Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

D.U.M.B.S Και υπόγειος πόλεμος 10.000 DUMBS (συστήματα σήραγγας) στη Γη. Οι ΗΠΑ έχουν 1.800.

Δεν είναι εύκολο να λυθεί όλο αυτό.
Να το Κλείσεις, να  Πάρεις τον έλεγχο. Πολλές μεταβλητές. Άνθρωποι, παιδιά, όπλα. ΟΜΚ, Βιο-φυτά, κλωνοποιήσεις, εξελίχθηκαν υπερ-στρατιώτες. Διακόπτες διακοπής έκτακτης ανάγκης, Παγίδες κλπ.
Εξαιρετική πεποίθηση.

7,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη.
0,02% Super Elite = 1,54 εκατομμύρια.
1% Elite = 77 εκατομμύρια Elite.
10% = 770 εκατομμύρια στρατιωτικοί / CIA στη γη, πρακτορεία 3 επιστολών.
Σε ΟΛΕΣ τις χώρες.

Διεφθαρμένη αστυνομία. Υπηρεσίες πληροφοριών.
Διευθυντές, οργανώσεις πολιτοφυλακών. Υπόγειοι στρατιώτες του Blackwater.
Διεφθαρμένοι γιατροί, δικηγόροι, επιστήμονες, αξιωματούχοι.
Φαρμακευτικές εταιρείες, μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.
Συνολικά 190 χώρες στη γη.

Πάνω από 800 εκατομμύρια δυνάμεις και κατανεμημένοι στρατιωτικοί σε πολλές χώρες μέσα στο σκοτεινό δίκτυο του παγκόσμιου ελίτ ελέγχου.

Τα λευκά καπέλα, στρατιωτικά - κάνουν ό, τι μπορούν για να διατηρήσουν τα ποσοστά θανάτων όσο το δυνατόν χαμηλότερα.



Βαθύς Υπόγειος Στρατός
Βάσεις Συνδεδεμένο παγκοσμίως

Η σημερινή κατάσταση στη νότια Γερμανία και την Τσεχία.

Για άλλη μια φορά, δύο AWACS με τα αναγνωριστικά NATO40 και NATO06 πετούσαν πάνω από τον Μέλανα Δρυμό και τη Στουτγάρδη.
Πάνω από τον Μέλανα Δρυμό, το AWACS NATO01 μετατρέπει τον αριθμό του οκτώ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πολωνικό αεροσκάφος που διέσχισε τη διαδρομή. Διεξάγει παράλληλη πτήση, τι σύμπτωση!

Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για τα φρικτά κυνηγετικά πάρτι της καμπάλ. Ο Ρότσιλντ Μέισον ήταν το σημείο πρόσβασης για εκείνα τα πάρτι όπου οι ντόπιοι κυνηγούσαν βιασμένους και σκότωναν παιδιά στο δάσος. Οι Κλίντον ήταν επίσης VIP καλεσμένοι εκεί

Επίσης είναι περιοχή D.U.M.B.S και σήραγγες



ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

Πάνω από 50.000 τραυματισμένα ή νεκρά παιδιά έχουν ανακτηθεί από υπόγειες σήραγγες που βρίσκονται κάτω από πόλεις των ΗΠΑ. Ο αυστραλιανός στρατός ανακάλυψε πρόσφατα πάνω από 300.000 βασανισμένα παιδιά σε υπόγειες σήραγγες στη Μελβούρνη και υπολογίστηκε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά θα εξαχθούν από ένα δίκτυο που λειτουργούσε υπό την Αυστραλία τις επόμενες εβδομάδες.

Ένα διεθνές κύκλωμα εμπορίας παιδιών που διοικείται από το Βατικανό και χρηματοδοτείται από τη CIA φαίνεται να είναι υπεύθυνο για χιλιάδες παιδιά που εξαφανίζονται κάθε χρόνο. Παιδιά έκλεψαν για λογαριασμό παγκόσμιων και πολιτικών ελίτ στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο από γνωστές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κρατικών υπηρεσιών προστασίας, ιδιαίτερα στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια. Η UNICEF, το ΝΑΤΟ, πολλές οργανώσεις παιδικής πρόνοιας στην Αφρική και εκείνες στο Χόλιγουντ ήταν ύποπτες για απαγωγή και βασανιστήρια παιδιών μέσω ενός περίτεχνου δικτύου σηράγγων.

Αυτό το δίκτυο απαγωγής παιδιών αποκαλύφθηκε αφού χιλιάδες κακοποιημένα και βασανισμένα παιδιά βρέθηκαν και διασώθηκαν από τούνελ που διέσχιζαν τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Με το πρόσχημα της πρώτης «πανδημίας Covid 19», τα παιδιά νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομειακό πλοίο USNS Comfort στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και στο νοσοκομειακό πλοίο USNS Mercy στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια. Ο ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και η Century City στο Λος Άντζελες, και οι δύο υπό τον έλεγχο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, ήταν γνωστές εστίες για ευαίσθητους σατανιστές που έκαναν θυσίες παιδιών.

Προς όλους τους μπάσταρδους: Ο θάνατός σας είναι κοντά
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΦΩΝΙΕΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters