Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

JOHN F. KENNEDY BEGAN QANON, JFK JR. ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Ο John F. Kennedy διοχετεύεται από τον Losha -
 Πρώτον, επιτρέψτε μου να πω σχετικά με τις «στιγμές του χρόνου»… ότι όλοι ζείτε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του χρόνου, τώρα! Συνειδητοποιώ ότι σε πολλούς από εσάς, μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ θεαματικά στην τρέχουσα πραγματικότητά σας… αλλά επιτρέψτε μου να σας δώσω έναν ή δύο λόγους γιατί είναι έτσι, σε παρακαλώ.

Πρώτον, η «δική μας» Δημοκρατία, που μας έχει σφετεριστεί εδώ και πολλές δεκαετίες, επιτέλους αποκαθίσταται στη νόμιμη θέση της! Η «νέα» Δημοκρατία αποκαθιστά επίσης την Κυριαρχία μας ως έθνος! … 

Και αυτή είναι μια υπέροχη ευλογία προς την οποία δούλευα σταθερά, πριν από τον θάνατό μου. Λοιπόν, είναι πραγματικά χαρούμενο για μένα να το βλέπω αυτό να συμβαίνει τώρα… αν και η «Αλήθεια» παραμένει «πίσω από τα παρασκήνια» έως ότου όλα τα σκοτεινά έχουν «σιωπήσει» για καλά… και αυτό συμβαίνει τώρα επίσης, σε μια ποικιλία τρόπων και μεθόδων.

Επιτρέψτε μου να πω ότι ορισμένοι από τους σκοτεινούς χειριστές έχουν δει πραγματικά το Φως και τώρα βοηθούν τη Συμμαχία και τον Πρόεδρο Τραμπ να υλοποιήσουν το Σχέδιο και εργάζονται παράλληλα με το Φως μας. Γι 'αυτό, είμαι πραγματικά ευγνώμων!

Όσον αφορά το Σχέδιο, επιτρέψτε μου να πω ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος συνάδελφος που φέρει το όνομά μου, και ο οποίος είναι επίσης πολύ αναπόσπαστος στη βοήθεια της Συμμαχίας να πετύχει τη νίκη… και δεν θα μπορούσα να είμαι υπερήφανος! Semper Fi!

Καθώς διαβάζετε από τις πηγές της Αλήθειας, αυτή είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή στο χρόνο. Προσευχές ζητούνται για όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε αυτήν τη μάχη όχι μόνο για την Αμερική, αλλά και για την ψυχή του Κόσμου μας. Θα ήθελα να συμπεριλάβω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Τραμπ και την οικογένειά του. όλοι οι εξαιρετικά εργατικοί και αφοσιωμένοι δικηγόροι και το προσωπικό που εργάζονται για την πληθώρα αγωγών για τη δικαιοσύνη για τις εκλογές του 2020 · και όλους τους νέους «εναλλακτικούς» ιστότοπους πολυμέσων και τηλεοπτικούς σταθμούς (συμπεριλαμβανομένων όλων των υπέροχων Anons και Tweet'ers!) που διακινδυνεύουν πολύ να δοκιμάσουν και να διαδώσουν την Αλήθεια μέσω του λαβυρίνθου που είναι το Main Stream Media, όπου αρχίζουν να δείτε το Φως ... των επιπτώσεων για όλες τις άθλιες πράξεις τους. Πράγματι, θα υπάρχει δικαιοσύνη!

Τώρα, όλοι γνωρίζετε τώρα ότι υπάρχει ένα σχέδιο για την ανάληψη της χώρας μας. Δυστυχώς, απαιτείται περισσότερος χρόνος από ό, τι οραματίσατε πολλοί από εσάς, και αυτό σας προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία και γι 'αυτό ζητώ συγγνώμη. Όταν ήμουν Πρόεδρος, δούλευα επιμελώς για να προσπαθήσω να ξεκινήσω τη διαδικασία εξάλειψης όλων των παγιωμένων σκοτεινών, ωστόσο συνειδητοποίησα ακριβώς πριν από το τέλος μου, ότι αυτή η προσπάθεια θα διαρκούσε πολύ καιρό και απαιτούσε πολλούς πόρους και μάχες , πριν να δούμε πραγματική νίκη.

Για το σκοπό αυτό, ξεκίνησα τη μυστική ομάδα που έχει γίνει γνωστή ως QAnon και έχει αναπτυχθεί από εκεί. Είμαι πολύ περήφανος για όλους εκείνους που έχουν αφιερώσει τόσο έντονα ολόκληρη τη ζωή τους για να ανακτήσουν τη Δημοκρατία μας και την Κυριαρχία μας, και τόσο λυπηρό που τόσοι πολλοί έπρεπε να δώσουν τη ζωή τους για αυτό.

Όπως έχετε ακούσει πολλοί στον κύκλο μας να λένε, αυτό δεν είναι παιχνίδι… δεν πρόκειται για δημοκρατικά ή δημοκρατικά «κόμματα». Με πονάει να το πω αυτό, αλλά πρόκειται για το καλό εναντίον του κακού… είναι τόσο σημαντικό και κρίσιμο!

Προσπαθώ να μην ασχοληθώ με τις αρνητικές πτυχές οποιουδήποτε προβλήματος, αλλά σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι αυτό πρέπει να ειπωθεί, έστω και εν συντομία.

Ο λόγος για τον οποίο η Συμμαχία κινείται τόσο αργά, φαίνεται, όταν μεταδίδει την Αλήθεια στον «αφυπνισμένο» πληθυσμό, είναι επειδή ορισμένες από τις πράξεις που έχουν διαπραχθεί εναντίον του «εμάς» είναι τόσο φρικτές και εντελώς κακές, που οι αφυπνισμένες ψυχές δεν μπορέσω να το χειριστώ, πόσο μάλλον να το πιστέψουμε.

Έτσι, το Σχέδιο εφαρμόζεται αργά, με τις λιγότερο φαύλες πράξεις να εκτίθενται πρώτα… έπειτα αργά, οι πιο ακραίες πράξεις θα αποκαλυφθούν, αν και θα είναι ένα μικρό ποσοστό της πραγματικής του ολότητας.

Όπως λέω με έναν κυκλικό τρόπο, αυτό το Σχέδιο είναι πολύ περίπλοκο, σχολαστικό, συνεχώς μεταβαλλόμενο και φοβερά μακρύ όσον αφορά την ολοκλήρωσή του… αλλά όταν ολοκληρωθεί και επιτευχθεί η Νίκη του Φωτός, θα είναι μια ένδοξη μέρα, πράγματι!

Περνάμε τις περισσότερες από τις δύσκολες στιγμές, με λίγο περισσότερο χρόνο που απαιτείται, και πιθανώς λίγο περισσότερη δοκιμή και δοκιμασία που χρειάζεται να συμβεί, για να επιτύχουμε το τελικό αποτέλεσμα… που είναι η Δημοκρατία μας που βασίζεται στο Σύνταγμα και η ατομική κυριαρχία για όλους!

Ελπίζω ότι το μήνυμά μου σήμερα ήταν τόσο ένα μήνυμα Ελπίδας όσο και για τα «άλλα» θέματα, γιατί πραγματικά θέλω να εμπνεύσω ως επί το πλείστον αυτά τα μηνύματα… λαμβάνετε αρκετά από τα άλλα, στις τρέχουσες εκδηλώσεις σας! Ένιωσα όμως ότι έπρεπε να δώσω κάποια εξήγηση ως προς το Σχέδιο και τις λεπτομέρειες του… ω, Και ο αγαπημένος μου γιος! (μεγάλο χαμόγελο).

Σας στέλνω όλη την αγάπη από ψηλά! Πραγματικά παρακολουθώ τον καθένα σας και βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ για την επίτευξη του Σχεδίου, καθώς είναι τόσο πολύ σημαντικό για μένα. Σας αγαπώ όλους. Ο πάντα αφοσιωμένος, Τζακ.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: http://www.blissfulvisions.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters