ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
18. Ελευθερώνει τεράστια χρηματικά ποσά για ανθρωπιστικούς σκοπούς.
19. Επιτρέπει την απελευθέρωση περισσότερων από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για καταργημένες τεχνολογίες οι οποίες παρακρατούνται από το κοινό υπό τη μορφή εθνικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν ενεργειακών συσκευών, των αντιβαρύων και των μηχανημάτων ηχητικής επούλωσης.
10 Οκτωβρίου 2000 - Επειδή ο κλώνος του Προέδρου Clinton δεν είχε κανένα συμφέρον να υπογράψει τη NESARA στις 10 Οκτωβρίου 2000, με εντολές των αμερικανών στρατιωτικών στρατηγών, οι ελίτ Ναυτικές σφραγίδες και η Δέλτα Δύναμη έσκαψαν τον Λευκό Οίκο και με το πυροβολισμό ανάγκασαν τον Μπιλ Κλίντον να υπογράψει τη ΝΕΣΑΡΑ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας, το προσωπικό της μυστικής υπηρεσίας και του προσωπικού ασφαλείας του Λευκού Οίκου διατάχτηκαν να σταματήσουν, να αφοπλιστούν και να παραμείνουν μάρτυρες αυτού του γεγονότος με διαταγή gag.
Από την ίδρυσή της, ο κ. Bush Sr., η εταιρική κυβέρνηση, οι μεγάλες τράπεζες και ο όμιλος Carlyle αντιτάχθηκαν στη NESARA. Για να διατηρηθεί η μυστικότητα, οι λεπτομέρειες των περιπτώσεων και ο αριθμός του δελτίου σφραγίστηκαν και αναθεωρήθηκαν στο επίσημο μητρώο του Κογκρέσου, για να απεικονίσουν ένα αναμνηστικό νόμισμα και στη συνέχεια αναθεωρήθηκαν ακόμη πιο πρόσφατα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν δημόσια Αρχεία του Κογκρέσου και γιατί η αναζήτηση αυτού του νόμου δεν θα αποδώσει τα σωστά στοιχεία, μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι αναμορφώσεις.
Τα μέλη του συνεδρίου δεν θα αποκαλύψουν τη NESARA επειδή έχουν διαταχθεί από τους δικαστές των Ανώτατων Δικαστηρίων των ΗΠΑ να αρνούνται την ύπαρξή τους ή να αντιμετωπίζουν κατηγορίες προδοσίας που τιμωρούνται με θάνατο. Ορισμένα μέλη του Κογκρέσου έχουν κατηγορηθεί για παρεμπόδιση . Όταν ο γερουσιαστής της Μινεσότας, Paul Wellstone, έφτασε να σπάσει τη διαταγή του gag, το μικρό του επιβατικό αεροπλάνο συνετρίβη, σκοτώνοντας τη γυναίκα του, την κόρη του και τον εαυτό του.
Εάν ο φόβος δεν είναι αρκετός για να κρατήσει την Ουάσινγκτον στη γραμμή, τα χρήματα είναι. Οι δωροδοκίες προσφέρονται σε κυβερνητικούς / στρατιωτικούς αξιωματούχους από την εξουσία ελίτ / μυστική κυβέρνηση.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές παραπληροφόρηση σχετικά με το NESARA διατίθενται στο διαδίκτυο. Το άρθρο της Wikipedia είναι ολική παραπληροφόρηση. Το νομοσχέδιο NESARA του Υπουργού Εθνικής Οικονομικής Σταθεροποίησης και Ανάκτησης του κ. Harvey Francis Barnard απορρίφθηκε από το συνέδριο τη δεκαετία του 1990. Ο Δρ Barnard ήταν φιλόσοφος συστημάτων και είχε προσπαθήσει εδώ και χρόνια να ενδιαφέρεται για το Κογκρέσο στις προτάσεις νομισματικής μεταρρύθμισης του. Μια μαρτυρία του στενού φίλου του Δρ Barnard, Darrell Anderson, μπορεί να διαβάσει στη διεύθυνση :  http://www.simpleliberty.org/bookshelf/draining_the_swamp.htm   Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα άρθρα του Darrell Anderson σε αυτή την ιστοσελίδα. Και οι δύο άνδρες ενδιαφέρθηκαν για τη νομισματική μεταρρύθμιση
11 Σεπτεμβρίου 2001 - Το επόμενο βήμα είναι να ανακοινώσουμε τον NESARA στον κόσμο, αλλά δεν είναι εύκολο έργο. Πολλές ισχυρές ομάδες προσπάθησαν να αποτρέψουν την εφαρμογή του NESARA.
Ο νόμος NESARA απαιτεί τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να καταβληθεί προσπάθεια να ανακοινωθεί ο νόμος στο κοινό. Τρεις τότε δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ελέγχουν την επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την ανακοίνωση της NESARA. Αυτοί οι δικαστές έχουν χρησιμοποιήσει τη γενική τους εξουσία για να σαμποτάρουν κρυφά την ανακοίνωση της NESARA.
Το 2001, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου διέταξαν το 107 ο Συνέδριο να εγκρίνει ψηφίσματα που ενέκριναν την «NESARA». Αυτό έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου 2001, δεκαοκτώ μήνες μετά την έναρξη της νομοθεσίας του NESARA. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ο George Bush Sr. μεταφέρθηκε στο Λευκό Οίκο για να κατευθύνει το γιο του για το πώς να μπλοκάρει την ανακοίνωση. Την επόμενη μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, στις 10 π.μ. Ανατολή της ημέρας, ο Alan Greenspan είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει το νέο αμερικανικό σύστημα Treasury Bank, τη συγχώρεση χρέους για όλους τους πολίτες των ΗΠΑ και την κατάργηση του IRS ως το πρώτο μέρος των δημόσιων ανακοινώσεων της NESARA.
Λίγο πριν την ανακοίνωση στις 9 π.μ., ο Bush Sr. διέταξε την κατεδάφιση των δίδυμων πύργων του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου για να σταματήσουν οι διεθνείς τραπεζικοί υπολογιστές στους ορόφους 1 και 2 στον Βόρειο Πύργο από την έναρξη του νέου συστήματος US Treasury Bank. Εκρηκτικά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου φυτεύτηκαν από συνεργάτες και πυροδότησαν εξ 'αποστάσεως στο κτίριο 7, το οποίο κατεδαφίστηκε αργότερα εκείνη την ημέρα για να καλύψει το έγκλημά τους.
Η απομακρυσμένη πιλοτική τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε σε εκδηλώσεις για να παραδώσει ένα ωφέλιμο φορτίο εκρηκτικών στο Πεντάγωνο στην ακριβή θέση των Λευκών Ιπποτών στο καινούριο Κέντρο Ναυτικής Διοίκησης που συντονίζουν δραστηριότητες που υποστηρίζουν την εφαρμογή της NESARA σε εθνικό επίπεδο. Με την αναγγελία της NESARA σταμάτησε νεκρή στα ίχνη της, George Bush Sr. decapitated κάθε ελπίδες για την επιστροφή της κυβέρνησης πίσω στους ανθρώπους.
Τα τελευταία 10 χρόνια, η ζωή στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες υπαγορεύτηκε από την επιθετική τρομοκρατική επίθεση και τις επιπτώσεις της. Σπάνια περνάει μια μέρα που δεν ακούμε την αναφορά της 11ης Σεπτεμβρίου.
2005 - Ο Δρ Harvey F. Barnard πέθανε στις 18 Μαΐου 2005.  http://ssdi.rootsweb.ancestry.com/cgi-bin/newssdi?sn=Barnard&fn=Harvey&nt=exact
2009 - Ο Roy E. Schwasinger, νεώτερος πέθανε στις 23/8/2009 σε ηλικία 75 ετών. Έλεγχος - Δείκτης θνησιμότητας στην κοινωνική ασφάλιση σε:
2011 - Η συσσώρευση χρέους στην οροφή προκάλεσε νέο ενδιαφέρον για τη NESARA. Καθώς παρακολουθούμε την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, μπορούμε να γνωρίζουμε ότι ο νόμος NESARA παραμένει στο παρασκήνιο, έτοιμος να ανακοινωθεί.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΟΣΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ NESARA ΧΑΓΗ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ μπορεί να δει κανείς στη διεύθυνση :  http://www.pathwaytoascension.com/nesara.html#photos
ΑΛΛΟ ΥΨΗΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΝΕΣΑΡΑ - http://elizabethtrutwin.org/nesara-law/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters