Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Το εμβόλιο Covid Εισάγει Νανοσωματίδια για τον Έλεγχο του Νου

Δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά κάποιου ιού.
Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός μυστικού έργου νανοτεχνολογίας με σκοπό να εισέλθει και να ελέγξει τους εγκεφάλους του ανθρώπινου πληθυσμού.


Ένας βιολόγος που ονομάζεται Ricardo Delgado και ένας γιατρός, ο Δρ Jose Luis Sevillano,

οι οποίοι φιλοξενούν ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που ονομάζεται La Quinta Columnaλένε ότι τα χέρια ορισμένων ανθρώπων γίνονται μαγνητικά ακριβώς στο σημείο όπου εμβολιάστηκαν, μαγνητίζοντας όχι μόνο μαγνήτες αλλά ψαλίδια, μεταλλικά τμήματα, εργαλεία, ακόμη και κινητά τηλέφωνα!

Το φαινόμενο δεν περιορίζεται αποκλειστικό στο χέρι. Μέσα σε διάστημα ημερών κινείται προς το στήθος, το λαιμό ή την άνω σπονδυλική στήλη (δυστυχώς η μητέρα μου και η θεία μου δέχτηκαν την πρώτη ένεση του σκευάσματος της Pfizer και η αδελφή μου επιβεβαίωσε ότι το πάρα πάνω δυστυχώς αληθεύει).

Οι δύο αυτοί επιστήμονες ξεκίνησαν τη δική τους έρευνα και ανακάλυψαν αυτά:

1. Όλα τα εμβόλια κατασκευάζονται με την ίδια νανοτεχνολογία. Στην Ισπανία περιγράφηκε ακόμη και ως «μυστικά νανοσωματίδια».  Αυτά τα νανοσωματίδια γίνονται μαγνητικά όταν φτάσουν στην ίδια θερμοκρασία με το ανθρώπινο σώμα. Όταν παραμένουν σε περιβάλλον κάτω των 10 βαθμών, παραμένουν μη μαγνητικά. [Γιατί καταψύχουν τα εμβόλια;]

https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w

2. Αυτά τα σωματίδια πρέπει να είναι ένα υλικό νανοτεχνολογία που ονομάζεται GRAPHENE (γραφένιο) που είναι υπεραγώγιμο και ενσωματώνεται εξαιρετικά στα κύτταρα των νευρώνων του εγκεφάλου:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnsys.2018.00012/full

3. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επένδυσε ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε ένα project που ονομάζεται Η Ναυαρχίδα του Γραφένιου:

https://spectrum.ieee.org/nanoclast/semiconductors/nanotechnology/europe-has-invested-1-billion-into-graphenebut-for-what

4. Τα μόρια του GRAPHENE μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους νευρώνες του εγκεφάλου σε απομακρυσμένη λειτουργία χρησιμοποιώντας διαφορετικές ραδιοσυχνότητες (το 5G θα μπορούσε να είναι μια απ’ αυτές), μπορούν να χαρτογραφήσουν τον εγκέφαλο καθώς και να μεταδώσουν και να λάβουν ΟΔΗΓΙΕΣ εξ αποστάσεως:

https://www.noldus.com/applications/magnetogenetics

5. Αυτά δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά κάποιου ιού, αντίθετα όλον αυτόν τον καιρό ήταν ένα μυστικό project νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε για να εισέλθει στους εγκεφάλους του ανθρώπινου πληθυσμού και να τους ελέγξει(μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν μπορούν να τροποποιήσουν το DNA μέσω του 5G).Στην La Quinta Columna ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι έχουν ήδη παρουσιάσει μαγνητισμό μέσω γραφενίου που υπάρχει σε μάσκες, PCR τεστ, χημικά ψεκάσματα και εμβόλια γρίπης και covid.

6. Το εικονίδιο του GRAPHENE μαντέψτε τι είναι: τρία εξάγραμμα.

https://www.shutterstock.com/image-vector/graphene-structure-icon-vector-1030374052

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B978012812651600001X

7. Το γραφένιο θα μπορούσε να ξεπλυθεί με φυσικό τρόπο από το σώμα, επειδή υπάρχει ένα ένζυμο που ονομάζεται μυελοπεροξιδάση που προφανώς αποσυνθέτει τα μόρια του γραφενίου. Παραδόξως η κατανάλωση αλκοόλ ή ακόμη και ο καπνός μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση αυτού του ενζύμου. Γι’ αυτό θέλουν ο πληθυσμός να εμβολιάζεται κάθε 6-12 μήνες και να είναι νηφάλιος.

8. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του γραφενίου σε εμβολιασμένους ανθρώπους και του 5G θα μπορούσε να οδηγήσει στο μοιραίο όταν το 5G θα ενεργοποιηθεί πλήρως τον Ιούλιο του 2021, οπότε δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να σταματήσουμε αυτή την τρέλα και να διακόψουμε τα προγράμματα εμβολιασμού για μια για πάντα.

9. Οι ομιλητές του project Ναυαρχίδα του Γραφενίου είναι σε διευθυντικές θέσεις στην AstraZeneca και βρίσκονται σε πολύ στενή επαφή με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες: «Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ θα δώσει μια επισκόπηση του γραφενίου και της χρήσης του σε βιοϊατρικές συσκευές, και εκπρόσωποι από την AstraZeneca, τη Glaxo Smith Kline, την Pixtium Vision, την Clinatec και τα Multichannel Systems θα μιλήσουν για το πώς αυτή η έρευνα αιχμής ολοκληρώνεται στη βιομηχανία καθώς και για την πορεία της προς τα εμπρός».

https://graphene-flagship.eu/graphene/news/novel-healthcare-solutions-for-an-ever-changing-world/

https://graphene-flagship.eu/research/funding/

10. Μια εταιρεία που ονομάζεται Nanografi με έδρα την Τουρκία παράγει τη νέα ρινική έκδοση του εμβολίου covid για απ΄ευθείας ψέκασμα στη μύτη (ώστε να φτάνει εύκολα στον εγκέφαλο) και εμπλέκεται επίσης σε νανοτεχνολογίες που χρησιμοποιούν γραφένιο.

https://nanografi.com/public-announcement/

11. Η ΕΕ επενδύει 2.000 εκατομμύρια ευρώ στην έρευνα για το γραφένιο και την αναδημιουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, όπου η Ισπανία είναι η χώρα με τις περισσότερες ομάδες εργασίας.

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ca/IP_13_54

12. Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδότησε το Imperial College London για έρευνα σχετικά με το Graphene στην τεχνολογία εμβολίων με χρηματοδότηση ύψους 4,5 εκατομμυρίων λιρών.

13. Ο Michael L. Gordon, ο ειδικός Εθνικής Ασφάλειας από τη Wall Street Journal που έκανε δημόσια καταγγελία για «όπλα μαζικής καταστροφής» στο Ιράκ, ήταν ο ίδιος δημοσιογράφος που μίλησε για την κινεζική προέλευση του νέου κορωνοϊού στη Γουχάν .


πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters