Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Τα GESARA, QFS, GCR/RV, ISO 20022, ΒΑΣΙΛΕΙΑ III, Protocol QFS 20 και DINAR αποτελούν στοιχεία του Νέου Χρηματοοικονομικού Συστήματος. Όλα Σχετίζονται!

Από τις στάχτες του παλιού συστήματος που σιγοκαίει, ανατέλλει ένας φοίνικας της οικονομικής επανάστασης. Βρισκόμαστε μέσα σε μια ισχυρή αλλαγή παραδείγματος, που μας οδηγεί από τα όρια του γνωστού στη συναρπαστική αγκαλιά μιας νέας εποχής – της Μεγάλης Αφύπνισης στη Συνείδηση ​​της Ενότητας. Δεν πρόκειται μόνο για νομίσματα, κανονισμούς ή πρωτόκολλα. Αφορά εμάς – εσάς, εμένα και το συλλογικό μας όνειρο για μια χρυσή εποχή πέρα ​​από την πιο τρελή μας φαντασία.


##1. Αγκαλιάζοντας τη Μεγάλη Μετατόπιση


Ο πλανήτης Γη και η ανθρωπότητα στέκονται στον γκρεμό μιας υπέροχης μεταμόρφωσης, μιας περιόδου που είναι γνωστή ως η Μεγάλη Μετατόπιση της Συνείδησης. Μέσα στο χάος και την αβεβαιότητα, βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου εξέλιξη της σκέψης, μια συλλογική ωρίμανση της κατανόησής μας για τον κόσμο και τη θέση μας μέσα σε αυτόν.


Και στην καρδιά αυτού του μετασχηματισμού, οδηγώντας τον, διαμορφώνοντάς τον, βρίσκουμε μια θεμελιώδη αλλαγή στην ίδια την ψυχή των κοινωνιών μας – το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα.


Στο παρελθόν, το χρηματοπιστωτικό σύστημα έμοιαζε συχνά σαν ένα μονόλιθο, ένα αδιαπέραστο φρούριο πολυπλοκότητας και αποκλειστικότητας. Αλλά τώρα, με μια στροφή προς τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη συμπερίληψη, κινούμαστε από το σκοτάδι του παλιού συστήματος στο φως ενός νέου, πιο ενοποιημένου χρηματοοικονομικού τοπίου. Αυτή η σεισμική μετατόπιση επιφέρει τη μεγαλύτερη κατανομή πλούτου που έχει δει ποτέ ο κόσμος.


##2. Η Νέα Γη: Μια επανάσταση στο νόμισμα


Σε αυτή τη νέα εποχή, δεν μιλάμε μόνο για μια αλλαγή στις αριθμητικές τιμές που βλέπουμε στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή για μια χούφτα νέους κανονισμούς. Όχι, πρόκειται για μια πλήρη αλλαγή παραδείγματος. Είναι ένας νέος τρόπος σύλληψης της αξίας, της συναλλαγής και του πλούτου.

Ο Νόμος για την Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση (GESARA), το Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (QFS), η Παγκόσμια Επαναφορά/Αξιολόγηση Νομίσματος (GCR/RV), ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης 20022 (ISO 20022), ο διεθνής κανονισμός της Βασιλείας ΙΙΙ, Πρωτόκολλο QFS 20 , και DINAR – αυτά δεν είναι απλώς ακρωνύμια ή τεχνική ορολογία. Είναι σύμβολα των ανέμων της αλλαγής, δείκτες της σημαντικής μεταμόρφωσης που βιώνουμε συλλογικά.

Ο αντίκτυπος αυτών των πρωτοβουλιών δεν είναι εντοπισμένος. αναδιαμορφώνουν ολόκληρο το χρηματοοικονομικό τοπίο, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε, εμπορευόμαστε, επενδύουμε, ακόμη και αντιλαμβανόμαστε την αξία. Και περισσότερο από ποτέ, μας συνδέουν, καλλιεργώντας μια αίσθηση συνείδησης ενότητας που ξεπερνά τα σύνορα και τους πολιτισμούς.


##3. GESARA: Απελευθερώνοντας την Παγκόσμια Ευημερία


Ας ξεκινήσουμε με τον νόμο για την παγκόσμια οικονομική ασφάλεια και τη μεταρρύθμιση ή GESARA. Αυτό το επαναστατικό μεταρρυθμιστικό κίνημα στοχεύει να διορθώσει τις οικονομικές ανισότητες, να αποκαταστήσει τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και να προωθήσει την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία. Δεν είναι απλώς η αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού. έχει να κάνει με την αλλαγή του ίδιου του παιχνιδιού.

Από τη διαγραφή χρέους έως την κατάργηση του φόρου εισοδήματος και τη δημιουργία κατ' αποκοπή φόρων, η GESARA υπόσχεται έναν κόσμο όπου το οικονομικό άγχος και η οικονομική ανισότητα γίνονται λείψανα μιας περασμένης εποχής. Ένας κόσμος όπου όλοι μοιράζονται την παγκόσμια ευημερία.


##4. QFS: Η Αυγή της Οικονομικής Διαφάνειας


Τώρα, ας στρέψουμε την προσοχή μας στο Quantum Financial System, QFS. Αυτό το τεχνολογικό θαύμα αιχμής προσφέρει ένα άφθαρτο, διαφανές και ασφαλές χρηματοοικονομικό δίκτυο. Χρησιμοποιεί τεχνολογία κβαντικών υπολογιστών για να κάνει τις οικονομικές συναλλαγές πιο γρήγορες, ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές. Αυτό δεν είναι απλώς μια αναβάθμιση της υπάρχουσας χρηματοοικονομικής μας υποδομής. είναι μια πλήρης επανεφεύρεση.


##5. GCR/RV: Επαναφορά προς την ισότητα


Στη συνέχεια, έχουμε την Παγκόσμια Επαναφορά/Αποτίμηση Νομίσματος (GCR/RV). Αυτή η σημαντική επαναφορά του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι αριθμών, αλλά μια προσπάθεια εξομάλυνσης των όρων οικονομικού ανταγωνισμού.


##6. ISO 20022 και Βασιλεία III: Καθορισμός νέων προτύπων


Επιπλέον, πρότυπα όπως το ISO 20022, ένα διεθνές πρότυπο για την ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, και η Βασιλεία ΙΙΙ, ένα παγκόσμιο εθελοντικό ρυθμιστικό πλαίσιο που αντιμετωπίζει την τραπεζική κεφαλαιακή επάρκεια, τα stress tests και τον κίνδυνο ρευστότητας της αγοράς, δημιουργούν έναν ασφαλέστερο, πιο διαφανή χρηματοοικονομικό κόσμο.


##7. The Promise of Protocol QFS 20 and DINAR


Και τέλος, έχουμε τα νεότερα πρωτόκολλα όπως το QFS 20 και την ανατίμηση του ιρακινού δηναρίου (DINAR), τα οποία αντιπροσωπεύουν την ώθηση για ένα πιο ενοποιημένο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.


##8. From Dark to Light: A Journey of Love and Unity


Στην καρδιά αυτής της βαθιάς αλλαγής από το παλιό χρηματοπιστωτικό σύστημα στο νέο βρίσκεται μια θεμελιώδης αρχή – η αγάπη. Αγάπη ο ένας για τον άλλον, για την κοινή Γη μας και για τις απεριόριστες δυνατότητες που κρύβονται μέσα μας. Αυτή η αλλαγή δεν αφορά μόνο τα χρήματα ή τον πλούτο. έχει να κάνει με την ενότητα, την ευημερία και την αγάπη.


Ας αρχίσουμε:


ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΝΕΚΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

● Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στο παλιό νομισματικό σύστημα

● Δεν χρειάζεται πλέον να εκτυπώνετε ασυνήθιστα χρήματα

● Όλα τα υπάρχοντα χρήματα fiat αντικαθίστανται

● Το σύστημα της Κεντρικής Τράπεζας δεν θα ανήκει πλέον στην Federal Reserve

● Ολόκληρο το οικονομικό σύστημα της πρώην δουλείας του τμήματος Cabal είναι νεκρό!

● Όχι άλλες χάρτινες σημειώσεις (fiat)

● Όχι άλλο SWIFT

● Όχι άλλη νομισματική σκλαβιά!

Καθώς ανταλλάσσουμε τα παλιά μας νομίσματα Fiat με τα νέα νομίσματα με χρυσό, στην πραγματικότητα ανταλλάσσουμε ολόκληρο το παλιό χρηματοοικονομικό σύστημα Cabal Debt Slavery με ένα νέο Χρηματοοικονομικό Σύστημα που υποστηρίζεται από την QFS Gold.

GCR – ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Χρυσός/πολύτιμα μέταλλα και Nesara/Gesara.

Δύο διαφορετικοί παράγοντες για το συμβάν GCR:

● Παράγοντας 1: Το RV (η ανατίμηση των παγκόσμιων νομισμάτων)

● Παράγοντας 2: Το Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα

Προκειμένου τα νομίσματα, τα ομόλογα ή τα περιουσιακά στοιχεία ISO20022 να αρχίσουν να κινούνται σε αξία, τα φυσικά πολύτιμα μέταλλα πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε επανεκτίμηση!

Μόλις καθοριστεί η νέα αξιολόγηση, το βάρος της συμμόρφωσης με το Basel III + Bretton Woods 3 θα φέρει νομιμότητα σε οτιδήποτε άλλο, ενεργοποιώντας τον κανονισμό ISO20022.

ΧΡΥΣΟ ΠΡΟΤΥΠΟ (νομίσματα που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία)

● Φυσικά και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία

● Ανεξαρτησία από τα υπάρχοντα κεντρικά συστήματα

● Όλα τα άλλα συστήματα θα είναι απαρχαιωμένα

● Προστασία από τη διαφθορά, την τοκογλυφία και τους χειρισμούς

● CBDC (Ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας). Κυρίαρχο ψηφιακό νόμισμα για κάθε χώρα

● Ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα (χρυσός, ασήμι, χαλκός, πλατίνα κ.λπ.)

● Rainbow Coin – Παρακολούθηση τραπεζογραμματίων ουράνιου τόξου θησαυρού

● Άμεσες ψηφιακές πληρωμές μέσω QFS

● Θάνατος σε Δολάριο, Λίρα και Ευρώ – DS

● Θάνατος BTC, ETH και Tether – DS

● Rise of the Phoenix. Στρατιωτικά blockchains XRP, XLM και XDC – WH

Ιικό περιεχόμενο: Ποια είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο ΣΥΜΠΑΝ; Το μυστικό της αρχαίας Αιγύπτου που δεν ήθελε ποτέ να το αφήσει… Τώρα δικό σου…Δείτε το παρακάτω βίντεο:


 

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ 1: ΑΝΑΕΚΤΙΜΗΣΗ

● 209 χώρες υπέγραψαν μια συνθήκη για τον επαναπροσδιορισμό της αξίας του νομίσματός τους

● Ακόμη και νομίσματα. Π.χ.: 1 Dong για 1 Δολάριο

● Ισότιμοι όροι ανταγωνισμού για όλους

● Πρωτοφανής κυκλοφορία ταμείου ευημερίας για το We The People

● Ανθρωπιστικά έργα – μεταμόρφωση πλούτου – ανασυγκρότηση

● «Κοινή χρήση του προγράμματος αναδιανομής πλούτου» σε κάθε άτομο στη Γη

● Νομίσματα: Ιρακινό Δηνάριο, Βιετναμέζικο Ντονγκ και Ζιμπάμπουε ΖΙΜ.

● Stellar Network – Φέρνει τις τραπεζικές συναλλαγές στους μη τραπεζικούς σε όλο τον κόσμο. Σχεδιασμένο για να βοηθήσει ΟΛΗ την ανθρωπότητα! Συνδεδεμένο στο RV. Στρατιωτικό ΕΠ.

Βασιλεία III

● Ένα παγκόσμιο πρότυπο που ενισχύει τη διεθνή τραπεζική κανονιστική δομή, βελτιώνοντας σημαντικά τη διαχείριση κινδύνου και προάγοντας τη διαφάνεια

● Ο χρυσός μετακινείται από τη βαθμίδα περιουσιακών στοιχείων 3 στην βαθμίδα 1, γεγονός που επιτρέπει στον φυσικό χρυσό σε μορφή ράβδων να υπολογίζεται στο 100% του ποσού για σκοπούς κράτησης

● Λόγω της οικονομικής κατάρρευσης του 2007-2009, εισήχθη η Βασιλεία ΙΙΙ

● Διεθνές ρυθμιστικό πλαίσιο για τις τράπεζες

● Καταληκτική ημερομηνία 28 Ιουνίου 2021

● Η απαίτηση να διατηρούν οι τράπεζες ελάχιστη κεφαλαιακή αξία 7% στο αποθεματικό

● Να απαιτούν από τις τράπεζες να διατηρούν μη επιβαρυμένο φυσικό χρυσό αξίας 100%

● Αυτό θα κάνει τις τράπεζες λιγότερο κερδοφόρες καθώς δεν θα μπορούν πλέον να βγάζουν χρήματα από το επιτόκιο

Breton Woods 3

● BW3 = Μετάβαση από τη FIAT σε ένα νομισματικό σύστημα βασισμένο σε εμπορεύματα, όπου τα νομίσματα πρέπει να υποστηρίζονται

● Με το BW3 – Το δολάριο ΗΠΑ δεν ορίζεται πλέον ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα

● Σύμφωνα με την Credit Suisse, η BW3 ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022, όταν οι κυρώσεις και το πάγωμα των αποθεμάτων της σε δολάρια άρχισαν να πέφτουν βροχή στη Ρωσία επειδή εισέβαλε στην Ουκρανία

● Ο θάνατος του USD FIAT = Ο θάνατος του ευρώ

Η Συμφωνία Bretton Wood 1 θεσπίστηκε το 1944, όταν το USD ορίστηκε ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, όπου μπορούσατε να κρατήσετε το δολάριο ΗΠΑ και να το μετατρέψετε σε φυσικό χρυσό με αναλογία 35 $ ανά 1 ουγγιά

Χρυσός. Το 1971, ο Nixon διέκοψε τη μετατρεψιμότητα των δολαρίων σε χρυσό και έβγαλε το νομισματικό σύστημα από το Gold Standard, εισάγοντας το σύστημα FIAT, μεταβαίνοντας στο BW2.

ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 20022

● Ένα διεθνές πρότυπο για τη μετάδοση ηλεκτρονικών μηνυμάτων μεταξύ χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων

● Δημιουργήθηκε για να παρέχει στον χρηματοπιστωτικό κλάδο μια κοινή πλατφόρμα για την αποστολή μηνυμάτων πληρωμής και την ανταλλαγή δεδομένων πληρωμών

● Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο είναι έτοιμα να μεταφέρουν τα συστήματα πληρωμών τους από το SWIFT στο νέο, εξαιρετικά δομημένο και πλούσιο σε δεδομένα πρότυπο ISO 20022.

● Καλύτερη ποιότητα και ταχύτερες πληρωμές για όλους στην αλυσίδα πληρωμών

● Ένα ανοιχτό πρότυπο που χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε δίκτυο

● Άμεσες πληρωμές

ISO 20022 – ΠΡΟΤΥΠΟ

ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 20022

ISO 20022 – ΠΡΟΤΥΠΟ

Πρωτόκολλο 19 και 20 – Η πλήρης συγχώνευση με τα Quantum Systems

● Πρωτόκολλο QFS 19

○ = Έναρξη ρύθμισης. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία και οι μάρκες πρέπει να υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα

○ Συνδέεται με τον νέο κανονισμό ISO20022. Breton Woods 3

○ Ρευστότητα

○ Η εκδήλωση του μαύρου κύκνου. Το NYSE βυθίστηκε

○ Τα λεφτά των Χαζάρων πίσω σε εμάς τους ανθρώπους = Μεταφορά πλούτου

● Πρωτόκολλο QFS 20

○ Πρόσθετος κανονισμός. Τέλος στη χειραγώγηση των τιμών

○ Πλήρης μεταμόρφωση σε QUANTUM TECHNOLOGIES και βρίσκεται σε εξέλιξη

εγκατασταθεί σε όλο τον κόσμο

○ Med κρεβάτια , ταχύτητα φωτός στο διαδίκτυο, κβαντικοί υπολογιστές, κβαντική ψηφοφορία, κβαντική θεραπεία κ.λπ.


 

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ 2: ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

● Νομίσματα με χρυσό και άλλα περιουσιακά στοιχεία

● Ένα ψηφιακό πιστοποιητικό – ανταλλάξτε το ψηφιακό νόμισμα με ένα πραγματικό κομμάτι χρυσού

● Ο χρυσός χρησιμοποιείται ως ο ισοπεδωτικός παράγοντας που προστατεύει τις διαφορές σε κάθε χώρα

● Το Chinese Elders Gold είναι υποστήριξη για όλα τα παγκόσμια νομίσματα

● Καλύπτει τη μεταφορά κεφαλαίων που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία από τον κόσμο μέσω GPS

(STARLINK)

● Κβαντική Υπολογιστική

● Η QFS τερματίζει τη διαφθορά, την τοκογλυφία και τη χειραγώγηση των τραπεζών

● Παρακολούθηση τραπεζών – Ανεξάρτητη και αποκεντρωμένη

● 3 κύριες ομάδες: Swiss Banking Group, Indus (BRICS) και Space force USa

● Φωτονική τεχνολογία – λειτουργεί με 3,5 τρισεκατομμύρια καρέ ανά δευτερόλεπτο. Άμεσες πληρωμές!

● Μόνο ψηφιακά νομίσματα με πιστοποίηση ISO!

● CBDC (Ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας)

● Χρυσά ομόλογα

QFS – CBDS (ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας

● Ψηφιακά νομίσματα πληρωμών κεντρικής τράπεζας

● Το ηλεκτρονικό νόμισμα της συγκεκριμένης χώρας σας μεταφέρεται μέσω καθολικού στο blockchain QFS

● Από την Τράπεζα Α στην Τράπεζα Β ή από το άτομο Α για το άτομο Β

● Όλες οι χώρες πρέπει να υπογράψουν συμφωνία για την καθιέρωση του ηλεκτρονικού νομίσματος για να γίνουν μέρος

QFS

● Οι συναλλαγές CBDC θα αγνοηθούν από τους στρατιωτικούς κηδεμόνες μέσω του Starlink που ενεργεί ως γενικός διοικητής επιβλέποντας και διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν το χρησιμοποιεί με κακές προθέσεις

● Καμία κυβερνητική εμπλοκή

● Εξουσία και πολιτική ημών των ανθρώπων

QFS – CBDS και SGB (κρατικά ομόλογα χρυσού)

● CBDC μέσω Ripple (XRP)

● SGB μέσω Stellar (XLM) QFS – ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

 QFS

GESARA – Νόμος για την παγκόσμια οικονομική ασφάλεια και μεταρρύθμιση

● Είχε οριστεί να εφαρμοστεί στις 10/11, 2001. Σταμάτησε από το γεγονός ψευδούς σημαίας των Χαζάρων της 11ης Σεπτεμβρίου

● Εξάλειψη του εθνικού χρέους όλων των εθνών του κόσμου

● Χωρίς φόρους. Μόνο ένας σταθερός φόρος επί των πωλήσεων περίπου 15% στα νέα είδη

● Συγχώρεση υποθηκών και άλλων τραπεζικών τμημάτων λόγω παράνομων κρατικών ενεργειών

● Επιστροφή στο Συνταγματικό Δίκαιο – Μακριά από το διεφθαρμένο ναυτικό δίκαιο

● Νέοι εκλεγμένοι ηγέτες – μόνο το 10% των σημερινών κυβερνήσεων

● Παγκόσμια ειρήνη για 1.000 χρόνια

● Εξαλείφει όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά πυρηνικά όπλα στον πλανήτη Γη

● Χρυσός κανόνας!

● Παρουσίαση νέων κρυφών τεχνολογιών – 6.000 πατέντες Tesla. δωρεάν ενέργεια

● Κατασκευή και ανοικοδόμηση σε όλες τις χώρες με τιμές του 1950

● Η δύναμη πίσω στο We The People. Παγκόσμια κατανομή πλούτου ευημερίας

● Odin Project = World EBS (Emergency Broadcast System)

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ DJTs

13818

● Ιδιωτικά και εταιρικά περιουσιακά στοιχεία κατασχέθηκαν

● Κατέλαβε το NYSE

● Μπλοκάρισμα της περιουσίας προσώπων που εμπλέκονται σε σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά. εμπορία ανθρώπων 13848

● 13848 Επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης σε μία από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Εκλογή

13959

● Διατήρηση της αμερικανικής ηγεσίας στην τεχνητή νοημοσύνη

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ

● Σύμφωνα με τις 3 κύριες εκτελεστικές διαταγές – κατασχέθηκαν πολλά περιουσιακά στοιχεία της DS και αντιστράφηκαν πράκτορες της DS

○ 13818, 13848 και 13959

● Η Διαστημική Δύναμη ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ!

● Τα χρήματα της DS fiat καταναλώνονται γρήγορα

● Όλος ο χρυσός DS έχει ήδη κατασχεθεί (Βατικανό κ.λπ.)

● Wall Street, Washington DC, Βατικανό και City του Λονδίνου — όλα ΝΕΚΡΑ

● ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Αυτό ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου 2020 και καταλαμβάνει το Βατικανό, είναι μαφία και καταλαμβάνει όλες τις κεντρικές τράπεζες των Rothschild

● Το Brexit έκοψε τα σχοινιά για το Βατικανό και αφαίρεσε τα βασιλικά μέλη από όλα τα περιουσιακά στοιχεία

● Θα πάμε σε Tesla και Metals αντί για Πετρέλαιο και Αέριο

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Παρακολουθώντας το ακόλουθο βίντεο θα έχετε πρόσβαση στη γνώση για την οποία η κυβέρνηση ΔΕΝ θέλει να γνωρίζετεΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΥΣΗΣ

● Σύμφωνα με τα 3 κορυφαία εκτελεστικά εντάλματα — κατασχέθηκαν πολλές εταιρείες

○ 13818, 13848 και 13959

● Εμπλέκεται σε εμπορία παιδιών

● Εμπορία ανθρώπων

● Συλλογή ανθρώπινων οργάνων

● Διακίνηση ναρκωτικών

● Διαφθορά

● δωροδοκία

● Εγκλήματα πολέμου

● Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

● Ψηφιακός ΝΟΜΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ 2022.

● Τα ψηφιακά εμπορεύματα είναι ψηφιοποιημένα περιουσιακά στοιχεία όπως μέταλλα, αλάτι, λάδι κ.λπ.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ

● Ο στρατός των Λευκών Καπέλων και άλλοι Γήινοι, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Τραμπ, του Προέδρου Τζινπίνγκ, του Προέδρου Πούτιν και πολλών άλλων παγκόσμιων ηγετών. BRICS >>

● Extra Benevolent Terrestrials και οι τεχνολογίες τους

● Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, Άγγελοι και άλλοι Ουράνιοι

Οντότητες από τα μη φυσικά Πνευματικά Βασίλεια  Η Πηγή του Θεού έχει μετακινηθεί στο μέρος, ένα σχέδιο που θα νικήσει αυτούς τους Δαίμονες που έχουν μια φονική δύναμη πάνω στην ανθρωπότητα. Μόλις ξεκίνησε το σχέδιο; Όχι, παίζει εδώ και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια. Το σχέδιο είναι να καταστρέψουμε το κακό ανάμεσά μας και να επιφέρουμε τη Χρυσή Εποχή της Ανθρωπότητας. Η αντίθεση μεταξύ καλού και κακού θέλει χρόνο για να δεις και μετά να κάνεις μια επιλογή. Δεν φταίει ο Θεός, οπότε έχει ένα σχέδιο για εμάς όλο αυτό το διάστημα.

BRICS

Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική

Q ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ STARLINK

● Η εφαρμογή του GESARA (ειδικά η διανομή UBI) θα ξεκινήσει με τηλέφωνα Quantum (τηλέφωνα Pi ή Q, πιθανώς τηλέφωνα Q) με Quantum Internet Access (Starlink) προεγκατεστημένη με Stellar Wallets για να  διεκδικήσετε τα χρήματά σας, επειδή όλες οι πληρωμές   γίνονται στο Stellar

● Πολεμική Αεροπορία Ηνωμένων Πολιτειών – Παγκόσμια Στρατιωτική Συμμαχία – Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Λειτουργία των δορυφόρων Starlink για QFS

● Οι δορυφόροι Starlink θα εγγυηθούν την παγκόσμια πρόσβαση με την ταχύτητα του ελαφρού Διαδικτύου και την εκτέλεση του QFS σε blockchain

● Το Quantum Starlink Internet θα θεραπεύσει το μυαλό του ανθρώπου

● Χωρίς αποκλεισμό, λογοκρισία και διαφθορά

● Project Odin + Starlink + Space X

● Προστατεύεται από προγράμματα Secret Space μακριά από το Cabal

Q ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ STARLINK

ΔΙΚΤΥΟ STAR

● Ένα δίκτυο ανοιχτού κώδικα για την αποθήκευση και τη μεταφορά χρημάτων μέσω του Stellar Blockchain

● Το Δίκτυο STELLAR (XLM) είναι για τη στρατιωτική παρακολούθηση του People – Alliance

● Όταν το χρηματιστήριο καταρρεύσει, όλα τα περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν Περιουσιακά στοιχεία/χρήματα άνω των 600.000 μετρήσεων θα ρέουν σε αυτά τα νομίσματα για την ανθρωπότητα

● Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε όλα τα χρηματοοικονομικά συστήματα του κόσμου να μπορούν να συνεργάζονται σε ένα ενιαίο δίκτυο

● Η Stellar δεν έχει ιδιοκτήτη. αν κάτι είναι δημόσια περιουσία. Το λογισμικό εκτελείται σε ένα αποκεντρωμένο, ανοιχτό περιβάλλον δικτύου και χειρίζεται εκατομμύρια συναλλαγές κάθε μέρα.

● Το Stellar έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλα τα χρηματοοικονομικά συστήματα του κόσμου να μπορούν να συνεργάζονται σε ένα ενιαίο δίκτυο

STELLAR  BLOCKCHAIN

● Μια τεχνολογία πληρωμών που στοχεύει στη σύνδεση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και στη δραματική μείωση του κόστους και του χρόνου που απαιτείται για τις διασυνοριακές μεταφορές

● Σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα άλλα συστήματα blockchain, το Stellar μπορεί να συνδεθεί με τελικά σημεία του πραγματικού κόσμου, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μετατρέψουν τις ψηφιακές αναπαραστάσεις των χρημάτων τους σε κάτι που μπορούν πραγματικά να ξοδέψουν

● Ασφαλής, αποκεντρωμένη, διαφανής, γρήγορη τακτοποίηση, χαμηλό κόστος

● Στο τέλος, όλοι στον κόσμο πρέπει να μπουν στο QFS μέσω του Stellar. Δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό!

ΑΛΥΣΙΔΑ STELLAR BLOCK

Γιατί ο θάνατος του BTC και του ETH

● Ούτε υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα ούτε περιλαμβάνονται στο πρότυπο ISO 20022

● Και τα δύο χρησιμοποιούνται σε εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών, όπλων και σε πολλές άλλες άθλιες δραστηριότητες

● Διακοπή λειτουργίας εξόρυξης BTC σε όλο τον κόσμο

● Αργή και ακριβή

● Το Bitcoin χρησιμοποιεί πολύ ηλεκτρική ενέργεια (ενσύρματο)

● Δολάριο Rothschild συνδεδεμένο και με το Tether, συνδεδεμένο με τις ΗΠΑ

● Ποιος έφτιαξε το Ethereum; JP Morgan.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΥΚΝΟ

● Ο μαύρος κύκνος είναι ένα απρόβλεπτο γεγονός που είναι πέρα ​​από αυτό που συνήθως αναμένεται από μια κατάσταση και έχει δυνητικά σοβαρές συνέπειες. Τα γεγονότα του μαύρου κύκνου χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους σπανιότητα, τον σοβαρό αντίκτυπο και την ευρεία επιμονή τους που ήταν προφανείς εκ των υστέρων.

● Ενεργοποιημένο από το πρωτόκολλο 19, το συμβάν του μαύρου κύκνου θα είναι η αρχή του νέου δικτύου νομισματικής οικογένειας φλόγας ISO. Όλα είναι έτοιμα για αλλαγή

● Από > Προς:

● Swift > Κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα

● BTC > Μέταλλα που υποστηρίζονται από ρυθμιζόμενα στοιχεία ενεργητικού ISO Blockchain

● MSM > Starlink και Odin Project

● $€ > Χρυσός

● Σκοτάδι προς Φως

XRP – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

● Ψηφιακό νόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό

● Μέλος του προτύπου ISO 20022

● Flare Network / XRP Ledger (XRPL)

● Ανήκει στην Ripple

● Το πιο πρακτικό ψηφιακό στοιχείο για εφαρμογές στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

● Οι συναλλαγές διευθετούνται στο XRP Ledger σε 3-5 δευτερόλεπτα

● Διασυνοριακός διακανονισμός συναλλαγών ιδρυμάτων

XRP – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

● AIIB = Asian Infrastructure Investment bank

● Ένα ίδρυμα, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα χωρών, που προσφέρει χρηματοδότηση και επαγγελματικές συμβουλές για τη βελτίωση της ανάπτυξης

● 93 χώρες μέλη

● Η πρωτοβουλία ξεκίνησε επίσημα από τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping σε κρατική επίσκεψη στην Ινδονησία τον Οκτώβριο του 2013

XLM – ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΣΗΜΙ

● Ψηφιακό νόμισμα με ασήμι

● Μέλος του προτύπου ISO 20022

● Διασυνοριακές πληρωμές

● Οι συναλλαγές διευθετούνται σε 3-5 δευτερόλεπτα

● Σχεδόν δωρεάν στη χρήση

● Συναλλαγές από αποβάθρα σε προκυμαία

● Stellar Blockchain στο Stellar Rede

XDC – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ

● Ψηφιακό νόμισμα με υποστήριξη χαλκού

● Μέλος του προτύπου ISO 20022

● Enterprise Ready Hybrid Blockchain για το παγκόσμιο εμπόριο και τα οικονομικά

● Η ταχύτερη και πιο ενεργειακά αποδοτική Consensus στον κόσμο

● Το Δίκτυο XDC

● Ο οργανισμός XinFin

IOTA – DIGITAL IRIDIUM

● Υποστηρίζεται από την Iridium

● Ένα δίκτυο για την ανταλλαγή αξίας και δεδομένων μεταξύ ανθρώπων και μηχανών

● Το IOTA είναι η ραχοκοκαλιά του IoT (Internet of Things)

● Διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην επόμενη βιομηχανική επανάσταση, επιτρέποντας οικονομικές σχέσεις μεταξύ μηχανών και συνδέοντας οικονομίες ανθρώπου και μηχανής

● Μηδενική χρέωση και γρήγορες συναλλαγές

ALGORAND – DIGITAL PALADIUM

● Ένα παγκόσμιο δίκτυο τεχνολογίας blockchain για την κλίμακα και την υποστήριξη Dapps (αποκεντρωμένες εφαρμογές blockchain) και έξυπνων συμβάσεων

● Οι υπηρεσίες καταναλωτικών προϊόντων (dapps) επιστρέφονται στους χρήστες

● Περισσότερες από 800 εταιρείες εργάζονται στο Algorand από το 2021

● Φιλοξενήστε έξυπνα συμβόλαια που μπορούν να διέπουν την ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ή ψηφιακές αναπαραστάσεις παγκόσμιων περιουσιακών στοιχείων

● Αντικαθιστά το Ethereum

Μάθετε πώς μια κρυφή εφεύρεση από τον Ψυχρό Πόλεμο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το λογαριασμό της ενέργειας σας σε μια νύχτα


Πορτοφόλι LOBSTR

● Ψηφιακή αγορά χρηματιστηρίου εμπορευμάτων συνδεδεμένη με την αλυσίδα μπλοκ Stellar

● Ένα ασφαλές διαδικτυακό πορτοφόλι για αγορά, αποθήκευση, εμπορία και ανταλλαγή Stellar Lumens (XLM) και άλλων αστρικών περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης

● Το LOBSTR είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες λύσεις για το Stellar με περισσότερους από 200.000 χρήστες

● Αγορά, αποθήκευση και εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Αγοράστε, ανταλλάξτε ή ανταλλάξτε Lumens (XLM) και άλλα Stellar Assets ή μεταφέρετε περιουσιακά στοιχεία από άλλα πορτοφόλια και ανταλλαγές στο πορτοφόλι Lobstr για αποθήκευση

● Αποκεντρωμένη διαπραγμάτευση. Άμεση πρόσβαση στο Stellar Decentralized Exchange (SDEX), ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε και να ανταλλάσσετε περιουσιακά στοιχεία Stellar απευθείας από την εφαρμογή πορτοφολιού σας

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ

● Το Γενικό Σχέδιο των Κινέζων Πρεσβυτέρων (Οικογένεια του Λευκού Δράκου) ενός Κέρματος ΧΡΥΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ για την Ελεύθερη Ανθρωπότητα είναι έτοιμο

● Ο χρυσός, που χρησιμοποιείται από Κινέζους ηλικιωμένους για τη δημιουργία αυτού του νέου ψηφιακού χρήματος QFS, παραμένει ως υποστήριξη για όλα τα νομίσματα στον κόσμο

● Υπάρχει πολύς χρυσός ή περιουσιακά στοιχεία για την υποστήριξη αυτών των νομισμάτων, στην πραγματικότητα, υπεραρκετά για να υλοποιηθεί ένα νέο νομισματικό σύστημα QFS για ολόκληρο τον κόσμο και να πλημμυρίσει με ψηφιακό χρήμα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία

ΔΗΝΑΡΙΟ, ΝΤΟΝΓΚ ΚΑΙ ΖΙΜ

● Ιρακινό Δηνάριο, Βιετναμέζικο Ντονγκ και Νόμισμα Ζιμπάμπουε   (τραπεζογραμμάτια τρισεκατομμυρίων δολαρίων Ζιμπάμπουε «AA» 2008/2009.)

● Τα κεφάλαια για την ανταλλαγή αυτών των νομισμάτων πρέπει να καταβάλλονται στους Humanitarians μέσω λογαριασμών δομημένης πληρωμής QFS στο όνομά τους. Η δομημένη διαδικασία πληρωμής διαχειρίζεται η Συμμαχία.

Οι πληρωμές σας για δομημένες πληρωμές εξέρχονται από αυτόν τον λογαριασμό μέσω CBDC (ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας) ή μέσω ψηφιακών στοιχείων στο Stellar Network και του ηλεκτρονικού πορτοφολιού blockchain QFS, όπως το f.ex Lobstr. Αυτά τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα για άμεση χρήση χωρίς περιορισμούς από εξωτερικές δυνάμεις.

ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ (μάρκες)

● Ένα απλό και ασφαλές Stellar Wallet. Ένα ασφαλές διαδικτυακό πορτοφόλι για αγορά, αποθήκευση, εμπορία και ανταλλαγή Stellar Lumens (XLM) και άλλων Stellar Crypto Assets. Το LOBSTR είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες λύσεις για το Stellar με περισσότερους από 200.000 χρήστες

● Αγοράστε, αποθηκεύστε και ανταλλάξτε το Crypto•Αγοράστε, ανταλλάξτε ή ανταλλάξτε Lumens (XLM) και άλλα αστρικά περιουσιακά στοιχεία ή μεταφέρετε περιουσιακά στοιχεία από άλλα πορτοφόλια και ανταλλακτήρια στο πορτοφόλι Lobstr για αποθήκευση Αποκεντρωμένες συναλλαγές. Άμεση πρόσβαση στο Stellar Decentralized Exchange (SDEX), ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε και να ανταλλάσσετε περιουσιακά στοιχεία Stellar απευθείας από την εφαρμογή πορτοφολιού σας

● Παρακολούθηση τιμών. Δείτε την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας με την πάροδο του χρόνου, παρακολουθήστε τις τιμές και ρυθμίστε ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν η αγορά μετακινεί τον Ασφαλή χώρο αποθήκευσης. Για μέγιστη ασφάλεια, μπορείτε να διαμορφώσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) και να διαμορφώσετε το Multisig. Είστε το μόνο άτομο που μπορεί να έχει πρόσβαση στα χρήματά σας.

ΠΟΡΟΙ

● Εκατοντάδες ώρες δικής σας έρευνας τα τελευταία 2 χρόνια

● Whiplash347

● Danielle Stotijn

● XRP NESARA-GESARA QFS 3.0

● qfs1776.com

● Πρωτοβουλία QSI

● Κοσμική Δύναμη Φωτός

● XX_1133_1221_11

● Ντέιβιντ Στρέιτ

● www.iso.org

● XRPQFSTeam1

● Μισέλ Φίλντινγκ

● Μέλι καρμίνης

● Ismael Perez

Συμπέρασμα: Ο ρόλος σας στη νέα οικονομική εποχή

Καθένας από εμάς έχει ένα ρόλο να παίξει σε αυτή τη νέα οικονομική εποχή. Είτε είστε έμπειρος επενδυτής είτε κάποιος που απλά θέλει να τα βγάλει πέρα, οι αλλαγές που διαμορφώνονται θα αγγίξουν τη ζωή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για να είσαι ζωντανός, γεμάτος υποσχέσεις και δυνατότητες.

Στο τέλος, θυμηθείτε, αυτή η Μεγάλη αφύπνιση για τη Συνείδηση ​​της Ενότητας δεν αφορά μόνο νέες τεχνολογίες, πρωτόκολλα ή κανονισμούς. Είναι για εμάς - όλους μας, μαζί. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός κόσμου ευημερίας, αγάπης και ενότητας. Ένας κόσμος που όλοι μπορούμε να είμαστε περήφανοι που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Αυτή δεν είναι μόνο η ιστορία μιας οικονομικής επανάστασης. Αυτή είναι η ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης. Καλως ήρθατε στη νέα γενιά!Πηγή: https://amg-news.com/boom-gesara-qfs-gcr


1 σχόλιο:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Όλο αυτό δείχνει υλοποίηση των σχεδίων τους. Δίνουν τροφή στον κόσμο να δεχθεί τα πάντα μέσω της κάλυψης που λέγετε nessara.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters