Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο Πούτιν “Καθαρίζει” την Καμπάλ !
Πολύς κόσμος, επειδή δεν γνωρίζει και επειδή παρακολουθεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία συνεχώς λένε ψέματα, πιστεύει ότι η εισβολή που έγινε από την Ρωσία στην Ουκρανία, έγινε εις βάρος της ανθρωπότητας !

Δείξανε βομβαρδισμούς, φωτιές, σκοτωμούς, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Μέχρι που χρησιμοποιήσανε εικόνες εκρήξεων από πραγματικούς βομβαρδισμούς, που γίνανε στο παρελθόν και σε

άλλα μέρη, για να τα παρουσιάσουν ως γεγονότα για την παρούσα κατάσταση στην Ουκρανία και να περάσουν το μήνυμα ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας δολοφόνος πολεμοχαρής και θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει !

Αντιθέτως, όλοι αυτοί που κατηγορούν την Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι οι εχθροί της ανθρωπότητας !

Στην πραγματικότητα τι συμβαίνει.

Η Ουκρανία είναι γεμάτη από εμπόριο παιδιών, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά. Λέγεται ότι διοικείται από τον Μπάιντεν και τον Ομπάμα. Δεδομένου ότι και οι δύο είναι νεκροί, διοικείται και κυβερνάται από τη συμμορία.

Ο Πούτιν εξουδετερώνει τη συμμορία.

ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ;

Με «χειρουργικές» διαδικασίες βγάζει την συμμορία αυτή από την μέση.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Ζελένσκυ (Volodymyr Zelensky) δήλωσε συγκεκριμένα, ότι οι Ρώσοι τον κυνηγούν.

“Ο εχθρός με έχει χαρακτηρίσει ως εχθρό νούμερο ένα”. Ναι, είναι αλήθεια. Ο Ζελένσκυ είναι μέρος της συμμορίας που διευθύνει όλη την εμπορία παιδιών, το ξέπλυμα χρήματος και τη διαφθορά.

Οι Ρώσοι κυνηγούν ειδικά τον Ζελένσκι, καθώς και άλλα μέλη της συμμορίας. Επίσης ο Ζελένσκι είπε ότι οι Ρώσοι άνοιξαν πυρ εναντίον 13 φρουρών και τους σκότωσαν όλους. Αυτό ήταν ψέμα. Αυτό το ψέμα κυκλοφόρησε από τα ΜΜΕ, για να φανεί στον κόσμο ότι οι Ρώσοι είναι οι κακοί της υπόθεσης.

Οι Ρώσοι ορκίζονται ότι όλοι οι στρατιωτικοί στο νησί των φιδιών ήταν σώοι και παραδόθηκαν. Διαδόθηκε ότι οι φρουροί του νησιού, αντιδράσανε πολύ άσχημα και λογοφέρανε με τον Ρωσικό στρατό. Αυτό δεν έγινε ! Κανείς δεν θα έλεγε αυτά τα πράγματα, εκτός αν ήθελε να πεθάνει.

Το νησί των φιδιών που καταλάβανε οι Ρώσοι !

Όσο για τους υπόλοιπους πολίτες, κάποιοι από αυτούς, παθαίνουν κακό επειδή εμπλέκονται σε αυτή τη διαφθορά. Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν ποιοι είναι και πού βρίσκονται.

Στον Πούτιν δόθηκε το πράσινο φως από τη συμμαχία των λευκών καπέλων για να κάνει αυτό που μόλις έκανε.

Απείλησε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, με τέτοιο τρόπο που επέτρεψε στις άλλες χώρες να ερμηνεύσουν την απειλή με όποιον τρόπο ήθελαν. Ο Πούτιν δεν θα χρησιμοποιήσει και δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Γνωρίζει ότι όλα τα πυρηνικά όπλα έχουν απενεργοποιηθεί. Γνωρίζει επίσης ότι ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν είναι από τους καλούς και έχει ζητήσει από άλλες χώρες να μην ενταχθούν.

Ποιες χώρες θέλουν να τον Ακούσουν; Αλλά δυστυχώς πολλές από αυτές δεν θέλουν.

Μακάρι να μην δεχτούνε να ενταχτούνε στο ΝΑΤΟ, εναντίων της Ρωσίας.

Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε αυτόν τον υποτιθέμενο πόλεμο. Ουσιαστικά έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς.

Ο Πούτιν έχει σταματήσει την εμπορία παιδιών, το ξέπλυμα χρήματος και τη διαφθορά.

Ο Θεός να τον ευλογεί.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.


https://www.sfagi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters