Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Σύλληψη του Κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ

Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν την 1η Νοεμβρίου τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ, καταφέροντας άλλο ένα σημαντικό πλήγμα στα σχέδια της ηγεμονίας του Βαθέος Κράτους να επιβάλει μόνιμα λουκέτα και να υποδουλώσει τους νομοταγείς Αμερικανούς πολίτες.

Η σύλληψη, έγινε στην πολυτελή έπαυλη του Newsom, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Fair Oaks της Καλιφόρνια, λίγες ημέρες αφότου έλαβε μια ενισχυτική ένεση Covid-19 και αρρώστησε βίαια.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του στις 27 Οκτωβρίου ήταν ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων που τον έδειχνε να κάνει το 3ο εμβόλιο, ενώ στις 31 Οκτωβρίου, ο λογαριασμός του στο Twitter, ο οποίος μπορεί να ελέγχεται από πρόσωπα διαφορετικά από τον Νιούσομ, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της οικογένειάς του στολισμένη με αποκριάτικες στολές.

Στρατιωτική πηγή που μίλησε με την υπόσχεση της ανωνυμίας δήλωσε στο RRN ότι ο Νιούσομ αρρώστησε “σοβαρά” 36 ώρες μετά τον πυροβολισμό, αλλά επέλεξε να προσπαθήσει να αναρρώσει στο σπίτι του αντί να εισαχθεί σε νοσοκομείο.

“Όταν το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έμαθε ότι ο Νιούσομ ήταν εξασθενημένος και χωρίς ιδιαίτερη προστασία, αποφάσισε να δράσει”.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων πρωινών ωρών της 1ης Νοεμβρίου, ένας άγνωστος αριθμός πεζοναυτών που στάλθηκε από την Ειδική Διοίκηση Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών διείσδυσαν στο κτήμα του Νιούσομ και ενέπλεξαν δύο αστυνομικούς της Πολιτειακής Αστυνομίας της Καλιφόρνιας, οι οποίοι είχαν αναλάβει να φρουρούν τον κυβερνήτη του Deep State.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, πρόσφεραν στην πολιτειακή αστυνομία την ευκαιρία να παραδοθεί, αλλά οι αστυνομικοί τράβηξαν τα όπλα τους και ανάγκασαν τους πεζοναύτες να απαντήσουν με θανατηφόρα βία. Και οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν, ενώ κανένας πεζοναύτης δεν τραυματίστηκε στη σύντομη ανταλλαγή πυρών.

Αφού απέστειλαν την ασφάλεια του Newsom, οι πεζοναύτες περιηγήθηκαν στην κατοικία και εντόπισαν τη σύζυγο του Newsom, Jennifer, και τα τέσσερα παιδιά τους να τρέχουν σε έναν διάδρομο που κατέληγε σε έναν ψεύτικο τοίχο που οδηγούσε σε ένα “Safe Room”, ένα οχυρωμένο δωμάτιο που εγκαθίσταται σε μια ιδιωτική κατοικία ή επιχείρηση για να παρέχει ασφαλές καταφύγιο ή κρυψώνα στους κατοίκους σε περίπτωση διάρρηξης, εισβολής στο σπίτι, ανεμοστρόβιλου, τρομοκρατικής επίθεσης ή άλλης απειλής.

Η κυρία Νιούσομ και τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο πανικού πριν οι πεζοναύτες προλάβουν να τους πιάσουν και να τους ανακρίνουν, δήλωσε η πηγή μας.

“Οι στρατιώτες καθάρισαν τον υπόλοιπο χώρο και βρήκαν τον Γκάβιν Νιούσομ και τον προσωπικό του γιατρό στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Ο γιατρός πέταξε αμέσως τα χέρια του στον αέρα και είπε ότι ήταν απλώς εκεί για να φροντίσει τον Νιούσομ και ότι δεν ήθελε κανένα πρόβλημα”.

Ο κατάκοιτος Νιούσομ ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα με ένα σωλήνα διασωλήνωσης κολλημένο στο λαιμό του και μια ρινική κάνουλα σφηνωμένη στα ρουθούνια του. Δίπλα στο κρεβάτι βρισκόταν μια σειρά από φορητές οθόνες παρακολούθησης ασθενών.

“Όταν οι πεζοναύτες είπαν ότι παίρνουν τον Newsom, ο γιατρός τους προειδοποίησε ότι θα πέθαινε αν αποσυνδεόταν από τον εξοπλισμό υποστήριξης της ζωής. Ένας τραυματιοφορέας της ομάδας κάλεσε μέσω ασυρμάτου για βοήθεια, και σύντομα έφτασε ένα στρατιωτικό ασθενοφόρο. Πήραν τον Newsom και τον γιατρό, πιθανώς για ανάκριση, από το σπίτι. Δεν προσπάθησαν όμως να πάρουν τη σύζυγο ή τα παιδιά του”.

Ο Νιούσομ μεταφέρθηκε σε άγνωστο ιατρικό κέντρο για θεραπεία και, όταν θα είναι ιατρικά ικανός, θα υποβληθεί σε επεξεργασία από το JAG και θα σταλεί στο Γκουαντάναμο για να αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο.

Ερωτηθείς γιατί οι πεζοναύτες δεν “τράβηξαν απλώς την πρίζα”, αν ο στρατός σκοπεύει να ζητήσει την επιβολή ποινής κάθειρξης, η πηγή μας είπε: “Δεν ήταν αυτή η δουλειά τους. Ο Νιούσομ μπορεί να έχει απαντήσεις που χρειαζόμαστε. Αν επιβιώσει, θα αντιμετωπίσει τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετώπισε ο Κουόμο”.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.


https://www.sfagi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters