Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΝ ΒΑΛΕΙ ΑΙΝΤΑΧΟ, Η.Π.Α

 
 Σ Ι Α.... ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ.... ΒΑΤΙΚΑΝΟ....
ΡΟΚΦΕΛΕΡ...... Παγκόσμια Τράπεζα... Χαζαρική μαφία_....
ΓΚΕΙΤΣ... ΖΟΥΓΚΜΠΕΡΓΚ.... YT Wojcicki... Anderson Cooper.... CNN, NBC, ABC, CBS, NPR, HEADS Goo gle... FBI heads και περίπου 200 διευθυντές των ΜΜΕ από όλο τον κόσμο, όλοι συμμετείχαν στη μυστική συνάντηση του Idaho στο Sun valley.
 
Τα κύρια θέματα ήταν
 
Πώς να αποκρύψουμε όλες τις πατέντες που αφορούν το SARS/COVID και τις πατέντες εμβολίων που είναι σε δημόσια γνώση. που χρονολογούνται από τις αρχές του 2002_2004. 2007 (πατέντα εμβολίων για το σημερινό COVID-19)
 
- Τροποποιήσεις του καιρού και επιρροή της κλιματικής αλλαγής
 
- Κλιματική αλλαγή και επιρροή στη συγκάλυψη των εκλογών
 
- Κλιματική αλλαγή και επιρροή στη συγκάλυψη των σημερινών εμβολίων ΘΑΝΑΤΟΙ
 
- Κλιματική Αλλαγή και επιρροή στις τρέχουσες επιχειρήσεις των ΗΠΑ και του Στρατού που λαμβάνουν χώρα για να συλλάβουν τους παγκόσμιους εταίρους τους και τις επερχόμενες κατασχέσεις εταιρειών και περιουσιών και περιουσιακών στοιχείων (και ένα σχέδιο για την αποφυγή του Στρατού)
- Κλιματική Αλλαγή σε συνδυασμό με τη Δέλτα Παραλλαγή για τον έλεγχο του πληθυσμού και την πρόκληση πολιτικών αναταραχών.
 
- Ανάληψη πλήρους ΕΛΕΓΧΟΥ του διαδικτύου/τηλεφώνων και δημιουργία της ισχυρότερης λογοκρισίας για να χαρακτηριστούν όσοι αντιτίθενται στην αφήγηση για το κλίμα/εμβόλια/κόβια ως ΕΞΩΤΕΡΜΙΣΤΕΣ.
 
Και απελευθερώνοντας το νεότερο πρόγραμμα για την ακύρωση/ναρκοθέτηση δεδομένων/επηρεασμό των οικονομικών διαδικτυακών λογαριασμών των EXTREMIST
____________________________

ΜΥΝΗΜΑ το οποίο ο στρατός θέλησε να δώσει προς τα έξω μέσον των ανθρώπων του.
"Όλα όσα συμβαίνουν έπρεπε να συμβούν... Για να τους πιάσουμε όλους μέσα στις στιγμές του εγκλήματος...
 
Αυτό που βλέπετε σε όλο τον κόσμο... Οι ταραχές. Τις εκρήξεις. Το σπρώξιμο των εμβολίων... Οι πολιτικές αναταραχές που αυξάνονται... δημιουργείται από το βαθύ κράτος... 
 
Αυτές είναι οι τελευταίες στιγμές της απελπισίας τους για να μείνουν μακριά από τις φυλακές ή τις εκτελέσεις των αποσπασμάτων θανάτου που έρχονται μέσα από τον κώδικα Nürnberger και τις δίκες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... 
 
Αυτό το χάος που βλέπουμε τώρα στον Κόσμο τον Ιούλιο και την επόμενη εβδομάδα επιτρέπεται από τον Στρατό γιατί όλα τα λάθη γίνονται τώρα σε κάθε χώρα από το βαθύ κράτος. Προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά εκθέτουν όλα τα στοιχεία τους και τους υπνωτισμένους, μέσα στις τάξεις τους.
 
Ο Στρατός είναι τοποθετημένος στο 80% του Κόσμου τώρα... 
 
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΔΕΛΦΕ, Ο ΠΕΛΕΚΗΣ ΠΕΦΤΕΙ !!!...".
 
 
 
 
 
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters