Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Ενημέρωση Simon Parkes 9/11/2021

Mari Channel
απομαγνητοφώνηση-απόδοση: Μάρη Λιώκη

  • Την Κυριακή 7/11 μια πολύ σοβαρή επίθεση έλαβε χώρα. Μία έκρηξη που είχε ως στόχο τον πρωθυπουργό του Ιράκ. Από την επίθεση ο μεν πρωθυπουργός δεν έπαθε τίποτα, τραυματίστηκαν όμως 7 από τους σωματοφύλακές του. Το συμβάν μεταδόθηκε από το BBC και μερικά συστημικά κανάλια χωρίς όμως να του δώσουν την απαραίτητη βαρύτητα. Αυτό το συμβάν αποδεικνύει γι άλλη μια φορά πως οι κακοί έχουν ένα σερί αποτυχημένων ενεργειών. Μπορεί κάποιος να πει ότι το Ιράκ είναι μία κατεστραμμένη χώρα από τον πόλεμο. Όμως το Ιράκ παίζει καθοριστικό ρόλο στις νέες αλλαγές που συμβαίνουν τώρα και αφορούν στο χρηματοπιστωτικό ζήτημα. Πρόκειται για μία αποτυχημένη προσπάθεια της Cabal να πλήξει αυτό που θεωρεί ότι είναι η βάση της κίνησης προς τον νέο οικονομικό κόσμο. Το Ιράκ παίζει όντως έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό και είναι κάτι που θα γίνει περισσότερο προφανές τις επόμενες εβδομάδες.
  • Πολλοί αναρωτιέστε πού είναι οι 10 μέρες σκότους, πού είναι η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας κλπ. Πολλοί έχουν αφυπνιστεί αλλά και πολλοί δεν θα πιστέψουν τίποτα αν δεν το δουν να ανακοινώνεται από τα συστημικά μέσα εξ αιτίας της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί. Θεωρώ πως αυτές οι κρυφές και ήπιες επιχειρήσεις των “καλών” έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχει παραπέρα. Ο κόσμος πλέον έχει ανάγκη να δει κάτι καταπρόσωπο. Αν οι “καλοί” επιθυμούν ο κόσμος να κατανοήσει αυτό που συμβαίνει, θα πρέπει να μεταπηδήσουν από αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού που ομολογουμένως είναι πολύ έξυπνος, σε έναν άλλο πιο ωμό και πιο προφανή.
  • Δυστυχώς επί δεκαετίες έχει διαμορφωθεί μία κατάσταση όπου όλες οι ειδήσεις που θεωρούνται έγκυρες προβάλλονται από τα συστημικά ΜΜΕ ή τις εφημερίδες ενώ οτιδήποτε κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο θεωρείται παραπληροφόρηση. Θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε δημοσιευμένο σε μια εφημερίδα όπως π.χ. οι New York Times κάποιο γεγονός που γνωρίζουμε ότι συμβαίνει πραγματικά. Όπως για παράδειγμα η υπόθεση του κυβερνήτη Cuomo ενός άθλιου ανθρώπου μέχρι το τέλος. Τέτοιου είδους ειδικές επιχειρήσεις πραγματοποιούνται από το Σώμα Πεζοναυτών και είναι κρίμα που δεν μπορούμε σε αυτό το στάδιο να σας δώσουμε αποδείξεις για το αληθές μιας τέτοιας επιχείρησης δεδομένου πως δεν έχουμε τον έλεγχο των ΜΜΕ. Όμως και τα Λευκά Καπέλα δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο να δημοσιοποιηθεί επίσημα, διότι υπάρχουν και άλλα θέματα που πρέπει να γίνουν. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως οι “βασικοί παίκτες” που είναι κακοί και μοχθηροί , έχουν ήδη τεθεί υπό κράτηση. Οι περισσότεροι εξ αυτών εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από τις θέσεις τους , συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Διενεργούνται δίκες σε στρατοδικεία εκ των οποίων κάποιες βιντεοσκοπούνται και κάποιες όχι . Έτσι έχουν τα πράγματα, απλά δεν δημοσιοποιούνται. Είναι σαν να ξεπλένεις τα βρώμικα ρούχα σου. Θα το κάνατε ποτέ δημοσίως; Είναι δύσκολο μια χώρα παγκόσμιας επιρροής να πει δημοσίως ότι οι εκλεγμένοι της αξιωματούχοι έχουν εμπλακεί στα χειρότερα εγκλήματα που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Οι “καλοί” είναι εστιασμένοι στο να αποκαθηλώσουν τους “κακούς”. Και όπως σας έχω ξαναπεί, πρόκειται για πόλεμο. Και όχι έναν πόλεμο με βόμβες και όπλα αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν έχει ξαναβιωθεί. Και συμβαίνει σε πολλές χώρες. Υπάρχει τόσο μεγάλη θετικότητα παράλληλα με την αρνητικότητα. Μαθαίνουμε από τα μέλη μας του C.C. πολλά πράγματα ανά τον κόσμο που ούτε κατά διάνοια ακούγονται στα συστημικά μέσα.
  • Χρειαζόμαστε ένα Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης (για να παρακάμψουμε τα συστημικά ΜΜΕ) σε κάθε χώρα, προκειμένου να μαθευτεί η αλήθεια. Χρειαζόμαστε είτε να πέσουν τα Social Media είτε να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των λευκών Καπέλων, να υπάρχουν αλλά να μπλοκάρεται οποιαδήποτε παρέμβαση του Βαθέως Κράτους. Γνωρίζω πως όλοι έχουν κουραστεί και βαρεθεί με όλο αυτό. Όμως γνωρίζω πως ο Νοέμβριος είναι μήνας αλλαγής. Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν γράμματα τόσο σε μένα όσο και στον Charlie Ward που λένε π.χ. δεν υπάρχει κανένα Σύστημα QFS κλπ. Ο λόγος που τέτοιοι άνθρωποι νιώθουν κατ’ αυτό τον τρόπο είναι διότι βρίσκονται πολύ μακριά από τη σκηνή όπου όλα αυτά αποφασίζονται και διαδραματίζονται. Κι αυτό διότι δεν είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι να βρίσκονται εκεί. Δεν είναι πνευματικοί άνθρωποι. Μπορεί να είναι άνθρωποι διαλυμένοι, άνθρωποι με πολλή οργή και μίσος μέσα τους, αλλά αδυνατούν να πιστέψουν ότι οι “καλοί” θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να αλλάξουν το Νόμο της Γης. Ότι έχουν ένα σύστημα όπου θα μειωθούν οι φόροι, όπου οι άνθρωποι θα ανταμείβονται διότι είναι καλοί, όπου το κακό θα απωθηθεί και δεν θα μπορεί πλέον να εμπλακεί στα δρώμενα. Και φυσικά πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που προανέφερα, είναι πληρωμένοι πράκτορες ή τρολ. Και βέβαια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι καλοί άνθρωποι θα πάρουν τον έλεγχο της Γης στα χέρια τους . Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει.
  • Η Cabal δύο φορές επενέβη ώστε να μη συμβεί η νομισματική αναπροσαρμογή (αντίκρισμα σε χρυσό και άργυρο). Την πρώτη φορά ήταν με τη δολοφονία του JFK και τη δεύτερη με τους Δίδυμους Πύργους. Οι “καλοί” λοιπόν είπαν: Φτάνει έως εδώΤην τρίτη φορά θα τα καταφέρουμε. Και με την πάροδο του χρόνου αυξάνεται ολοένα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να διώξουν μια και καλή τον σατανά από τη Γη.
  • Έχουμε στο πρόσωπο του Προέδρου Τραμπ, τον άνθρωπο που έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Αυτό που στην πραγματικότητα έκανε καλά ο Τραμπ ήταν, να δημιουργήσει μια σειρά εκτελεστικών εντολών. Χρειάζονταν κάποιον σε αυτή τη θέση όχι στην πραγματικότητα για να τα βάλει με το Βαθύ Κράτος, αλλά για να παράσχει εκτελεστικές εντολές και πράξεις έκτακτης ανάγκης, οι οποίες επέτρεψαν στους “καλούς” να ενεργήσουν στη συνέχεια σύμφωνα με αυτές. Έχουμε λοιπόν μια κατάσταση τώρα που μιλάμε, όπου το χρηματοπιστωτικό σύστημα της γης αλλάζει δραματικά και αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό θα δημοσιοποιηθεί. Αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να μιλήσουμε μετά βεβαιότητος. Δεν γνωρίζω πόση από την αλήθεια θα βγει προς τα έξω, όμως είμαι βέβαιος πως οι αλήθειες που θα μαθευτούν θα είναι πολλές. Και βέβαια θα υπάρξουν και αρκετοί άνθρωποι που δεν θα τις αποδεχθούν και θα επιδείξουν άρνηση.
  • Θεωρώ πως οι επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτός ο Νοέμβριος ή αν ακολουθείτε το Ιουλιανό Ημερολόγιο, ο Kόκκινος Οκτώβριος-πολλοί άνθρωποι έχουν μπερδευτεί με αυτό, όπως κι εγώ αρχικά-θα είναι δραματικός και θα πρέπει να δούμε όλα όσα θέλουμε να δούμε και σίγουρα μέχρι να έρθουν τουλάχιστον τα Χριστούγεννα, θα είμαστε σε θέση να μάθουμε το μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας. Αλλά η πλήρης εικόνα δεν θα αποκαλυφθεί πριν τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Και όσον αφορά τον NESARA-GESARA γύρω στον Φεβρουάριο-Μάρτιο. Και όσο και να στεναχωρηθούν τα τρολ, θα υπάρξει μείωση της φορολογίας. Είναι χρήματα που μας έκλεψαν για να κάνουν φρικτά πράγματα. Αν είχαν διαθέσει αυτά τα χρήματα εκεί που έπρεπε και νοσοκομεία λειτουργικά θα είχαμε και ασφαλείς δρόμους και σωστή και επαρκή επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και άλλα πολλά, αλλά δεν το έκαναν. Τεράστια ποσά δεν χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς για τους οποίους πρέπει. Έτσι κάποια άτομα έχουν γίνει απίστευτα πλούσια. Αυτό θα αλλάξει. Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα σημαίνει ότι οι κακοί άνθρωποι δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση στο χρήμα που διέθεταν στο παρελθόν. Και τα χρήματα θα υπολογιστούν μέσω μιας μεθόδου ή ενός μέσου που είναι πέρα από την αντίληψη αυτών των ληστών.
  • Ο πόλεμος κερδήθηκε το 2018 όταν ο Πρόεδρος Τραμπ έκοψε το “κεφάλι του φιδιού” και μετά προχώρησε προς τα κάτω. Ουσιαστικά αφαίρεσε την κορυφή της αλυσίδας από όπου δίνονταν οι εντολές . Έτσι όταν κάποιοι που γνωρίζουν λένε, ότι ο πόλεμος έχει ήδη κερδηθεί, έχουν δίκαιο. Ο πόλεμος έχει κερδηθεί με την έννοια ότι οι “κακοί” πλέον δεν έχουν ούτε τον έλεγχο ούτε μπορούν να δίνουν εντολές. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες λειτουργούν τώρα τα τσιράκια. Γι αυτό οι “καλοί” είναι τόσο σίγουροι ότι έχουν φέρει τους “κακούς” στο σημείο που θέλουν. Διότι πολύ απλά δεν έχουν πλέον τη “βοήθεια” που είχαν παλιά. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι, ότι σπουδαία πράγματα συμβαίνουν σε ένα ευρύ φάσμα.
  • Έχουμε σημάδια ότι υπάρχει ετοιμότητα για τον θάνατο της Βασίλισσας. Και τότε θα βγει η σκοτεινή πλευρά και θα πει: “Ω! Πέθανε η Βασίλισσα”. Και θα κηρυχθεί 10ήμερο πένθος. Θα κλείσουν τα social media για να πενθήσουν για τη Βασίλισσα …Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να πάρουν τα εύσημα για κάθε πράξη που θα κάνουν τα Λευκά Καπέλα. Αν λοιπόν τα Λευκά Καπέλα κλείσουν το BBC, θα πουν ότι το έκλεισαν εκείνοι σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της Βασίλισσας. Ή τα social media αν και δε νομίζω ότι αυτά θα κλείσουν τώρα.
  • Αυτόν τον μήνα ο κόσμος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν “κολλάει” με όσα βλέπει γύρω του (την εμπόλεμη κατάσταση στην Ταιβάν, τα εμπορικά πλοία που είναι “κολλημένα” παντού, το πολυσυζητημένο επικείμενο κραχ του χρηματιστηρίου κλπ). Πολύ πιο πιθανό είναι να πέσει το χρηματιστήριο από την Αναπροσαρμογή 26 νομισμάτων σε όλο τον πλανήτη. Αυτό είναι πολύ πιθανότερο να προκαλέσει έναν πανικό στον χρηματιστηριακό κόσμο.
  • Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί στον κόσμο. Ας αναδιοργανώσουμε τον κόσμο μας, ας τον κάνουμε να λειτουργήσει για το καλό, ας μην ανταμείβουμε το κακό. Πρέπει να μείνουμε εστιασμένοι στο να πράττουμε το καλό. Ας μην αποσυντονιζόμαστε. Η κακή πλευρά επιθυμεί να σας εκτροχιάσει, να τραβήξει την προσοχή σας, να γεμίσει τη ζωή σας με φόβο, να πλήξει τους ανθρώπους γύρω σας. Ο φόβος τους επηρεάζει και σας. Να είστε δυνατοί. Έχουμε σχεδόν τελειώσει και η καλή πλευρά θα νικήσει.

πηγή:

1 σχόλιο:

Belis είπε...

Ο παραμυθάς του διαδικτύου.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters