Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.

gr www.egerssi.gr

Πάντα είμασταν πεπεισμένοι, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν και είναι εχθρός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εχθρός της Παγκοσμιοποίησης, που παντί τρόπω προσπαθούν να επιβάλουν πολιτικά φερέφωνα ανά τον πλανήτη και τους οποίους στηρίζει και προωθεί

στα κέντρα Εξουσίας ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος! Δηλαδή, ο Ουγγροαμερικανοεβραίος Τζορτζ Σόρος (το πραγματικό του όνομα είναι Γκιόργκι Σβαρτς) κερδοσκόπος επενδυτής, που κέρδισε φήμη ως ο άνθρωπος – επιχειρηματίας, ο οποίος κατέστρεψε την τράπεζα της Αγγλίας, αποκομίζοντας κέρδος ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων το 1992 στην κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου!

Άλλωστε επιβεβαιώθηκε στην τετραετία (2016-2020) διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο λυσσαλέος πόλεμος που του ασκήθηκε από όλους τους πολιτικούς εκπροσώπους του “βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, των περισσοτέρων ΜΜΕ των ΗΠΑ, αλλά και των ΜΜΕ ανά τον κόσμο, όπως τα δικά μας Συστημικά ΜΜΕ, δηλαδή, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες που ανήκουν σε αυτούς τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες που θεό τους έχουν μόνο, το επιχειρηματικό κέρδος και είναι στρατευμένοι στο όραμα της Παγκοσμιοποίησης!

Όμως στρατεύτηκαν σε αυτό το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, που χθες εκπροσωπούσε η Χίλαρι Κλίντον (εκλογές 2016) και σήμερα ο Τζο Μπάιντεν (εκλογές 2020), όλο (σχεδόν) το Επιτελείο του διεφθαρμένου Χόλυγουντ, όπως και μεγάλο μέρος της Αμερικανικής Καλαθοσφαίρισης (NBA)! Δηλαδή, ένωσαν δυνάμεις οι προβεβλημένοι αστέρες της δημοσιογραφίας, της τέχνης του κινηματογράφου και του αθλητισμού, αφού γνωρίζει το “βαθύ κράτος”, πως αυτοί επηρεάζουν την κοινή αμερικανική γνώμη!

Ωστόσο, ταυτόχρονα το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε μέσω επιμελημένης προσπάθειας, αρχικά να ανατραπεί ο Ντόναλντ Τραμπ, μη φθάνοντας στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 και αν τελικά αποτύγχανε αυτό το σχέδιο, στις εκλογές του Νοεμβρίου, μέσω βίας και νοθείας να έφερναν στην Προεδρία των ΗΠΑ τον εκπρόσωπό τους, Τζο Μπάιντεν!

Plan A: “εμφύλιος πόλεμος” για ανατροπή Τραμπ… Plan B: νοθεία στις εκλογές μέσω επιστολικών ψήφων…

Έτσι ενεργοποίησε το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ έναν “εμφύλιο” πόλεμο στην χώρα, πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, με αφορμή την ατυχή δολοφονία από αστυνομικούς της Μινεάπολης, ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, του Τζορτζ Φλόιντ!

Εκμεταλλεύτηκε δηλαδή το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, έναν ατυχή θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη για να πετύχει του σκοπού του, που δεν ήταν άλλος από την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ, μέσω της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε κυρίως σε Πολιτείες των ΗΠΑ με κυβερνήτες “Δημοκρατικούς”!

Επιβεβαίωση αυτής της άθλιας μεθόδευσης από το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων Αμερικανών, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ! Αλλά τον δικό μου λογισμό, την δική μου προσέγγιση και εκτίμηση επί του θέματος, την είχαν και αρκετοί Αμερικάνοι αναλυτές!

Έτσι αφού στο “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ δεν βγήκε ο “εμφύλιος πόλεμος” για την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ, έπαιξε το τελευταίο χαρτί του, το χαρτί δηλαδή της επιστολικής ψήφου ως αποτέλεσμα του πανδημίας του κορωνοϊού!

Όπου κατά γενική ομολογία παρατηρήθηκε εκτεταμένη νοθεία ψηφοδελτίων! Άλλων πριν κλείσουν οι κάλπες, αλλά και η συνεχής άφιξη σάκων με ψηφοδέλτια μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας!

Μεθόδευση που χρησιμοποίησε το “βαθύ κράτος”, από τη στιγμή που γνώριζε, πως ο Πρόεδρος Τραμπ είχε σαφές προβάδισμα για την επανεκλογή του!

Γι΄ αυτό φρόντισε, πριν ανακηρυχθεί επίσημα και όπως προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα νικητής ο Τζο Μπάιντεν, να τον ανακηρύξει εκείνο (“το βαθύ κράτος”) ως νικητή και Πρόεδρο των ΗΠΑ, από την επομένη της 3ης Νοεμβρίου, διά μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ των ΗΠΑ, αλλά και εκείνων ανά τον Κόσμο (όπως της Ελλάδας)!

Στην συνέχεια βέβαια και μόλις προ ολίγων ημερών το “Σώμα των Εκλεκτόρων” των ΗΠΑ ανακοίνωσε την εκλογή στην Προεδρία των ΗΠΑ του “Δημοκρατικού” υποψηφίου Τζο Μπάιντεν!

Μια εκλογή, που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ εξακολουθεί να αμφισβητεί, επιμένοντας σε νομικές διεκδικήσεις που θα αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών!

Το Fox News βγάζει Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ…

Μεταξύ των ΜΜΕ των ΗΠΑ πού προπαγάνδιζε κατά του Προέδρου Τραμπ και είχε ταχτεί υπέρ του υποψηφίου των “Δημοκρατικών” ήταν και η Fox News! Ήταν δε παροιμιώδης η κόντρα του Ντόναλντ Τραμπ με το εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό!

Ωστόσο προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση η τοποθέτηση της δημοσιογράφου της Fox News Maria Bartiromo, προχθές, η οποία είπε ότι μια πηγή μυστικών πληροφοριών της εκμυστηρεύτηκε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε στην πραγματικότητα τις εκλογές.

Λέγοντας, πως η πηγή της, της αποκάλυψε, ότι εναπόκειται στο Ανώτατο Δικαστήριο να ακούσει αγωγές από ολόκληρη τη χώρα που θα σταματήσουν το ρολόι! Τούτο ακολουθεί την άρνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου, να δώσει ακρόαση στην υπόθεση του Γενικού Εισαγγελέως του Τέξας, Ken Paxton, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών σε τέσσερεις πολιτείες-κλειδιά!

Βέβαια δεν είναι μόνο το Fox News που δείχνει μια σχετική αναδίπλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020!

Περίεργες κινήσεις Τραμπ…

Όμως τον μεγάλο διεθνή προβληματισμό προκαλούν διάφορες στρατηγικές κινήσεις του Προέδρου Τραμπ και σύμφωνα με πληροφορίες μας από τις ΗΠΑ, ενισχύουν την περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου

στις ΗΠΑ! Απίστευτο κι όμως αληθινό, όπως ακριβώς μου μεταφέρουν πηγές από την Αμερική!

Χαρακτηριστικά μου ανέφεραν οι πηγές μου, πως πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στην απόλυση του Υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ στις 9 Νοεμβρίου 2020! Είναι λοιπόν ζητούμενο, γιατί παύτηκε των υψηλών καθηκόντων του ο Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ, αμέσως μετά από σύσκεψη στο Αμερικανικό Πεντάγωνο υπό την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ!

Μια καθαίρεση που ανακοινώθηκε στα γρήγορα μέσω twitter από τον Αμερικανό Πρόεδρο και ο οποίος έγραψε:

«Ο Μαρκ Έσπερ τελείωσε! Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι χρέη υπουργού Άμυνας θα εκτελεί από αυτή την ώρα ο Κρίστοφερ Μίλερ, ο αξιοσέβαστος επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας»!

Και μου επισημάνθηκε ιδιαίτερα, της τοποθέτησης στο Υπουργείο Άμυνας ενός ανδρός που διαχειριζόταν ζητήματα τρομοκρατίας!

Η δεύτερη κίνηση του Προέδρου Τραμπ και στην οποία μου επεσήμαναν οι πηγές μου, ότι πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα, είναι πως ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν!

Ο οποίος είχε ομολογήσει ενοχή για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Γι΄ αυτήν την απονομή χάριτος ο Πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο twitter και με μια δόση σαρκασμού:

«Με μεγάλη μου τιμή ανακοινώσω ότι χορηγήθηκε πλήρης απαλλαγή στον Στρατηγό Μάικλ Φλιν. Συγχαρητήρια στον Στρατηγό Φλιν και στην

υπέροχη οικογένειά του, γνωρίζω ότι θα περάσετε πλέον μια πραγματικά υπέροχη Ημέρα Ευχαριστιών!»!

Οι πηγές μου βέβαια στέκονται ιδιαίτερα, πως αυτή η χάρη δόθηκε εν μέσω της εκλογικής “πανδημίας” και του ισχυρισμού περί “βίας” και νοθείας των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020!

Έπαιξε έντονα σενάριο επέμβασης του στρατού…

Όπως παραπάνω ανέφερα, το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ – σύμφωνα και με Αμερικανούς αναλυτές – σχεδίασε την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ, με την εκμετάλλευση της στυγερής δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, από λευκό αστυνομικό στην πόλη Μινεάπολη της Αμερικανικής Πολιτείας Μινεσότα! Όταν και αιματοκύλισε επί πολλές ημέρες τον Μάιο και Ιούνιο του 2020, πολλές μεγάλες πόλεις Πολιτειών των ΗΠΑ!

Τότε – σύμφωνα πάντα με τις πηγές μου – ο Ντόναλντ Τραμπ εξέταζε την πιθανότητα να αναπτύξει τον στρατό, προκειμένου να ελέγξει περαιτέρω ακραίες καταστάσεις εντός της Αμερικανικής Επικράτειας!

Μεταξύ εκείνων που προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν από μια τέτοια απόπειρα, ήταν και ο Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ! Αλλά και άλλοι, των οποίων όμως η προσέγγιση ήταν διαφορετική! Δηλαδή, όχι πως δεν συμφωνούσαν με τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά δεν θεωρούσαν κατάλληλο το χρόνο, ώστε να προχωρούσε ο Πρόεδρος Τραμπ σε μια τέτοια κίνηση, επειδή έρχονταν οι εκλογές! Και τον συμβούλευαν να γίνει καταστολή των ταραχών μέσω παρακολούθησης των γεγονότων και ήπιων επεμβάσεων! Όπως και έγινε τελικά!

Νέες εκρήξεις και ταραχές θα επιφέρουν επέμβαση στρατού;

Έτσι – όπως πάντα μου αναφέρουν οι πηγές μου – ο Πρόεδρος Τραμπ έχει πάντα στο μυαλό του την επέμβαση του στρατού! Ειδικότερα τώρα, που σε όλους τους τόνους διατυμπανίζει πως υπήρξε εκτεταμένη νοθεία σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ στις πρόσφατες Αμερικανικές εκλογές!

Από τη στιγμή που δεν δέχεται ότι έχασε, απεναντίας ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγάλος νικητής της εκλογικής διαδικασίας!

Όλα αυτά τα μηνύματα είναι εξόχως ανησυχητικά, γιατί οι ΗΠΑ δεν είναι μια μικρή χώρα! Οι ΗΠΑ είναι υπερδύναμη και ο εκάστοτε Πρόεδρός της Πλανητάρχης!

Έχει λοιπόν δικαίωμα ο Ντόναλντ Τραμπ να μην παραδώσει στον Τζο Μπάιντεν την Εξουσία;

Τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση, αφού με τις παραπάνω αναφερόμενες κινήσεις του, όπως μου λέγουν, ελέγχει απόλυτα τον στρατό της μεγάλης αυτής χώρας;

Πάντως κλείνοντας να σημειώσω, πως πηγές μου προσκείμενες στον Πρόεδρο Τραμπ, μου λέγουν ότι όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021! Οψόμεθα! Και βέβαια, εάν αυτά έχουν μικρή έστω δόση αλήθειας, ας ελπίσουμε πως θα βάλλει ο Θεός το χέρι του προς αποφυγή χειρότερων εξελίξεων!!



https://www.triklopodia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters