Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ "ΓΕΓΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ. Πρώτη δημοσίευση 23/5/2013

[Οι περισσότεροι αγνοούν τις παρακάτω πληροφορίες που αναφέρονται αποκλειστικά στο "ΓΕΓΟΝΟΣ" οι οποίες είναι ζωτικότατης σημασίας για όλους ανεξαρτήτως και παρουσιάζονται σε αυτό το κείμενο-σύνθεση της Τherese Zumi Sumner από ενημερώσεις του Cobra καθώς και από άλλες διαφορετικές πηγές.]


Καμία ανθρώπινη αρχή δε θα αποφασίσει πότε αυτό πρόκειται να συμβεί. Η τελευταία λέξη, πότε το «ΓΕΓΟΝΟΣ» πρόκειται να συμβεί έρχεται κατευθείαν από Την Πηγή. Αυτό είναι ένα Γεγονός Κοσμικής Σημασίας. Ο τελευταίος πλανήτης κάτω από τη λαβή των σκοτεινών δυνάμεων πρόκειται να απελευθερωθεί και αυτό πρόκειται να στείλει κυματισμούς Φωτός σε όλο το Γαλαξία.


 Ακριβώς πριν από το «ΓΕΓΟΝΟΣ», η Πηγή θα στείλει έναν παλμό Φωτός μέσω της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και οι Πλειάδειοι θα αναθέσουν στο Κίνημα Αντίστασης να χρησιμοποιήσει 300 πράκτορες τους στην επιφάνεια του πλανήτη, για να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους-κλειδιά στο εσωτερικό του στρατού και στα σώματα επιβολής του νόμου, και τότε η επιχείρηση θα ξεκινήσει.


   Αφού η επιχείρηση ολοκληρωθεί με επιτυχία, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να επωφεληθούν της κατάστασης στήνοντας τη δική τους κυβέρνηση, να κατασχέσουν κεφάλαια κ.α.... Επειδή θα έχει ληφθεί μέριμνα για τη σκοτεινή κλίκα (Cabal), αυτό δεν σημαίνει ότι η ανθρώπινη απληστία και δίψα για εξουσία, θα έχει εξολοθρευτεί. Είναι απλά μέρος του χαρακτήρα ενός ορισμένου ποσοστού του πληθυσμού των αδιαφώτιστων ανθρώπων. Να είστε βέβαιοι ότι το Κίνημα της Αντίστασης γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι ενέργειές τους παρακολουθούνται και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την κατάσταση.


  Μέχρι να επιτευχθεί ένας ορισμένος βαθμός συνειδητοποίησης του πλανήτη, το Κίνημα της Αντίστασης θα πρέπει να εργάζεται παρασκηνιακά για το καλό της ανθρωπότητας. Σε ένα ορισμένο σημείο, πιθανότατα όχι πολύ καιρό πριν από την Πρώτη Επαφή με τους θετικούς εξωγήινους, θα κάνουν οι ίδιοι δημόσια την παρουσία τους.


   Έχουν δημιουργήσει ένα ταμείο 120 τρις δολαρίων, τα οποία θα πρέπει να δοθούν στην ανθρωπότητα μαζί με άλλα πακέτα ευημερίας. Έχουν στην κατοχή τους πολύ προηγμένες τεχνολογίες, κυρίως εξωγήινης προέλευσης. Θα παράσχουν κάποια παρασκηνιακή βοήθεια στην προώθηση προς τα εμπρός 6.000 εφευρέσεων που αναπτύχθηκαν από ιδιοφυΐες σε όλο τον κόσμο και στη συνέχεια κατεστάλησαν από τη Cabal. Μετά από αυτό, θα εισαγάγουν ορισμένες από τις δικές τους τεχνολογίες που είναι ακόμα πιο προχωρημένες.
                         ΤΟ ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ 3D ΓΗΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Αυτό δεν θα είναι μια 3D επανάσταση Γήινου τύπου όπου θα υπάρχουν κίνδυνοι για τη ζωή αθώων ανθρώπων. Για το λόγο αυτό και μόνο το λόγο αυτό -ότι θα υπάρξει μια ειρηνική μετάβαση από την παλιά 3D πραγματικότητα σε ένα Νέο Κόσμο μέσα σε μια μέρα- απαιτείται το είδος της ακρίβειας που μόνο η Κεντρική Πηγή μπορεί να αποφασίσει σχετικά.


   Είναι πλέον καιρός για τον καθένα σε αυτόν τον πλανήτη να καταλάβει ότι αυτή η μελλοντική Χρυσή Εποχή που έρχεται στην ύπαρξη ΔΕΝ είναι στα χέρια μερικών τρελών ανθρώπων που μπορεί να πάρουν λάθος αποφάσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε αιματοχυσία.


  Αυτό το ερχόμενο ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ δεν θα είναι μια αιματηρή επανάσταση, αλλά θα είναι - την ημέρα που η Πηγή αποφασίσει- μια 24ωρη ημέρα, κατά την οποία όλος ο κόσμος θα είναι ενημερωμένος ότι υπάρχει τώρα, Ειρήνη στη Γη, και μια επιστροφή του Παραδείσου στη Γη, και τότε όλοι θα χρειαστούμε, όλη τη βοήθεια που μπορούμε να πάρουμε, από όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που εργάζονται σε κάθε τομέα κάτω από τον ήλιο για να χρησιμοποιήσουν τα μοναδικά ταλέντα τους προσφέροντας τα στο σύνολο, ώστε να δημιουργήσουν πραγματικά τη Nέα Γη μαζί .


  Έτσι τώρα θα πρέπει όλοι να προετοιμάζουμε όλους όσους γνωρίζουμε, για την ημέρα που τα ταλέντα τους πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για κάτι άλλο εκτός από το να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, κλπ.
Αυτό δεν είναι στα χέρια κινήσεων ή αποφάσεων του οποιουδήποτε πολιτικού οπουδήποτε -έτσι ας σταματήσουμε να σπαταλάμε την ενέργειά μας σε όλους τους προβληματισμούς αυτού του είδους- και ας σταματήσουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στις ΗΠΑ σαν να ήταν το μόνο σημαντικό μέρος στον πλανήτη.
                                               ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’

   Υπήρξε πάντα ένα σχέδιο. Στο Φωτεινό Κίνημα Αντίστασης έχουν σταθερά εργαστεί για την εκδήλωση του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’. Γνώριζαν πως υπήρχε ένας τρόπος για να ‘’χακάρουν’’ το Matrix (το πρόγραμμα του υπολογιστή που μας κρατά φυλακισμένους σε μια τεχνητή πραγματικότητα). Τώρα ξέρουμε, καθώς γράφω αυτό το άρθρο στις 02/03/2013, ότι τελικά το Matrix έχει καταρρεύσει και θα είναι πλέον μόνο θέμα χρόνου, για την τέλεια στιγμή ώστε να ξεκινήσει το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’. Το αυξανόμενο Φως φέρνει τώρα στην επιφάνεια τα πάντα, σε όλα τα είδη των επιπέδων που πρέπει να μεταμορφωθούν. Επειδή η Μήτρα (Matrix) έχει καταρρεύσει τώρα αυτό το Φως διαρκώς αυξάνεται καθημερινά και η αλλαγή είναι επικείμενη. Σιγά-σιγά μέρα με τη μέρα η ‘’Μήτρα’’ αποσυντίθεται. Τα αστρικά και αιθερικά πεδία δεν είναι ακόμη τέλεια. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την προστασία του Λευκού Φωτός, όταν αρνητικά πράγματα στα οποία δεν έχουμε τον έλεγχο μας βομβαρδίζουν.


   Ένα ζευγάρι παραδειγμάτων όπου το Φως αναδεικνύει την αλήθεια είναι η εκπληκτική γενναιότητα του βουλευτή Louis Laurent, με την εκπληκτική 13 λεπτών ομιλία του στο Βελγικό Κοινοβούλιο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες παραδείγματα παγκόσμια τώρα... Άλλο ένα είναι ο David Willcock με την έκθεση της Οικονομικής Τυραννίας  - την αλήθεια για όλο το χρυσό κλπ. σε αυτόν τον πλανήτη, που έχει πλέον αποδειχθεί σε περισσότερους από 120 εκατομμύρια ανθρώπους αυτή την εβδομάδα στη Ρωσία. Καθώς γράφω τώρα έχει κατά πάσα πιθανότητα ήδη μεταφραστεί στα αγγλικά. Στον David είπαν να μην πει για το τηλεοπτικό πρόγραμμα έως ότου παρουσιαστεί, καθώς ο ίδιος το γνώριζε αυτό για περίπου 6 εβδομάδες.                                              ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’

  Τι εννοείται με τον όρο Αναλαμπή Γεγονότος (Event Flash) είναι ακριβώς ότι μια αναλαμπή της Θείας Ενέργειας από την Πηγή, η οποία θα περνά μέσα από το Κεντρικό Ήλιο, και στη συνέχεια θα γίνει δεκτή από τον Γαλαξιακή Συνομοσπονδία (ειδικά τους Πλειάδειους) οι οποίοι με τη σειρά τους θα δώσουν την ευφυΐα στους Εργάτες του Φωτός μέσα στο Φωτεινό Κίνημα Αντίστασης (LRM). Κατά την παραλαβή των πληροφοριών, το LRM - περίπου 300 χειριστές, θα έλθουν σε επαφή με τις σκοτεινές δυνάμεις για να δουν αν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν. Εάν δεν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν, δεν θα περιλαμβάνονται.


  Όλα αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα. Από την στιγμή της Αναλαμπής εώς το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ θα διαρκέσουν 15 λεπτά!


  Δεν θα υπάρξει ανακοίνωση. Δεν θα υπάρχουν μέσα μαζικής ενημέρωσης που θα εμπλέκονται. Μόνο θα συμβεί. Αυτό θα είναι μια μεγάλη έκπληξη σε όλους και όχι τουλάχιστον μόνο στη Cabal. Αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Όταν συμβεί, θα αισθανθούμε μια ισχυρή ενέργεια.
                                             ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’
 
 Κατά τα τελευταία 25.000 χρόνια έχουμε βρεθεί μέσα σε μια ενεργειακή μαύρη τρύπα, μια χωροχρονική ανωμαλία λόγω των δραστηριοτήτων των σκοτεινών δυνάμεων. Το έτος 2012 σηματοδότησε την χρονιά που βγήκαμε από αυτή τη μαύρη τρύπα. Η στιγμή όπου βγήκαμε από τη μαύρη τρύπα, είναι γνωστή ως, ο Ορίζοντας του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έχουμε ξεχάσει τι είναι το Φως. Είναι πολύ πιο λαμπερό και εντυπωσιακό.  
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’ ΤΩΡΑ.
                                ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

   Η Ενεργοποίηση του Πλανητικού Φωτεινού Σώματος. Το Φωτεινό Κίνημα Αντίστασης έχει εργαστεί σταθερά και συνεχώς για να αναλάβει εκ νέου την Δίνη εβδομάδα μετά από εβδομάδα γύρω από τον πλανήτη. Σε κάθε ένα από τα συνέδρια του Cobra υπήρξαν επιτυχείς διαλογισμοί για την Δίνη. Πολλοί άνθρωποι βοηθούν με αυτή τη διαδικασία σε όλο τον κόσμο. Τη στιγμή κατά την οποία όλο το πλέγμα της ενέργειας θα είναι έτοιμο θα είμαστε έτοιμοι για την Αναλαμπή του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’.
                         ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ

  Κατά τις πρώτες ώρες και ημέρες του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’, δεν θα υπάρξει καμία εξωτερική πηγή για να σας πει τι να κάνετε... Αυτή θα είναι μια στιγμή που θα πρέπει να ακούσετε τα αληθινά συναισθήματά της καρδιάς σας και τη Διαίσθησή σας. Θα πρέπει να ‘’γνωρίζετε’’ τι πρέπει να κάνετε. Βασιστείτε στον εαυτό σας. Θα υπάρξουν πολλοί που θα αντιδρούν με φόβο και σύγχυση. Θα είστε ένας πυλώνας δύναμης σε αυτούς τους ανθρώπους. Βασιστείτε επάνω στη διάκρισή σας που θα χρειαστεί σε αυτή την εποχή της αλλαγής. Οι συμβουλές προς τους Εργάτες του Φωτός είναι απλές.


 1. Παραμείνετε ήρεμοι.

 2. Δώστε στους ανθρώπους ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - θα ακούσουν.
                   ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ

 Οι αρνητικές ομάδες των ανθρώπων που περιλαμβάνουν τους Ιησουίτες, τους Rothschild, τους Rockefellers και τους Illuminati περίπου 2.000 άνθρωποι θα αφαιρεθούν όλοι μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’.


  Οι σκοτεινές δυνάμεις θα συλλαμβάνονται και θα καταρρίπτονται από την εξουσία. Μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’, τα μέλη της Cabal θα ληφθούν στις φυλακές με μηδενική επαφή με τον εξωτερικό κόσμο, και θα απομονώνονται το ένα από τον άλλο. Μια διαδικασία επιδίκασης θα ξεκινήσει και αυτή θα περιλαμβάνει πληροφοριακά την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Θα είναι μια μαζική κάθαρση και δραματική διαδικασία επούλωσης για την ανθρωπότητα όπου θα δει αυτούς τους εγκληματίες να τελειώνουν και να λογοδοτούν για τις πράξεις τους. Τα περισσότερα μέλη της Cabal είναι ψυχοπαθείς, δηλαδή δεν είναι σε θέση να έχουν τα θετικά συναισθήματα και αντιδράσεις, που μας κάνουν ανθρώπινους.


  Η ανθρωπότητα στο σύνολό της θα αποφασίσει τι θα γίνει με αυτά τα άτομα, έτσι ώστε νέα ισορροπία να δημιουργηθεί. Αμνηστία θα χορηγηθεί σε ορισμένα από αυτά. Οι περισσότεροι από αυτούς θα πρέπει να ληφθούν για τον Κεντρικό Ήλιο να ανακυκλωθούν. Για περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το πώς η Cabal θα εξεταστεί μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ πηγαίνετε στο κείμενο με τίτλο «Αφαίρεση της Cabal» πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο με το άρθρο Cobra.https://universalblessing.blogspot.com/2020/07/blog-post_31.html

  
   Οι μαζικές συλλήψεις της Cabal δεν είναι απλώς μια φυσική επιχείρηση. Τόσοι πολλοί Εργάτες του φωτός (και σίγουρα κατανοητό για κάποιους που έχουν εργαστεί ημέρα και νύχτα γι 'αυτό εδώ και πολλά χρόνια), έχουν την αίσθηση της απογοήτευσης κατά τη διάρκεια των ‘’καθυστερήσεων’’, όπως θα μπορούσε κανείς να τις εκφράσει, ξανά και ξανά. Ωστόσο, ποτέ δεν υπήρξε μια ημερομηνία που αναφέρεται για το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ και λίγους μήνες πριν από την 21η Δεκεμβρίου 2012 ο Cobra μας ενημέρωσε ότι η 21/12 δεν θα είναι ημερομηνία του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’. Η καθυστέρηση υπήρξε επειδή η πνευματική υποστήριξη από πάνω, και από κάτω (Κοίλη Γη, εξελιγμένη κοινωνία κλπ.) και όχι τουλάχιστον μόνο εδώ στην επιφάνεια, ήταν αναγκαία, και τώρα είναι απαραίτητη, έτσι ώστε, όταν οι μαζικές συλλήψεις συμβούν οι ανθρώπινες μάζες δεν θα πανικοβληθούν.


  Σε ένα ορισμένο σημείο, οι ενέργειες του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου θα κάψουν διαπερνώντας όλα τα εμπόδια του Matrix στα αστρικά και αιθερικά πεδία και όλες οι αρνητικές οντότητες θα αφαιρεθούν. Θα πρέπει να αντικατασταθούν με τους αγγέλους και τους πνευματικούς οδηγούς όπως μια προφητεία όμορφα δηλώνει:


  
  «Το Δίκτυο πρέπει να καταρρεύσει, τελειώνει, το Φως εισέρχεται.

 Το τελικό βήμα είναι απλά να πέσει το Δίκτυο. Αυτό πρέπει να γίνει και γεγονότα στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σύντομα.

 Ο Ένας θα βάλει εμπρός όλη αυτή την ενέργεια για να καταστρέψει το ίδιο το Δίκτυο και γεγονότα θα ξεκινήσουν σχεδόν αμέσως.

 Τα προγράμματα δε θα έχουν καμία θέση για να κρυφτούν, ούτε πύλες, ούτε εξοπλισμό, τίποτα. Θα οδηγηθούν μακριά και ένα καιρικό μοτίβο Φωτεινότητας θα ξεκινήσει.»                                                   ΤΟ MATRIX ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ 
  
   Γνωρίζουμε τώρα ότι το "ΓΕΓΟΝΟΣ" είναι τόσο κοντά, επειδή ο Cobra μας ενημέρωσε μόνο μέρες πριν ότι η Μήτρα έχει καταρρεύσει. Έτσι, κάθε Εργάτης του Φωτός μπορεί να επιταχύνει τώρα τα πράγματα με τη συνεχή του προσπάθεια στον καθημερινό διαλογισμό για να "δει" και να υποστηρίξει τις Δυνάμεις του Φωτός στα αιθερικά, αστρικά πεδία που οδηγούν τις σκοτεινές οντότητες που υπάρχουν στο Φως. Λαμβάνουμε τακτικές ενημερώσεις από τον Cobra σχετικά με την παρούσα κατάσταση των συνεχιζόμενων εργασιών για να απαλλαγούμε από το αστρικό αιθερικό πεδίο γύρω από τη Γη των "Αρχόντων" οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν εκεί. Σημέρα (23/5/2013) μόλις λάβαμε μια ενημέρωση στην οποία μπορείτε να μεταβείτε εδώΤο "ΓΕΓΟΝΟΣ" δεν θα είναι για την 25η Μαΐου.
 

   Οι διαλογισμοί των Δινών (vortex) σε όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με τα Γαλαξιακά Σκάφη της οικογένειάς μας να αιωρούνται από πάνω, όπως επίσης και την Φωτεινή ενέργεια από την πεμπτοδιάστατη Κοινωνία των Αγκάρθιων και το Φωτεινό Κίνημα Αντίστασης κάτω από την επιφάνεια, έχουν δημιουργήσει ένα θετικό ενεργειακό δίκτυο. Αυτό έχει περαιτέρω εξισορροπηθεί και ενισχυθεί με την τοποθέτηση πολύτιμων κρυστάλλων σε συγκεκριμένες θέσεις κλειδιά. Όπως θα δείτε αν πάτε στον παραπάνω σύνδεσμο κάθε διαλογισμός δίνης μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο "ΓΕΓΟΝΟΣ". Η Πύλη που ανοίγει στις 25/5/2013 είναι εξαιρετικής σημασίας.

 
 

   Στις πρώτες ώρες του "ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ" οι Γαλαξιακές Δυνάμεις θα αναλάβουν τους δορυφορικούς σταθμούς και την επικοινωνία, και θα λάβουμε πληροφορίες ως προς το τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Η τηλεόραση θα είναι στον έλεγχο του Φωτεινού Κινήματος της Αντίστασης (LRM) και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Το LRM έχει διεισδύσει με 300 εργάτες μέσα στο δίκτυο των Illuminati κυρίως σε κορυφαίες θέσεις στο στρατό και στις υπηρεσίες πληροφοριών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μη-ανιχνεύσιμοι και οι Illuminati δεν έχουν καμία ιδέα για το πού βρίσκονται.

 
 

  Το Κίνημα της Αντίστασης έχει συνεχή φυσική (όχι τηλεπαθητική) επαφή με τους Πλειάδειους και άλλες θετικές εξωγήινες φυλές στο πλαίσιο της Συνομοσπονδίας, που τους δίνουν καθημερινά πληροφορίες για κάθε μέλος της Cabal, πού είναι, τι κάνει, ακόμα και τι σκέφτεται. Οι Illuminati τώρα δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν.

   Η Δημοσιοποίηση θα περιλαμβάνει την απελευθέρωση διαβαθμισμένων απόρρητων εγγράφων. Το 95% από αυτά θα κυκλοφορήσουν γρήγορα. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο σοκ για πολλούς, αλλά μετά τις πρώτες ασφυκτικές αντιδράσεις θα είναι πολύ χαρούμενοι.                                                     
                                            
                                              ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

  Κατά τη στιγμή του "ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ" θα υπάρχει μια αρχική ομάδα επαφής των Εργατών του Φωτός οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή πρώτα. Θα τους προσφερθεί η επιλογή για να κάνουν κάτι συγκεκριμένο, και θα έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν ενάντια σε αυτό, αν το επιλέξουν. Αν δε δεχθούν κάποιος άλλος θα έρθει σε επαφή. Αργότερα, ο καθένας θα μπορούσε να έρθει σε επαφή. Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στις διασκέψεις του Cobra σε όλο τον κόσμο είναι πιθανά πρόσωπα επαφής.


                                                
                                       ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 3 ΕΩΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ

 
Το Κίνημα της Αντίστασης θα ενεργοποιήσει έναν ιό και θα εισαγάγει έναν κωδικό στο πρόγραμμα υπολογιστή που είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα των 
Rothschild. Αυτό έχει βέβαια ήδη δοκιμαστεί με την αφαίρεση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων "για διασκέδαση". Έτσι ξέρουν ότι αυτό θα λειτουργήσει. Αυτός ο ιός θα κλείσει τους κύριους λογαριασμούς πλαισίου. Οι πιστωτικές κάρτες δεν θα λειτουργούν. Οι τράπεζες θα κλείσουν.

 
 

  Δεν θα υπάρξει κανένας τρόπος για να μεταφέρετε χρήματα εκείνη τη στιγμή. Θα ήταν καλό να έχετε μετρητά, χρυσά και ασημένια νομίσματα.

 
 

  Ορισμένα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά. Ορισμένα καταστήματα θα δέχονται μετρητά, χρυσό και ασήμι. Όταν οι τράπεζες κλείσουν, οι άνθρωποι θα έχουν την τάση να πανικοβάλλονται. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αυτόν τον πανικό. Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να πετάξουν τα χρήματα, τα οποία μπορεί να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν κατά την πρώτη εβδομάδα, διότι αυτά τα χρήματα θα είναι χρήσιμα αργότερα. Θα υπάρξουν μερικές ημέρες σύγχυσης μετά αφού οι συλλήψεις θα έχουν ολοκληρωθεί.

 
 

  Επειδή τα σούπερ μάρκετ μπορούν κυριολεκτικά να αδειάσουν στο χρονικό διάστημα των 45 λεπτών μόλις οι είδησεις κυκλοφορήσουν, θα ήταν σοφό να έχουμε ανά πάσα στιγμή από τώρα τρόφιμα διαθέσιμα για να  διαρκέσουν 3 εώς 7 ημέρες το ανώτερο. Ένα ντεπόζιτο γεμάτο με καύσιμα είναι πιθανόν επαρκές εκτός αν γνωρίζετε προσωπικά ότι θα πρέπει να έχετε περισσότερο απόθεμα. Προμήθεια μιας εβδομάδας είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να ανησυχούμε. Μόνο να είστε βέβαιοι ότι έχετε τροφή και νερό για αυτές τις ημέρες.

 
 

  Μέσα σε λίγες ημέρες θα υπάρξει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα τιθέμενο σε εφαρμογή. Τελικά ο χρυσός που έχει ληφθεί από την σκοτεινή κλίκα (Cabal) θα επιστραφεί στην ανθρωπότητα. Η Cabal δεν έχει καν πραγματικό χρυσό, και παράγουν ράβδους φολφραμίου (Tungsten) όπου μόνο το εξωτερικό στρώμα τους είναι πραγματικός χρυσός. Πιστεύουμε στη ψευδαίσθηση τους και γι 'αυτό λειτουργεί. Κοστίζει μόνο δύο σέντς για να κάνουν ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων! Όταν το νέο σύστημα είναι σε ισχύ θα είναι από νόμισμα που θα έχει αντίκρισμα σε χρυσό. Το νέο οικονομικό σύστημα θα έχει υποστήριξη από αληθινό χρυσό.

 
 

  Μετά το "ΓΕΓΟΝΟΣ" θα υπάρξει μια επαναξιολόγηση. Θα είναι μια εποχή μετάβασης για όλους μας. Ο καθένας θα έχει τα βασικά για ό,τι χρειάζεται.                                                             
                                                         

                                                         
                                                           ΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  
    
    Υπάρχουν πολλοί Θείοι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και Aρχάγγελοι που ασχολούνται με αυτές τις αλλαγές και την υποστήριξη της ανθρωπότητας μέσα από όλα αυτά. Αλλά εδώ θα ήθελα να αναφέρω έναν από αυτούς. Διοικητής Ashtar είναι το όνομά του. Η τελευταία ενσάρκωση του στη Γη ήταν 25 χιλιάδες χρόνια πριν. Κύριο έργο του είναι η Ανάληψη της Ανθρωπότητας. Ένα άλλο από τα έργα του Ashtar είναι η Πρώτη Επαφή (με την Γαλαξιακή οικογένεια μας) για την οποία θα γράψω στις επόμενες εβδομάδες. Ένα άλλο από τα έργα του είναι η εκπαίδευση στην τηλεπαθητική επικοινωνία. Στο "ΓΕΓΟΝΟΣ" μπορεί να αναλάβει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα θα πρέπει να μεταδίδουν το μήνυμα.                                                ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
  
    Μετά το "ΓΕΓΟΝΟΣ" δε θα υπάρχει πλέον κανένα άστεγος στον πλανήτη. Τα σπίτια θα ανοίξουν για τον καθένα που έχει ανάγκη από ένα. [Μόνο στις ΗΠΑ αντιστοιχούν 24 σπίτια για κάθε Αμερικανό άστεγο!!!]                          ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 
   
    Το νέο οικονομικό σύστημα θα είναι ένα δίκαιο και ισορροπημένο "πνευματικό" σύστημα χρηματοδότησης. Το ήμισυ των χρημάτων σας έχει πάει στη Cabal με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το σύστημα Rothschild είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή. Τον Ιούνιο του 2012 το Φωτεινό Κίνημα Αντίστασης έσπασε το τραπεζικό σύστημα της Cabal, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Η Cabal έχει ένα λειτουργικό σύστημα των Windows που έχει μια "πίσω πόρτα" για τον έλεγχο όλων των οικονομικών συναλλαγών. Η Cabal γνωρίζει ακριβώς πόσο χρήμα κυκλοφορεί. Στο "ΓΕΓΟΝΟΣ" θα υπάρξει ένας ιός ενεργοποιημένος ο οποίος θα κλείσει το κύριο πλαίσιο υπολογιστών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δε θα υπάρξουν μεταφορές χρημάτων. Οι μαζικές συλλήψεις θα λαμβάνουν χώρα. Οι τράπεζες θα κλείσουν. Καμία πιστωτική κάρτα δε θα λειτουργεί κι έτσι θα χρειαστείτε μετρητά. Όλος αυτός ο χρυσός που έχουν λεηλατήσει εδώ και τόσα χρόνια θα επιστρέψει στην ανθρωπότητα.

 

Ο χρυσός Yamashita, που ήταν στα χέρια των Illuminati έχει κατασχεθεί από το LRM τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2012. Είναι τώρα σε ασφαλή φύλαξη σε υπόγειους θαλάμους του Κινήματος της Αντίστασης για να επιστραφεί στην ανθρωπότητα μετά το "ΓΕΓΟΝΟΣ", και θα χρησιμεύσει ως βάση, ως αποθεματικό, για ένα νέο νόμισμα το οποίο θα σημαίνει αφθονία για όλους.

 

Όλοι οι λογαριασμοί που ανήκουν στην Cabal θα "παγώσουν". Όλα τα χρήματα που έχουν λάβει από την ανθρωπότητα μέσω απάτης θα πρέπει τώρα να χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την ανθρωπότητα.

 
Θα διατηρήσουμε το νόμισμά μας αρχικά. Θα υπάρξει επαναξιολόγηση. Το Δηνάριο δεν θα λειτουργήσει.
                                                             

                                                             
                                                            ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Όλες οι συμφωνίες των επιχειρήσεων που είναι νόμιμες θα αντέξουν μετά το "ΓΕΓΟΝΟΣ". Το Κοινό Δίκαιο θα είναι απλό και εύκολο για να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε.

 
Μετά, αφού η διαδικασία συλλήψεων θα έχει τελειώσει και θα έχει υπάρξει μια επαναφορά (reset), η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η IRS (εφορία) και η BIS θα χρεοκοπήσουν και θα διαλυθούν. Από τώρα και στο εξής θα υπάρχει μόνον διαφανής χειρισμός. Δεν θα υπάρξει ξανά:


1) Πλασματικός δανεισμός.

2) Τόκοι και επιτόκια.

3) Χρηματιστηριακή αγορά, η οποία θα κλείσει και ποτέ ξανά δε θα ανοίξει!


 
                                              ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

   
   Ακριβώς έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση, ξαναγράφω τις πληροφορίες σχετικά με αυτό σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου του 2013. Δεν έχει σημασία σε ποια τράπεζα έχετε τα χρήματά σας κατά το χρόνο του "ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ". Ο καθένας με έγκυρους τραπεζικούς λογαριασμούς θα έχει απολύτως πλήρη πρόσβαση στα χρήματά του, το συντομότερο μόλις οι τράπεζες ανοίξουν εκ νέου. Ενδεχομένως αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο για ορισμένες τράπεζες από κάποιες άλλες. Η αίσθησή μου για αυτό είναι ότι οι τράπεζες που είναι ήδη σε μια πιο ευθυγραμμισμένη συνείδηση ​​με το νέο οικονομικό σύστημα θα ανοίξουν πιο γρήγορα. Ισοτιμίες θα εξισορροπηθούν σε όλο τον κόσμο χωρίς σημαντικές διακυμάνσεις.

 

Ορισμένες τράπεζες θα ξανανοίξουν γρήγορα και τα πράγματα θα είναι διαφανή. Οι τράπεζες που έχουν δεσμούς με την Federal Reserve θα καταργηθούν. Ο καθένας θα έχει κατανοήσει πλήρως τι συμβαίνει, καθώς θα πρέπει να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες. Για τις πρώτες μέρες τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα πρέπει να δεσμευθούν. Αν είστε της Cabal θα ληφθούν. Έτσι, σύμφωνα με τα παραπάνω είναι σαφές ότι, αν η συγκεκριμένη τράπεζα σας είναι μια από εκείνες που θα καταργηθούν, δεν χρειάζεσται να έχετε καμία ανησυχία επειδή τα χρήματα σας θα εξακολουθούν να παρέχονται μέσω άλλης τράπεζας εφόσον ο λογαριασμός σας είναι έγκυρος.

 
 

  Τα πρώτα χρήματα που θα κυκλοφορήσουν θα είναι για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Η Ομάδα Εργασίας θα επιμεληθεί πάνω σε αυτό. Το Κίνημα της Αντίστασης θα καθοδηγεί παρακολουθώντας, και να θυμάστε ότι μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις σας! Οι Πλειάδειοι παρακολουθούν όλες τις δράσεις μας και ξέρουν ποιός κάνει τι.                                                                 
                             
                                                               ΠΤΩΧΕΥΣΗ
   
     Εταιρείες όπως η Monsanto θα χρεοκοπήσουν. Η Microsoft αποτελείται από ένα καλό και ένα κακό τμήμα. Το καλό μέρος της θα πρέπει να αναδιαρθρωθεί. Περίπου 600-800 τραπεζίτες "συνταξιοδοτούνται". Δεν έχουν άλλη επιλογή κι έχουν αναγκαστεί να αποσυρθούν ή αλλιώς να συλληφθούν. Αυτό συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο τώρα περίπου. Πολλές ιστοσελίδες έχουν δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με όλους τους "συνταξιοδοτημένους" τραπεζίτες σε όλο τον κόσμο -η πλειονότητα από αυτούς βρίσκονταν στις υψηλότερες θέσεις.

 

Υπήρχαν σχέδια ήδη πριν από πολλά χρόνια για τον NESARA (μια λεπτομερή επαναφορά του χρηματοπιστωτικού συστήματος). Ο λόγος που δεν συνέβη ποτέ ήταν λόγω της 11/9/2001 (Δίδυμοι Πύργοι), η οποία δικαιολογημένα είχε δημιουργηθεί για να αποτραπεί αυτό το νέο και καλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
                                            ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - ΚΟΓΚΡΕΣΟ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    Θα έχουμε νέες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ θα έχουμε νέα κοινοβούλια παγκοσμίως. Όλοι θα συναντηθούμε στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, (που τώρα είναι ακόμα στον έλεγχο της Cabal). Αυτό θα μεταδοθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η ανθρωπότητα θα είναι κάτω από Πνευματική Καθοδήγηση. Ορισμένα μέρη του πλανήτη ετοιμάζονται για να γίνουν Πόλεις του Φωτός.  


   Όσον αφορά το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι ένα μέρος της Cabal. Η πλειοψηφία αυτών στο Κογκρέσο είτε έχουν εξαγοραστεί ή εκβιαστεί. Το παλαιό πολιτικό σύστημα θα κλείσει την ημέρα της επαναφοράς. Δεν θα είναι ένα μεγάλο μέρος μιας πνευματικής ιεραρχίας όπως ένα πραγματικό κοινοβούλιο θα πρέπει να είναι. Η Αντίσταση θα βοηθήσει, αλλά δεν θέλουν να συμμετάσχουν. Οι νέες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα είναι πολύ πιο γρήγορες και πιο αποτελεσματικές στη λήψη αποφάσεων.                                                      Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  

   Ο μόνος φόρος στο μέλλον θα είναι 14% επί των νέων στοιχείων. Όσοι εργάζονται στο πλαίσιο των φορολογικών αρχών θα είναι άνεργοι. (Αν και θα υπάρξουν τόσα πολλά άλλα ‘’διασκεδαστικά’’ πράγματα για να κάνουν.)                                                        100.000 $ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


   Η οικονομική επαναφορά δεν θα κάνει τον καθένα ξαφνικά εκατομμυριούχο. Η συνολική πραγματική αξία όλων των λογαριασμών ασφάλειας είναι μεταξύ 500-1000 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 100.000 δολάρια θα δοθούν σε κάθε άτομο. Θα υπάρξουν φυσικά ατομικές διαπραγματεύσεις για κάθε άτομο, καθώς μερικοί που έχουν χρέος, θα πρέπει να πληρώσουν το χρέος από αυτό το ποσό. Η Cabal φυσικά δεν θα λάβει οποιαδήποτε χρήματα καθόλου. 

Θα είστε σε θέση να αγοράσετε ένα σπίτι για 10.000 δολάρια. Δεν θα πρέπει να έχετε ανησυχία για θέματα υγείας σας που κοστίζουν χρήματα. Θα υπάρχουν αρκετά για όλους ώστε να έχετε την κατάλληλη στέγαση, τροφή και ένα αρκετά άνετο τρόπο ζωής, αλλά όχι αρκετά για να περάσετε το υπόλοιπο των ημερών σας, απολαμβάνοντας το ποτό σας δίπλα στην πισίνα.                                                ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 
   
    Κάποια χρέη θα πρέπει να διαγραφούν, ακυρωθούν, όπως για παράδειγμα το χρέος για σπίτι. Κρατικά χρέη θα διαγραφούν. Ενυπόθηκα χρέη θα ακυρωθούν. Λογαριασμοί συνταξιοδότησης, ασφάλισης υγείας και κοινωνικής ασφάλισης θα κανονιστούν.  

  Οι Εργάτες του Φωτός θα αποζημιωθούν για το έργο τους. Αυτοί δεν θα έχουν πλέον ανησυχίες για χρήματα ή για έλλειψη πόρων στη ζωή τους.                                          ΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 


    Κατόπιν του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’ κανένας που υπόκειται σε νοητικό έλεχο δε θα έχει καμία εξουσία. Θα χρειαστούν θεραπεία. Ένα παράδειγμα αυτού θα είναι ο Πρόεδρος Ομπάμα ο οποίος έχει υποβληθεί σε νοητικό έλεγχο από την παιδική του ηλικία. Αφού αφαιρεθεί ο νοητικός του έλεγχος θα εργάζεται για το Φως. Θα μπορούσε να αναλάβει μια ισχυρή θέση, αφού θεραπευτεί. Το 50% των Illuminati είναι απλά άνθρωποι που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε αυτές τις οικογένειες και δεν τόλμησαν να πάνε ενάντια στην οικογενειακή παράδοση-κανόνα κλπ. Θα τους προσφερθεί θεραπεία από τον νοητικό τους έλεγχο μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’. Θα μπορούν να είναι ως κάποια εντελώς νέα άτομα στη σκηνή


  


                               
                              Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’


    Κατά τη στιγμή του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’  υπάρχει η πιθανότητα κάποιας κοινωνικής αναταραχής σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα περιστατικά θα είναι μόνο μεμονωμένες περιπτώσεις σύμφωνα με τον Cobra. Ο θετικός Στρατός είναι η πιο ισχυρή θετική ομάδα στην επιφάνεια του πλανήτη μας. Έχουν αναπτύξει τα σχέδιά τους με τη βοήθεια του Κινήματος της Αντίστασης το οποίο θα τους υποστηρίξει, κυρίως μόνο με τα στοιχεία της έρευνας για τους Illuminati και κάποιες υλικοτεχνικές συμβουλές, αλλά θα μένουν συνήθως πίσω από τα παρασκήνια. 

   Ο θετικός Στρατός στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και στην Κίνα, θα συνεργάζονται στο ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’.  Έχουν σαφή γνώση εδώ και πολύ καιρό ποιός είναι ο ρόλος τους σε αυτό. Αυτοί δε πρόκειται να χρησιμοποιούν όπλα. Θα υπάρξει ένας ορισμένος αριθμός μελών της Γαλαξιακής μας οικογένειας που θα συμμετέχουν και θα έχουν την υποστήριξη τους όσον αφορά τα ‘’όπλα’’ (ελλείψει μιας καλύτερης λέξης) τα οποία μπορούν να παγώσουν/ακινητοποιήσουν τους ανθρώπους προσωρινά. (Μπορεί να το έχετε δει αυτό σε ταινίες όπως το‘’Men in Black’’). Οι στρατιωτικές δυνάμεις και η αστυνομία θα βοηθήσουν με έναν θετικό τρόπο.


                                             
                                            ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 


    Κατά τη διάρκεια του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’, ο στρατός θα στηρίξει την πολιτική αρχή (στις ΗΠΑ για παράδειγμα, μέσω των Ομοσπονδιακών Αστυνομικών και σε όλο τον κόσμο μέσω της Ιντερπόλ), ο οποίος θα στηρίξει τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου για τη σύλληψη των μελών της Cabal.


   Μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’  η αστυνομία θα πρέπει να αναδιαρθρωθεί. Ο ρόλος της θα περιορίζεται πλέον στην εξυπηρέτηση της ανθρωπότητας.


                                              
                                             ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  
   
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στα σωφρονιστικά συστήματα θα απελευθερωθούν. Μερικοί από αυτούς θα λάβουν ψυχολογική βοήθεια. Οι τύραννοι δεν θα είναι ανεκτοί στον νέο κόσμο μας.                                        ΝΕΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΑΣ

    Θα υπάρξει ένα πιο προηγμένο σύστημα υγείας που θα εισαχθεί. Οι περισσότερες ασθένειες μπορούν ήδη να θεραπευτούν. Αυτή η πληροφορία έχει εμποδιστεί να φτάσει σε εμάς μέσα από την κακή λειτουργία της Cabal και των πολλών πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών που έχουν εργαστεί γι 'αυτούς. Η υγειονομική περίθαλψη θα είναι δωρεάν. Οι θεραπευτικοί τρόποι θα γίνουν πιο αποτελεσματικοί και θα βασίζονται σε αληθινές πνευματικές αρχές. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.  


     Για την υγεία σας βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε άφθονο νερό καθημερινά και ότι είναι τόσο καθαρό όσο το δυνατόν περισσότερο. Καθώς όλοι είμαστε διαφορετικοί, κάτι που Αγιουρβέδα εξηγεί πολύ καλά, δεν είναι απαραίτητο για τον καθένα να καταναλώνει μια ακριβή ποσότητα. Οι ποσότητα ποικίλει και είναι κάπου μεταξύ ενός και δύο λίτρων ημερησίως το ελάχιστο. Αν θα θέλατε να ξεκινήσει η διαδικασία της αποτοξίνωσης του σώματός σας, τότε μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι η καλή ποιότητα κολλοειδούς ασημιού βοηθά να αποβάλει τις τοξίνες. Οποιοσδήποτε τρόπος που μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα πρόσληψης της τροφής σας κλπ. είναι σημαντικός, καθώς αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα λάβετε περισσότερο Φως.  


   ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. Όλοι οι εμβολιασμοί αποτελούν τμήμα της μαζικής υποδούλωσης της ανθρωπότητας από την Rothschild φατρία.


                                                  
                                                  ΦΑΡΜΑΚΑ / ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


    Το εμπόριο φαρμάκων/ναρκωτικών είναι μια επιχείρηση της CIA και της Cabal. Αυτό θα αλλάξει.  

                                       
                                       ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ   
   
     Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά έργα παγκοσμίως αφιερωμένα στο ‘’φτιάξιμο του κόσμου’’ (‘fixing the world’), όπως αυτό με το ίδιο όνομα. Υπάρχουν ιστοσελίδες που διατίθονται για αυτό, όπως η ‘’Reality Sandwich’’, όπου οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα ‘’συγκεντρώνονται’’ για να συζητήσουν το μέλλον της τεχνολογίας, της μηχανικής, της τέχνης, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της ψυχολογίας, της οικολογίας, των πολυμέσων, των κοινών κ.λπ. Οι άνθρωποι με οργανωτικές ικανότητες θα χρειαστούν σε όλο τον κόσμο για όλα τα νέα έργα που θα περάσουν σε εξέλιξη σε κάθε τομέα της ζωής μετά από το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’. Τι μπορείτε να συνεισφέρετε; Θα είναι εξαιρετικά έντονα μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ και θα υπάρξουν τόσα πολλά έργα που θα χρειάζονται βοήθεια. Το Φωτεινό Κίνημα της Αντίστασης θα συντονίζει και θα εκδηλώνει αυτά τα έργα μαζί μας. Ο ουρανός είναι το όριο!


                                               
                                            ΝΕΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 


    Η πρώτη και κύρια νέα τεχνολογία που θα διατεθεί σε όλο τον κόσμο θα είναι η Ελεύθερη Ενέργεια. Αυτή είναι ήδη διαθέσιμη, αλλά αμέσως μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ εργοστάσια θα κατασκευαστούν για να προσφέρουν την τεχνολογία αυτή. 


   Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον τομέα των μεταφορών. Μέσα σε λίγους μήνες μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’  θα είστε σε θέση να αντικαταστήσετε τον κινητήρα του παλιού σας αυτοκινήτου. Αν αναρωτηθείτε για ποιό λόγο - απλώς και μόνο επειδή θα μπορεί να λειτουργεί με αποσταγμένο νερό. Εργοστάσια θα κατασκευαστούν γρήγορα για αυτό. Η 2η φάση θα εισαγάγει πιο προηγμένα αιωρούμενα αυτοκίνητα. Οι προηγμένοι αισθητήρες σε αυτά θα αποτρέψουν τα ατυχήματα. Η τεχνολογία Keshe έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του ‘’Ιπτάμενου’’ αυτοκινήτου. Αυτό δεν θα είναι επικίνδυνο...Αντιθέτως θα είναι πολύ ασφαλές, επειδή το αυτοκίνητο φρενάρει αυτόματα αν βρεθεί πάρα πολύ κοντά σε άλλο όχημα.  

    
    Υπάρχουν πολλά λειτουργικά συστήματα εργασίας στα οποία έχει προληφθεί η εισαγωγή τους στην ανθρωπότητα, διότι η Cabal είχε τον έλεγχο απελευθέρωσής τους. Πολλές από αυτές τις συσκευές εργασίας θα είναι άμεσα εξυπηρετικές στη διάθεση των μαζών μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’. Όλες αυτές οι νέες συσκευές θα είναι εξαιρετικά ασφαλείς. Τα πάντα θα είναι πολύ φθηνότερα για παραγωγή, σχεδόν τα πάντα θα είναι φθηνότερα. Τα τρόφιμα θα είναι πολύ εύκολο και απλό να παραχθούν. Οι τιμές σχεδόν των πάντων θα πέσουν. Η παραγωγή ενέργειας θα είναι σχεδόν δωρεάν, όπως για τη θέρμανση και για τους κινητήρες. Οι άνθρωποι δεν θα είναι ‘’άπληστοι’’ πια.  


                                        
                                       ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 5 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

   
    Η εργάσιμη ημέρα δεν θα είναι περισσότερο από αυτό. Οι άνθρωποι τελικά θα είναι ελεύθεροι να αναπτύξουν το δημιουργικό δυναμικό τους. Θα είναι επίσης σε θέση να επικεντρωθούν στην πνευματική τους ανάπτυξη. Ο Cobra έχει προηγουμένως πει  ότι πιστεύει πως οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ευτυχείς να εργαστούν για λίγες ώρες την ημέρα, γιατί θα ανακαλύψουν ότι οι αιώνιες διακοπές μπορεί να είναι βαρετές. Επίσης, η εργασία θα είναι πολύ πιο ικανοποιητική, εμπνευστική και δημιουργική καθώς δεν θα είμαστε πλέον σκλάβοι της Cabal.


                               
                                Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ 

   
   Με τη νέα τεχνολογία θα έχουμε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε όλη τη ρύπανση στη Γαία. Εμείς θα καθαρίσουμε όλα τα χημικά απόβλητα. Θα καθαρίσουμε τη παροχή νερού μας παντού. Εμείς θα θεραπεύσουμε το οικοσύστημα. Οι πυρηνικοί σταθμοί θα κλείσουν. Δωρεάν ενέργεια θα τους αντικαταστήσει, και αυτό μπορεί να διανεμηθεί σε εμάς χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα και τα ίδια κτίρια. Θα υπάρξουν εκτεταμένες εργασίες για να αφαιρέσουμε τα χημικά απόβλητα. (Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένας χώρος εργασίας για εκείνους που θα είναι αυτόματα άνεργοι μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ όπως οι δικηγόροι και οι εργαζόμενοι στην οικονομική εφορία). Θα υπάρξουν ΑΚΡΑΙΟΙ καθαρισμοί του οικοσυστήματος.  

   Ένας ετήσιος κύκλος θα είναι αναγκαίος για να αντικατασταθούν οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι κλπ. Η Monsanto θα διαλυθεί, όλοι οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι θα καταστραφούν. Το φαγητό μας θα είναι καλύτερο. Επίσης, υπάρχουν αρκετά σπάνια ορυκτά που που θα διατίθονται για όλες τις ανάγκες μας.  


                                     
                                    ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 

   
   Οι άνθρωποι που παράγουν πετρέλαιο και τα ανάλογα εργοστάσια έχουν όλα τα είδη των υλικών διατιθέμενα. Θα υπάρξει μια ανακατεύθυνση του σχεδιασμού αμέσως.   

                                                           
                                                          ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ 


    Θα υπάρξει μια γενική αύξηση της συνείδησης μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’. Αυτό θα επισπεύσει την συνειδητοποίηση της ιερότητας της ζωής που θα έρθει για να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπουμε τα ζώα που ζουν εδώ μαζί μας. Θα υπάρξει μηδενική ανοχή στον πόνο προς τα ζώα όσον αφορά την παραγωγή τροφίμων. Τα ζώα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο και θα πρέπει να τους παρέχεται πολύ καλύτερο φαγητό. 
                                                              
                                                              
                                                              ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 


    Ήταν οι Ιησουίτες που ξεκίνησαν το αρχικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και με την εισαγωγή αυτού, τον νοητικό τους έλεγχο. Καθώς γράφω αυτό μπορώ να ακούσω το τραγούδι «The Wall» να κουδουνίζει από τους Pink Floyd στα αυτιά μου. Το σχολικό πρόγραμμα των Ιησουιτών ήταν καθαρή πλύση εγκεφάλου. Πρέπει να ξε-μάθουμε ό,τι έχουμε μάθει. Η συντριπτική πλειοψηφία των όσων έχουμε λάβει δεν είναι αλήθεια. Περνούμε πέρα από το παλιό προγραμματισμό μας. Οι Ιησουίτες δημιούργησαν ένα εξελιγμένο νοητικό έλεγχο μέσω των πανεπιστημίων τους. Πνευματικές ιδέες, όπως η ενοχή κι ο φόβος, είναι όλα μέρος του νοητικού ελέγχου των Ιησουιτών. Οι φυσικοί και οι μη φυσικοί ‘’Άρχοντες’’ συνεργάστηκαν για το σκοπό αυτό.  


   Δεν θα υπάρξουν άλλες ταινίες τρόμου. Μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ οι περισσότερες από τις ταινίες θα είναι πολύ θετικές.


   Η Παιδεία θα μεταμορφωθεί εντελώς. Θα είναι πολύ πιο διασκεδαστική και πολύ πιο ολιστική.
                                   
                                    
                                     Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ 


   Θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε την αληθινή ιστορία του πλανήτη μας, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, κατά τις πρώτες ημέρες του ‘’ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ’’. 
[Για τους πολλούς δύσπιστους θα υπάρχουν αποδείξεις και πιστήρια ακόμα και μέσω χωροχρονικών ‘’ταξιδιών’’ των ιδίων επί τόπου όπως έχουμε ενημερωθεί παλαιότερα από την Γαλαξιακή μας Οικογένεια.]

                                           
                                          
                                          ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 

   Ένα χρονοδιάγραμμα είναι μια πιθανή μελλοντική έκβαση μιας κατάστασης στον πλανήτη μας. Είναι ένας ορισμός για ένα πιθανό μέλλον ενός συγκεκριμένου γεγονότος. Τα περισσότερα από τα πιθανά μελλοντικά χρονοδιαγράμματα έχουν καταρρεύσει, καθώς έχουμε ήδη πλησιάσει στο ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’. Έχω διαβάσει κάπου ότι όλα τα χρονοδιαγράμματα έληξαν στις 21/12/2012, το οποίο καταλαβαίνω τώρα πως δεν είναι η περίπτωση, αλλά ότι είναι το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ ο καθοριστικός παράγοντας για το τέλος των πολλαπλών πιθανών μελλοντικών χρονοδιαγραμμάτων. Μέχρι τις 11/11/11 είχαμε ακόμα πιθανά αρνητικά μελλοντικά χρονοδιαγράμματα, αλλά όλα κατέρρευσαν στη συνέχεια, και από την ημερομηνία αυτή και μετά υπάρχει η βεβαιότητα μιας θετικής έκβασης για τον πλανήτη μας. 


   Η αντίληψή μας του ίδιου του χρόνου θα αλλάξει με την επέκταση της συνείδησης.


                                      
                                       ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΩΝ (Replicators)


   Οι αντιγραφείς θα είναι διαθέσιμοι μετά την «Πρώτη Επαφή». Αυτές οι συσκευές προϋποθέτουν πνευματική ωριμότητα. Αυτό θα είναι το σημείο στην νέα ανάπτυξη μας, όπου τα χρήματα θα γίνουν άνευ αντικειμένου. Η Κιβωτός της Διαθήκης η οποία είναι ένας αρχαίος αντιγραφέας βρισκόταν στα χέρια της Cabal. Τώρα η Cabal δεν την έχει πλέον. Ήταν κρυμμένη σε ένα τούνελ και μεταφέρθηκε υπόγεια στο Κίνημα της Αντίστασης.


   Η Cabal περιορίζεται στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη. Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.                 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 


   Μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’, μετά τις μαζικές συλλήψεις, θα υπάρξει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ για την ανθρωπότητα. Τώρα μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να δημιουργούμε τη δική μας μοίρα εδώ χωρίς την καταπίεση και τον έλεγχο αυτών που ποτέ δεν ήταν στην πραγματικότητα καλεσμένοι εδώ εξ’ αρχής.                              ΟΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ 
   
    Μετά το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ τα πράγματα θα ακολουθήσουν με μια ορισμένη σειρά.


1. Θα έχουμε ένα νέο δίκαιο και ισορροπημένο οικονομικό σύστημα. 


2. Θα υπάρξει απελευθέρωση της αληθινής ιστορίας του πλανήτη μας.


3. Θα υπάρξει απελευθέρωση των νέων τεχνολογιών, ιδίως της ελεύθερης ενέργειας.


4. Θα υπάρξει ένα νέο Αναληπτικό - κβαντικό άλμα για την ανθρωπότητα.


5. Θα υπάρξει μια ενδιάμεση Προσωρινή Κυβέρνηση.6. Θα υπάρξουν εκλογές.


7. Θα προετοιμαζόμαστε σταδιακά για την ‘’Πρώτη Επαφή’’ μας με την Γαλαξιακή Οικογένεια μας.


8. Οι πρώτες επαφές που έχουμε θα είναι με τους Πλειάδειους.


9. Στη συνέχεια, θα υπάρξει η επίσημη ‘’Πρώτη Επαφή’’.


10. Αργότερα θα υπάρξουν μαζικές προσγειώσεις.11. Αργότερα ακόμα οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι θα εμφανιστούν.                 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ‘’ΕΤΟΙΜΟΙ’’

   
    Οι Εργάτες του Φωτός σε όλο τον κόσμο είναι κουρασμένοι και κάπως απογοητευμένοι ότι «δεν έγινε τίποτα», μετά από όλα αυτά που είχαν υποσχεθεί στις 21/12/12.  

   Το παρακάτω πρέπει να γίνει κατανοητό.  


   Όσο το Matrix - το προγραμματισμένο πέπλο γύρω από αυτόν τον πλανήτη-  ήταν στη θέση του, εφ 'όσον ήταν γεμάτο ‘’Άρχοντες’’ , ερπετοειδείς και άλλες οντότητες οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επηρεάσουν τη συνείδηση μας, μια μεγάλη αλλαγή από τη μια μέρα στην άλλη σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα ήταν αρμονική ως ένα γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί.  

   Δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος της διοχέτευσης μηνυμάτων που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια δεν έχει έρθει πάντα από τους Γαλαξιακούς, ή τους Διδασκάλους ή όποιος υποτίθεται ότι διοχέτευε. Ο λόγος για αυτό είναι, ότι οι αστρικές οντότητες επηρέαζαν τα κανάλια, και σκόπιμα τα παραπλανούσαν.  

                              
                                  Η ΜΗΤΡΑ (Matrix) ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ 


   Αρχικά, πολλές από τις οντότητες εκεί ήρθαν κάτω στο στρώμα που βρίσκεται πλησιέστερα στη Γη. Αυτό το στρώμα είναι περίπου [αναλόγως τη περιοχή] 100 μέτρα πάνω και 100 μ. κάτω από την επιφάνεια. 


   Αυτή η περιοχή πλέον μέρα με τη μέρα εκκαθαρίζεται από το Φωτεινό Κίνημα Αντίστασης και το έργο των ανθρώπων παγκοσμίως που διαλογίζονται, συμβάλλοντας στον καθαρισμό αυτών των οντοτήτων σε μικρές και μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Μερικοί Εργάτες του Φωτός είναι στο έξω στο ‘’πεδίο της μάχης’’ κάνοντας αυτό τον καθαρισμό.  


   Υπάρχει τώρα πλέον πολύ περισσότερο Φως που περνάει μέσα μας από την κατάρρευση του Matrix παρ’όλο που η επιφάνεια των 200 μέτρων βρίσκεται ακόμη εν μέρει κατειλημμένη από σκοτεινές οντότητες. Το Κίνημα της Αντίστασης δεν θα λάβει καμία ευκαιρία να θέσει οποιαδήποτε επιχείρηση, που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε μια καταστροφή, επειδή οι άνθρωποι θα πανικοβληθούν χωρίς να είναι προετοιμασμένοι, διότι οι σκοτεινές αυτές θα μπορούσαν να σπείρουν τον φόβο ανάμεσά τους κλπ.  Το Φωτεινό Κίνημα Αντίστασης δεν θέλει αυτόν τον κίνδυνο. 

   Έτσι, ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ. Όταν το παλιό αρνητικό Δίκτυο έχει φύγει, και ένα νέο φρέσκο Φωτεινό Δίκτυο είναι στη θέση του, τότε η αύξηση της Φωτεινής Ενέργειας θα φέρει γρήγορα περισσότερους ανθρώπους σε μια κατάσταση αφύπνισης. Πολλούς περισσότερους ανθρώπους. 


  Είναι καλύτερο να έχουμε όλοι υπομονή και ως Εργάτες του Φωτός να κρατήσουμε τον εαυτό μας απασχολημένο στην ‘’εργασία’’ μας. Όταν το κάνουμε αυτό δεν θα έχουμε το χρόνο να αισθανθούμε ότι «δεν συμβαίνει τίποτα». Αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο να κάνετε στη συνέχεια μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο καθημερινά για να υποστηρίξετε τον καθαρισμό του Δικτύου με τα Αγγελικά Τάγματα. 


   Όσο καθαρότερα είναι τα πάντα κι η ενέργεια γύρω και κάτω από την  επιφάνεια της Γαίας, τόσο πιο γρήγορα το ‘’ΓΕΓΟΝΟΣ’’ μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τους κινδύνους των ανθρώπων που πανικοβάλλονται. Το Φωτεινό Κίνημα της Αντίστασης έχει εργαστεί πάρα πολύ σκληρά για τόσο καιρό σε αυτό το σχέδιο, και είναι τελειομανείς με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Δεν τους αρέσουν τα ημίμετρα.  


   Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. [Εδώ θα είμαστε έτοιμοι για όλα.]ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ μέρος Β' [συνέχεια] 


ΠΗΓΗ: http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event
ΚΕΙΜΕΝΟ: Τherese Zumi Sumner
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
https://universalblessing.blogspot.com/2013/06/blog-post_1.html?m=1&fbclid=IwAR11Nv4QNGNartaAM8r-IMk6HyC0_7TU4MZfiK-EiWK784caF3Qewuhg0Y4Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters