Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η παγκόσμια αρπαγή εξουσίας προχωρά στα τελικά στάδια

 

Ανάλυση από τον Δρ Joseph Mercola

15 Σεπτ. 2023

————————–

Σύνδεσμος για συνέντευξη τής Meryl Nass: https://rumble.com/v3dy6zo-bio-warfare-expert-exposes-w.h.o.-pandemic-treaty-threat.html

Στην παραπάνω συνέντευξη της 1ης Σεπτεμβρίου 2023 στο Highwire, η Dr. Meryl Nass, ειδικός σε θέματα βιολογικού πολέμου και επιδημιών, εκθέτει την απειλή που συνιστά η συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την πανδημία και οι τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών

Υγείας (ΔΚΥ), οι οποίες προσθέτουν και ενισχύουν περαιτέρω τις εξουσίες του ΠΟΥ στο πλαίσιο της συνθήκης. Η ατζέντα του ΠΟΥ “Μία και Μόνο Υγεία” αποτελεί επίσης μέρος αυτής της αρπαγής εξουσίας.

Η Nass δημοσίευσε επίσης πρόσφατα ένα άρθρο με τίτλο “Η προτεινόμενη συνθήκη του ΠΟΥ θα αυξήσει τις ανθρωπογενείς πανδημίες” , στο οποίο εξετάζει την ιστορία του βιολογικού πολέμου και τον ρόλο τής “έρευνας στην επαύξηση λειτουργικότητας”, το πού βρισκόμαστε τώρα και ποιο είναι το σχέδιο των διεθνιστών για το μέλλον μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβουν όλοι ποιο είναι το σχέδιο, γιατί μπορούμε να το σταματήσουμε μόνο απορρίπτοντάς το μαζικά.

 

Η Nass διώκεται από το παράνομο κρατικό ιατρικό συμβούλιο

Αλλά πρώτα, η Nass παρέχει μια ενημέρωση για την προσωπική της κατάσταση. Τον Ιανουάριο του 2022, το ιατρικό συμβούλιο του Μέιν ανέστειλε την ιατρική άδεια της Nass, για διάδοση “παραπληροφόρησης για το COVID” και τη συνταγογράφηση ιβερμεκτίνης. Την διέταξαν επίσης να υποβληθεί σε ψυχολογική αξιολόγηση από ψυχολόγο που θα επέλεγε το συμβούλιο. Η Nass αρνήθηκε.

Όπως επισημαίνει η ίδια στη συνέντευξη, η “παραπληροφόρηση” αναφέρεται σε πληροφορίες που μπορεί να είναι λανθασμένες ή ανακριβείς, αλλά το να κάνεις λάθος δεν είναι έγκλημα – όσο κι αν η κυβέρνηση θέλει να σε κάνει να νομίζεις ότι είναι.

Υπάρχει λόγος που υπάρχει η Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος, σχετικά με την ελευθερία του λόγου. Η κυβέρνηση δεν έχει το νόμιμο δικαίωμα να καταστέλλει τον λόγο μας, και το ιατρικό συμβούλιο είναι μια κρατική κυβερνητική υπηρεσία. Έτσι, λογοκρίνοντας τους γιατρούς όπως την Nass και τιμωρώντας τους επειδή λένε τη γνώμη τους και μοιράζονται ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα, στην πραγματικότητα είναι αυτοί που παραβιάζουν το νόμο.

Η Nass δεν το δέχθηκε, επειδή δεν υπάρχει νόμος κατά της ανταλλαγής πληροφοριών, ακόμη και αν υπάρχει υποψία ότι είναι λανθασμένες ή μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι λάθος. Και, σε αυτή την περίπτωση, το συμβούλιο στην πραγματικότητα την τιμωρεί επειδή μοιράστηκε αλήθειες.

Έτσι, στα μέσα Αυγούστου του 2023, η Nass μήνυσε το ιατρικό συμβούλιο του Μέιν, και κάθε μέλος του συμβουλίου με την προσωπική του ιδιότητα, για παραβίαση των δικαιωμάτων της στην ελευθερία του λόγου.

“Το να μου λες ότι δεν μπορώ να μιλήσω για το εμβόλιο ή ότι δεν μπορώ να μιλήσω για τη θεραπεία του COVID ή για τις μάσκες ή για το κράτημα απόστασης, ακόμη και όταν τα πράγματα που έλεγα βασίζονταν σε δημοσιευμένη ιατρική βιβλιογραφία, αποτελεί παραβίαση της Πρώτης Τροπολογίας”, δήλωσε η Nass σε δήλωσή της.

“Η πολιτειακή κυβέρνηση και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν επιτρέπεται να περιορίζουν τον λόγο των ανθρώπων. Έτσι, επιζητάμε μια ένορκη δίκη για να δούμε αν το Συμβούλιο Ιατρικών Αδειών είναι ένοχο για μια κακόβουλη πολιτική δίωξη και στοχοποίησή μου”.

 

Το σχέδιο σε αδρές γραμμές

Ποιο είναι λοιπόν το σχέδιο των διεθνιστών για το μέλλον μας; Συνοπτικά με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις: παγκόσμια κυριαρχία από τους λίγους και απόλυτος έλεγχος των μαζών.

Όπως εξήγησε η Nass, η πανδημία COVID μάς έδειξε ότι η τεχνοκρατική συμμορία έχει τον έλεγχο των περισσότερων, αν όχι όλων, των δυτικών κυβερνήσεων. Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ καυχιόταν ακόμη και για το πώς οι Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του έχουν “διεισδύσει” στις κυβερνήσεις του κόσμου.

Η τεχνοκρατική συμμορία έχει επίσης τον έλεγχο της γραφειοκρατικής δομής του ΠΟΥ. Το 85 % της χρηματοδότησης του ΠΟΥ προέρχεται από ιδιωτικούς φορείς, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας προορίζεται για συγκεκριμένα προγράμματα. “Έτσι, ο ΠΟΥ ανήκει ήδη σε ιδιωτικά συμφέροντα”, λέει η Nass.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, ο λόγος που η πανδημία COVID πήγε τόσο άσχημα είναι επειδή τα έθνη απέτυχαν να συνεργαστούν. Ως εκ τούτου, λέει το σκεπτικό, χρειαζόμαστε μια διεθνή συνθήκη που θα συγκεντρώνει τις εξουσίες αντιμετώπισης της πανδημίας στον ΠΟΥ. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι τα περισσότερα έθνη ακολούθησαν τις παράλογες και αντιεπιστημονικές συστάσεις του ΠΟΥ. Η ανικανότητά του – είτε σκόπιμη είτε όχι – είναι αυτή που κατέστρεψε οικονομίες και οδήγησε σε άσκοπους θανάτους.

Με βάση το τρέχον προσχέδιο της Συνθήκης και τις προτεινόμενες τροποποιήσεις της ΔΥΑ, είναι σαφές ότι οι εμβολιασμοί με βάση το mRNA θα είναι υποχρεωτικοί στο πλαίσιο της δομής εξουσίας του ΠΟΥ, και αυτά τα εμβόλια θα παρασκευάζονται σε 100 ημέρες αντί για 10 χρόνια, παρακάμπτοντας τις μελέτες σε ανθρώπους και περικόπτοντας τις μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας στο τελείως ελάχιστο.

Ο ΠΟΥ θα αποφασίζει επίσης ποια φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επείγουσες ιατρικές καταστάσεις και ποια δεν μπορείτε να έχετε. Με άλλα λόγια, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ θα αποφασίζει για την υγειονομική περίθαλψη κάθε ατόμου σε κάθε χώρα-μέλος και ο τοπικός σας γιατρός θα υποχρεούται να ακολουθεί τα διατάγματά του. Δεν θα έχετε πλέον καμία ιατρική ελευθερία ή σωματική αυτονομία.

Τα έθνη θα αναγκαστούν επίσης να εφαρμόσουν μαζικά προγράμματα βιοεπιτήρησης σε εθνικό επίπεδο για τον εντοπισμό πιθανών παθογόνων μικροοργανισμών με πανδημικό δυναμικό. Αυτό θα περιλαμβάνει την εξέταση και τον μοριακό έλεγχο (PCR) σε ανθρώπους, οικόσιτα ζώα, αγροτικά ζώα, άγρια ζώα, αγροκτήματα, εργοστάσια, λύματα και πολλά άλλα, και οι πιθανότητες να βρεθεί ένα παθογόνο με πανδημικό δυναμικό αν το ψάξουν σε κάθε γωνιά του κόσμου είναι 100%.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ θα έχει στη συνέχεια την αποκλειστική αρμοδιότητα να κηρύξει μια πανδημία ή ακόμη και μια πιθανή πανδημία, οπότε όλες οι εξουσίες λήψης αποφάσεων θα υπάγονται στον ΠΟΥ. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πρότυπα που πρέπει να πληρούνται ώστε να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία.

Με τον τρόπο που είναι γραμμένα αυτά τα έγγραφα, ο γενικός διευθυντής μπορεί να ενεργεί ακόμη και με βάση κάτι που ισοδυναμεί με φήμη. Δεν χρειάζεται να έχει αποδείξεις ότι μια πανδημία είναι επικείμενη ή σε εξέλιξη. Μπορεί να ενεργήσει βάσει υποψίας. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι η συνθήκη θα είναι σε ισχύ συνεχώς, οπότε ο γενικός διευθυντής δεν χρειάζεται καν να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θα έχει την εξουσία να υπαγορεύει τη δημόσια υγεία ακόμη και όταν δεν υπάρχει πανδημία. Τόσο μακριά πάει αυτή η συνθήκη.

Τα κράτη θα υποχρεούνται επίσης να παρακολουθούν και να λογοκρίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αφήγημα του ΠΟΥ θα είναι το μόνο που θα επιτρέπεται. Το YouTube έχει ήδη εφαρμόσει αυτή την πολιτική, παρόλο που η συνθήκη δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ.

 

Η ιστορία του βιολογικού πολέμου και πώς φτάσαμε ως εδώ

Η Nass εξετάζει επίσης την ιστορία των βιολογικών όπλων και γιατί βρισκόμαστε τώρα σε μια κατάσταση όπου οι περισσότερες πανδημίες που έχουν εμφανιστεί είναι βασικά το αποτέλεσμα της ανάπτυξης βιολογικών όπλων.

Το 1969, ο πρόεδρος Νίξον ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα τερμάτιζαν το επιθετικό πρόγραμμα βιολογικού πολέμου. Αυτή ήταν μια στρατηγική και όχι μια κίνηση αλτρουιστική, επειδή οι ΗΠΑ ήταν πολύ πιο μπροστά από άλλα έθνη όσον αφορά τα χημικά και πυρηνικά όπλα. Με την απαγόρευση των βιολογικών όπλων, τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν με σχετικά απλό και φθηνό τρόπο, οι ΗΠΑ θα αποκτούσαν ένα στρατηγικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια σκηνή.

Ο Νίξον δρομολόγησε την πρώτη παγκόσμια συνθήκη για την αποτροπή της δημιουργίας και της χρήσης βιολογικών όπλων το 1972. Η Σύμβαση για τα βιολογικά όπλα τέθηκε σε ισχύ τρία χρόνια αργότερα, το 1975. Ωστόσο, το 1973 ανακαλύφθηκε η γενετική μηχανική, η οποία επέτρεψε ξαφνικά στις ΗΠΑ να αποκτήσουν ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα που θα μας επέτρεπε να κατασκευάσουμε καλύτερα και ακριβέστερα βιολογικά όπλα.

Το πρόβλημα με τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα είναι ότι δεν υπάρχει επιβολή. Για να είναι αποτελεσματική και επαληθεύσιμη, ένα έθνος πρέπει να μπορεί να αμφισβητήσει ένα άλλο έθνος και να έχει το δικαίωμα να διενεργεί επιθεωρήσεις και να προσθέτει κυρώσεις σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης. Όμως αυτή η μέθοδος επιβολής δεν συμπεριλήφθηκε και οι ΗΠΑ έχουν μπλοκάρει όλες τις προσπάθειες να προστεθούν άρθρα επιβολής στη συνθήκη από το 1991. Έτσι, όπως εξηγεί η Nass:

«Υπό το πρόσχημα της αμυντικής προετοιμασίας κατά του βιολογικού πολέμου και των πανδημιών, τα έθνη έχουν διεξαγάγει έρευνα και ανάπτυξη “διπλής χρήσης” (τόσο επιθετική όσο και αμυντική), η οποία έχει οδηγήσει στη δημιουργία πιο θανατηφόρων και πιο μεταδοτικών μικροοργανισμών. Και χρησιμοποιώντας νέες διατυπώσεις για να εμποδίσουν να ελεγχθεί αυτή η προσπάθεια, η έρευνα για τον βιολογικό πόλεμο ονομάστηκε “έρευνα στην επαύξηση της λειτουργικότητας”.»

Ο SARS-CoV-2, για παράδειγμα, φαίνεται να είναι το άμεσο αποτέλεσμα της τέτοιας έρευνας. Όπως σημειώνει η Nass, έχει “ασυνήθιστες ομολογίες (πανομοιότυπα μικρά τμήματα νουκλεοτιδίων) με τους ανθρώπινους ιστούς και τον ιό [τυ AIDS] HIV, οι οποίες μπορεί να προκάλεσαν ή να συνέβαλαν στο αυτοάνοσο όψιμο στάδιο της ασθένειας, στην εξασθενημένη ανοσολογική απόκριση και στο μακροχρόνιο COVID”.

Ως εκ τούτου, ο SARS-CoV-2 είναι ένα βιολογικό όπλο. Ο David Martin, Ph.D., έχει κι αυτός δώσει πολλές συνεντεύξεις, ομιλίες και διαλέξεις εκθέτοντας το COVID-19 ως έγκλημα βιολογικού πολέμου:

https://rumble.com/v2r01eg-dr.-david-martin-exposing-covid-as-a-biological-warfare-crime.html

 

Χρηματοδοτούμε τη δημόσια υγεία ή την ανάπτυξη βιολογικών όπλων;

Όπως σημειώνεται στο άρθρο της Nass, η χρηματοδότηση για φυσικές επιδημίες, όπως η εποχική γρίπη, έχει “μπει στο ίδιο σακί” με τη χρηματοδότηση της βιοάμυνας, γεγονός που αποκρύπτει από το έθνος μας το κόστος της ανάπτυξης βιολογικών όπλων, διότι στην πραγματικότητα η “βιοάμυνα” είναι “ανάπτυξη βιολογικών όπλων”.

Και, ενώ η ανάπτυξη βιολογικών όπλων είναι επικίνδυνη και παραβιάζει τη διεθνή συνθήκη, η βιοάμυνα είναι άχρηστη και πλήρης σπατάλη χρημάτων, οπότε είναι μια χαμένη υπόθεση για τους φορολογούμενους. Τον Μάρτιο του 2023, ο πρώην διευθυντής του CDC Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου δηλώνοντας ότι η έρευνα επαύξησης λειτουργικότητας δεν είχε ποτέ, εξ όσων γνωρίζει, οδηγήσει σε έστω και ένα ωφέλιμο φάρμακο, εμβόλιο ή θεραπευτικό προϊόν.

Με άλλα λόγια, ενώ διεξάγουν αυτή την έρευνα υπό το πρόσχημα της “άμυνας”, ολόκληρη η έρευνα επαύξησης λειτουργικότητας είναι έρευνα βιολογικών όπλων και δεν έχει καμία ευεργετική εφαρμογή στη δημόσια υγεία.

Η συνθήκη του ΠΟΥ κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, καθώς απαιτεί από τα κράτη μέλη να αναζητούν παθογόνους μικροοργανισμούς με δυνατότητα πρόκλησης πανδημίας και, όταν τους βρίσκουν, να τους μοιράζονται με όλους τους άλλους, καθώς και κάθε έρευνα που γίνεται πάνω σε αυτούς.

Έτσι, η συνθήκη του ΠΟΥ κυριολεκτικά προωθεί τη διάδοση των βιολογικών όπλων και ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην έρευνα και τη δοκιμή βιολογικών όπλων. Αυτό θα αφαιρέσει επίσης τη δυνατότητα να επιρρίπτεται η ευθύνη σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο έθνος για την έναρξη μιας πανδημίας (δηλ. την εξαπόλυση ενός βιολογικού όπλου), καθότι όλοι θα εργάζονται με τους ίδιους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Η συνθήκη απαιτεί επίσης από τα έθνη να εξαλείψουν τα διοικητικά εμπόδια προς την έρευνα επαύξησης λειτουργικότητας σε παθογόνους μικροοργανισμούς με πανδημικό δυναμικό, ενώ στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε πολύ πιο αυστηρούς κανονισμούς για αυτού του είδους τις εργασίες, αν θα ασχολιόμαστε καν με αυτές.

Έτσι, η συνθήκη του ΠΟΥ θα μας οδηγήσει στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που πραγματικά πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να αποτρέψουμε μελλοντικές πανδημίες. Για να τις αποτρέψουμε, πρέπει να σταματήσουμε την έρευνα επαύξησης λειτουργικότητας, διότι αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή πανδημίας εκεί έξω.

 

Η πανδημική ετοιμότητα είναι προπέτασμα καπνού

Ομοίως, η ιδέα ότι ο κόσμος μπορεί να προετοιμαστεί προκαταβολικά για μια παγκόσμια πανδημία είναι “ένα προπέτασμα καπνού πίσω από το οποίο κρύβεται μια φασιστική προσέγγιση στην κοινωνική διαχείριση”, γράφει η Nass. Προσθέτει:

“Δεν υπάρχει κανένας γνωστός τρόπος να αποτρέψουμε τις πανδημίες και οι μέθοδοι στις οποίες ξοδεύουν χρήματα οι κυβερνήσεις στην πραγματικότητα θα κάνουν το πρόβλημα πολύ χειρότερο. Η έννοια της ‘απόκρισης’ — η παρακράτηση φθηνών, διαθέσιμων γενόσημων φαρμάκων υπέρ της αστραπιαίας ανάπτυξης πατενταρισμένων φαρμάκων και εμβολίων τα οποία θα υποβάλλονται σε ελάχιστες δοκιμές, χωρίς νομική ευθύνη — είναι άλλη μια καταστροφή που ετοιμάζεται”.

 

Οι οργανισμοί υγείας μας μάς ξεπουλάνε

Είναι σημαντικό ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ – συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών υγείας μας – έχει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη και συγγραφή αυτών των προσχεδίων, τα οποία μας απογυμνώνουν από την εθνική μας κυριαρχία, την σωματική μας αυτονομία, μαζί με την ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία γενικότερα.

Πράγματι, οι τροποποιήσεις των ΔΥΑ αφαιρούν συγκεκριμένα την ανάγκη σεβασμού των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας των προσώπων” κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Η διαγραφή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, ωστόσο, και μετά από έντονη κριτική, η γλώσσα που “εγγυάται” τα ανθρώπινα δικαιώματα εισήχθη στο τελευταίο προσχέδιο (το προσχέδιο του Προεδρείου) της συνθήκης για την πανδημία.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι υγειονομικές υπηρεσίες μας δεν μας προστατεύουν. Ελέγχονται από ιδιωτικά, διεθνιστικά συμφέροντα και μας ξεπουλούν.

Αυτό το βλέπουμε επίσης στον τρόπο με τον οποίο οι αμερικανικές υπηρεσίες υγείας, όπως το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών και ο Οργανισμός Φαρμάκων (FDA), αρνήθηκαν να διορθώσουν την πορεία τους μόλις έγινε σαφές ότι τα εμβόλια COVID δεν εμπόδιζαν τη μόλυνση ή τη μετάδοση και προκαλούσαν ιστορικώς υψηλά ποσοστά τραυματισμών.

Αντ’ αυτού, διπλασίασαν τα ίδια και επέβαλαν εντολές και άρχισαν να πειράζουν τους αλγόριθμους των βάσεων δεδομένων για να αποκρύψουν την έκταση των τραυματισμών και των θανάτων. Ομοίως, ο ΠΟΥ εργάζεται για ένα διεθνές διαβατήριο εμβολίων, παρόλο που η όλη προϋπόθεση για αυτό έχει εξαλειφθεί. Εάν τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, τότε τι καλό κάνει η απόδειξη του “εμβολιασμού”;

Το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες. Όσα επιστημονικά στοιχεία κι αν τους παρουσίασαν, οι υγειονομικές αρχές αρνήθηκαν να παραδεχτούν ότι οι μάσκες δεν λειτουργούν και πίεσαν να φοράμε δύο ή τρεις μάσκες αντί για μία. Και τι μπορούμε να πούμε για την διεθνή σύσταση να αντιμετωπίζεται η λοίμωξη μόνο όταν έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο; Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις στην ιατρική να αντιμετωπίζεις μια κατάσταση όσο το δυνατόν νωρίτερα, ειδικά όταν πρόκειται για λοιμώξεις.

Όπως σημείωσε η Nass, “δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία γι’ αυτό: Οι οργανισμοί υγείας μας είναι ένοχοι για παράβαση καθήκοντος, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και σκόπιμη πρόκληση βλάβης στους ίδιους τους πληθυσμούς τους”.

Όλοι οι βασικοί κανόνες της ιατρικής πετάχτηκαν στα σκουπίδια κατά τη διάρκεια του COVID, και, υπό την Πανδημική Συνθήκη, η κοινή λογική και τα βασικά ιατρικά δεδομένα θα εκδιωχθούν για πάντα. Η Nass αναλύει πολύ περισσότερα στο άρθρο της, γι’ αυτό σας προτρέπω να το διαβάσετε στο σύνολό του.

 

Το χρονοδιάγραμμα

Οι τροποποιήσεις των ΔΥΑ θα απαιτούν μόνο την ψήφο του 50% όσων παρευρίσκονται στην αίθουσα τη στιγμή της ψηφοφορίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην ετήσια συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, από τις 22 έως τις 24 Μαΐου 2024. Οι τροποποιήσεις θα τεθούν σε ισχύ 10 μήνες αργότερα για κάθε χώρα που δεν θα επιλέξει να εξαιρεθεί. Τα έθνη που δεν έχουν επισήμως επιλέξει να αποχωρήσουν θα δεσμεύονται τότε από τους νέους όρους που προβλέπονται στις τροποποιήσεις. Η Πανδημική Συνθήκη θα ψηφιστεί κι αυτή κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου. Θα απαιτήσει ψήφο δύο τρίτων υπέρ από τα μέλη που βρίσκονται στην αίθουσα και θα τεθεί σε ισχύ μόλις την επικυρώσουν 30 έθνη.

Τριάντα ημέρες μετά από αυτό, η συνθήκη θα τεθεί σε ισχύ για όλα τα έθνη που έχουν υπογράψει. Κάθε έθνος που δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη θα αποκλείεται από τους όρους της. Όσοι υπογράψουν τη συνθήκη θα πρέπει να περιμένουν τρία χρόνια για να μπορέσουν να βγουν.

 

Το Άνοιγμα προς την Ελευθερία 

Για να αποτρέψει αυτόν τον εφιάλτη, η Nass έχει ιδρύσει μια νέα οργάνωση με την ονομασία Άνοιγμα προς την Ελευθερία (doortofreedom.org), η οποία επιδιώκει να ενημερώσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για το ότι η Πανδημική Συνθήκη και οι τροποποιήσεις των ΔΚΥ θα αλλάξουν τη ζωή όπως την ξέρουμε και θα μας αφαιρέσουν κάθε ίχνος ελευθερίας.

Η οργάνωση Άνοιγμα προς την Ελευθερία δημιούργησε μια αφίσα για να εξηγήσει τις επιπτώσεις που θα έχουν η Πανδημική Συνθήκη και οι τροποποιήσεις των ΔΥΑ. Παρακαλούμε κατεβάστε αυτή την αφίσα και μοιραστείτε την με όλους όσους γνωρίζετε. Βάλτε την επίσης σε δημόσιες πινακίδες και σε μέρη όπου οι κοινότητες μοιράζονται πληροφορίες.

 

Άλλα στοιχεία δράσης

Ενώ η κατάσταση φαίνεται απίστευτα ζοφερή, η Nass επιμένει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε την αρπαγή της εξουσίας από τον ΠΟΥ, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Καλέστε τον βουλευτή ή τη βουλευτίνα σας και παροτρύνετέ τους να υποστηρίξουν το νομμοσχέδιο H.R.79 – The WHO Withdrawal Act, που εισήγαγε ο βουλευτής Andy Biggs, το οποίο ζητά την αποχρηματοδότηση και την έξοδο των ΗΠΑ από τον ΠΟΥ. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, έχει 51 συνυποστηρικτές, όλοι τους Ρεπουμπλικάνοι. Δεν μπορούμε να περάσουμε αυτό το νομοσχέδιο χωρίς τους Δημοκρατικούς, οπότε πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν τι διακυβεύεται.

Ο Συνασπισμός για την Ανεξαρτησία διευκολύνει όλους να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. Η σελίδα του Συνασπισμού, με τίτλο “Βοηθήστε την Βουλή να Αποχρηματοδοτήσει τον Π.Ο.Υ.”, θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε με όλους τους εκλεγμένους βουλευτές σας με λίγα μόνο κλικ. Απλώς συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο, κάντε κλικ στο κουμπί υποβολής και τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν για να σας αντιστοιχίσουν με τους εκλεγμένους βουλευτές σας.

Επίσης παροτρύνετε τον βουλευτή ή τη βουλευτίνα σας να υποστηρίξουν το νομοσχέδο H.R.1425,το οποίο θα απαιτούσε την έγκριση της Πανδημικής Συνθήκης από τη Γερουσία. Αυτή τη στιγμή έχει 27 συνυποστηρικτές.

Καλέστε τους γερουσιαστές σας και παροτρύνετέ τους να υποστηρίξουν την Γερουσιακή εκδοχή του νομοσχεδίου H.R.1425, η οποία είναι η S.444 με τίτλο “Νομοσχέδιο περί της Μη Σύναψης Συνθήκης Πανδημικής Ετοιμότητας από τον Π.Ο.Υ. Χωρίς Προηγούμενη Έγκριση από τη Γερουσία”. Αυτή τη στιγμή έχει 47 συνυποστηρικτές.

Μοιραστείτε την εκπαιδευτική αφίσα της οργάνωσης Door To Freedom οπουδήποτε μπορείτε, και κατευθύνετε τους στο doortofreedom.org για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, μοιραστείτε, μοιραστείτε, μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με τις τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας και τον τρόπο με τον οποίο θα καταστρέψουν την εθνική κυριαρχία και θα αυξήσουν την επιτήρηση και τη λογοκρισία. Μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περίληψη εδώ: https://doortofreedom.org/2023/07/14/what-are-the-international-health-regulations/

 

πηγή: Mercola

https://articles.mercola.com/

μετάφραση: Κίμων Πετρόχειλος, www.youtubetranslations.gr

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters