Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Πολύ Περίεργη… μαυρίλα

γράφει ο Καταχανάς

Τις τελευταίες ημέρες, πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι αναφορές για «περίεργα» μαύρα πολυτελή οχήματα, με φημέ τζάμια τα οποία σουλατσάρουν στην Αθήνα (και όχι μόνο). 

Πινακίδες διαβαθμισμένες (μη καταχωρημένες) και άγνωστοι – μυστηριώδεις επιβάτες, συνθέτουν ένα χολιγουντιανό σκηνικό, το οποίο συνοδεύεται από επίσης «περίεργες» θα λέγαμε, «συμπτώσεις».

Οι αναφορές, προέρχονται από διαφορετικά άτομα, τα οποία δε φαίνεται να γνωρίζονται μεταξύ τους. Η πρώτη αναφορά, έγινε στις 8 Ιανουαρίου 2021 στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα στο Βατικανό. Δύο ημέρες αργότερα, έγινε συσκότιση, ενώ σε βίντεο από τη ζωντανή εικόνα στο Βατικανό, ακούγονται τρεις πυροβολισμοί. Λίγες ημέρες αργότερα, παραιτήθηκε η ιταλική κυβέρνηση…


Την ίδια Περίπου ημέρα, το ίδιο έγινε και στο Ιράν. Μόνο που εκεί, στόχος φαίνεται να ήταν μία κινεζική αντιπροσωπεία που ήθελε να αγοράσει εργοστάσιο της General Electric.

Οι «συμπτώσεις» συνεχίζονται. Παρόμοια αυτοκίνητα εμφανίστηκαν στην Κροατία, στην Εσθονία, την Ολλανδία, την Ιαπωνία και το Κουβέιτ. Κι εκεί οι κυβερνήσεις παραιτήθηκαν.

Καθώς τα μαύρα οχήματα συνέχισαν την… «επέλασή» τους, αναφέρθηκαν «back out» σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Για να φτάσουμε αυτήν την εβδομάδα, να γίνεται μαρτυρία για ολόκληρο στόλο μαύρων τζιπ, SUV και πολυτελών αυτοκινήτων που συνοδεύονται από μαύρα οχήματα με φάρο. Όλα με φημέ τζάμια. Αυτοκίνητα που παίρνουν συγκεκριμένα πόστα σε σημαντικά σημεία των Αθηνών αλλά και της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη μαρτυρία, τρία τέτοια οχήματα εισέβαλαν στο πρωθυπουργικό μέγαρο (Μαξίμου) την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύσκεψη για το αν και πώς θ’ ανοίξουν τα καταστήματα αύριο (18/01/2021). Τα τρία οχήματα παρέμειναν για 10 περίπου λεπτά στο χώρο και μετά αποχώρησαν το ίδιο γρήγορα όπως ήρθαν.

Η περίεργη «σύμπτωση» είναι ότι με το που αποχώρησαν τα οχήματα, η κυβέρνηση άλλαξε ρότα. Εκεί που ήταν ν’ ανοίξουν τα καταστήματα ένα σύστημα παρόμοιο με το «click away», ξαφνικά έγινε αναφορά για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων…

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η κατάρρευση της ΝΤΠ, φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ κοντά… Γένοιτο!

kanenazori.wordpress.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΟΔΟΤΟΥ

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters