Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Η Μαζική επίθεση κατά του Octagon Group έχει ως στόχο να τελειώσει το 4ο Ράιχ των Ναζί

Benjamin Fulford 28/12/2020

Εχει ξεκινήσει μια μαζική επίθεση με στόχο να τελειώσει δια παντός η ελβετική ομάδα Octagon Group και να τεθεί τέλος στο ναζιστικό τέταρτο Ράιχ της. Τα στελέχη των φαρμακευτικών εταιρειών, οι επικεφαλής των ιατρικών συλλόγων και άλλα άτομα που συνδέονται με την εκστρατεία τρόμου του covid-19 και του εμβολίου, είναι στόχοι υψηλής προτεραιότητας.  

Οι Ελβετοί θα κληθούν να παραδώσουν όλους τους ηγέτες του Octagon Group ή να αντιμετωπίσουν την πλήρη καταστροφή της χώρας τους, σύμφωνα με πηγές των Gnostic Illuminati.

«Η Επιχείρηση Gladio Covid-19 (ΣτΜ Gladio Operation: operation “stay-behind” επιχείρηση «παραμείνατε πίσω») είναι της ελβετικής Octagon, το Gladio είναι ένα τμήμα της,» επιβεβαιώνουν πηγές από την MI6.  Αυτό σημαίνει ότι ενορχηστρώνεται από την Ελβετία μια παγκόσμια εκστρατεία μαζικών δολοφονιών, και αυτός είναι ο λόγος που λαμβάνονται τέτοια ακραία μέτρα.

Να είστε ενήμεροι, όμως, πως η Octagon Group είναι το πραγματικό πολιτικό γραφείο της ισχυρής Χαζαρικής Μαφίας με περίπου 1 εκατομμύριο άτομα, και δε σκοπεύουν να αποχωρήσουν με τάξη και ησυχία.

Μια πηγή από την NSA αναφέρει ότι υπάρχουν πληροφορίες που δείχνουν ότι ηθοποιοί της χαζαρικής μαφίας συνωμοτούν τώρα κατά του καλέσματος του Τραμπ προς τους πατριώτες να συγκεντρωθούν στην Ουάσιγκτον στις 6 Ιανουαρίου.  Η πηγή προειδοποιεί ότι θα μπορούσε όλο αυτό να γίνει μια θανάσιμη παγίδα, και εάν οι πατριώτες θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση να δράσουν τοπικά ενάντια στους πολιτικούς, τους γιατρούς, κ.λπ. που προωθούν τις καραντίνες και τους εμβολιασμούς “Covid-19”.

Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε σε όλη την τρομο-προπαγάνδα Covid που ξερνάνε όλη μέρα τα εταιρικά μέσα προπαγάνδας, ορίστε κάτι που μπορείτε να ελέγξετε: το εργαστήριο κινέζικων Βιολογικών Όπλων στη Wuhan της Κίνας, από όπου προέρχεται ο λεγόμενος ιός Covid, ανήκει στο Ίδρυμα Σόρος, όπως μπορεί κανείς να δει από τα αρχεία ιδρυμάτων SEC.  Το ίδιο ίδρυμα κατέχει τους κατασκευαστές εμβολίων.  Το Ίδρυμα Σόρος είναι ένα μέτωπο της χαζαρικής μαφίας.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η δυτική ιατρική βασίζεται στη στρατιωτική ιατρική και έχει στρατιωτική ιεραρχία.  Αν οι γιατροί δεν υπακούουν σε εντολές, χάνουν τις ιατρικές τους άδειες.  Οι διαταγές προέρχονται από ιατρικούς συλλόγους που ελέγχονται από τη Χαζαρική Μαφία.

Ρωσικές πηγές από την FSB επιβεβαιώνουν πως κάποια από τα εμβόλια Covid-19 που τώρα προωθούνται περιέχουν μικροτσίπ.  «Προσπαθούμε τώρα να τα αποκωδικοποιήσουμε», λέει μια πηγή.

Ωστόσο, η αντίδραση σε κάθε νέα θηριωδία της Χαζαρικής Μαφίας δεν είναι αρκετή, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζονται οι μεγάλες επιθετικές επιχειρήσεις.  Τώρα, ρωσικές, αμερικανικές, ισραηλινές και άλλες ειδικές δυνάμεις κυνηγούν δραστικά όλα τα στελέχη που συνδέονται με αυτή την ιατρική τρομοκρατία που διεξάγεται στη Δύση, κυρίως την ομάδα G7 των Χαζαρικών χωρών-σκλάβων.

Ακόμη και τα προπαγανδιστικά ειδησεογραφικά μέσα, όπως η Washington Post, παραδέχονται ότι λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη κινητοποίηση της Εθνικής Φρουράς μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  Φυσικά, προσπαθούν να το διαστρεβλώσουν ως «καταπολέμηση της πανδημίας», αλλά στην πραγματικότητα είναι η καταπολέμηση της Χαζαρικής Mαφίας.  

https://www.thehour.com/news/article/Pandemic-and-unrest-fuel-the-biggest-National-15826661.php

Ως άλλο σημάδι ότι δεν πρόκειται για «business as usual» (ΣτΜ συνήθεις εργασίες)  έχουν σφραγιστεί τα σύνορα ξηράς και θαλάσσης στην Ιαπωνία, τη Σαουδική Αραβία, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και άλλων χωρών, ως μέτρο πρόληψης της διαφυγής των αφεντικών της Χαζαρικής Μαφίας.

Στην περίπτωση της Ιαπωνίας, τα σύνορα έχουν σφραγιστεί για αλλοδαπούς που προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα, προκειμένου να μείνουν έξω Χαζάροι πράκτορες, δολοφόνοι, κλπ, σύμφωνα με ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών.  Κρατώντας αυτούς τους πράκτορες έξω, θα μπορέσει η Ιαπωνία να κηρύξει με ασφάλεια την ανεξαρτησία της από τον έλεγχο της Χαζαρικής Μαφίας.  Πολλοί από τους αποκαλούμενους Ιάπωνες χειριστές της Χαζαρικής Μαφίας έχουν αφαιρεθεί και σύντομα έπονται περισσότεροι, αναφέρουν.

Παρασκηνιακά, οι Ιάπωνες από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου κυβερνώνται από Κορεάτες γκάνγκστερ που λειτουργούν ως υπεργολάβοι της CIA, η οποία με τη σειρά της εργάζεται για την Χαζαρική Μαφία.  Οι Ιάπωνες – ως ανεξάρτητη χώρα – θα διατηρήσουν συμμαχία με τις ΗΠΑ, αλλά μόνο μετά την απελευθέρωση των ΗΠΑ από τον έλεγχο της Χαζαρικής Μαφίας, όπως αναφέρουν ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών.

Ωστόσο, υπάρχει τώρα μια ομάδα Ιαπώνων δεξιών που σχεδιάζουν να πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, σύμφωνα με δεξιές πηγές που πρόσκεινται στον Αυτοκράτορα.  Αυτή η ομάδα σχεδιάζει να μετατρέψει το νησί Cebu των Φιλιππίνων σε ανεξάρτητη χώρα που θα εκδώσει νόμισμα βασισμένο σε χρυσό, αναφέρουν.  Το νόμισμα θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση μιας μαζικής στρατιωτικής επέκτασης που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει τον έλεγχο των ASEAN, όπως αναφέρουν.

Εντάξει, τώρα ας δούμε τη λεγόμενη έκρηξη βόμβας που έλαβε χώρα στο Νάσβιλ του Τενεσί την περασμένη εβδομάδα.  Οι δικές μας πηγές επιβεβαιώνουν αυτό που πολλοί έχουν αναφέρει, δηλαδή ότι μια εγκατάσταση της NSA που έλεγχε για λογαριασμό του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τις μηχανές κλοπής ψήφων της Dominion, χτυπήθηκε από έναν θερμοβαρικό πύραυλο αέρος-εδάφους που παρήγαγε EMP (ΗλεκτροΜαγνητικό Παλμό).  Ένα καλό βίντεο από την επίθεση του πυραύλου μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.  Προσέξτε το μπλε φλασάρισμα στην αρχή της έκρηξης:

https://www.brighteon.com/c336fe5b-b6d0-4506-bad5-560b4c9a798f

Φυσικά, τα εταιρικά μέσα προπαγάνδας λένε ότι ήταν το έργο ενός «Ακραίου Ρατσιστή» ονόματι Anthony Quinn Warner, αλλά αν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο σε ημερομηνίες πριν από την επίθεση στο Νάσβιλ, η αναζήτηση για το όνομα αυτό αποκαλύπτει ένα μάτσο εικόνες καρτούν λούνεϊ τιουνς της Warner Brothers.  Σε κάθε περίπτωση, πηγές της NSA λένε ότι αυτό ήταν μια άμεση επίθεση κατά του στρατού των ΗΠΑ από το FBI-απατεώνα και άλλους παράγοντες που εργάζονται για την Χαζαρική Μαφία.  Αυτό σημαίνει πόλεμο, λένε.

Ένας άλλος κύριος στόχος της επίθεσης, εκτός από το FBI και τις φαρμακευτικές εταιρείες, είναι η βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, κυρίως η Google, η facebook και η IBM, όπως συμφωνούν πολλαπλές πηγές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε βέτο στο αμυντικό νομοσχέδιο την περασμένη εβδομάδα επειδή δεν κατήργησε το άρθρο 230 του Νόμου περί Ευπρέπειας των Επικοινωνιών.

«Κανένας πάροχος ή χρήστης διαδραστικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν θα αντιμετωπίζεται ως εκδότης ή εκφραστής οποιασδήποτε πληροφορίας που παρέχεται από άλλο πάροχο περιεχομένου πληροφοριών» (47 Κώδικας Η.Π.  § 230).

Αυτή είναι η ρήτρα που επιτρέπει στις ψεύτικες ειδήσεις και την παραπληροφόρηση να ξεχύνονται σε ατελείωτες ποσότητες, μαζί με τη λογοκρισία του εν ενεργεία Προέδρου, του Γραμματέα Τύπου του και κάθε άλλου προσώπου με υποστηρικτικές απόψεις.

Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή η παραπληροφόρηση, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω εντελώς deepfake (ΣτΜ Deepfake: αντικατάσταση αληθινού προσώπου σε εικόνα ή βίντεο μέσω τεχνολογίας από άλλο υπαρκτό ή συνθετικό πρόσωπο) βίντεο της ετήσιας χριστουγεννιάτικης ομιλίας της βασίλισσας Ελισάβετ:

ρα συγκρίνετέ το με το πραγ









Τώρα συγκρίνετέ το με το πραγματικό (;)  

Πολλαπλές πηγές επ









Πολλαπλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι ακόλουθοι «παγκόσμιοι ηγέτες» τώρα είναι Deepfakes  συνδυαστικά με χειρουργικά τροποποιημένους ηθοποιούς-σωσίες: ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν της Ρωσίας, ο Πρόεδρος Xi Jinping της Κίνας, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο «εκλεγμένος Πρόεδρος» των ΗΠΑ Joe Biden, και πολλοί άλλοι.

Αναφορικά τον Τζο Μπάιντεν, αξιωματούχοι στην Ουκρανία έχουν δημοσιεύσει πιο λεπτομερείς πληροφορίες και στοιχεία για το πώς δωροδοκήθηκε και εκτέθηκε.  Τα εμπλεκόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ έχουν επίσης αναγνωριστεί δημοσίως.

Σε κάθε περίπτωση, η ευρεία χρήση των deepfakes σημαίνει ότι ο ισχυρισμός των Γνωστικών Illuminati πως μαχόμαστε ενάντια σε μια ΤΝ απατεώνα, είναι αληθοφανής.  Με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να εργάζονται μέσω του Zoom και άλλων απομακρυσμένων τεχνολογιών, η χρήση των deepfakes  κινείται πέρα από τον κόσμο «ηγέτες». Από μια πιο θετική πλευρά, ίσως κάποιοι επιχειρηματίες να πουλούν στους ανθρώπους deepfakes αντίγραφα ΤΝ του εαυτού τους για να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις στο Zoom, ενώ ο πραγματικός εαυτός τους πηγαίνει για γκολφ.

Όπως και αν έχει, όμως, θα είναι απαραίτητη η κρατικοποίηση ή διάλυση των μεγάλων μονοπωλίων τεχνολογίας όπως η Google και το Facebook – σε συνδυασμό με αυστηρούς κανονισμούς – για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του διαδικτύου όσον αφορά την παροχή της αλήθειας.

Η Κίνα έχει επίσης αρχίσει να ελέγχει και να χαλιναγωγεί τους γίγαντες της τεχνολογίας, κυρίως τον όμιλο Alibaba και τώρα, προφανώς, την Tesla.  Η Tesla αξίζει περισσότερο από τις επτά κορυφαίες στον κόσμο εταιρείες αυτοκινήτων σε συνδυασμό, χάρη σε μια τεράστια εισροή ψεύτικων χρημάτων (fiat money).  Η πρίζα θα τραβηχτεί σύντομα από εκεί, υπόσχονται πηγές της NSA.  

https://en.pingwest.com/a/8154

Σε άλλες ειδήσεις, η MI6 αναφέρει ότι η συμφωνία για το Brexit που υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ «φαίνεται να έχει παρακινηθεί από τη Γερμανία/ DVD μέσω οικονομικών κινήτρων προς τον Πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων». Οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν λάβει μια λίστα με ονόματα.  Τώρα την ελέγχουν, όπως επίσης και τη συμφωνία των 2000 σελίδων, περνώντας την από το μικροσκόπιο.  «Εάν αυτό ισχύει πραγματικά, το όλο θέμα θα αποσυρθεί και θα αποχωρήσουμε από την ΕΕ με τους όρους του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου)», αναφέρουν οι πηγές.

Η ίδια η ΕΕ είναι απίθανο να διαρκέσει στην παρούσα μορφή της για πολύ ακόμα, εφόσον η Φύρερ της Άνκελα Χίτλερ Μέρκελ υποσχέθηκε να παραιτηθεί το 2021.  Η Ουγγαρία και η Πολωνία κάνουν ήδη κινήσεις προς την ανεξαρτησία τους.  Τώρα, γαλλικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι επίσης θα κάνουν κίνηση εναντίον του ηγέτη τους-μαριονέτα της Χαζαρικής Μαφίας Εμμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να αποκατασταθεί η γαλλική ανεξαρτησία από τη Γερμανία.

Μια άλλη χώρα που πρόκειται να απελευθερωθεί από τη Χαζαρική Μαφία είναι το Ισραήλ.  Το Ισραήλ θα πραγματοποιήσει τις τέταρτες γενικές εκλογές του σε δύο χρόνια στις 23 Μαρτίου.  Πηγές της Μοσάντ αναφέρουν ότι ο Ναζί Πρωθυπ(κακ)ουργός Βενιαμίν Νετανιάχου δε βρίσκεται στη γη.  Αν ισχύει, η προεκλογική εκστρατεία θα πρέπει να καταστήσει αδύνατη την προσποίηση της συνεχιζόμενης ύπαρξής του.

Και τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε θέματα που συνήθως αποφεύγουμε, εξωγήινη ζωή και UFO.  Το Αμερικανικό Ναυτικό μόλις δημοσίευσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιγράφει πώς μπορούν να κατασκευαστούν τα τριγωνικά UFO που έχουν εντοπιστεί και κινηματογραφηθεί ευρέως.  

https://www.zerohedge.com/technology/us-navy-patent-describes-em-drive-flying-triangle-craft

Τώρα, πηγές της NSA μας λένε:

«Ο Τραμπ μόλις ακύρωσε τις εξωγήινες συνθήκες που υπέγραψε ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ, και τις 12.  Αυτές επιτρέπουν σε άλλα είδη να έρθουν και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.»

Ως συνήθως με τέτοιου είδους πληροφορίες είναι καλύτερο να είμαστε επιφυλακτικοί, επειδή ακόμα δεν βλέπουμε εξωγήινους να περιφέρονται στους δρόμους μας, στα αεροδρόμια ή στα καταστήματα με σουβενίρ.  Ωστόσο, τεράστιες μπάλες φωτιάς έχουν εμφανιστεί στον ουρανό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Ιταλίας, της Αγγλίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας.  Ίσως είναι απλά μετεωρίτες, αλλά σίγουρα δεν μοιάζουν με μετεωρίτες.  

https://www.indiatimes.com/trending/environment/giant-fireball-crash-lands-in-china-530426.html

https://www.eadt.co.uk/news/meteor-in-suffolk-on-christmas-day-6870908

https://english.kyodonews.net/news/2020/11/1630e7941a64-fireball-as-bright-as-full-moon-spotted-in-night-sky-over-japan.html

https://southernmarylandchronicle.com/2020/12/03/meteor-triggers-rare-daylight-bolide/;

https://www.startribune.com/streaking-meteor-s-predawn-flash-stars-in-an-arresting-video-for-minnesota-sheriff-s-deputy/573410151/

https://www.ouest-france.fr/pays-de-la-loire/cholet-49300/un-bolide-a-t-il-traverse-le-ciel-du-maine-et-loire-7079549

https://www.3bmeteo.com/giornale-meteo/meteo-e-astronomia-bolide-sopra-i-cieli-dell-alto-adige-foto-422138

Όπως και αν έχει, οφείλουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας από τους ίδιους εμάς και να μην περιμένουμε να έρθει προς διάσωσή μας ο Θεός ή κάποιο εξωγήινο μητρικό σκάφος.

Για τον σκοπό αυτό, θα ήθελα να ολοκληρώσω την αναφορά αυτής της εβδομάδας με κάποια καλά νέα για την ανάκαμψη του πλανήτη.  Την 1η Ιανουαρίου 2021 η Κίνα θα ξεκινήσει ένα 10ετές μορατόριουμ αλιείας σε ολόκληρη τη λεκάνη του ποταμού Yangtze.  

https://www.telesurenglish.net/news/Chinas-Yangtze-River-Basin-to-Recover-Biodiversity-20201224-0014.html

Ίσως αν αναλάβουμε το έργο μας όλοι μαζί, να μπορούμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τους ωκεανούς του πλανήτη, καθώς και άλλες πλωτές οδούς.  Θυμηθείτε, έχουν μείνει λιγότερα από το 10% των μεγάλων ψαριών στους ωκεανούς απ΄όσα είχαμε τα τελευταία 50 χρόνια.

Μόλις νικηθεί η Χαζαρική Μαφία, καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στο 2021, μπορούμε να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τον τερματισμό της φτώχειας, τη διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής και την έναρξη μιας ραγδαίας επέκτασης της γήινης ζωής στο σύμπαν.  Αυτό, μαζί με την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από χιλιετίες δουλείας, είναι αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε όλοι.

Ως συνήθως, υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε ακόμα να αναφέρουμε, αλλά να είστε σίγουροι, οι καλοί κερδίζουν.

πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters