Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ! Οι υποθέσεις του προέδρου Τραμπ κατά της Big Tech ανατέθηκαν σε δύο δικαστές OBAMA και έναν δικαστή HW BUSH

Από τον Joe Hoft

Πότε θα ξυπνήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι και θα δουν ότι το Δημοκρατικό Κόμμα δεν εργάζεται για το συμφέρον των ΗΠΑ; Δουλεύουν για το POWER και θα κάνουν οτιδήποτε για να το πάρουν και να το κρατήσουν.

Είδαμε σχεδόν σε όλες τις μεγάλες κρατικές αγωγές μετά τις εκλογές ότι οι δικαστές του Ομπάμα είχαν ανατεθεί στις υποθέσεις. 

Είχαν έτοιμα πολλά έγγραφα πριν ακούσουν ακόμη και τις υποθέσεις που αποφάσισαν εναντίον του προέδρου Τραμπ και του αμερικανικού λαού κάθε φορά.

Τον Φεβρουάριο του 2017 αναφέραμε για τους δικαστές του Ομπάμα και του Κάρτερ να λαμβάνουν παράλογες αποφάσεις εναντίον του Προέδρου Τραμπ.

Είδαμε τους δικαστές του Ομπάμα να παρεμποδίζουν τη δικαιοσύνη με αντισυνταγματική και παράξενη απόφαση να σταματήσουν τις πολιτικές που ήθελε ο Πρόεδρος Τραμπ για να προστατεύσει την Αμερική.


Τον Μάιο, ένας δικαστής του Ομπάμα προσπάθησε να σταματήσει τη συγχώρεση του Steve Bannon.

Τώρα, σε μερικές από τις πιο σημαντικές περιπτώσεις στην ιστορία των ΗΠΑ για να αποφασίσουμε την ελευθερία του λόγου, έχουμε περισσότερους δικαστές Ομπάμα.

Στην υπόθεση του Προέδρου Τραμπ εναντίον του Twitter, ανατίθεται ο δικαστής του Ομπάμα Ρόμπερτ Νίκολς Σκόλα Τζούνιορ (διαβάστε την ακρόαση επιβεβαίωσης εδώ )

- kagbro88 (@ kagbro88) 7 Ιουλίου 2021

Στην υπόθεση του Προέδρου Τραμπ εναντίον Facebook, ένας άλλος δικαστής Ομπάμα - Κάθλεν Μ. Ουίλιαμς.

Στην υπόθεση του Προέδρου Τραμπ εναντίον του YouTube, δικαστής του Τζορτζ Μπους - Κέβιν Μάικλ Μουρ.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters