Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ο Τραμπ λέει στον Μπιλ O'Reilly ότι «ανυπομονεί» για μια κατάθεση στην αγωγή του με την Big Tech και είναι «έτοιμος για πόλεμο», επειδή οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων «καταστρέφουν το έθνος μας»

Από τον ROB CRILLY, ΑΝΏΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ DAILYMAIL.COM
  • Ο Τραμπ είπε ότι ήταν έτοιμος για «πόλεμο» με τη Big Tech μετά την έναρξη αγωγής
  • Κατηγόρησε το Twitter, το Facebook και το Google ότι «καταστρέφουν το έθνος μας» σε συνέντευξη
  • Νομικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η αγωγή με εκθέτει τον Τραμπ σε αδέξια ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο του πριν από τη βία στις 6 Ιανουαρίου
  • Αλλά ο πρώην πρόεδρος είπε ότι «ανυπομονεί» να απολυθεί
  • Η επιτροπή πολιτικής δράσης του ξεκίνησε τη συγκέντρωση χρημάτων για να υποστηρίξει τη μακροχρόνια αγωγή

    Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι ήταν διατεθειμένος να υποβάλει υποθέσεις στις αγωγές του εναντίον του Twitter , του Facebook και της Google και θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να διατυπώσει τους ισχυρισμούς του για εκλογική απάτη.

    Σε συνέντευξη με τον συντηρητικό τηλεοπτικό οικοδεσπότη Bill O'Reilly την Τετάρτη, ο Trump είπε επίσης ότι ήταν έτοιμος για «πόλεμο» με τη Big Tech.

    Νομικοί εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι η υπόθεσή του για την εφαρμογή της πρώτης τροποποίησης σε ιδιωτικές εταιρείες αντιμετωπίζει σημαντικά εμπόδια και ότι η διαδικασία ανακάλυψης - όταν οι δύο πλευρές αποκαλύπτουν τους μάρτυρες και τα αποδεικτικά στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη δίκη - θα μπορούσε να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο του Τραμπ στο τρέχον μέχρι τη βία στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου.

    Αλλά ο Τραμπ είπε ότι ήταν χαρούμενος που ερωτήθηκε από τους δικηγόρους των αντιπάλων του σε μια κατάθεση.

    «Ανυπομονώ για αυτό», είπε σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί στην εκπομπή του O'Reilly The First την Πέμπτη το απόγευμα.

    «Μου αρέσει να μιλάω για τις εκλογικές απάτες, επειδή ήταν οι πιο ψευδείς εκλογές - λοιπόν, νομίζω ότι είχαμε πολλά από αυτά ειλικρινά - αλλά οι πιο ψευδείς εκλογές στην ιστορία της χώρας μας.

    Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ είπε ότι ήταν έτοιμος να απολυθεί από δικηγόρους για την αγωγή του εναντίον του Twitter, Facebook και Google.  Είπε ότι θα το χρησιμοποιούσε για να διατυπώσει τις εκλογές του για απάτες

    Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ είπε ότι ήταν έτοιμος να απολυθεί από δικηγόρους για την αγωγή του εναντίον του Twitter, Facebook και Google. Είπε ότι θα το χρησιμοποιούσε για να διατυπώσει τις εκλογές του για απάτες

    Ο Τραμπ είπε στον Bill O'Reilly ότι αυτός και η ομάδα του ήταν έτοιμοι για «πόλεμο» με τη Big Tech.  «Κάνουν κακά πράγματα και πλήττουν πραγματικά το έθνος μας και ίσως στη διαδικασία της καταστροφής του έθνους μας», είπε.  "Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί"

    Ο Τραμπ είπε στον Bill O'Reilly ότι αυτός και η ομάδα του ήταν έτοιμοι για «πόλεμο» με τη Big Tech. «Κάνουν κακά πράγματα και πλήττουν πραγματικά το έθνος μας και ίσως στη διαδικασία της καταστροφής του έθνους μας», είπε. "Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί"

    Ο Τραμπ ανακοίνωσε την αγωγή του την Τετάρτη το πρωί στο γκολφ κλαμπ Bedminster στο Νιου Τζέρσεϋ.  «Θα θεωρούμε το Big Tech πολύ υπόλογο», είπε

    Ο Τραμπ ανακοίνωσε την αγωγή του την Τετάρτη το πρωί στο γκολφ κλαμπ Bedminster στο Νιου Τζέρσεϋ. «Θα θεωρούμε το Big Tech πολύ υπόλογο», είπε

    Οι αντίπαλοι πιστεύουν ότι η αγωγή θα ανοίξει τον Τραμπ για να πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον ρόλο του στην πορεία προς την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από τους υποστηρικτές του στις 6 Ιανουαρίου.

    Οι αντίπαλοι πιστεύουν ότι η αγωγή θα ανοίξει τον Τραμπ για να πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον ρόλο του στην πορεία προς την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από τους υποστηρικτές του στις 6 Ιανουαρίου.

    «Οι άνθρωποι το γνωρίζουν.

    «Κάθε μέρα βρίσκουμε όλο και περισσότερες αποδείξεις για αυτό.

    Αν κοιτάξετε τη Γεωργία. αν κοιτάξετε την Αριζόνα.

    «Τώρα κοιτάξτε τι συμβαίνει με την Πενσυλβάνια, όπου αρχίζουν να μπαίνουν σε αυτό με μεγάλη λεπτομέρεια και μιλάμε για αλλαγή παιχνιδιών».

    Οι αβάσιμοι ισχυρισμοί του Trump για απάτη στις εκλογές επισημάνθηκαν επανειλημμένα ως παραπλανητικοί από εταιρείες κοινωνικών μέσων μετά τις εκλογές του περασμένου έτους.

    Και έχει απαγορευτεί από το Twitter, το Facebook και το Google από τον Ιανουάριο, όταν οι υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

    Το Twitter επισήμανε δύο επακόλουθα tweets στα οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Τζο Μπάιντεν και ότι οι υποστηρικτές του δεν θα «σέβονται» καθώς θα μπορούσαν ενδεχομένως να δώσουν πράσινο φως στη μελλοντική βία.

    Την Τετάρτη, ο Τραμπ ανακοίνωσε αγωγές εναντίον Twitter, Facebook και Google.

    «Ζητάμε από το Επαρχιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Φλόριντα να διατάξει την άμεση διακοπή της παράνομης, επαίσχυντης λογοκρισίας των αμερικανικών λαών των εταιρειών κοινωνικών μέσων», είπε. 

    «Θα θεωρούμε το Big Tech πολύ υπόλογο».

    Τα δύο tweets που απαγόρευσαν τον Trump από το Twitter.  Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ανέφερε ότι τα σχόλια έπεσαν σε παραβίαση της Πολιτικής Δόμησης της Βίας και ότι θα τον αναστείλει αμέσως.  Το δεύτερο tweet, είπε, μπορεί να χρησιμεύσει ως ενθάρρυνση σε όσους σκέφτονται βίαιες πράξεις ότι τα εγκαίνια θα ήταν «ασφαλής» στόχος, καθώς ο Trump δεν θα παρευρεθεί

    Τα δύο tweets που απαγόρευσαν τον Trump από το Twitter. Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ανέφερε ότι τα σχόλια έπεσαν σε παραβίαση της Πολιτικής Δόμησης της Βίας και ότι θα τον αναστείλει αμέσως. Το δεύτερο tweet, είπε, μπορεί να χρησιμεύσει ως ενθάρρυνση σε όσους σκέφτονται βίαιες πράξεις ότι τα εγκαίνια θα ήταν «ασφαλής» στόχος, καθώς ο Trump δεν θα παρευρεθεί

    Οι τρεις είναι όλες ιδιωτικές εταιρείες και οι χρήστες πρέπει να συμφωνήσουν με τους όρους υπηρεσίας τους, τους οποίους οι νομικοί εμπειρογνώμονες ανέφεραν ότι θα δυσκολευόταν να υποστηρίξουν ότι ήταν κυβερνητικοί πράκτορες και υπόκεινται σε προστασία της πρώτης τροποποίησης για την ελευθερία του λόγου.

    Ωστόσο, ο Τραμπ και οι δικηγόροι του λένε ότι οι πλατφόρμες έχουν υποκύψει στις επιθυμίες του Κογκρέσου και έχουν δοθεί ορισμένες νομικές ασυλίες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν πλέον όλα τα δικαιώματα των ιδιωτικών εταιρειών.

    Η προσέγγιση είναι άνευ προηγουμένου, αλλά έρχεται σε μια στιγμή που οι εταιρείες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης βρίσκονται υπό έντονο έλεγχο για τον αυξανόμενο ρόλο τους στη δημόσια συνομιλία.

    Ο Τραμπ είπε ότι η ομάδα του ήταν έτοιμη για τον αγώνα.

    «Όλα είναι πόλεμος», είπε ο Τραμπ

    «Με μένα, η ζωή είναι πόλεμος. Και ναι είμαστε προετοιμασμένοι και κάποιος έπρεπε να κάνει. "

    Είπε ότι η κίνηση του ήταν δημοφιλής στους υποστηρικτές.

    «Όλοι ήθελαν να το κάνω», είπε. Είναι κακοί, είναι κακοί άνθρωποι.

    «Κάνουν κακά πράγματα και βλάπτουν πραγματικά το έθνος μας και ίσως στη διαδικασία της καταστροφής του έθνους μας.

    «Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί».

    Ωστόσο, οι σκεπτικιστές βλέπουν ένα πρόσθιο κίνητρο. Την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αγωγής, η επιτροπή πολιτικής δράσης του Τραμπ έστειλε email συγκέντρωσης χρημάτων.

    «Θα είναι ένας ανηφόρος φίλος μάχης και δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου», είπε. «Σε χρειάζομαι να σταθείς μαζί μου και να αντισταθούμε».




  • Το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η νομική στρατηγική του Τραμπ εάν θέλει να κερδίσει την υπόθεση της Πρώτης Τροποποίησης ότι το Twitter, το Facebook και η Google παραβίασαν την ελευθερία του λόγου

    Όταν ο Τραμπ και οι υποστηρικτές του ισχυρίστηκαν ότι τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης παραβιάστηκαν τον Ιανουάριο από την απαγόρευση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, οι νομικοί εμπειρογνώμονες επεσήμαναν γρήγορα ότι οι προστασίες ελεύθερης έκφρασης εφαρμόστηκαν μόνο στην κρατική λογοκρισία - και δεν επεκτάθηκαν σε ιδιωτικές εταιρείες.

    Έξι μήνες αργότερα, την Τετάρτη το πρωί, η νομική του ομάδα αποκάλυψε πώς σχεδίαζαν να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο ο νόμος πρέπει να βλέπει το Facebook, το Twitter και το Google.

    Ο John P. Coale είπε ότι η υπόθεσή τους θα δείξει πώς η Big Tech ενεργούσε ως κυβερνητικός πράκτορας.

    Και ο Pam Bondi είπε ότι οι δημόσιες ακροάσεις έδειξαν πώς μέλη του Κογκρέσου προσπάθησαν να εξαναγκάσουν τις πλατφόρμες να κάνουν τις προσφορές τους ή σε άλλες στιγμές είχαν συμμαχήσει μαζί τους για να σιωπήσουν τους συντηρητικούς.

    Ο ίδιος ο Τραμπ είπε ότι οι πλατφόρμες δεν θα μπορούσαν πλέον να θεωρηθούν εντελώς ιδιωτικές εταιρείες, όταν τους είχε δοθεί προστασία από το μήνυμά τους για περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε από χρήστες.

    Αλλά ο Paul Gowder, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο Northwestern, είπε ότι η καταγγελία δεν πέρασε στο «τεστ γέλιου».

    «Η κυβέρνηση παρέχει σε όλα τα είδη εταιρειών ασυλία από κάθε είδους πράγματα», είπε.

    «Μέλη του Κογκρέσου καλούν ανθρώπους από κάθε είδους εταιρείες να τους φωνάζουν όλη την ώρα».

    Πρόσθεσε τα μέλη του Κογκρέσου ή ότι τους δόθηκε ασυλία σε ορισμένους τομείς, δεν μετέτρεψε μια ιδιωτική εταιρεία σε κυβερνητικό πράκτορα, πρόσθεσε.

    Νομικοί εμπειρογνώμονες εξέφρασαν σκεπτικισμό ότι το κοστούμι του Τραμπ θα μπορούσε να κερδίσει, λέγοντας ότι θα αγωνιζόταν να δείξει ότι οι προστατευτικές ομιλίες πρώτης τροπολογίας πρέπει να επεκταθούν σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

    Νομικοί εμπειρογνώμονες εξέφρασαν σκεπτικισμό ότι το κοστούμι του Τραμπ θα μπορούσε να κερδίσει, λέγοντας ότι θα αγωνιζόταν να δείξει ότι οι προστατευτικές ομιλίες πρώτης τροπολογίας πρέπει να επεκταθούν σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

    Ο Eric Goldman, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο Santa Clara στην Καλιφόρνια, ο οποίος έχει μελετήσει περισσότερες από 60 παρόμοιες, αποτυχημένες αγωγές που ανέλαβαν εταιρείες Διαδικτύου για τον τερματισμό ή την αναστολή λογαριασμών χρηστών, δήλωσε στο Associated Press: «Έχουν υποστηρίξει τα πάντα κάτω από τον ήλιο, συμπεριλαμβανομένης της Πρώτης Τροποποίησης και δεν έχουν πουθενά.

    «Ίσως έχει ένα τέχνασμα στο μανίκι του που θα του δώσει ένα πόδι στις δεκάδες αγωγές ενώπιόν του. Αμφιβάλλω.'

    Ακόμη και ορισμένοι από τους πιο πιστούς υποστηρικτές του Τραμπ φάνηκαν να παραδέχονται ότι η νίκη στα δικαστήρια μπορεί να είναι δύσκολη.

    «Στο τέλος της ημέρας, τα δικαστήρια μπορεί να συμφωνήσουν μαζί σας», δήλωσε ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ σε απάντηση σκεπτικιστή στο Twitter, «αλλά εδώ είναι ένα αξιόπιστο επιχείρημα από σοβαρούς στοχαστές ότι η Big Tech - εφαρμόζοντας απευθείας την πολιτική της κυβέρνησης, στο εκφράζουν την έκφραση των κυβερνητικών υπευθύνων λήψης αποφάσεων - έχουν γίνει de facto κρατικοί φορείς. " 

    Η ουσία της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από το δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Φλόριντα, όπου η ομάδα του Τραμπ υπέβαλε την καταγγελία της, για να αποφασίσει. 

    Αλλά μια απόφαση την περασμένη εβδομάδα δείχνει τις δυσκολίες. Ένας δικαστής στη βόρεια Φλόριντα μπλόκαρε έναν νέο νόμο που θα τιμωρούσε τις εταιρείες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για το μπλοκάρισμα των θέσεων ενός πολιτικού.

    «Οι ενάγοντες είναι πιθανό να επικρατήσουν ως προς το βάσιμο του ισχυρισμού τους ότι αυτά τα καταστατικά παραβιάζουν την Πρώτη Τροποποίηση», δήλωσε ο δικαστής της περιφέρειας των ΗΠΑ Robert Hinkle. «Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να αποκοπεί και να επιβιώσει».



    ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters