Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ο Πίτερ Ναβάρο δημοσιεύει έκθεση 36 σελίδων που ισχυρίζεται ότι οι εκλογικές απάτες «είναι περισσότερο από επαρκείς» για να μεταφέρουν τη νίκη στον Τραμπ

by Andrew Mark Miller, Social Media Producer

Ο διευθυντής του Γραφείου Εμπορίου και Βιομηχανικής Πολιτικής, Peter Navarro, δημοσίευσε μια εκτενή έκθεση την Πέμπτη, στην οποία περιγράφει αρκετά παραδείγματα παρατυπιών ψηφοφορίας που είναι «περισσότερο από επαρκείς» για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του Προέδρου Τραμπ.

Η έκθεση 36 σελίδων «αξιολογεί τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα των Προεδρικών Εκλογών του 2020 εξετάζοντας έξι διαστάσεις φερόμενων εκλογικών παρατυπιών σε έξι βασικές πολιτείες μάχης» και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «τα πρότυπα εκλογικών παρατυπιών ... είναι τόσο συνεπή και στις έξι περιοχές μάχης που δηλώνουν ότι προτείνουν μια συντονισμένη στρατηγική για, αν όχι να κλέψουν τις εκλογές, να παίξουν στρατηγικά την εκλογική διαδικασία με τέτοιο τρόπο ώστε ... να κλίνουν άδικα τον αγωνιστικό χώρο υπέρ του εισιτηρίου Μπάιντεν-Χάρις ».

Οι έξι διαστάσεις των παρατυπιών ψήφου στην έκθεση περιλαμβάνουν: απλή απάτη ψηφοφόρων, λανθασμένη ψήφο, παραβιάσεις διαδικασιών, παραβιάσεις ρήτρας ίσης προστασίας, παρατυπίες μηχανών ψηφοφορίας και σημαντικές στατιστικές ανωμαλίες.

Και τα έξι από αυτά τα θέματα ψηφοφορίας ήταν παρόντα σε τουλάχιστον δύο βασικές πολιτείες, σύμφωνα με την έκθεση, και συνολικά έξι πολιτείες μάχης βίωσαν πολλά παραδείγματα των άλλων διαστάσεων. 



Επιπρόσθετα, η έκθεση αναφέρει ένορκες καταγγελίες για εκμετάλλευση ηλικιωμένων και αδυνάτων «πειρατικά αποτελεσματικά τις ταυτότητες και τις ψήφους τους» και κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι χρησιμοποιούν την πανδημία κοραναϊού για να χαλαρώσουν τις απαιτήσεις ταυτότητας των ψηφοφόρων στο σημείο που η συλλογή ψηφοφορίας και η απάτη θα μπορούσαν να γλιστρήσουν απαρατήρητα.

Η έκθεση περιγράφει τα περιστατικά στις βασικές πολιτείες του Ουισκόνσιν και της Πενσυλβανίας, όπου οι ψήφοι φέρονται να συλλέγονται παράνομα και να απορρίπτονται σε κουτιά.

Οι εκλογές αμαυρώθηκαν με παραδείγματα ψήφου νεκρών, σύμφωνα με την έκθεση.

«Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, μια στατιστική ανάλυση που διενήργησε η εκστρατεία Trump που ταιριάζει με τις εκλογές σε δημόσιες νεκρολογίες βρήκε ότι φαίνεται να είναι πάνω από 8.000 επιβεβαιωμένοι νεκροί ψηφοφόροι που έκαναν επιτυχώς ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου», ισχυρίζεται η έκθεση. "Στη Γεωργία - υπογραμμίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει οποιαδήποτε δεδομένη κατηγορία παρατυπιών για τον προσδιορισμό του αποτελέσματος - ο εκτιμώμενος αριθμός των υποτιθέμενων νεκρών ατόμων που ψηφίζουν σχεδόν ισούται με το περιθώριο νίκης του Μπάιντεν."

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι εν λόγω ψηφοφορίες λόγω των εντοπισμένων εκλογικών παρατυπιών είναι περισσότερο από επαρκείς για να αναιρέσουν το αποτέλεσμα υπέρ του Προέδρου Τραμπ εάν ακόμη και ένα σχετικά μικρό μέρος αυτών των εκλογών κρίνεται παράνομο».

Ο Ναβάρο, ο οποίος εργάστηκε για την έκθεση με ιδιωτική ιδιότητα, έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στις 13:00 την Ανατολική Ώρα την Πέμπτη για να συζητήσει τα ευρήματα.

Ο Τραμπ ξεκίνησε νομικές μάχες σε ολόκληρη τη χώρα από τις εκλογές του Νοεμβρίου, οι οποίοι έχουν κληθεί για τον εκλεγμένο Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν από όλα τα μεγάλα δίκτυα ειδήσεων και πιστοποιήθηκαν από το Electoral College, και μόλις πρόσφατα αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι «είναι πολύ νωρίς για να παραιτηθεί "

Δεκάδες νομικές προκλήσεις σε όλη τη χώρα, ωστόσο, έχουν χαθεί, και το Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε να ακούσει υποθέσεις τόσο από το Τέξας όσο και από την Πενσυλβανία που αμφισβητούν τις εκλογές, τις οποίες οι υποστηρικτές του Τραμπ έχουν αποφασίσει ως πολιτικά κίνητρα .

Αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας Μίττ ΜακΚόνελ, έσπασαν τον πρόεδρο και παραδέχτηκαν ότι ο Μπάιντεν είναι ο νικητής των εκλογών. Ο McConnell συγχαίρει τον Μπάιντεν την Τετάρτη, δηλώνοντας ότι «το Electoral College μίλησε».

Επιπλέον, ο Μπάιντεν επέκρινε ισχυρισμούς για απάτη ψηφοφόρων αυτήν την εβδομάδα, λέγοντας, «Ευτυχώς, ένα ομόφωνο Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε αμέσως και εντελώς» τις προσπάθειες ανατροπής των εκλογών.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: https://www.washingtonexaminer.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters